Sabredenler Kulübü 2012 :)

aminn inşallah canım evet kaynanam bile aradı dedi ki kafanı hiiiç bişete yakma senin sağlığın bebekten falan daha önemli dedi sen benim oğluma lazımsın dedi kafana takarsan vucudun iyileşir ama psikolojin bozulursa o daha zor iyilşeir şimdi bebek düşüncesini unutun yaza tatil planı yapın dedi ağladık karışıklı telefonda (dün görümcemle gitmiştik doktora ve filme oşahit olsu üzüntüme sölemiş annesine diye aradı moral verdi sizinle dertleşmek ayrı büyük bi destek eşimin akşamki konuşması mutlu etti beni allah razı olsun ondan belki içinden geçen bu değil olmasada olur değil ama bana içten sölemesi bile yeter bana

wuuuuuu can you speak englısh??? babyyy

YES I CAN DARLİNG BUT A FEW WORDS SO TELL MYSELF TO ... YOU KNOW :)

O DEĞİLDE ARAPLARLA İNGİLZİCE KONUŞMAK ÖLÜM GİBİ YA ARAP AKSANIYLA İNGİLZİCE ANLAŞILMIO HİÇÇ

kız hunileri erken mi taktın doğru söle hueheue şaka bi yanada bacım bende bazen ezan sesi duyarım yüreğim düşer valla hemen ayetel kürsiye başlarım korkudan

VALLA YUSUF YUSUF OLDUM BİSMİLLAH BİSMİLLAH DİYEREK NASI KAÇTIM HOLE HOLDE NAPICAKSAM

wawww....nedense bu bana testere filmini hatırlattı...ne alaka?

eheueheu I wan to play a game

eşim baska bıyeer atandı işlerını bıtırmek ıcın mesaiye kalıo Allahtan kalmamıs

ayyyy sabah sabah ne güldüm yaaa

amın canım ınsallah en kısa zamnda gelrı bebısleırmızz ınsallah gusel sonuclar alırsınızz

Son düzenleme:
insallah tatlım saol. su sperm analizi hakkında bilgisi olan varmı acaba içinizde öncesinde yapılması gerekn bışey varmı acaba?

Canım bu ay bizde yaptıurıcaz işte eşim ancak önumuzdekı cumaya randevu alabildi

bakalım ne cıkıcak ben de merak edıyorum biz ilk kez sperm baktırıcaz onun ıcın pek bi bilgim yok :26:

hadi hayırlısı ozaman canım Allah hayırlı haberler duymayı nasip etsin insallah...

amın canım inşallah.... :) inşallah yaa

biz morfolojik bi bozukluk var mı diye baktır5ıcaz cunku ben hamıle kalıyorum fakat bebekelrımız düşüo

onun için sperm sebep olabiliyor diye duyduk bı de ona baktıralım dedik napalım

‎"Cuma gününde bir zaman vardır ki,

şayet bir müslüman namaz kılarken o vakte rastlar da Allah'tan bir şey isterse, Allah ona dileğini mutlaka verir."

(Buhârî, Cum`a 37)

guzum guzum yaran varmı diyeede baktır bak bana bunca şeyden sonra bebeğimi yaranın düşürdüğü çıktı ortaya

guzum guzum yaran varmı diyeede baktır bak bana bunca şeyden sonra bebeğimi yaranın düşürdüğü çıktı ortaya

baktırdım canım :) ben her gittiğimde dr bakmsa bile bakarmısınzı iltihap falan var mı derim :)

sölerim hep cunku bi ara ilişki sonrası kan gelıdou ve cok agrı hıssedıodm gıttım dr

tahriş var ama yaraya donusebılır her an dedi ilaç verıcem dedi ilacı bulamadım o akşamda eskısehıre gidioduk

1 hafta cinsel perhiz yaptık tekrar dr gittiğimde yokolmustu

en az 3 en fazla 6 ay da bi gider gozukurum bişi var mı die dahada yenı muayene oldum yanı bişi yoktu canım

cıkmaz da ınsallah ama senın yazını okuyunca aklımdan gecmedı de değil yani gittiğimde bi baktırırm gene :)

Hayırlı cumalar arkadaşlarımmm

Rabbim bu mübarek günd ebebişlerimizi sağlıkla almayı nasip etsin ....

nasıl keyifler..

eloserce canım nasıl oldun?

kuzum geçmiş olsun.. Daha büyük ağrılardan korusun Rabbim seni

kuzumm büyük geçmiş olsun

Rabbim bu sıkıntılı anlarını bebeğinle neticelendirsin inş canımm

slm yoldaşlarım topikdaşlarım sırdaşlarım arkadaşlarım nasılsınız dicem ama pek keyif yok bugunlerde kimsede bana yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim 2 ay dinlencem dediğinz gibi
betsel cnm başın sağ olsun deden vefat etmiş yeni gördüm yazıyı gec oldu k.bakma
recsn cnm cokk gecmiş olsun geldin mi hep üstüste gelir bundada bir hayır var kafana gelseymiş daha kötüsü olabilirdi ucuz atlattın belkide birde bi sadaka ver cnm
eloserce ya okurken yaşadım cnm sanki ne kdr acı cektiğini düşündükte offf zaten tırsıyorum muayeneden cok etkilendım sanada ck gemiş olsun cnm

ne entersann

"Ahtapot anneliği hiçbir canlının anneliğine benzemez. Ahtapot yumurtlamadan önce bir oyuk bularak oraya yerleşir.
Yumurtlamaya başlar ve yumurtlama işlemi bittikten sonra kuluçkaya yatar.
Her ne pahasına olursa olsun yuvasını terk etmez yavrular yumurtadan çıkmadan açlığa dayanamazsa birkaç kolunu yer
ve bu şekilde tüm yavrular yumurtadan çıkıncaya kadar haytta kalır ve yumurtaları korur.
Ancak uzun süren kuluçka dönemi onu aç ve bitkin bırakır tüm yavrular yumurtadan çıkınca oda yuvasında can verir.

Bu yüzdendir ki hiçbir dişi ahtapot yavrularının büyüdüğünü göremez."

hoşgeldın canım

şu an rejimi bozdum makarne yemekteyimm

çok acıkmıştım da :26:

ahh ahh hiç sorma canım ben de dün akşam 2 tane lahmacun yedım

bugun tartıldım 100 gr vermısım bu hafta napaım tutamadım kı boğazımı

eşim diyo gene ıyı vermıssın sankı kılo vermek ıcın değilde almak için diyet yapiomuş gibi yiyosun cunku diyo

kızlar apar topar toplantıya gittim, bilgisayarım da açık kalmış, cevap yazmadım sanmayın sakın...
şimdi de eczaneye gidicem, demir hapım bitmişti...
gelince görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…