Sabredenler Kulübü 2012 :)

cnm mutlu yillar.Rabbim yeni yasinda mucizeni nasip eder ins

canım rabbim tamamına erdirsin inş sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın... bunca skntıdan sonra nihayet geldi mucizen sana

2gündür topice giremiyordum kolum askıda olduğu için gündüz kayınvalidem bana bakmya geliyor evin işi yemek falan yapıp akşam üstü gidiyor ondan pek giremedim...
çalışmalara 1 ay ara vermek zorunda kaldım dr ancak birbuçuk aya düzelir dedi 3hafta sonra tekrar kontrole çağırdı napcemmm bilmiyorummmmmmm hiçbişey yapemıyorum çok sklyorum ben kolum askıda kalmaya devam etcekmiş....... ve adet oldum dün çok şükür aylar sonra ilk defa tam zamanında geldi adetim inş böle devam eder diyim hiç değilse o tam vaktinde gelir hep nede olsa bebiş yok ümit yok....

Eloserce bugun hiç gelmedi,bişeyi yoktur inşallah :18::18::18:

canım evdeydim yattım 2 gün bu günde doğalgaz borularımızı döşemey geldiler ev inşaat döndü az toplamıştımkendimi temizlikle uğraşınca yorgunluktan belim bacaklarım ağrımaya başladı kocişe reca ettim laptopu getirir misin diye salonda fener bjk maçını izliyo sağolsun getirdi ayrı kalamıon kk daki arkadaşlarından değil mi diyo beni merak etmiş olmanda ayrıca mutlu etti beni şaka maka çok alıştım size iyiki varsıınız canlarımmmm

ayyy geç oldu ama genede okunmamış her haber yenidir değil mi.. rbbim sağlıcakla ucağına almayı nasip etsin çok sevindim valla ohh be bayağıdır güzel haber alamıyorduk çokşükür moralm yerin egeldi kız ...

ah kuzum keşke 3 gün önce haberimn olsaydı evde yattım hastalıktan zikirmatikimde vardı okurdum ben sana yarın iş başı yapıyom artık iyileştim ama çok zor durudma kaldığında haber ver yetiştirebildiğim kadarıyla akşamları okmaya çalışırım.. ay çok üzüldüm şimdi valla tüh neden açmadım 2 gündür yaaa boş boş yattım sıkıldım patladım

canım rabbim tamamına erdirsin inş sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın... bunca skntıdan sonra nihayet geldi mucizen sana

amin canım çok sağol.evet doktorlar tedaviler ameliyatlar derken nihayet allah bebeğimi gönderdi.rabbim sizlere de en hayırlı zamanda nasip eder inşallah...

duaların için teşekkürler canımm.darısı başınıza inşallahhhhh....

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)[/CENTER]
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]24 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]25 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD] 26 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]27 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]28 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]29 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]30 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]4 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]6 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]7 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]8 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]16 ay
[/TD]
[TD]9 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]11 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]12 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]9 ay
[/TD]
[TD]13 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]14 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]15 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]16 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]17 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainsun
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]18 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]19 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün neslisu arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Son düzenleme:
günaydınn herkeseeeee ben dün gene çok yoğundum,bugün evdeyim,ikeadan aldığımız kitaplık gelcek o yüzden gitmedim işe biraz temizlik yapıyım,sonra ders çalışcam hadi öptüm hepinizi,allaha emanet olun heee bi de rüyamda kar gördüm,bembeyazdı heryer,çoook şaşırıyorum bu mevsimde nası heryer bu kadar bembeyaz diyorum,eşim de benden önce uyanmış,karı görmüş,ona kızıyorum neden bana söylemedin diye,işte böyleee bembeyaz olması hoşuma gitti

nasılsın canımmm görüşemiyoruz ben bugünde evdeyim öğlene doğru gitcem işe dün çok yorulunca kociş götürmedi sabah yat dinlen dedi bende minikgeline tefriciye okuyacam inşallah çok okurum... bu arada nihat hatiğoğlunun sabah programı süpermiş. evde olmak harika

canım işteyim çalışıyorum ne yapıyım...dün çok yoğun bir gündü işte, doğru düzgün topiğe gelemedim ben de. akşama görümcemler gelicek şehir dışından, bizde kalacaklar haftasonu. Gece yemek falan yaptım işte. Gidince de pasta yapacağım, çilekli

benim kırmızılar gelecek gibi oldu. halbu ki bugün daha 25. gün dün mü önceki gün mü böyle sanki adet öncesi gelen kahverengi lekelen geldi ama azıcık. Hafif hafif ağrım da var sanki. Sanırım erken olacağım bu ay. Geçen ay ömrümde ilk defa gecikmiş ve 35 günde regl olmuştum...
iyice sapıttı benim düzenim de...

dengelerimiz şaşırdı canım sen hazırlıklı ol herşeye bu aylarda bendede gariplikler oluyor ilaçla adet olduğum halde bende dün bütün evi temizledim öldüm bitti temizlik için çağırdığım ablayı çağırmıştım ama 10 gün full dolu başka abla vardı onu aradım oda dolu iş başa düştü doktorum fazla ayakta kalma oturma uzan demişti ben dün 9:30 dan akşam 8 e kadar uğraştım biraz dinlendim biraz ytaptım ama gıcır gıcır oldu evim misler gibi koktu çook rahat uyudum bu gece çok şükür bu arada geçmiş olsun dün bjk maçını izledim sen fanatik fb liydin değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…