Sabredenler Kulübü 2012 :)

ben de seni merak etmiştim tatlım yaaa. iyi olmana sevindim. geçmiş olsun çok çok

ben de seni merak etmiştim tatlım yaaa. iyi olmana sevindim. geçmiş olsun çok çok

sağol canımbenim annemlere gittik doktordan çıkıncaablam yanımdaydı öyleolunca kocişin halı saha maçı vardı sen git ben annemelrde uzanırım seni beklerim dedim az önce eve geldik hemen kk geldim topikimize girdim şükür korktuğum gibi değilmiş anestezi doktoru çok şekerdi ilgiliydi birden heryer karardı uyudum sanki 2 gün uyudum gibi geldi bide baktım bitmiş uyanmışım sğolsun anestezi doktoru ben uyurken ağre kesici iğnede yapmış rahat olayım diye bende bi majezik çtim şimdilik iyiyim ama sarı bişi akıyo benden su gbi anlatamam 2 gün akacakmış yara atacakmış kendini böylelikle rabbim bi daha yaşatmasın canım ya....

benden size bir şiir

[video=youtube;YBYfT_VNtYc]http://www.youtube.com/watch?v=YBYfT_VNtYc&feature=related[/video]

anladım canım inşallah atlatır onu da en kısa zamanda

aslında guvendıgınız eczacılar varsa onlardan ısteyebılırsınız getırıyorlar diye bılıyorum güvenlı yollardan

bahsettiğim topik bu belkı bi faydası olur canım gayet güzel yazıp özetlemişler http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...de-cinsel-isteksizlik-var-yardimci-olunn.html

Amin amin canım efmaın ınsallah Allah razı olsun

bugün çok eksik hissettim kendimi.buralar çok sessiz...
ben de sessiz kalsam iyi olacak.hepimiz için.

ohhhh cok sükür canım bu da gectııı gitti belkım hıcbısıye gerek kalmadan gelrı bebıss

ayy ınsallahhh yara da engel oluyo ya cunku haydı hayırlısı canım

günaydın kızlaaaar ben dün gene giremedim çok,işim vardı bugün evdeyim dün aöf notları açıklandı,notlar tam beklediğim ve istediğim geldi o yüzden bgn keyif günü,biraz evi toplıyım,sonra da yan gelip yatıcam hadi herkese iyi günler,gün içşinde görüşrüz yine

he bi de eloserce ve hayalimduam çok geçmiş olsun kızlar,allah acil şifalar versin hepimize inşallah bizler elimizden geleni yapıyoruz hayırlısıyla rabbim daha fazla bekletmez inşallah

GÜNAYDINNNN cicişlerimmm elosercem senı merak etmıstım bende iyi olmana sevindim dikkat et kendını koru hiçbisey kalmıycak Allahın izniynen:)

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]24 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]25 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]2 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]3 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]4 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]6 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]7 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]8 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]16 ay
[/TD]
[TD]9 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]11 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]12 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]9 ay
[/TD]
[TD]13 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]14 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]15 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]16 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]17 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainsun
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]18 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]19 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün mavusbebek arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

canımm çok şükür ki iyisin...

hayırlı haberlerini de duyarız inş beraber

tebrikler canımmm

işte bu güzel haberr

günaydın canım vaayy tebrık ederım :)

bence de tadını cıkar :)

merhabalr listenizi çok beğendim dualarda buluşmak çok iyi fikir sizden ricam benide eklermisiniz hem dularınıza hemde listenize 1,5 yıldır bebek özlemi çekenlerdenim nisan ayında rahim filmi çektirdim doktor kontrollrimi yaptırdım özlemle bebeğimin gelmesini bekliyrm tarih 10 mayıs ...Rabbim dileyen herkesin göbişlerini bebişlrle doldurdursn

beren2012 arkadasım rahim filmi tecrübn nasıl gecti sonrasında neler yapılıyor aydınlatrmısın bıraz bende bı bat tan sonra fılm cekınıcmde

beren2012 arkadasım rahim filmi tecrübn nasıl gecti sonrasında neler yapılıyor aydınlatrmısın bıraz bende bı bat tan sonra fılm cekınıcmde

canım işin açıkcası benim tek çatlatma iğnesinden sonra aşılama yaptırcktım ama rahimde bi karartıdan dolayı yapılmadı o dönem moralim yerlerdeydi doktor rahim filmi için gün verdi (bu tür durumlarda tek doktorla kalmayın)özelde kendi doktorum eşliğinde filmim çekildi muayenede kendinizi kasmıyorsanız sadece ilacı verdikleri anda adet ağrısını benzeyen bir ağrıyı birkaç saniye çekiyrsunuz benim sonuçlarımda hersey normal geldi çok sevindim benim gibi sizdede belirsizlikler mevcutsa kesinlikle çektirin psikolojk olarak rahatlarsınız ve gebelik öncesi tedavi edici yönü olduğunuda doktorum paylaştı mesala rahimde hafif yapışıklkların ilacın basınçla veilmesiyle açılması gibi

canım hoşgeldınn :) benım de tarıhım 10 mayısss

çok teşekkür ederim ayşecim

rahim filminden sonra ben doktorumdan süre istedim bir iki ay...filmden sonra gebe kalan çokmuş insallah onlardan biri olurum...Rabbim isteyen herkese gebe kalmayı nasip etsin çektiğimiz sıkıntıları feraha ulaştırsın

anlıyorum canım. benımde eşim sperm ölcmü yapıldı düşük cıkmayınca bana fılm cekmeyı önerdı doktorum.önceleri cogu kısının yorumlarından dolayı verecegı acıyı cok dusundm ama suan saolsn cicişlerim içimi rahatlattı sadece sonrasnda neler gerekıyor neler yapılması gerekıyor bunu merak etmıstım tesekkur ederim cevapladıgın için.

insallah canım benım hergun heraksam benım duam bu ısteyen herkesın melegi olsun kuzeklar bos kalmasın.insallah sende kavusursn meleğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…