Sabredenler Kulübü 2012 :)

Allah'a emanet ol canım,kendine ve bebeğine dikkat et.

of yaa ilk bebegının kalbi duran bi arkadaşım vardı 2 seneden sonra gene hamıleydı sımdı

ama o da gelısmemıs kalp atısı baslamamıs kürtaja alıcakalrmış çok canım sıkıldı

düşük düşük hep düşük oluyo Allah ım sabır ver çok zor bişey ya

bikere olsa neyse üst üste devamlı bi tanecık umuda ıhtıyacım vardı o da gitti

ahhh canımmm yaa....
çok büyük geçmiş olsun..RAbbi'm sabırlar versin sizlere.hiçkimseyi bu acıyla sınamasın

cnmmm çok üzüldüm arkadaşına eler hissettiğini çok iyi anlıyabiliyorum..

ama sana umut olması açısından söyleyeyim..
1 düşük 1 de boş gebelikten sonra şuanda bebeğimin oluştuğunu gördüm ve ilk defa kalp atışlarını duydum cnm..

umudunu sakın kaybetme ve asla pes etme....

Allah razı olsun canım sağol inşallah sağlıkla kucaklayıp ele ayaga kavustugu gunlerı de gorurusun

böle kaybedenler gorunce dahada üzülüyorum sankı hıc kavusamıycakmısız gibi gelıyo

ahhh canımmm yaa....
çok büyük geçmiş olsun..RAbbi'm sabırlar versin sizlere.hiçkimseyi bu acıyla sınamasın

amın canım evlat acısı yasmaasın kımse cok fena

inşallah inşallahh nasib ıolurr canım cümlemziee

bebekelrımızın anne dediği adım attıgı günelri de konsuuruz ınsallah burada

sen de Allaha emanet ol canım...inşallah döndüğünde topikte bir sürü hamşile karşılaşırsın

üzüldüm kuzum ya ben de...ama olacağın önüne geçilmiyor. sen zaten inancı çok kuvvetli bir kadınsın. umudunu kaybetmeyeceğini biliyorum ben. bu durumlarda genel geçer kurallar olmuyor ki hem, herkes için ayrı durum

canım çok tesekkur ederım evet herkes aynı olck değil ama hani ne bıleyım ınsallah sorun yasamayız ya

gercekten biyerden sonra cok zorluyo hepımzıın farklı dertlerı olsa da amacımzı ıstegımız dılegımız aynı

inşallah nasib olur hepimize...inşallahh

her kesin derdi farklı hakikaten...benim yaşadıklarımı biliyorsunuz döne döne anlatmıcam...şimdi dört gözle çift çizgiyi görebilmeyi bekliyorum...sizin için ise sevinç riskli haftaları atlatmakta olacak...
Bu imtihanın süresi uzun sürmez inşalah

dayanamadım, dinlenme molası verince yine geldim :) neyse bugün böyle yaparım herhalde. süpürme bitti. şimdi biraz yemek molası sonra silme :) sonra mola :) çok tembelim çoook

evet canım aynen öyle inan ki

inşallah sorunsuz bi an önce hayrlısıyla hamıle kalıp sorunsuz gebelıkler gecırırz

dayanamadım, dinlenme molası verince yine geldim :) neyse bugün böyle yaparım herhalde. Süpürme bitti. şimdi biraz yemek molası sonra silme :) sonra mola :) çok tembelim çoook

dınlend canım cok yorma kendını bebıs acıkmıstır hem :)

evet canım aynen öyle inan ki

inşallah sorunsuz bi an önce hayrlısıyla hamıle kalıp sorunsuz gebelıkler gecırırz

dınlend canım cok yorma kendını bebıs acıkmıstır hem :)

amin inşallah! bu hamilelik işinde insan acizliğini iyice anlıyor. her doktora gidişimde Allah'ım ya kalbı durmuşsa stresi yaşıyorum, çok şükür iyi dediklerinde rahatlıyorum. Bir kaç arkadaşımın da aynı şey başına geldi. insan alıştıktan sonra çok zor olur elbet! Ama imtihan sırrı ve mükafatları düşünmek gerek elden geldikçe.
bebek çok acıkıyor da onu dinleyen yok. unutuyorum sık sık yemeyi. perişan oluyorum sonra.

