- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.881
canlarım,ciğerlerim tatli arkadaşlarım teşekkür ederim hepicinizedr çatlak değil ufak bi kırık var dedi,ve bana boyun askısı verdi ama öyle böle değil kocaman heryerimi sarıyor,nyse 1 hafta kolunu oynatma dedi hiç banyo haricinde hemen tak dedi banyodan sonra hiç iş yapma dedi,haftaya yine röntgen çekilcekmiş ona göre pasif hareketler vermeyi düşünüyorum dedi of bu durumda olmak çok kötü bişeymiş inş biran önce kaynar kemiklerim tek el kaldım yafff ama bu halimede çok şükür ya kafam falan gelseydi rabbim korumuş
yok bacım dolu değil gelmiyormsj,bu arada hoşgeldin
canım çok geçmiş olsun ya allah korumuş.dikkat et kendine dr un dediklerine harfiyen uy kırığın hemen kaynasın.
enteresan niye gitmiyor ki msjlar...
enteresan niye gitmiyor ki msjlar...
saol bacım, görüşemiyos nerelerdesin yafff bu durumda olmak çok kötüymüş insan yaşamadan bilemiyor
kız yoksen başkasınamı ataysun,peni aldataymısın
canım çok geçmiş olsun.ben de hsg çekildim bütün aşamaları doktor yaptı.keşke ilk baştan doktor yapsaydı bu kadar eziyet çekmezdin. kanaman varmış dr antibiyotik verdi mi bir de bundan dolayı iltihap kapmasın.iyice dinlen canım tekrar geçmiş olsun
saol bacım, görüşemiyos nerelerdesin yafff bu durumda olmak çok kötüymüş insan yaşamadan bilemiyor
evet antibiyotiki 2 gün önce başladım içmeye devam edeceğim korktum bende zaten yara dondurmak içimde ilaçlar verdi kociş getirir az sonra
evet canım zordur.allahtan 1 hafta takacakmışsın.ben de ne yapayım aynı şeyler yumurtlama günlerim bitti adetimi bekliyorum artık hayal kurmuyorum.akışına bıraktım.yazın aşılama yaptıracağım özeller pahalı devlet hastanelerini araştırıcam. o işte canımı sıkıyor. her şey sil baştan olacak yine tahliller muayeneler sanki hiç gücüm kalmamış
sanada çok geçmiş olsun cnm rabbim beterinden korusun...
gızzzzzz 1 hafta değül ileşene kader takacum...
bacum rabbim kolaylık versin ama böle düşünme daha dur dünyanın sonu değil,dileğim aşılamaya gerek kalmadan olması ama sn daha başlamadan kapılmışın ümitsizliğe olmazki
bencede devlet hstneleri daha iyi şimdiden araştır,ama belkide bebişin o zamana kadar çoktan gelmiş olur sana
ben de iyi 1 hafta takacakmış dediydum.
amin canım.2 aya kadar oldu oldu olmadı aşılama.
deneme yaptım msj geldi mi
tamam canım gitmiş msj. ben yemek yapacağım görüşürüz yine öpüldün
tamam canım kolay gelsin, bende dinlneyim kolum ağrıyor yine
Slm baciskolar neyapiyowunuz :)
Yarın doktora gitcez tedavimiz belli olur :)
Dua edin bana hersey yolunda gitsin :)
canım dualarımız seninle,herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?