- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.841
evet öyle işte ben de elimden geldiğince yoğurt, peynir tüketiyorum. sütle aram pek iyi olmuyor maalesef. eti normalde çok seven biriyim ama evde pişirmek işkence. hatta annem de pişirince bazen yiyemiyorum şimdi bile düşününce bir hoş oldum :) Allah'tan sebzeye düştüm. aklıma gelen sebzeleri yapmak daha kolay oluyor. Bir de ay_she nin dediği gibi acayip bir açlık oluyor gözüm dönüyor resmen! O gün aklıma ne düştüyse onu pişirmekte buldum çözümü. ya da annemden istemekte yoksa zorlayarak yemem mümkün değil. Aman ne bileyim bir yandan da düşünüyorum, biz burada böyle ay protein ay kalsiyum diye diye aklımızdan olurken bir sürü insan bunları dert etmeden dağda bayırda hem işini gücünü görüyor hem de paşa gibi sağlıklı çocuklar doğuruyor. Allah besliyor bir şekilde demek ki :)
inşallah inşallahh nasib ıolurr canım cümlemziee
bebekelrımızın anne dediği adım attıgı günelri de konsuuruz ınsallah burada
o günleri de konuşacağız cnm doğum hikayelerimizi anlatıcaz burda..Hatta ikinci bebişlerin savaşına başlayacağız hep beraber :)
canım ben de 1 hafta elimle siliyorum 1 hafta viledayla. buharlı makinalara ben de bakıyorum vallahi ama tam olarak almaya karar vermedim daha...
karbonhidrat basit enerji kaynağıdır, kolay parçalanır vücut tarafından ve çabucak enerjiye dönüşür. ama şimdi senin bebeğin büyüyor, yeni hücreler yapıyor, hücreler aminoasitlere ihtiyaç duyuyor ve bunlar da protein de var. protein ağırlıklı ama içinde her karbonhidrat hem yağ olan bir beslenme şekli lazım sana. Tabi bolca da taze meyve sebze
işte buna inanmayı çok istiyorum
kızlar ya o buharlı makinelere ben de bakıyorum ama almaya cesaret edemedim henüz..birimiz alsak da nası bişeymiş anlatsak birbirimize..
ben biyerde sordum çok kullanışlı değil gibi geldi bana çünkü buharı bastırınca çıkıodu..
ona bastır bastır da insanın canı çıkar alırken dikkat etmek gerek kendiliğinden buhar veren bi cihaz bulmak lazım
ben hiç elime alarak bakmadım canım, hep reklamlarda internette falan görüyorum. denk gelirsem inceleyeceğim
o günleri de konuşacağız cnm doğum hikayelerimizi anlatıcaz burda..Hatta ikinci bebişlerin savaşına başlayacağız hep beraber :)
o tvde tanıtımı yapılan cihaz iyiye benzio bakarken dikkat ettim sanki buharı kendiliğinden çıkıo ama bi arayıp bilgi alıcam ben biara..şu ayı bi atlatayım da önümüzdeki ay ciddi ciddi düşünüyorum..
ne kaynatıyonuz bakimmm.??:126::126:
benim de canım sıkıldı,yarın adet günüm.....psikolojimi hazırladım ama yine de üzüleceğim %10000000 kesin.
göğüslerim şişti,ağrıyor azıcık.akıntım kesildi...öyleyim yani,diğer aylar gibi.:106::106:
canım evet haklısın, insan kendini olmayacağı fikrine alıştırsa da yine de çok üzülüyor. hem hormonların etkisi hem de hayal kırıklığı birleşince reglin ilk günleri çok zor geçiyor. ama bitimine yakın yine bir umut yine bir heyecan.
evet öyle canım,yarın cuma ve şimdiden işe gitmek istemiyorum,kimse benle konuşmasın istiyorum,bulaşmasınlar..telefonlarım çalmasın.....evet geçici bir psikoloji ama yine yaşayacak olmam,büyük hayal kırıklığı.
ahh canımm inşallah inşallah...ben bu aralar birilerinden hamilelik haberi duymaktan nefret eder oldum. halbuki ne müjdeli bir haber. eski iş yerimden bir arkadaş var 3,5 aylık hamile, karşılaşmayalım die dua ediyorum. tebrik ettim geçen, diyo ki, aslında henüz etrafa söylenecek kadar büyümedi, ebbek olmuş 13-14 haftalıkmuhteşem bir his, darısı başına dedi, inşallah dedim ben de ne diyim..
ah ah bekletmese keşke Yüze Rabbim daha fazla
off bildiğin kriz gecırıyorum pasta ekler poğaça börek ne bulursam yemek ıstıyorum napcauug
off bildiğin kriz gecırıyorum pasta ekler poğaça börek ne bulursam yemek ıstıyorum napcauug
neden öyle oldun ki?!
yapmaaa ayşee yapmaaaaa.....
onları yemeyeli haftalar oldu....yedğim tek hamurişi (makarnayı saymazsak) kepekli ekmek
böreği çok özledim....
ayy bılmıyorum dıyettens anırım
yaa ama dayanamıyom bi pasta osla götütürüm valla ama zaten bu hafta kg veremcıem gibi gelıo amaa
bakalım bakalım ay cok canım cektı
ayy bılmıyorum dıyettens anırım
yaa ama dayanamıyom bi pasta osla götütürüm valla ama zaten bu hafta kg veremcıem gibi gelıo amaa
bakalım bakalım ay cok canım cektı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?