Sabredenler Kulübü 2012 :)

Rabbim sana geliyorum durumu tm olarak herhalde korkudan ne yapacağımı bilemezdim ben...dediğiniz gibi frekanslardan olmuştur ama insanın aklını yerinden oynatır vallahi iyi ki eşin yanındaymış

hoşgeldinnn biraz anlat öyleyse, neler yaptınız geçenn bu 1 senede. denediğiniz yöntemler, ilaçlar, kürler vs oldu mu?

haklısın tabiki canım benim,inşallah iyileşeceksin,allah acil şifalar versin

ayyyy sabah sabah ne güldüm yaaa

aramıza hoşgeldin canım,acılar,sıkıntılar paylaştıkça azalır....dertlerimizi dökelim burda..
benim düşüncemde bu yönde canım anlatmam rahatlamam tecrübelilerde bilgi almam gerektiğini düşündüm:)
wawww....nedense bu bana testere filmini hatırlattı...ne alaka?
:):):)
herhangi bir ilaç yada kür denemedik tatlım 1 yıl önce hamişlik planladıgımzdan doktora gittim genel bi muayene için ileri tetkik geregktiricek bi problem görünmediğini denemelere baslayıp 1 yıl içinde olumlu bır cevap alamazsak tekrar gelmemizi söyleyip sadece folik asit vermişti.ben arastırmalarım sonucu duyduklarımı uyguladım yanlızca bedensel olarak kendımıze yediğimize içtiğimize dikkat edip zamanı bosa harcamadan regl sonrası gün asırı beraber olduk ancak bi sonuca ulasamadık bende dün tekrar doktora gittim yine muayene etti görünürde bi problem olmadıgını söyleyip eşimi cağırdı sperm ölcümü için eğer cok düşük cıkmazsa ve adını yanlıs hatırlamıyorsam boyalı rahim film i cektrmemz gerektiğini söyledi.

doğrudur, genelde prosedür bu şekilde ilerliyor. Anladığım kadarıyla henüz eşinin testinin sonucu çıkmadı. O sonuç önemli, eğer normal çıkarsa, doktorların şüphelendiği diğer durum rahimden yumurtalığa sğerm geçişi sağlayan kanalların tıkanık ya da yapışık olması. o durumda senden rahim filmi isteyeceklerdir. Biz de 6. aydayız, ama eşimin rahatsızlığı nedeniyle, düzenli ilişkiyle deneyemiyoruz bebği. bu nedenle tam olarak 6 ay saymıyorum. eşim şimdi hormon tedavisi görüyor, iyi olacak diye ümit ediyoruz...bir de dua tabi

yaşınız kaç bu arada? ne kadarlık evlisin?

22 yaşındayım canım yaklaşık 2 yıldır evliyim.pazartesi günü gidecek eşim canım 5 günlük cinsel perhiz istedi sonrasında yapılacak test.sanırım siz baya tecrübeli olmussunuz bu konularda :) insallah dileklerin gerçek olur bebişinizi kucagınıza alırsınız en kısa zamanda.her aksam ilk duam bu bebek isteyen kimsenin kucağı bos kalmasın

aramıza hoşgeldin şekerim.... umarım en yakın zamanda muradına erersin yüzün güler...

kız hunileri erken mi taktın doğru söle hueheue şaka bi yanada bacım bende bazen ezan sesi duyarım yüreğim düşer valla hemen ayetel kürsiye başlarım korkudan

inş canım sağolasın moralüm düzeldi bayağı iyiyim ama canımı çok yakınca kötü oldum valla...

beklemek çok zor derdim eskiden şimdi beklerken önüne çıkan engelleri aşmaya çalışırkemn kaybedilen zamanı geçirmek o engeli aşmak daha zor inş. yürüdüğümüz bu yolda karşımıza başka enegller çıkmaz inşallh.... takma kafana bi bakmışsın çift çizgi sen bile şaşarsın valla.... bende ilkinde öyle oldu dedem ölmüştü doğru düzgün eve gelemedik köyümüze gittyidik 2 en fazla 3 kez kaldık evde 3 kereden birinde tutmuştu şok olmuştum çokda utnamıştım millet yanlış anlayacak diye dedesi ölmüş ama onlar keyiften vazgeçmemişler diyecekler diye ama gerçek öyle değil tabi verecek olan sebebinide veriri kurbanolduğum allah...

Aynen canım dediğin gibi Rabbi'm nasip edince bi kerekte oluyor,nasip kısmt işi,yeterki "ol" desin

haklısın canım ama insan o anki psikoloji ile ne düşüneceğini ne koşunacağını bilemiyor... neler geçti aklımdan bi bilsen neler... akşam konuştu dediki senden sadece iyi olmanı istiyorum başkada bişi istemiyorum bozma moralini rabbim verirse kabulüm vermzsede sen iyi ol o bana fazlasıyla yeter dedi yaranı tedavi etsinler artık gitme dedi sıkılıyorsan bozma moralini dedi.... tabi gene ben açtım çeşmeleri o duygusal konuşmanın ardından :43

canım ne güzel eşin yanında,destekçin.Bu şekildeyken Allah'ın izniyle,tüm zorlukları aşarsınız,RAbbî'min izniyle sabır sınavınızı başarıyla geçip,bebeğinizi,bebeklerinizi alırsınız kucaklarınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…