- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.961
ay kızlar dün akşam çok acaip bişe oldu eşimle yemek yerken dizi izlioduk pc den pat die elektırıkler gtti neyse devam
ettik yemeğe elektırık geldi ama pc açmadık sohbet edıyoruz die eşim bi an bi dur bi dk dedi sustum
ses gelıo dedi ne sesı dısardandır deıdm yok yok dınle bak dedi arapça konuşmalar böyle bişey analtılıyo falan
pc nın hoparlorunden gelıyo yerımden bi sıçradım ama ıkımızde bi şok olduk eşimle dedim bu ne yaa krokuyorum bu ne
flan eşim dedi galiba radyo dalgalarıyla fln karıstı cızırtılı ya telı hoparlorun dedi ama böle de olmaz kı bu zamana
kadar nıye karısmamıs diye şaşırdık telı oynatınca gitti ses :S ama ben bi an yusuf yusuf oldum ne yalan sölim
merhaba kızlar aranızda herkese yer oldugunu düşünerek sizinle sohbete geldim.1 senelik uğraşlarımızın ardından hamiş kalamadım.sürekli sabır dilediğim için sabredenle kulübünde aldım soluğu:)
sağol canım ya tşk ederim evet ne yaptıklarını bileydim böyle olmazdı..
inan o psikolji ile eşime ayrılalım nedir bu benden çektiğin bile dedim yani çok berbat haldeydim dün rabbim beni affetsin bilinçli değildi isyanım kötüydüm kendimi keybettim...
ay kızlar dün akşam çok acaip bişe oldu eşimle yemek yerken dizi izlioduk pc den pat die elektırıkler gtti neyse devam
ettik yemeğe elektırık geldi ama pc açmadık sohbet edıyoruz die eşim bi an bi dur bi dk dedi sustum
ses gelıo dedi ne sesı dısardandır deıdm yok yok dınle bak dedi arapça konuşmalar böyle bişey analtılıyo falan
pc nın hoparlorunden gelıyo yerımden bi sıçradım ama ıkımızde bi şok olduk eşimle dedim bu ne yaa krokuyorum bu ne
flan eşim dedi galiba radyo dalgalarıyla fln karıstı cızırtılı ya telı hoparlorun dedi ama böle de olmaz kı bu zamana
kadar nıye karısmamıs diye şaşırdık telı oynatınca gitti ses :S ama ben bi an yusuf yusuf oldum ne yalan sölim
benim düşüncemde bu yönde canım anlatmam rahatlamam tecrübelilerde bilgi almam gerektiğini düşündüm:)aramıza hoşgeldin canım,acılar,sıkıntılar paylaştıkça azalır....dertlerimizi dökelim burda..
:):):)wawww....nedense bu bana testere filmini hatırlattı...ne alaka?
herhangi bir ilaç yada kür denemedik tatlım 1 yıl önce hamişlik planladıgımzdan doktora gittim genel bi muayene için ileri tetkik geregktiricek bi problem görünmediğini denemelere baslayıp 1 yıl içinde olumlu bır cevap alamazsak tekrar gelmemizi söyleyip sadece folik asit vermişti.ben arastırmalarım sonucu duyduklarımı uyguladım yanlızca bedensel olarak kendımıze yediğimize içtiğimize dikkat edip zamanı bosa harcamadan regl sonrası gün asırı beraber olduk ancak bi sonuca ulasamadık bende dün tekrar doktora gittim yine muayene etti görünürde bi problem olmadıgını söyleyip eşimi cağırdı sperm ölcümü için eğer cok düşük cıkmazsa ve adını yanlıs hatırlamıyorsam boyalı rahim film i cektrmemz gerektiğini söyledi.Rabbim sana geliyorum durumu tm olarakherhalde korkudan ne yapacağımı bilemezdim ben...dediğiniz gibi frekanslardan olmuştur ama insanın aklını yerinden oynatır vallahi iyi ki eşin yanındaymış
hoşgeldinnnbiraz anlat öyleyse, neler yaptınız geçenn bu 1 senede. denediğiniz yöntemler, ilaçlar, kürler vs oldu mu?
