- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.981
canım ne güzel eşin yanında,destekçin.Bu şekildeyken Allah'ın izniyle,tüm zorlukları aşarsınız,RAbbî'min izniyle sabır sınavınızı başarıyla geçip,bebeğinizi,bebeklerinizi alırsınız kucaklarınıza.
wuuuuuu can you speak englısh??? babyyy
kız hunileri erken mi taktın doğru söle hueheue şaka bi yanada bacım bende bazen ezan sesi duyarım yüreğim düşer valla hemen ayetel kürsiye başlarım korkudan
wawww....nedense bu bana testere filmini hatırlattı...ne alaka?
Rabbim sana geliyorum durumu tm olarakherhalde korkudan ne yapacağımı bilemezdim ben...dediğiniz gibi frekanslardan olmuştur ama insanın aklını yerinden oynatır vallahi iyi ki eşin yanındaymış
hoşgeldinnnbiraz anlat öyleyse, neler yaptınız geçenn bu 1 senede. denediğiniz yöntemler, ilaçlar, kürler vs oldu mu?
ayyyy sabah sabah ne güldüm yaaa
22 yaşındayım canım yaklaşık 2 yıldır evliyim.pazartesi günü gidecek eşim canım 5 günlük cinsel perhiz istedi sonrasında yapılacak test.sanırım siz baya tecrübeli olmussunuz bu konularda:) insallah dileklerin gerçek olur bebişinizi kucagınıza alırsınız en kısa zamanda.her aksam ilk duam bu bebek isteyen kimsenin kucağı bos kalmasın
amın canım ınsallah en kısa zamnda gelrı bebısleırmızz ınsallah gusel sonuclar alırsınızz
insallah tatlım saol. su sperm analizi hakkında bilgisi olan varmı acaba içinizde öncesinde yapılması gerekn bışey varmı acaba?
Canım bu ay bizde yaptıurıcaz işte eşim ancak önumuzdekı cumaya randevu alabildi
bakalım ne cıkıcak ben de merak edıyorum biz ilk kez sperm baktırıcaz onun ıcın pek bi bilgim yok :26:
hadi hayırlısı ozaman canım Allah hayırlı haberler duymayı nasip etsin insallah...
amın canım inşallah.... :) inşallah yaa
biz morfolojik bi bozukluk var mı diye baktır5ıcaz cunku ben hamıle kalıyorum fakat bebekelrımız düşüo
onun için sperm sebep olabiliyor diye duyduk bı de ona baktıralım dedik napalım
guzum guzum yaran varmı diyeede baktır bak bana bunca şeyden sonra bebeğimi yaranın düşürdüğü çıktı ortaya
Hayırlı cumalar arkadaşlarımmm
Rabbim bu mübarek günd ebebişlerimizi sağlıkla almayı nasip etsin ....
nasıl keyifler..
eloserce canım nasıl oldun?
günaydın herkese cumanız mübarek olsun,bu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin inş....
fermi canım bacım Allah razı olsun... bende beklemiyordum duyunca şoka uğradım inş biran önce geçer,yoksa ağrılar fena sabaha kadar yatamadım,onun için erkenden kalktım....
slm yoldaşlarım topikdaşlarım sırdaşlarım arkadaşlarım nasılsınız dicem ama pek keyif yok bugunlerde kimsede bana yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim 2 ay dinlencem dediğinz gibi
betsel cnm başın sağ olsun deden vefat etmiş yeni gördüm yazıyı gec oldu k.bakma
recsn cnm cokk gecmiş olsun geldin mi hep üstüste gelir bundada bir hayır var kafana gelseymiş daha kötüsü olabilirdi ucuz atlattın belkide birde bi sadaka ver cnm
eloserce ya okurken yaşadım cnm sanki ne kdr acı cektiğini düşündükte offf zaten tırsıyorum muayeneden cok etkilendım sanada ck gemiş olsun cnm
şu an rejimi bozdum makarne yemekteyimm
çok acıkmıştım da :26:
şu an rejimi bozdum makarne yemekteyimm
çok acıkmıştım da :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?