Sabredenler Kulübü 2012 :)

neden öyle oldun ki?!

ayy bılmıyorum dıyettens anırım

yapmaaa ayşee yapmaaaaa.....
onları yemeyeli haftalar oldu....yedğim tek hamurişi (makarnayı saymazsak) kepekli ekmek
böreği çok özledim....

yaa ama dayanamıyom bi pasta osla götütürüm valla ama zaten bu hafta kg veremcıem gibi gelıo amaa

bakalım bakalım ay cok canım cektı

haftaya haftasonu, 5-6 mayısta görümcemler gelicek, yatılı, 2 çocukları var,erkek. severim, iyilerdir. yeni evime ilk kez gelicekler. ama çalışan, eve akşam 7de gelen biri olunca, yatılı misafir nasıl gözümde büyüyor anlatamam. neyse artık yapıcak bişey yok. zaten gezmeye geliyorlar aslında bu defer, anıtkabir, parklar hayvanat bahçesi falan... çocuklar için yani...

işleri biraz daha hallettim de yeni geldim :) benim göğüsler her adet döneminde biraz şişerdi hafif de ağrı olurdu ama bu sefer ölçmedim ama görünüşe bakarsan bir beden büyüdü ve hassasiyet ve ağrı da var. benim geç döllenme oldğu için ne desem sana bu ne zamandır başladı yani benim normal adetimi beklemeden bir hafta öncesi kadardı sanırım. her ay olduğu gibiydi. zatne o yüzden hiç üstüme kondurmadım öyle belirtileri. bu veletler daha karındayken yiyip tüketiyorlar bizleri he he ne olacak bu işin sonu
ben bunları araştır araştır helak oldum. çok pahalı olanlar var 1000-2000 tl falan onları gözüm yemiyor. şu tvde çıkan h2omopun takliti çok ama o topshopdan alınana iyi dedi bir tanıdığım ben de onu düşünüyorum biraz. hiç olmazsa yerleri şöyle güzel temizler diye. bebek doğmadan ben de alayım diye düşünoyorum bakalım biraz daha araştırayım da.
ayy bılmıyorum dıyettens anırım

yaa ama dayanamıyom bi pasta osla götütürüm valla ama zaten bu hafta kg veremcıem gibi gelıo amaa

bakalım bakalım ay cok canım cektı

pasta hmmm... ay valla iyi fikir! of bu gece eşim çok geç gelecek yoks abir sipariş ettirirdim. ay neyse bunu ileriki günlerde değerlendirelim. zaten kilolar alıp başına gidecek bari keyfini süreyim

pasta hmmm... ay valla iyi fikir! of bu gece eşim çok geç gelecek yoks abir sipariş ettirirdim. ay neyse bunu ileriki günlerde değerlendirelim. zaten kilolar alıp başına gidecek bari keyfini süreyim

ay sorma kılo derdı olmasa daha ıı olcak ama napaım anacım yaa :)

dayanamadım gittim bi hoşbes aldım barı bastırsın :)

evet canım calısan kadına yatılı mısafır zor valla yaa ıkıncı bebegıme hamıleyken tam 11 kısı

ağırlamıstım yatılı misafir 4 aylık hamıleydım

11 kişiyi nereye yatırdın maşallah sana!

11 kişiyi nereye yatırdın maşallah sana!

pek kolay olmadı hatta gorumcem bızde kalıodu o ara o da yatagından oldu

yastık yorgan bısı kalmadı esımle yastıksız bı battanıye ıle uyuduk mart ayıydı :)

güzel gectı eğlendık ama zor oldu azbucuk ıkı de bebek vardı evde ben de hamıleydım cümbüşü düşün yanı

eşimin eskısehırdekı teyzesi teyzesının kızı gelini teyzeısnın kızının kayınvalidesi kayınbabası o bu su derken

11 kısı olduyduk bi de toplaşıp gezmeye gıttıydık :)

işte yorgunluk olmasa öyle toplanmalar iyi oluyor. şimdi ben de haftaya öyle bir topluluk halinde gidiyorum tatil olacak bana. iyi olur inşallah :)

işte yorgunluk olmasa öyle toplanmalar iyi oluyor. şimdi ben de haftaya öyle bir topluluk halinde gidiyorum tatil olacak bana. iyi olur inşallah :)

inşallah canım iyi olur ya havan değişir :)

ayy bu sene benımde çok şehirler arası gezmelerım var ama ıs yerı izin

işini nası halletcem bılmıyorum bakalımmm :) şimdilik haftasonunu ıple cekıyorumm çok eglences ınsallah :)

inşallah güzel geçer hafta sonun. neyse ben gideyim yine namaz vakti gelmiş! hem de biraz daha toparlanacaklardan bakayım halim gelirse. Hadi herkese iyi hafta sonları güzel günler selametle!!!