benim düşüncemde bu yönde canım anlatmam rahatlamam tecrübelilerde bilgi almam gerektiğini düşündüm:)
:):):)
herhangi bir ilaç yada kür denemedik tatlım 1 yıl önce hamişlik planladıgımzdan doktora gittim genel bi muayene için ileri tetkik geregktiricek bi problem görünmediğini denemelere baslayıp 1 yıl içinde olumlu bır cevap alamazsak tekrar gelmemizi söyleyip sadece folik asit vermişti.ben arastırmalarım sonucu duyduklarımı uyguladım yanlızca bedensel olarak kendımıze yediğimize içtiğimize dikkat edip zamanı bosa harcamadan regl sonrası gün asırı beraber olduk ancak bi sonuca ulasamadık bende dün tekrar doktora gittim yine muayene etti görünürde bi problem olmadıgını söyleyip eşimi cağırdı sperm ölcümü için eğer cok düşük cıkmazsa ve adını yanlıs hatırlamıyorsam boyalı rahim film i cektrmemz gerektiğini söyledi.
doğrudur, genelde prosedür bu şekilde ilerliyor. Anladığım kadarıyla henüz eşinin testinin sonucu çıkmadı. O sonuç önemli, eğer normal çıkarsa, doktorların şüphelendiği diğer durum rahimden yumurtalığa sğerm geçişi sağlayan kanalların tıkanık ya da yapışık olması. o durumda senden rahim filmi isteyeceklerdir. Biz de 6. aydayız, ama eşimin rahatsızlığı nedeniyle, düzenli ilişkiyle deneyemiyoruz bebği. bu nedenle tam olarak 6 ay saymıyorum. eşim şimdi hormon tedavisi görüyor, iyi olacak diye ümit ediyoruz...bir de dua tabi
yaşınız kaç bu arada? ne kadarlık evlisin?
merhaba kızlar aranızda herkese yer oldugunu düşünerek sizinle sohbete geldim.1 senelik uğraşlarımızın ardından hamiş kalamadım.sürekli sabır dilediğim için sabredenle kulübünde aldım soluğu:)
wawww....nedense bu bana testere filmini hatırlattı...ne alaka?
welcome to our world baby
aramıza hoşgeldin şekerim.... umarım en yakın zamanda muradına erersin yüzün güler...
canım yaaa cok üzüldümyaranı daha önce farkedememısler mı yanı hsg sevki verırken tekrar kontrol etmedılermı
yani bu da ne oluyo kı böyle :26: yara cok fena tabıı hem hamıle kalmaya hem düşüğe sebep....
ben hiç yaktırmadım dondurmadım bılmıyorum ama olanalr var canım gayet rahat bi şekilde atlatıyorlar ınsallahh
hiçsorun aysamadan atlatırsın yazını okurken dr bi sorun var deınce Allah dedım rahım şekil bozuklugumu acaba ama yara deyince
rahatladım en azından gececek atlatılacak bişeyy hiç üzülme ağlama çok acı çektirmişler belli sana inşallah bundan sonra
böle şeler yaşamak zorunda kalmazsın yaran yakıldıktan sonrada hemencik hamile kalırsın inşallah tatlımm çok gecmıs olsunn
hayır öyle düşünme hayat arkadasısınız siz olur mu öyle kocişin böyle dediğini duysa çok üzülürdü..hem Allah verecek
biz napabilirz ki ama üzüntüden insan böyle şeyler düşünebılıyo baska kadınalrı adamları cocuklarıyla gordukce
ister istemez ben yapamadım ben edemedım die üzülüo ınsan ama sabır acıdır meyvesi tatlıdır bizim bebişlerimiz çook tatlı
olucak totolarını totolarını ısırıcazz
canım çok gecmıs olsun ya en kısa zamanda iyileşirsin inşallahh nasıl düştün öyle çatlamış şaşırdım
Allah korusun kafana gelse daha fenaydı cidden aman aman...benım babamın 2-3 ay kolu sargıda alcılı vs durmustu
inşaat ustası babam 11. kattan düşüo en son kata gelkdıgınde agac varmıs dalına tutunuo ama oradan da düşüo
bir tane kaburgasının ucu cıkmıs bi de kolu kırlmıstı kaynarken çok agrı sızı cektı aylarca çalışamadı
kaburgası ıyılesmedı öle azcık yumru gibi çıkık duruyo ama kolu iyileşti çok şükür Allah ım onu bize bağışladı daha
3. sınıfa gidiyordum o zaman küçücüktüm
canım hakkında hayırlısı olur ınsallah güzel haberlerle gelırsın guzel sonuclar alırsınn
hayırlı cumalar canım amın amın ecmaın ınsallahhhhh
inş canım sağolasın moralüm düzeldi bayağı iyiyim ama canımı çok yakınca kötü oldum valla...
