Sabredenler Kulübü 2012 :)

mesaj tekrarı...

Son düzenleme:
inşallah inşallahh nasib ıolurr canım cümlemziee

bebekelrımızın anne dediği adım attıgı günelri de konsuuruz ınsallah burada

o günleri de konuşacağız cnm doğum hikayelerimizi anlatıcaz burda..Hatta ikinci bebişlerin savaşına başlayacağız hep beraber :)

kızlar ya o buharlı makinelere ben de bakıyorum ama almaya cesaret edemedim henüz..birimiz alsak da nası bişeymiş anlatsak birbirimize..
ben biyerde sordum çok kullanışlı değil gibi geldi bana çünkü buharı bastırınca çıkıodu..
ona bastır bastır da insanın canı çıkar alırken dikkat etmek gerek kendiliğinden buhar veren bi cihaz bulmak lazım

ben hiç elime alarak bakmadım canım, hep reklamlarda internette falan görüyorum. denk gelirsem inceleyeceğim

ben hiç elime alarak bakmadım canım, hep reklamlarda internette falan görüyorum. denk gelirsem inceleyeceğim

o tvde tanıtımı yapılan cihaz iyiye benzio bakarken dikkat ettim sanki buharı kendiliğinden çıkıo ama bi arayıp bilgi alıcam ben biara..şu ayı bi atlatayım da önümüzdeki ay ciddi ciddi düşünüyorum..

araştır bakalım canım, arçelik ve bekonun da var ama anladığım kadarırla bez takılmıyor. sadece buhar veriyor gibi...

ne kaynatıyonuz bakimmm.??:126::126:
benim de canım sıkıldı,yarın adet günüm.....psikolojimi hazırladım ama yine de üzüleceğim %10000000 kesin.
göğüslerim şişti,ağrıyor azıcık.akıntım kesildi...öyleyim yani,diğer aylar gibi.:106::106:

canım evet haklısın, insan kendini olmayacağı fikrine alıştırsa da yine de çok üzülüyor. hem hormonların etkisi hem de hayal kırıklığı birleşince reglin ilk günleri çok zor geçiyor. ama bitimine yakın yine bir umut yine bir heyecan.

evet öyle canım,yarın cuma ve şimdiden işe gitmek istemiyorum,kimse benle konuşmasın istiyorum,bulaşmasınlar..telefonlarım çalmasın.....evet geçici bir psikoloji ama yine yaşayacak olmam,büyük hayal kırıklığı.

ben bu aralar birilerinden hamilelik haberi duymaktan nefret eder oldum. halbuki ne müjdeli bir haber. eski iş yerimden bir arkadaş var 3,5 aylık hamile, karşılaşmayalım die dua ediyorum. tebrik ettim geçen, diyo ki, aslında henüz etrafa söylenecek kadar büyümedi, ebbek olmuş 13-14 haftalık muhteşem bir his, darısı başına dedi, inşallah dedim ben de ne diyim..

ah ah bekletmese keşke Yüze Rabbim daha fazla

ahh canımm inşallah inşallah...

ben de içten içe hüzünleniyorum artık...zaman geçtikçe yıpranışlarım başladı,devam ediyor.

Son düzenleme:
neden öyle oldun ki?!

ayy bılmıyorum dıyettens anırım

yapmaaa ayşee yapmaaaaa.....
onları yemeyeli haftalar oldu....yedğim tek hamurişi (makarnayı saymazsak) kepekli ekmek
böreği çok özledim....

yaa ama dayanamıyom bi pasta osla götütürüm valla ama zaten bu hafta kg veremcıem gibi gelıo amaa

bakalım bakalım ay cok canım cektı

yaa ama dayanamıyom bi pasta osla götütürüm valla ama zaten bu hafta kg veremcıem gibi gelıo amaa

canın tatlı istediyse, tarçınlı süt falan iç. şekerini de dengeler

kızçem benim.düşünme onları...
ben de cumartesi misafirliğe gideceğim,2 hafta aradan sonra ödül günü olarak değerlendireceğim,Allah ne verdiyse,azıcık azıcık tatcam hamurişlerinden.ödülsüz diyet olmaz demir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…