öyle çok zor ama yaa, üstelik bir de hamilesin.
tabi misafirine göre de değişiyor. eğer hizmet beklemeyen, güler yüzlü, işini kendi yapan, kolay memnun edilen misafirse sorun olmaz belki ama diğer türlüsü eziyet.
hem misafirin de düşünmesi lazım, kadın hamile, bu kadar kişiyi nasıl yatırır diye...
neyse bakalım, görümcemi severim, iyidir. ama ev hanımı o da, pek çalışan kadının koşuşturmasnı bilemiyor

canım sağolsunalr iyidirler yemekelrı yapıyoalrdı sağolsunalr bulasıgı yıkıyolardı

sadece bırazcık dagınıkalrdı o da olur diyorum yanı :) sorma kzı cok üzülmüş zaten

eşimin teyzesının kızıyalk eşi gelcektı sadece kayınvaldıe ile kayınpederde gidicez die tutturmuslar

ee onalr giderse ben de giderim derken derken bu kadar kişi olmuslar

kız sölemedi ama yüzünden belliydi yana en çok o mahcup oldu herkes peşine takılmıs kızın kzı naapsın :)

yardımcı oldualr sağolsunalr ama ıste ne kadarad olsalar sonucta senın evın bişi yapılca zaman aklkınd ayapın hamıleyım dıyemıyosun

senın kalkman lazımkı mıllet gelsın yardım etsın kayınvalidem de çok mahcup olmustu kızım yük olucakalr fln die ama

hallettık cok sukur canım :) bazı ev hanımalrı anlamıo halden ama bazıalrı da oo ben tek evdeyken yetıstıremıom bi de işe

giden kadın nası basa cıksın dıe düşünüyolar :)

inşallah güzel geçer hafta sonun. neyse ben gideyim yine namaz vakti gelmiş! hem de biraz daha toparlanacaklardan bakayım halim gelirse. Hadi herkese iyi hafta sonları güzel günler selametle!!!

kolay gelsın canım ben de işlerimi topluımda çıokıym ayrım saat kalmıs :)

Allah kabul etsın :)

dediğin gibi tatlım, bir de anlayışlı olanları var...
misafiri severim, keşke daha bol zamanım ve fırsatım olsa da daha çok ağırlasam ama yoğun çalışınca pek olamıyor işte.

kızlar çok kötüyüm çoook ağlamaktan helak oldum durduramıyorum kendimi bilyorsunuz bu gün hsg çekilecektim gittim çekildim ama çekilemedim kız ilacı basıyor ama ilaç gitmiyor herhalde dior röntgene bakıyo ila gitmiyo herkes 5 dakkada çekilip kalktı benimki 35 dakka sürdü çok canımı yaktılar çekemdikçe yeniden daha şiddetli denediler ve sonunda vazgeçtiler doktorunuzu arayın sizin anlamakta güçlük çektiğimiz bi sorununuz var dediler doktorumu aradım geç hemen dedi gitti ağrım sızım yok ama fena halde kanamam vardı oda aşağıdan muayene yapmak istedi spekülüm taktı o da ama o hiç acıtmadan takti filmi çekenler onu takarken çok canımı yatılar... baktı eyvah dedi tabi ben şoklardayım çok çok büyük bi yara var dedi bu yara ile tabikide film çekilmen mümkün değil dedi sonra aşılamada kullanılın ince uzun bi aleti sokmaya çalıştı bayağı ileryince alet dediki onlar yaradan rahim kanalını bulamamışlar sıvıyı aşağıdan vermişler bu yüzden çekilememişsin film dedi pazartesi yara yakma veya dondurmak mı diniyo bilemiyorum ondan yapacaklar kendime kızdım neden spekulüm takıp muayene etmesine zin vermedim doktorumun ilk gittiğimde doğum evinde takıp baktılar smear verdiğimde ama yara çok minik deidler ilaçla geçer dediler... şuanda moralim çok kötü eve geldğimden beri 2 gözüm 2 çekşem ağlıyorum tutamıyorum kendimi film çekerken ilk aşamada hiç ağrım olmadı eğer yara olmasaymış o hafif olan sancı ile olup bitecekmiş ama benle çoook çok uğraştılar resmen içimde kesikler oluştu ve su gibi kan geliyor sanki bi yerini kesersin ya işte öyle.....
allahım bunada şükür diyorum başka dert vermesin inş.. ya tüp bebek yapsaydık bu yara bebeği düşüürürmüş izin vermezmiş büyümesine ilk bebeğimide onuniçin keybetmişim

Son düzenleme:
kızlar kimsecikelr yok ben uzanmaya gidiyorum ağlaya ağlaya uyurum belkş kociş eve gelmeden içimi boşaltayım ağlayıp ağlayıp onun öünde ağlamak istemiyorum üzülüyor çok mu acıyo diye sürekli dönüyo etrafımda ama ben ona bi evlat bile veremiyorum o bana istediğim hayatı verdi istediğim herşeyi verdide ben ona babalığı tattıramdım boğazım şişti gibip bi ilaç alıp yatayım hoşçakılın allaha emanet olun .....
RABBİM BU GÜN YAŞADIKLARIM HAYATIMDAKİ EN KÖTÜ ŞEYLER OLSUN BUNADA ŞÜKÜR VE NE DOSTUMA NE DÜŞMANIMA BUNLARIN HİÇBİRİNİ YAŞATMASIN

canım çok geçmiş olsun.ben de hsg çekildim bütün aşamaları doktor yaptı.keşke ilk baştan doktor yapsaydı bu kadar eziyet çekmezdin. kanaman varmış dr antibiyotik verdi mi bir de bundan dolayı iltihap kapmasın.iyice dinlen canım tekrar geçmiş olsun

canlarım,ciğerlerim tatli arkadaşlarım teşekkür ederim hepicinizedr çatlak değil ufak bi kırık var dedi,ve bana boyun askısı verdi ama öyle böle değil kocaman heryerimi sarıyor,nyse 1 hafta kolunu oynatma dedi hiç banyo haricinde hemen tak dedi banyodan sonra hiç iş yapma dedi,haftaya yine röntgen çekilcekmiş ona göre pasif hareketler vermeyi düşünüyorum dedi of bu durumda olmak çok kötü bişeymiş inş biran önce kaynar kemiklerim tek el kaldım yafffama bu halimede çok şükür ya kafam falan gelseydi rabbim korumuş

canım çok geçmiş olsun,rabbim şifa versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…