Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım çok geçmiş olsun ya allah korumuş.dikkat et kendine dr un dediklerine harfiyen uy kırığın hemen kaynasın.

saol bacım, görüşemiyos nerelerdesin yafff bu durumda olmak çok kötüymüş insan yaşamadan bilemiyor

evet canım zordur.allahtan 1 hafta takacakmışsın.ben de ne yapayım aynı şeyler yumurtlama günlerim bitti adetimi bekliyorum artık hayal kurmuyorum.akışına bıraktım.yazın aşılama yaptıracağım özeller pahalı devlet hastanelerini araştırıcam. o işte canımı sıkıyor. her şey sil baştan olacak yine tahliller muayeneler sanki hiç gücüm kalmamış

evet antibiyotiki 2 gün önce başladım içmeye devam edeceğim korktum bende zaten yara dondurmak içimde ilaçlar verdi kociş getirir az sonra

evet antibiyotiki 2 gün önce başladım içmeye devam edeceğim korktum bende zaten yara dondurmak içimde ilaçlar verdi kociş getirir az sonra

canım kanaman devam ederse yarın tekrar git dr a bence. işlemi ilk yapanlar teknisyen mi hemşirelermiydi?keşke bu kadar uğraşmayıp hemen dr u çağırsalardı.acil şifalar canım sen iyice dinlen kalkma yerinden

gızzzzzz 1 hafta değül ileşene kader takacum...
bacum rabbim kolaylık versin ama böle düşünme daha dur dünyanın sonu değil,dileğim aşılamaya gerek kalmadan olması ama sn daha başlamadan kapılmışın ümitsizliğe olmazki
bencede devlet hstneleri daha iyi şimdiden araştır,ama belkide bebişin o zamana kadar çoktan gelmiş olur sana

ben de iyi 1 hafta takacakmış dediydum.

amin canım.2 aya kadar oldu oldu olmadı aşılama.

deneme yaptım msj geldi mi

ben de iyi 1 hafta takacakmış dediydum.

amin canım.2 aya kadar oldu oldu olmadı aşılama.

deneme yaptım msj geldi mi

yok bir hafta sonra hafif hareketler vermeyi düşünüyor röntgen sonuçlarına göre,askıyı ileşene kader takacam tabüküm....
inş olur bacım rabbim,daha fazla bekletmez inş bizleri

Slm baciskolar neyapiyowunuz :)
Yarın doktora gitcez tedavimiz belli olur :)
Dua edin bana hersey yolunda gitsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…