- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.921
ahhh canım yaa ben de sabahtan beri giremedim topiğe bgn felaket yoğundum seni merak ettim onun için geldim..ve çok üzüldüm neden öyle oldu yaaarkadaşlarında dediği gibi keşke o kadar uğraşmak yerine hemen doktor çağırsalardı ama bu senin elinde olan bişey değil tabiki,sen naptıklarını bile bilmiyosundur ki doğru dürüst eşime bebek veremedim falan bunlar da günah cümleler canım bnm şuan moralin bozuk ondan diyosun biliyorum ama allah yapıcak onu baba,seni anne...bunu unutma sen tedavini ol,doktorunun dediklerini yap rabbim yar ve yardımcın olacaktır..sonuçta bu gibi sıkıntılar eşinde de olabilirdi farkeden bişey yok,gönlünü ferah tut lütfen bu çok önemli biliyosun dualarım seninle
eloserce cnm gecmis olsun şimdi okudum yazdığını bu akıttığın göz yası ins en kısa zamanda mutluluktan aksın cnm bnm..
cnm cok uzuldum yasadiginacok gecmis olsun.ins en kisa zamanda yara gecer de devam edersin sonra.
günaydın herkese cumanız mübarek olsun,bu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin inş....
fermi canım bacım Allah razı olsun... bende beklemiyordum duyunca şoka uğradım inş biran önce geçer,yoksa ağrılar fena sabaha kadar yatamadım,onun için erkenden kalktım....
elifim yaaa, kuzum benim, ne kadar üzüldüm anlatamamcanının bu kadar acımasına üzüldüm. nasıl olur da bir önceki muayene de yaranın durumunu farketmez ve hafif derler. ama tatlım senin bu boyutta bir yarayı kendinin de fark edebilmen gerekmez miydi? ne biliyim ilişkide acı olur, ağrı olur yanma olur... çok akıntı olur...senin hiç bir şikayetin yokken bu kadar büyük yaran mı varmış...canım benim ya çabucak iyileşirsin üzülme. bu dondurma işi de zor bir operasyon değilmiş biraz araştırdığıma göre. çünkü doktorum bende de minik bir yara var demişti o zaman bakmıştım. ama bebek yapana kadar bekleyelim doğumdan sonra icanına bakarız demişti.
ağlama bu kadar canım ya geçicek bu da, film vesilesi ile öğrenmiş oldun. kanaman devam ederse yarın yine git doktora. moralini de bozma, eşime evlat veremedim ne demek! olduracak olan sen değilsin ki...biz aciz kulların kontrolünde değil bu işler. bak bizde de eşimden dolayı olmuyo. ama bu benim gözümdeki yerine değiştirmiyor. bir sıkıntı varsa iki tarafındır evlilikte. tek tarafın değildir.
çabucak iyileşiceksin tatlım, üzülme...
günaydın canım,tekrardan geçmiş olsun
recsn bacım çok geçmiş olsun çok üzüldüm şok oldum okuduğumda valla iyiki gitmişsin bacım inşallah çabuk düzelirsin dikkat et kendine bacım
eloserce kuzum ne yapmışlar sana öyle yaa ahh bacım benim yaa senin yerine koydum inan kendimi çok kötü oldum ne bu doktorların sorumsuzluğu anlamıyorum ki gerçekten bazı şeyleri farketmiyolar mı yoksa umursamıyolar mı anlamıyorum yaainşallah tez zamanda düzelirsin bacım çok geçmiş olsun canım biran önce düzel veee bu acılarını cennet kokulun unuttursun inşallah sana bacım benim
saol canımcım... kırmızıların gelmemiştir inş....
ahh canımm ya......çok çok büyük geçmiş olsun.Okuyunca çok üzüldüm,ama yaran iyileşecek ve bu sorun ortadan kalkacak hayırlısıyla bu sefer bebeğini kaybetmeyip kucaklayacaksın inşallah.
canım hemen kendini koyverme,hiçbişey bitmiş değil ki,hala kocana baba duygusunu tattırabilirsin.Tedavi sürecinden sonra mutlululuğu yakalayacaksın inşallah...
Rabbi'm hiçkimseyi evlatlarıyla,evlat acısıyla,evlatsız sınamasın.
rüyamda evimizi yıkmışlardı,dışarda kalmıştık...
Allah hayırlara çıkarsın ama adet üstü böyle bi rüya görmek,adet olacağıma delalet sanırım.öğlene kadar adet olurum.
gelmek üzeredir canım,bekliyorum 2-3 saat içinde.:18::18::18:
yani karın şişliğim,iştah kesikliğim buna delalet.karnım sanki çok yemişim gibi şişik..her adet günü gibi.bugün bişey yiyemem,diyetime yarayacak.
rüyamda evimizi yıkmışlardı,dışarda kalmıştık...
