- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.861
neden öyle oldun ki?!
yapmaaa ayşee yapmaaaaa.....
onları yemeyeli haftalar oldu....yedğim tek hamurişi (makarnayı saymazsak) kepekli ekmek
böreği çok özledim....
işleri biraz daha hallettim de yeni geldim :) benim göğüsler her adet döneminde biraz şişerdi hafif de ağrı olurdu ama bu sefer ölçmedim ama görünüşe bakarsan bir beden büyüdü ve hassasiyet ve ağrı da var. benim geç döllenme oldğu için ne desem sana bu ne zamandır başladı yani benim normal adetimi beklemeden bir hafta öncesi kadardı sanırım. her ay olduğu gibiydi. zatne o yüzden hiç üstüme kondurmadım öyle belirtileri. bu veletler daha karındayken yiyip tüketiyorlar bizleri he he ne olacak bu işin sonuvitamin ve mineral olarak o senin depolarını kullanıyor çünkü sen yemesen bile. ama kalsiyumu ihmal etme. bebk değil senin için önemli. çünkü o senin bütük stoklarını tüketecekinşallah bizim de bu beslenme konularını dert edeceğimiz zamanlar yakındır.
ben anneme çektiysem eğer ilk haftalarda bulantım çok olacak. annem öyleymiş benim...
raraavis ne sorucam sana, gebelik belirtilerinin arasında göğüslerde ağrı var mıydı? şişme ve ağrı olduysa ne zman başladı hatırlıyor musun?
ben bunları araştır araştır helak oldum. çok pahalı olanlar var 1000-2000 tl falan onları gözüm yemiyor. şu tvde çıkan h2omopun takliti çok ama o topshopdan alınana iyi dedi bir tanıdığım ben de onu düşünüyorum biraz. hiç olmazsa yerleri şöyle güzel temizler diye. bebek doğmadan ben de alayım diye düşünoyorum bakalım biraz daha araştırayım da.kızlar ya o buharlı makinelere ben de bakıyorum ama almaya cesaret edemedim henüz..birimiz alsak da nası bişeymiş anlatsak birbirimize..
ben biyerde sordum çok kullanışlı değil gibi geldi bana çünkü buharı bastırınca çıkıodu..
ona bastır bastır da insanın canı çıkar alırken dikkat etmek gerek kendiliğinden buhar veren bi cihaz bulmak lazım
ayy bılmıyorum dıyettens anırım
yaa ama dayanamıyom bi pasta osla götütürüm valla ama zaten bu hafta kg veremcıem gibi gelıo amaa
bakalım bakalım ay cok canım cektı
pasta hmmm... ay valla iyi fikir! of bu gece eşim çok geç gelecek yoks abir sipariş ettirirdim. ay neyse bunu ileriki günlerde değerlendirelim. zaten kilolar alıp başına gidecek bari keyfini süreyim
haftaya haftasonu, 5-6 mayısta görümcemler gelicek, yatılı, 2 çocukları var,erkek. severim, iyilerdir. yeni evime ilk kez gelicekler. ama çalışan, eve akşam 7de gelen biri olunca, yatılı misafir nasıl gözümde büyüyor anlatamam. neyse artık yapıcak bişey yok. zaten gezmeye geliyorlar aslında bu defer, anıtkabir, parklar hayvanat bahçesi falan... çocuklar için yani...
ay sorma kılo derdı olmasa daha ıı olcak ama napaım anacım yaa :)
dayanamadım gittim bi hoşbes aldım barı bastırsın :)
evet canım calısan kadına yatılı mısafır zor valla yaa ıkıncı bebegıme hamıleyken tam 11 kısı
ağırlamıstım yatılı misafir 4 aylık hamıleydım
11 kişiyi nereye yatırdınmaşallah sana!
