Sabredenler Kulübü 2012 :)

günaydın herkese cumanız mübarek olsun,bu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin inş....
fermi canım bacım Allah razı olsun... bende beklemiyordum duyunca şoka uğradım inş biran önce geçer,yoksa ağrılar fena sabaha kadar yatamadım,onun için erkenden kalktım....

sağol canım ya tşk ederim evet ne yaptıklarını bileydim böyle olmazdı..
inan o psikolji ile eşime ayrılalım nedir bu benden çektiğin bile dedim yani çok berbat haldeydim dün rabbim beni affetsin bilinçli değildi isyanım kötüydüm kendimi keybettim...

cnm cok uzuldum yasadigina cok gecmis olsun.ins en kisa zamanda yara gecer de devam edersin sonra.

sağol canım p.tesi donduracak doktorum anestezi verecek artık psikolojinin bozulmasına izin veremem dedi ve hsg yi tekrar çektirceğimizdede anestezi verecek doktor arkadaşını çağırıp kendisi çekecek inş sorunsuz geçer bu aşamalar rabbim hepimizin yardımcıı olsun...

günaydın canım,tekrardan geçmiş olsun

canım yaram 3-4 ay öncesinde minikti ama arada mantar şikayetimde oluyordu antibiytik kullandıpımda mantarda artıyordu kaşınıyordu falan ilişkide acı yoktu inan arada az kan geliyodu ertesi günü bende zorladım herhalde diyordum bilemedim ki ne bilim ve bu yara 3-4 ayda nasıl bu kadar büyüdü şoklardayım yani hamile kalsam da bebeği düşürümüş tüp bebekte olsa bu sonuç aynı lurmuş...

sağolasın canım benim inş.. allah razı olsun bende sizler için hep dua ediyorum... sabah kadar sıçradım kalktım sanki spekulüm takılıydı hissi vardı ve şuanda hala aynı şeyi hissediyorum

saol canımcım... kırmızıların gelmemiştir inş....

gelmek üzeredir canım,bekliyorum 2-3 saat içinde.:18::18::18:
yani karın şişliğim,iştah kesikliğim buna delalet.karnım sanki çok yemişim gibi şişik..her adet günü gibi.bugün bişey yiyemem,diyetime yarayacak.

bu arada hayırlı cumalar kızlar....
RAbbi'm dua eden,dileyen,arzu eden herkesin kalbindekilerini kabul eder inşallahh,en en en yakın zamanda hepimiz mucizemize kavuşuruz inşallah.

aminnn canım sağol inş inş çok dua ettim dün hem ağladım hem dua ettim ....rabbim hepiimizin yüzünü sağlıklı evlatla güldürsün...

gız tansiyonun falan düşmesin açlkten dikkat et,inş bidahaki ay gelmez kırmızıların canım bacum rabbim daha fazla aratmasın inş

rüyamda evimizi yıkmışlardı,dışarda kalmıştık...
Allah hayırlara çıkarsın ama adet üstü böyle bi rüya görmek,adet olacağıma delalet sanırım.öğlene kadar adet olurum.

hayırlara çıksın inş....
bence sen komşularınla tartıştığın için böle bir rüya gördün çokmu taktın kafana acepp...

amin canım sanada hayırlı cumalar olsun inş...

canım yaaa cok üzüldüm yaranı daha önce farkedememısler mı yanı hsg sevki verırken tekrar kontrol etmedılermı

yani bu da ne oluyo kı böyle :26: yara cok fena tabıı hem hamıle kalmaya hem düşüğe sebep....

ben hiç yaktırmadım dondurmadım bılmıyorum ama olanalr var canım gayet rahat bi şekilde atlatıyorlar ınsallahh

hiçsorun aysamadan atlatırsın yazını okurken dr bi sorun var deınce Allah dedım rahım şekil bozuklugumu acaba ama yara deyince

rahatladım en azından gececek atlatılacak bişeyy hiç üzülme ağlama çok acı çektirmişler belli sana inşallah bundan sonra

böle şeler yaşamak zorunda kalmazsın yaran yakıldıktan sonrada hemencik hamile kalırsın inşallah tatlımm çok gecmıs olsunn

hayır öyle düşünme hayat arkadasısınız siz olur mu öyle kocişin böyle dediğini duysa çok üzülürdü..hem Allah verecek

biz napabilirz ki ama üzüntüden insan böyle şeyler düşünebılıyo baska kadınalrı adamları cocuklarıyla gordukce

ister istemez ben yapamadım ben edemedım die üzülüo ınsan ama sabır acıdır meyvesi tatlıdır bizim bebişlerimiz çook tatlı

olucak totolarını totolarını ısırıcazz

canım çok gecmıs olsun ya en kısa zamanda iyileşirsin inşallahh nasıl düştün öyle çatlamış şaşırdım
Allah korusun kafana gelse daha fenaydı cidden aman aman...benım babamın 2-3 ay kolu sargıda alcılı vs durmustu
inşaat ustası babam 11. kattan düşüo en son kata gelkdıgınde agac varmıs dalına tutunuo ama oradan da düşüo
bir tane kaburgasının ucu cıkmıs bi de kolu kırlmıstı kaynarken çok agrı sızı cektı aylarca çalışamadı
kaburgası ıyılesmedı öle azcık yumru gibi çıkık duruyo ama kolu iyileşti çok şükür Allah ım onu bize bağışladı daha
3. sınıfa gidiyordum o zaman küçücüktüm

Slm baciskolar neyapiyowunuz :)
Yarın doktora gitcez tedavimiz belli olur :)
Dua edin bana hersey yolunda gitsin :)

canım hakkında hayırlısı olur ınsallah güzel haberlerle gelırsın guzel sonuclar alırsınn

bu arada hayırlı cumalar kızlar....
RAbbi'm dua eden,dileyen,arzu eden herkesin kalbindekilerini kabul eder inşallahh,en en en yakın zamanda hepimiz mucizemize kavuşuruz inşallah.

hayırlı cumalar canım amın amın ecmaın ınsallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…