dayanamadım, dinlenme molası verince yine geldim :) neyse bugün böyle yaparım herhalde. süpürme bitti. şimdi biraz yemek molası sonra silme :) sonra mola :) çok tembelim çoook

aç kalma canım ya.... mutlaka ye birşeyler, en olmadı süt iç. zaten sana protein lazım şimdi bol bol.
dinlenerek iş yap zaten birden yüklenme. silmeyi de eğilerek yapmıyorsun herhalde değil mi? viledayla mı siliyorsun?

yok canım ne eğilmesi. zaten normalde de belim hassas viledayla yapıyorum ama hiç içime sinmiyor. şu buharlı temizlik makinelerine bakıp bakıp duruyorum ama bir karar veremedim. birde geçen bir jinekolog sitesinde bana en çok lazım şeyin karbonhidrat olduğunu okudum da şaşırdım. nasıl yani...

aynen katılıyorum hep derdim insan aciz şöle böle die ama bunu idrak etmek çok başka bişeymiş
cidden o kadar acizizki yapmakla istemekle alakalı bişey hıc değil Allah ın takdirini beklemek
lazım

aman canım doyur bebısı hamılelık aclıgı bı baska oluyo sankı mıdenı tamamen boşaltmıslar hiçbişe
kalmamış gibi hissediyo ınsan :)

canım ben de 1 hafta elimle siliyorum 1 hafta viledayla. buharlı makinalara ben de bakıyorum vallahi ama tam olarak almaya karar vermedim daha...
karbonhidrat basit enerji kaynağıdır, kolay parçalanır vücut tarafından ve çabucak enerjiye dönüşür. ama şimdi senin bebeğin büyüyor, yeni hücreler yapıyor, hücreler aminoasitlere ihtiyaç duyuyor ve bunlar da protein de var. protein ağırlıklı ama içinde her karbonhidrat hem yağ olan bir beslenme şekli lazım sana. Tabi bolca da taze meyve sebze

evet öyle işte ben de elimden geldiğince yoğurt, peynir tüketiyorum. sütle aram pek iyi olmuyor maalesef. eti normalde çok seven biriyim ama evde pişirmek işkence. hatta annem de pişirince bazen yiyemiyorum şimdi bile düşününce bir hoş oldum :) Allah'tan sebzeye düştüm. aklıma gelen sebzeleri yapmak daha kolay oluyor. Bir de ay_she nin dediği gibi acayip bir açlık oluyor gözüm dönüyor resmen! O gün aklıma ne düştüyse onu pişirmekte buldum çözümü. ya da annemden istemekte yoksa zorlayarak yemem mümkün değil. Aman ne bileyim bir yandan da düşünüyorum, biz burada böyle ay protein ay kalsiyum diye diye aklımızdan olurken bir sürü insan bunları dert etmeden dağda bayırda hem işini gücünü görüyor hem de paşa gibi sağlıklı çocuklar doğuruyor. Allah besliyor bir şekilde demek ki :)

vitamin ve mineral olarak o senin depolarını kullanıyor çünkü sen yemesen bile. ama kalsiyumu ihmal etme. bebk değil senin için önemli. çünkü o senin bütük stoklarını tüketecek inşallah bizim de bu beslenme konularını dert edeceğimiz zamanlar yakındır.
ben anneme çektiysem eğer ilk haftalarda bulantım çok olacak. annem öyleymiş benim...
raraavis ne sorucam sana, gebelik belirtilerinin arasında göğüslerde ağrı var mıydı? şişme ve ağrı olduysa ne zman başladı hatırlıyor musun?

vitamin ve mineral olarak o senin depolarını kullanıyor çünkü sen yemesen bile. ama kalsiyumu ihmal etme. bebk değil senin için önemli. çünkü o senin bütük stoklarını tüketecek inşallah bizim de bu beslenme konularını dert edeceğimiz zamanlar yakındır.
ben anneme çektiysem eğer ilk haftalarda bulantım çok olacak. annem öyleymiş benim...
raraavis ne sorucam sana, gebelik belirtilerinin arasında göğüslerde ağrı var mıydı? şişme ve ağrı olduysa ne zman başladı hatırlıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…