pek kolay olmadı hatta gorumcem bızde kalıodu o ara o da yatagından oldu
yastık yorgan bısı kalmadı esımle yastıksız bı battanıye ıle uyuduk mart ayıydı :)
güzel gectı eğlendık ama zor oldu azbucuk ıkı de bebek vardı evde ben de hamıleydım cümbüşü düşün yanı
eşimin eskısehırdekı teyzesi teyzesının kızı gelini teyzeısnın kızının kayınvalidesi kayınbabası o bu su derken
11 kısı olduyduk bi de toplaşıp gezmeye gıttıydık :)
işte yorgunluk olmasa öyle toplanmalar iyi oluyor. şimdi ben de haftaya öyle bir topluluk halinde gidiyorum tatil olacak bana. iyi olur inşallah :)
inşallah canım iyi olur ya havan değişir :)
ayy bu sene benımde çok şehirler arası gezmelerım var ama ıs yerı izin
işini nası halletcem bılmıyorum bakalımmm :) şimdilik haftasonunu ıple cekıyorumm çok eglences ınsallah :)
ay sorma kılo derdı olmasa daha ıı olcak ama napaım anacım yaa :)
dayanamadım gittim bi hoşbes aldım barı bastırsın :)
evet canım calısan kadına yatılı mısafır zor valla yaa ıkıncı bebegıme hamıleyken tam 11 kısı
ağırlamıstım yatılı misafir 4 aylık hamıleydım
pek kolay olmadı hatta gorumcem bızde kalıodu o ara o da yatagından oldu
yastık yorgan bısı kalmadı esımle yastıksız bı battanıye ıle uyuduk mart ayıydı :)
güzel gectı eğlendık ama zor oldu azbucuk ıkı de bebek vardı evde ben de hamıleydım cümbüşü düşün yanı
eşimin eskısehırdekı teyzesi teyzesının kızı gelini teyzeısnın kızının kayınvalidesi kayınbabası o bu su derken
11 kısı olduyduk bi de toplaşıp gezmeye gıttıydık :)
inşallah güzel geçer hafta sonun. neyse ben gideyim yine namaz vakti gelmiş! hem de biraz daha toparlanacaklardan bakayım halim gelirse. Hadi herkese iyi hafta sonları güzel günler selametle!!!
öyle çok zor ama yaa, üstelik bir de hamilesin.
tabi misafirine göre de değişiyor. eğer hizmet beklemeyen, güler yüzlü, işini kendi yapan, kolay memnun edilen misafirse sorun olmaz belki ama diğer türlüsü eziyet.
hem misafirin de düşünmesi lazım, kadın hamile, bu kadar kişiyi nasıl yatırır diye...
neyse bakalım, görümcemi severim, iyidir. ama ev hanımı o da, pek çalışan kadının koşuşturmasnı bilemiyor
inşallah güzel geçer hafta sonun. neyse ben gideyim yine namaz vakti gelmiş! hem de biraz daha toparlanacaklardan bakayım halim gelirse. Hadi herkese iyi hafta sonları güzel günler selametle!!!
canım sağolsunalr iyidirler yemekelrı yapıyoalrdı sağolsunalr bulasıgı yıkıyolardı
sadece bırazcık dagınıkalrdı o da olur diyorum yanı :) sorma kzı cok üzülmüş zaten
eşimin teyzesının kızıyalk eşi gelcektı sadece kayınvaldıe ile kayınpederde gidicez die tutturmuslar
ee onalr giderse ben de giderim derken derken bu kadar kişi olmuslar
kız sölemedi ama yüzünden belliydi yana en çok o mahcup oldu herkes peşine takılmıs kızın kzı naapsın :)
yardımcı oldualr sağolsunalr ama ıste ne kadarad olsalar sonucta senın evın bişi yapılca zaman aklkınd ayapın hamıleyım dıyemıyosun
senın kalkman lazımkı mıllet gelsın yardım etsın kayınvalidem de çok mahcup olmustu kızım yük olucakalr fln die ama
hallettık cok sukur canım :) bazı ev hanımalrı anlamıo halden ama bazıalrı da oo ben tek evdeyken yetıstıremıom bi de işe
giden kadın nası basa cıksın dıe düşünüyolar :)
:)
