Sabredenler Kulübü 2012 :)

en son ben yazmışım kimse gelmemiş akşam ben bgn giremicem ablama gidiyorum topiğimizi yalnız birakmayın yaaa herkese iyi günler

bu arada evim 25 mayısta teslim olcakmış..15 inden itibaren teslimat başlıcakmış,her gün 1 blok teslim olcak,en son bizimki

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]24 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]25 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD] 26 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]27 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]28 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]3 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]4 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]6 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]7 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]8 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]16 ay
[/TD]
[TD]9 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]11 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]12 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]9 ay
[/TD]
[TD]13 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]14 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]15 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]16 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]17 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainsun
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]18 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]19 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün conqueror arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Yeniyim ya burda daha ogrenemedim:) yanlis yere cevap yazmisim 44 u benden olsun diye 44 tane okudum sana okuyabildigimi okur yazarim sana Allah kabul etsin insallah

Yeniyim ya burda daha ogrenemedim:) yanlis yere cevap yazmisim 44 u benden olsun diye 44 tane okudum sana okuyabildigimi okur yazarim sana Allah kabul etsin insallah

Allah razı olsun cAnim bnm :) Rabbim gönlünden gecen herseyi nasip etsin..Kizlar eğer okursanız bana özelden Msj atarmisiniz elli gözümden kaçar okumam burdan.. Bende bugun basladim sabah iste 100 tane okudum öğleden sonra 100 aksamda 100 okuycam ins:)
Cok heycanliyim kizlar cok korkuyorum günler yaklaşıyor karnıma Ağrılar giriyor :)

kuzummm napıyosun nasılsın?
inşaallah hayırlısı olur canım iyi haberini alırız. benim o durumda bi değişiklik yok salı günleri görüşüyoruz oradaydım daha yeni geldim evime. salavat-ı tefriciye abdestsiz okunabiliyormuş senden öğrendim bende babam için başlıycam abdest olması gerekiyor diye bilince nasıl bitiricem diye düşünüyordum.

kızlar nasılsınız 3 gündür giremiyorum evde doğalgaz tadilatı var ben zaten daha toparlanamadım az önce gitti ustacıklar evim berbat oldu temizlik yapacak takadit yok mutfak berbat oldu allahtan sadece mutfak ve balkonu berbat ettiler... özledim valla muhabbetti geçmişi okuyamadım ayakta şöle laptoptan bakayım dedim işlerim bitsin gelirim yine kalın sağlıcakla allaha emanet olun... bu arada yara yakma olayından sonraki o akan sarımsı sıvı hala hiç durmadan akmaya devam ediyor sanırım umuyorum ki yaram iyileşiyor geldğimde yeni hamiş haberleri almayıo umuyorum öptüm muck XXXXXXXXXXXXXXXXX

Ben ozel mesaj yollayamiyormusum 100 den fazla biseylere mesaj yazmaliymisim ,o yuzden ben okuduklarimi ancak burdan yazabilicem sana ,dikkatle takip et olurmu ,ben not aliyorum gerci olmadi sen bana sorarsin be toplam soylerim sana okudugumu ,gozden kacmamis olur . amin bu arada iyi dilegin icin Allah herkesin gonlundeki iyi dilekleri versin ,bu arada peygamber efendimize s.a sormuslar nasil dua edelim de kabul olsun ya Muhammed diye ,peygamber efendimiz s.a gunahsiz dillerle dua
edin demis, ummeti sormus hic gunahsiz dil olurmu ya Muhammed hangimiz gunahsiziz ,
peygamber efendimiz soyle buyurmus; sen bana dua edeesen senin gunahin senindir senin dilin bana gunahsizdir ,ben sana dua ederim benim gunahim benimdir benim dilim sana gunahsizdir, birbirinize dua edin...Allah gunahsiz dillerle ettigimiz dualarin hepsini kabul etsin , yolumuz isik olsun...Amin

huuu kızlar bir kaç gün aradan sonra ben geldim nerdesiniz yahu özledim sizi gecmişi okuyamadım tek gördüğüm pdr55 cnm cokkk sevindım gecen ay cok üzülmüştün bu ay gelmiş mucizen Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm

canlarım bende kayınvalideme gidiyorum.yarın akşam gelirim nasip olursa hepiciğinizi öpüyorum.
bu arada minikgelin bende fırsat buldukca okurum sana msj atarım tatlım.
recsn cnm senin batın geçmedi mi.yoksa bişilermi var(inş)

kızlar merhabaa :) sabah beri giremedim moroccodan bir müşterimiz var eşiyle gelmiş

yazık kız sıkıldı geldi yanıma konuşuyo ben de muhabbet etmeye çalışıyorum tek tük ingilzce :)

öle öle saat 3 olmuş iyimi :)

bu arada regle son 7 gün :) öff gecmıyro gunlerr

ayyy çok güzel bii haber allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bizlerin başına.

teşekkürler canım yaşaaasın listedeyim darısı hamileyim bölümüne atlamak insallah Rabbim tüm bekleyen isteyen tüm arkadaşlara tez zamanda bebişlerimize kavuştursun yuvanıza neşe dolsun insallah..

ahh bide canım benim tarih 10 mayıs aslında bu tarihe bakınca heyecanım azalıyr bıde bu taktiğimi kullansam karnıma giren ağrılar azalır belki

canım tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın bebişini insallah...nasıl mutlu oluyrm helede bizler gibi caba harcamış mucizesine ulaşmış anneleri duyunca içim umut doluyr...canlarım dularımızda birbirimize bol bol dua edelim gelsin cennetten meleklerimiz insallah...Kızlar bugün benim doğum günüm çok güzel haberler aldım darısı bu ay en güzel hediye olacak bebişimin bana gelmesi dualarınız için şimdiden teşekkürler herşey dilediğinizce olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…