Allah hayırlara çıkarsın ama adet üstü böyle bi rüya görmek,adet olacağıma delalet sanırım.öğlene kadar adet olurum.
günaydın herkese cumanız mübarek olsun,bu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin inş....
fermi canım bacım Allah razı olsun... bende beklemiyordum duyunca şoka uğradım inş biran önce geçer,yoksa ağrılar fena sabaha kadar yatamadım,onun için erkenden kalktım....
hayırlara çıksın inş....
bence sen komşularınla tartıştığın için böle bir rüya gördün çokmu taktın kafana acepp...
kız gece üstün açık kalmış bence
hayırlara çıksın inş....
bence sen komşularınla tartıştığın için böle bir rüya gördün çokmu taktın kafana acepp...
kızlar çok kötüyüm çoook ağlamaktan helak oldum durduramıyorum kendimi bilyorsunuz bu gün hsg çekilecektim gittim çekildim ama çekilemedim kız ilacı basıyor ama ilaç gitmiyor herhalde dior röntgene bakıyo ila gitmiyo herkes 5 dakkada çekilip kalktı benimki 35 dakka sürdü çok canımı yaktılar çekemdikçe yeniden daha şiddetli denediler ve sonunda vazgeçtiler doktorunuzu arayın sizin anlamakta güçlük çektiğimiz bi sorununuz var dediler doktorumu aradım geç hemen dedi gitti ağrım sızım yok ama fena halde kanamam vardı oda aşağıdan muayene yapmak istedi spekülüm taktı o da ama o hiç acıtmadan takti filmi çekenler onu takarken çok canımı yatılar... baktı eyvah dedi tabi ben şoklardayım çok çok büyük bi yara var dedi bu yara ile tabikide film çekilmen mümkün değil dedi sonra aşılamada kullanılın ince uzun bi aleti sokmaya çalıştı bayağı ileryince alet dediki onlar yaradan rahim kanalını bulamamışlar sıvıyı aşağıdan vermişler bu yüzden çekilememişsin film dedi pazartesi yara yakma veya dondurmak mı diniyo bilemiyorum ondan yapacaklar kendime kızdım neden spekulüm takıp muayene etmesine zin vermedim doktorumun ilk gittiğimde doğum evinde takıp baktılar smear verdiğimde ama yara çok minik deidler ilaçla geçer dediler... şuanda moralim çok kötü eve geldğimden beri 2 gözüm 2 çekşem ağlıyorum tutamıyorum kendimi film çekerken ilk aşamada hiç ağrım olmadı eğer yara olmasaymış o hafif olan sancı ile olup bitecekmiş ama benle çoook çok uğraştılar resmen içimde kesikler oluştu ve su gibi kan geliyor sanki bi yerini kesersin ya işte öyle.....
allahım bunada şükür diyorum başka dert vermesin inş.. ya tüp bebek yapsaydık bu yara bebeği düşüürürmüş izin vermezmiş büyümesineilk bebeğimide onuniçin keybetmişim
kızlar kimsecikelr yok ben uzanmaya gidiyorum ağlaya ağlaya uyurum belkş kociş eve gelmeden içimi boşaltayım ağlayıp ağlayıp onun öünde ağlamak istemiyorum üzülüyor çok mu acıyo diye sürekli dönüyo etrafımda ama ben ona bi evlat bile veremiyorum o bana istediğim hayatı verdi istediğim herşeyi verdide ben ona babalığı tattıramdım boğazım şişti gibip bi ilaç alıp yatayım hoşçakılın allaha emanet olun .....
RABBİM BU GÜN YAŞADIKLARIM HAYATIMDAKİ EN KÖTÜ ŞEYLER OLSUN BUNADA ŞÜKÜR VE NE DOSTUMA NE DÜŞMANIMA BUNLARIN HİÇBİRİNİ YAŞATMASIN
canlarım,ciğerlerim tatli arkadaşlarım teşekkür ederim hepicinizedr çatlak değil ufak bi kırık var dedi,ve bana boyun askısı verdi ama öyle böle değil kocaman heryerimi sarıyor,nyse 1 hafta kolunu oynatma dedi hiç banyo haricinde hemen tak dedi banyodan sonra hiç iş yapma dedi,haftaya yine röntgen çekilcekmiş ona göre pasif hareketler vermeyi düşünüyorum dedi of bu durumda olmak çok kötü bişeymiş inş biran önce kaynar kemiklerim tek el kaldım yafff ama bu halimede çok şükür ya kafam falan gelseydi rabbim korumuş
Slm baciskolar neyapiyowunuz :)
Yarın doktora gitcez tedavimiz belli olur :)
Dua edin bana hersey yolunda gitsin :)
bu arada hayırlı cumalar kızlar....
RAbbi'm dua eden,dileyen,arzu eden herkesin kalbindekilerini kabul eder inşallahh,en en en yakın zamanda hepimiz mucizemize kavuşuruz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?