kızlar çok kötüyüm çoook ağlamaktan helak oldum durduramıyorum kendimi bilyorsunuz bu gün hsg çekilecektim gittim çekildim ama çekilemedim kız ilacı basıyor ama ilaç gitmiyor herhalde dior röntgene bakıyo ila gitmiyo herkes 5 dakkada çekilip kalktı benimki 35 dakka sürdü çok canımı yaktılar çekemdikçe yeniden daha şiddetli denediler ve sonunda vazgeçtiler doktorunuzu arayın sizin anlamakta güçlük çektiğimiz bi sorununuz var dediler doktorumu aradım geç hemen dedi gitti ağrım sızım yok ama fena halde kanamam vardı oda aşağıdan muayene yapmak istedi spekülüm taktı o da ama o hiç acıtmadan takti filmi çekenler onu takarken çok canımı yatılar... baktı eyvah dedi tabi ben şoklardayım çok çok büyük bi yara var dedi bu yara ile tabikide film çekilmen mümkün değil dedi sonra aşılamada kullanılın ince uzun bi aleti sokmaya çalıştı bayağı ileryince alet dediki onlar yaradan rahim kanalını bulamamışlar sıvıyı aşağıdan vermişler bu yüzden çekilememişsin film dedi pazartesi yara yakma veya dondurmak mı diniyo bilemiyorum ondan yapacaklar kendime kızdım neden spekulüm takıp muayene etmesine zin vermedim doktorumun ilk gittiğimde doğum evinde takıp baktılar smear verdiğimde ama yara çok minik deidler ilaçla geçer dediler... şuanda moralim çok kötü eve geldğimden beri 2 gözüm 2 çekşem ağlıyorum tutamıyorum kendimi film çekerken ilk aşamada hiç ağrım olmadı eğer yara olmasaymış o hafif olan sancı ile olup bitecekmiş ama benle çoook çok uğraştılar resmen içimde kesikler oluştu ve su gibi kan geliyor sanki bi yerini kesersin ya işte öyle.....
allahım bunada şükür diyorum başka dert vermesin inş.. ya tüp bebek yapsaydık bu yara bebeği düşüürürmüş izin vermezmiş büyümesineilk bebeğimide onuniçin keybetmişim
kıuzum sana msj larım geliyor mu. msj kutun dolu olababilir mi?
kızlar çok kötüyüm çoook ağlamaktan helak oldum durduramıyorum kendimi bilyorsunuz bu gün hsg çekilecektim gittim çekildim ama çekilemedim kız ilacı basıyor ama ilaç gitmiyor herhalde dior röntgene bakıyo ila gitmiyo herkes 5 dakkada çekilip kalktı benimki 35 dakka sürdü çok canımı yaktılar çekemdikçe yeniden daha şiddetli denediler ve sonunda vazgeçtiler doktorunuzu arayın sizin anlamakta güçlük çektiğimiz bi sorununuz var dediler doktorumu aradım geç hemen dedi gitti ağrım sızım yok ama fena halde kanamam vardı oda aşağıdan muayene yapmak istedi spekülüm taktı o da ama o hiç acıtmadan takti filmi çekenler onu takarken çok canımı yatılar... baktı eyvah dedi tabi ben şoklardayım çok çok büyük bi yara var dedi bu yara ile tabikide film çekilmen mümkün değil dedi sonra aşılamada kullanılın ince uzun bi aleti sokmaya çalıştı bayağı ileryince alet dediki onlar yaradan rahim kanalını bulamamışlar sıvıyı aşağıdan vermişler bu yüzden çekilememişsin film dedi pazartesi yara yakma veya dondurmak mı diniyo bilemiyorum ondan yapacaklar kendime kızdım neden spekulüm takıp muayene etmesine zin vermedim doktorumun ilk gittiğimde doğum evinde takıp baktılar smear verdiğimde ama yara çok minik deidler ilaçla geçer dediler... şuanda moralim çok kötü eve geldğimden beri 2 gözüm 2 çekşem ağlıyorum tutamıyorum kendimi film çekerken ilk aşamada hiç ağrım olmadı eğer yara olmasaymış o hafif olan sancı ile olup bitecekmiş ama benle çoook çok uğraştılar resmen içimde kesikler oluştu ve su gibi kan geliyor sanki bi yerini kesersin ya işte öyle.....
allahım bunada şükür diyorum başka dert vermesin inş.. ya tüp bebek yapsaydık bu yara bebeği düşüürürmüş izin vermezmiş büyümesineilk bebeğimide onuniçin keybetmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?