- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.941
guzum zaten dün gece çok üşüdüm,ondan oldu herhalde,çok etkilendim.Rabbi'm hayırlısını nasip etsin,kırmızılar kapıda,zili çalmak üzere.
evet canım,olabilir,komşuları da gördüm rüyamda,ev benim olmasaydı,o ev benim için bitmiştir fln demiştim,
gızzz zili çalmasınlar kapıya vursunlar
evde yokumdirsin
gızzz deli olma millet için evindenmi vazgeçecün bırak milleti,ben evde olduğum halde pek kimseyle konuşmuoyrum çünkü hepsi benden yaşça büyük ve çoluk çocuk sahibi sklyorum bende ama neydim....
çok büyük geçmiş olsun canım....bende anlamadım nasıl düştüğümü ama bi yerimi çarpmiyim diye sol koluma yüklendim kafam belim gelmesin diye hatta o anda onu bile nasıl yaptığımı anlayamadım 5.basamaktan yere düştüm o anda bişey anlamadım sonradan çıktı ağrısı hatta gittikçe ağrım artmaya başladı napıcam bilmiyorum...ama yaşım genç olduğu için çabuk kaynar kemiklerim sanırım öle umut ediyorum
evet canım,haklısın,o da bilinçaltımı etkiledi herhalde
günaydın arkadaşlar...
hayırlı cumalar herkese...
bugün eşimin doğum günühediyelerini önceden vermiştim zaten... akşama arkadaşlarınla çıkalım dedim başbaşa olalaım dedi.
yumurtlama günü ilişki yine olmayınca acayip efkara bağladım ben. 2-3 gündür göz pınarımda 1 damla yaşla yaşıyorum sanki. düştü düşeceknasıl bir üzüntü nasıl bir moral bozukluğu anlatamam. bu kadar zormuymuş bebk sahibi olmak...facebooktan görüyorum, yaşıtlarım benden sonra evlenenler, ya hamile resimlerini koyuyuorlar ya da bebekleriyle. Rabbim hepsini ailelerine bağışlasın...kısa zamanda bize de nasip etsin, çok zor böyle çaresiz beklemek
canım eşinin doğum günün kutlu olsun...üzme kendini tatlım yaaaa,,,kendine yapıyosun,yıpratma kendini.
canım Rabbi'm nasip edince tek ilişkide oluyor,biz her gün denedik,yumurtlama dahil,ne oldu,sıfıra sıfır.bak bugün adet günüm,yine gelecek kırmızılar.Nasip işi.sağol canım, teşekkür ederiz...
kendime yaptığımın farkındayım, ama geçen aylarda çok yıpranmışım ben. gücüm kuvvetim kalmamış. bu duyguyu bilemezsiniz. kasık ağrın oluyo, resmen yumurtanın çatlamak üzere olduğunu veya çatladığını hissediyorsun, ilişki olsa belki tutacak, bebk gelecek, ama eşin ilişki istemiyor, ya da istese de olmuyor...
gerçi bu ay durum biraz daha farklıydı, önce 3 gün tatilde üstüste ilişki olunca, hatta 3 günde 4 kere, adamın da dermanı kalmadı tabiii bu sefer biraz da bizim daha doğrusu eşimin hatası. son akşam olmasın dedim ama önceki aylarda isteksiz olduğu için, istediğini gördüğüm zaman da reddetmek sinmedi içime...
öyle işte tatlım..demek yine kısmet değilmiş
günaydın arkadaşlar...
hayırlı cumalar herkese...
bugün eşimin doğum günühediyelerini önceden vermiştim zaten... akşama arkadaşlarınla çıkalım dedim başbaşa olalaım dedi.
yumurtlama günü ilişki yine olmayınca acayip efkara bağladım ben. 2-3 gündür göz pınarımda 1 damla yaşla yaşıyorum sanki. düştü düşeceknasıl bir üzüntü nasıl bir moral bozukluğu anlatamam. bu kadar zormuymuş bebk sahibi olmak...facebooktan görüyorum, yaşıtlarım benden sonra evlenenler, ya hamile resimlerini koyuyuorlar ya da bebekleriyle. Rabbim hepsini ailelerine bağışlasın...kısa zamanda bize de nasip etsin, çok zor böyle çaresiz beklemek
ay kızlar dün akşam çok acaip bişe oldu eşimle yemek yerken dizi izlioduk pc den pat die elektırıkler gtti neyse devam
ettik yemeğe elektırık geldi ama pc açmadık sohbet edıyoruz die eşim bi an bi dur bi dk dedi sustum
ses gelıo dedi ne sesı dısardandır deıdm yok yok dınle bak dedi arapça konuşmalar böyle bişey analtılıyo falan
pc nın hoparlorunden gelıyo yerımden bi sıçradım ama ıkımızde bi şok olduk eşimle dedim bu ne yaa krokuyorum bu ne
flan eşim dedi galiba radyo dalgalarıyla fln karıstı cızırtılı ya telı hoparlorun dedi ama böle de olmaz kı bu zamana
kadar nıye karısmamıs diye şaşırdık telı oynatınca gitti ses :S ama ben bi an yusuf yusuf oldum ne yalan sölim
kız o neydi ki...tırstım ben de sen anlatınca.:18::18:
[ı]merhaba kızlar aranızda herkese yer oldugunu düşünerek sizinle sohbete geldim.1 senelik uğraşlarımızın ardından hamiş kalamadım.sürekli sabır dilediğim için sabredenle kulübünde aldım soluğu:)[/ı]
merhaba kızlar aranızda herkese yer oldugunu düşünerek sizinle sohbete geldim.1 senelik uğraşlarımızın ardından hamiş kalamadım.sürekli sabır dilediğim için sabredenle kulübünde aldım soluğu:)
welcome to our world baby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?