- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.261
kız bacılar ben gidiyom hazırlandımda son kez girip size hoşçakalın diyimdedim.. korkudan sürekli çişim geliyo ya telaş sardı şimdik ya narkoz etkisiyle çişimşi yaparsam diye çok ayıp olur yaa 5 saattir bişi yiyip içmiyorum ama genede korkudan çiş yapıyomsürekli neyse hadi dularınıza ihtiyacım var öpüyorum sizleri...
Kızlar son günlerde hiç hamiz haberi yok
Hadi biraz çalışın))))
Kızlar biri bana istiareye yatabilirmi:)
Acaba sperm çıkacakmi cikmayacakmi diye:)
değiştirdim tatlım
evet recsn yi bende merak ediyorum iyi olmuştur umarım
canlarım benim merak etmişsiniz beni,hoşuma gitti he he...
bilirsiniz kaynanacımla aram pek iyi değil pazar günü canım çok skldı diye anneme gitmiştim oda bana gelmiş,komşulardan öğrenmiş omzumun kırıldığını bi telaş annemlere geldi yok gel işte bizde bakayım sana eşimde istemedi istiyosan gel evde bak dedi çünküm kaynatam var ve ben zaten yerimde duramıyorum skntı basıyor şu halimde bile nysem eve gitti o benide abimler evime bıraktı,akşam yine geldi yarın geleyim temizlik yemek falan yapim dedi bende daha bişey demedim madem barışmak istiyor bide üzülmüş,nysem dün o temizlik yaptı bende ağrıdan evin içinde duramadım akşeme kader topicede giremedim ondan.... bugünde kocişim evdeydi beni gezmeye götürdü biraz pişman oldum aslında çok ağrım oldu gerçi evdede aynıyım ağrılarım feci,kocişim bana hedaye aldı ayakkabıyla penye o yönden karlı çıktım bide yemek yedik eve geldik tabi ben yavaş yürüdğüm için ancak geldik birazda dinlendim ağrım olduğu için anca kendime geldim....
kocişimin yarın d.günü ellerimle pasta yapmayı düşünüyordum amaolmadı,hediyede alamadım kocişime artık kendi pastasını kendi alcak
yokluğun fazlasıyla hissediliyo tatlım:))
her şerde bir hayır vardır derler ya bu da kayınvalidenle aranın biraz düzelmesine vesile olmuş cnm.
kocişinin de nasip olursa bi dahaki doğumgününe pasta yaparsın artık.senin dinlenmen lazım.sakın kendini yorma.ağrılarının da çok olduğunu söylemişsin.ağrı esiler fayda etmiyo mu tatlım.o kadar fena mı(
cnm onu yorumlayabilmek cok onemli ama cok istiosan ben yativereyim
canlarım benim merak etmişsiniz beni,hoşuma gitti he he...
bilirsiniz kaynanacımla aram pek iyi değil pazar günü canım çok skldı diye anneme gitmiştim oda bana gelmiş,komşulardan öğrenmiş omzumun kırıldığını bi telaş annemlere geldi yok gel işte bizde bakayım sana eşimde istemedi istiyosan gel evde bak dedi çünküm kaynatam var ve ben zaten yerimde duramıyorum skntı basıyor şu halimde bile nysem eve gitti o benide abimler evime bıraktı,akşam yine geldi yarın geleyim temizlik yemek falan yapim dedi bende daha bişey demedim madem barışmak istiyor bide üzülmüş,nysem dün o temizlik yaptı bende ağrıdan evin içinde duramadım akşeme kader topicede giremedim ondan.... bugünde kocişim evdeydi beni gezmeye götürdü biraz pişman oldum aslında çok ağrım oldu gerçi evdede aynıyım ağrılarım feci,kocişim bana hedaye aldı ayakkabıyla penye o yönden karlı çıktım bide yemek yedik eve geldik tabi ben yavaş yürüdğüm için ancak geldik birazda dinlendim ağrım olduğu için anca kendime geldim....
kocişimin yarın d.günü ellerimle pasta yapmayı düşünüyordum amaolmadı,hediyede alamadım kocişime artık kendi pastasını kendi alcak
bugün çok eksik hissettim kendimi.buralar çok sessiz...
ben de sessiz kalsam iyi olacak.hepimiz için.
Yaaaaaaa gercekten yaparmıştın izim icin binlerce kes dua ederim İnan sana..ama gercekten kötüde görsen soyluyceksin ok:) en azından amlyt zamani kendimi cok kaptirmayayim:)
sen dua et yeter zaten :) ins bu aksam yatarim.
Gecmis olsun cnm dikkat et kendine:) kaynanalar hep aynı sallamamak tek çözüm:)
Ederim ederim:)))
Yarın ilk isim nete bakmak olacak heycanla
İns rabbimmmmm Hayırlısıysa emimize sut kokulu meleklerimizi gönderir:)
Ayyyy ins cnm bnm inssss :) ağzından bak dalmıyor sende bolca dinlen kaynaşsın kırılan yer:)saol tatlım,aynen bundan sonra öle yapcam sallamıcam boşver kaçkere gelcez şu dünyaya demi
inş mayısta senin için güsel şeler olur tatlım bebişin hemencik tutunur sana
yalniz ben yurtdisindayim 7 saat fark var haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?