- 5 Mart 2012
- 2.466
- 414
- 123
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.501
canım tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın bebişini insallah...nasıl mutlu oluyrm helede bizler gibi caba harcamış mucizesine ulaşmış anneleri duyunca içim umut doluyr...canlarım dularımızda birbirimize bol bol dua edelim gelsin cennetten meleklerimiz insallah...Kızlar bugün benim doğum günüm çok güzel haberler aldım darısı bu ay en güzel hediye olacak bebişimin bana gelmesi dualarınız için şimdiden teşekkürler herşey dilediğinizce olsun...
cnm mutlu yillar.rabbim yeni yasinda mucizeni nasip eder ins
benı de alın kızlar 4. ayım ve bat 10 mayıs
bacım topiğe birimiz giriyo birimiz çıkıyo.bi denk getiremedik yavvvv
Eloserce bugun hiç gelmedi,bişeyi yoktur inşallah:18::18::18:
merhaba arkadaşlar.ne zamandır uğramamıştım topiğe.bişeyler netleşsin diye bekledim.ve bugün bebişimin kalp atışlarını da duydum.hamileyimmmmmmmmmm....
bilen arkadaşlar bilir çok sıkıntılar çektim.eşim de ben de.ama rabbim sonunda tedaviyi bıraktığımın ertesi ıya gönderdi mucizemi bana.
umudunuzu asla kaybetmeyin kızlarrr.biliyorum rabbim hepinizin ettiği duaları duydu.allah hepinize tattırsın bu mutluluğu...İnşallah tamamına erdirir.
bayı geçenler, kırmızısı gelenler ses verin hele!
olur cnm benm olurrrrrr:):):)dua edin yeterki hepsi olur:)
kızlar ozaman şöle yapalım ben şimdi baktımda abdestsiz başörtüsüz adet zamanlarında falanda okunan bi duaymış.. ben iş yerinde bolca okurum öyle günah olmuyorsa...
amlyta son günler kala bitiremessem size söylerim yardım edersiniz böyle olurmu:)
abdestsiz başörtüsüz adetliyken okunur demi internette öle yazıyoo
bu arada evim 25 mayısta teslim olcakmış..15 inden itibaren teslimat başlıcakmış,her gün 1 blok teslim olcak,en son bizimki
canım rabbim tamamına erdirsin inş sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın... bunca skntıdan sonra nihayet geldi mucizen sana
ayyy geç oldu ama genede okunmamış her haber yenidir değil mi.. rbbim sağlıcakla ucağına almayı nasip etsin çok sevindim valla ohh be bayağıdır güzel haber alamıyorduk çokşükür moralm yerin egeldi kız ...
benı de alın kızlar 4. ayım ve bat 10 mayıs
nasılsın canımmm görüşemiyoruz ben bugünde evdeyim öğlene doğru gitcem işe dün çok yorulunca kociş götürmedi sabah yat dinlen dedi bende minikgeline tefriciye okuyacam inşallah çok okurum... bu arada nihat hatiğoğlunun sabah programı süpermiş. evde olmak harika
canım işteyim çalışıyorum ne yapıyım...dün çok yoğun bir gündü işte, doğru düzgün topiğe gelemedim ben de. akşama görümcemler gelicek şehir dışından, bizde kalacaklar haftasonu. Gece yemek falan yaptım işte. Gidince de pasta yapacağım, çilekli
benim kırmızılar gelecek gibi oldu. halbu ki bugün daha 25. gündün mü önceki gün mü böyle sanki adet öncesi gelen kahverengi lekelen geldi ama azıcık. Hafif hafif ağrım da var sanki. Sanırım erken olacağım bu ay. Geçen ay ömrümde ilk defa gecikmiş ve 35 günde regl olmuştum...
iyice sapıttı benim düzenim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?