wuuuuuu can you speak englısh??? babyyy
günaydın arkadaşlar...
hayırlı cumalar herkese...
bugün eşimin doğum günühediyelerini önceden vermiştim zaten... akşama arkadaşlarınla çıkalım dedim başbaşa olalaım dedi.
yumurtlama günü ilişki yine olmayınca acayip efkara bağladım ben. 2-3 gündür göz pınarımda 1 damla yaşla yaşıyorum sanki. düştü düşeceknasıl bir üzüntü nasıl bir moral bozukluğu anlatamam. bu kadar zormuymuş bebk sahibi olmak...facebooktan görüyorum, yaşıtlarım benden sonra evlenenler, ya hamile resimlerini koyuyuorlar ya da bebekleriyle. Rabbim hepsini ailelerine bağışlasın...kısa zamanda bize de nasip etsin, çok zor böyle çaresiz beklemek
beklemek çok zor derdim eskiden şimdi beklerken önüne çıkan engelleri aşmaya çalışırkemn kaybedilen zamanı geçirmek o engeli aşmak daha zor inş. yürüdüğümüz bu yolda karşımıza başka enegller çıkmaz inşallh.... takma kafana bi bakmışsın çift çizgi sen bile şaşarsın valla.... bende ilkinde öyle oldu dedem ölmüştü doğru düzgün eve gelemedik köyümüze gittyidik 2 en fazla 3 kez kaldık evde 3 kereden birinde tutmuştu şok olmuştum çokda utnamıştım millet yanlış anlayacak diye dedesi ölmüş ama onlar keyiften vazgeçmemişler diyecekler diyeama gerçek öyle değil tabi verecek olan sebebinide veriri kurbanolduğum allah...
elifim yaaa, kuzum benim, ne kadar üzüldüm anlatamamcanının bu kadar acımasına üzüldüm. nasıl olur da bir önceki muayene de yaranın durumunu farketmez ve hafif derler. ama tatlım senin bu boyutta bir yarayı kendinin de fark edebilmen gerekmez miydi? ne biliyim ilişkide acı olur, ağrı olur yanma olur... çok akıntı olur...senin hiç bir şikayetin yokken bu kadar büyük yaran mı varmış...canım benim ya çabucak iyileşirsin üzülme. bu dondurma işi de zor bir operasyon değilmiş biraz araştırdığıma göre. çünkü doktorum bende de minik bir yara var demişti o zaman bakmıştım. ama bebek yapana kadar bekleyelim doğumdan sonra icanına bakarız demişti.
ağlama bu kadar canım ya geçicek bu da, film vesilesi ile öğrenmiş oldun. kanaman devam ederse yarın yine git doktora. moralini de bozma, eşime evlat veremedim ne demek! olduracak olan sen değilsin ki...biz aciz kulların kontrolünde değil bu işler. bak bizde de eşimden dolayı olmuyo. ama bu benim gözümdeki yerine değiştirmiyor. bir sıkıntı varsa iki tarafındır evlilikte. tek tarafın değildir.
çabucak iyileşiceksin tatlım, üzülme...
haklısın canım ama insan o anki psikoloji ile ne düşüneceğini ne koşunacağını bilemiyor... neler geçti aklımdan bi bilsen neler... akşam konuştu dediki senden sadece iyi olmanı istiyorum başkada bişi istemiyorum bozma moralini rabbim verirse kabulüm vermzsede sen iyi ol o bana fazlasıyla yeter dedi yaranı tedavi etsinler artık gitme dedi sıkılıyorsan bozma moralini dedi.... tabi gene ben açtım çeşmeleri o duygusal konuşmanın ardından:43
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?