- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.521
dengelerimiz şaşırdı canım sen hazırlıklı ol herşeye bu aylarda bendede gariplikler oluyor ilaçla adet olduğum haldebende dün bütün evi temizledim öldüm bitti temizlik için çağırdığım ablayı çağırmıştım ama 10 gün full dolu başka abla vardı onu aradım oda dolu iş başa düştü doktorum fazla ayakta kalma oturma uzan demişti ben dün 9:30 dan akşam 8 e kadar uğraştım biraz dinlendim biraz ytaptım ama gıcır gıcır oldu evim misler gibi koktu çook rahat uyudum bu gece çok şükür bu arada geçmiş olsun dün bjk maçını izledim sen fanatik fb liydin değil mi?
canım ben kaçıyorum iş yerine gittğimde gireBilirsem girerim şimdik minik gelin için dua etme zamanı hadi öptüm seni... allaha emanet ol!!
XXX MUCUKS XXXX
günaydın kızlarr kahvaltımı yaptım geldım :)
regle son 6 gün sağ kasığım ara ara batıyı bi de rahme yakın yere doğru bi sızlama hıssedıyorum ıkı gündür
ağrım yok hiçbiyerımde bi de yururken göğslerim sızlıo ama çok nadir...
sütyen değiştirdiğim için göğüslerımın büyyüp büyümedıgını anlayamıyorum su an
ıkı gundur başım da dönmeye başaldı inanın kı belirti aramıyorum ama sanırırm bahardan
astım var da ben de nefes alamıyorum bazne ondan sanırırm hayırlısı bakalım bekleyıp görücez
bunalrın yanında tabıı hıc akıntım yok düne kadar vardı beyaz ama dun bugun yok
siz nabıyosunzu bakıımmm :)
günaydın ayşecim,
biraz önce eloserceye de yazdım, geçen ay 35 günde regl olmuştum, bu ay da erken olacağım sanırım. hafif sancım var...
haftasonu yatılı misafirim olacak, hava da izin verirse gezeceğiz aslında, regl olmasam daha iyi olur. bakalım gelecek mi kırmızılar.
canım bugun 25. gününmüş 3 güne gelrıse ne güzel 28 gunde adet olmus olcaksın
belkı 28 seklınde devam eder....hayırlısı olsun ınsallah canım yaa tabıı mısafırın gelcekmıs o acıdan zorlayıcı olucask
ama Allah yardımcın olsun.....bişey sorucam ya regle yakın vücut ısısı düşer mı yükselir mi bilen var mı ???
canım zaten eskiden hep 28 gün civarı olmuştum, hayatımda ilk kez geçen ay sapıttı işte. bakalım bu ay ne olacak...
regle yakın vücut ısısı düşer canım...ama özellikle regl günü çok fark ediyor
ınsallah canım eskı duzenıne döner 28 gün olur yaa :) :) :)
ya 3 gunedur cok sıcagım resmen yanıyorum sıcak basmıyo naısl deyım elimi bacagıma koyyorum
cok sıcak bunun gibi yani eşim de diyo yanıyosun diye tabii aynı şekilde de üşüyorum
dediğin gibi regl günü çok değişiyor bakalaım ne olucakk....
haplarımı içeyim en iyisi ben :) fazla kafa yormayım
kusuruma bakma canım, geç cevap yazabildim. iş yerinde olunca, devalı takip edemiyorum, biraz yoğunuz bu aralar...
İnşallah iyi şeylere işarettir canım ateşin, zaten rüyaların da güzeldi bu ay. Hem senin gebe kalmakla ilgili pek sıkıntın yoksürdürmekte yaşadın problemler ama inşallah bir daha tekrarlamayacak
ben o kadar heyecanlanıyorum ki hamile olma fikrini düşündükçe, hem de öyle korkuyorum ki ya hiç yaşayamazsam o duyguyu diyeRabbim gönlümüzdekini bizim için hayırlı eylesin inşallah...
canım ınsallah yaa valla bilmıyorum aslında hıssedıyo musun dıye soprarsan hamıel oldugumu snamıyorum
sanki bu ay olmadı gibi eşimde bence oldu bu ay dio bılmıyorum hıcc
zaten son 2 güne kadar belirtim de yoktu.....kasık agrımı da ara ara idrar yolu istihabına yoruyorum ama öle olsa
daha cok agrıdıgını bıldıgım icıın bılemıyorum canım hakkımızda hayırlısı olsunn
ben sejın hamıle kalacagına cidden ınanıyorum hanı hıssedersın ya hıssedıyorum bigün olucak ınsallah canım
bencce hiç öyel düşünme yanı anlıyorum senı ben dahı hiç bebegım olmıycka mı die düşünüosam sen haydı haydı
düşünüyorsundur ama öylede olsa böylede olsa hamıle kalıcaksın bence umutlu ol lütffen canımm inşallah gelir bebeklerımız en önemlisi
inşallah sağlıkla doğururp sağlıkla büyüdüklerını görebilriiz inan ki en cok bunun olacagına ınanmak ıstıyorumm
merhaba anne adaylarııı...
bebek yapmak ne zormuş diyenler...
yada daha yeni bebek düşünmeye başlayanlar....
aylarca hatta senelerce ugraşıp hala müjdeli haberi alamayanlar...
gelin birlikte kaynaşalım,dertleşelim....:112:
oleyyyyyyyyyy yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsunnnn okuyup üfleyelim :)) bu arada topic açan o ay hamile kalıyor canım nedense :) hadi hayırlı olsun şimdiden
haklısın sonuçta hamile kalmakla bitmiyor iş, ondan sonrası hep endişe, hatta büyütürken bile...inşallah o günleri görürüz
bak diyorum ya hani biraz erken regl olabilirim diye, eğer erken olursam yani pazartesinden önce, yumurtlama günümün denk geleceği tarihlerde şehir dışı görevim olacak...şaka gibi yarabbim bana biraz daha bekleyeceksin diyor herhalde. sonunda olacağını bilsem sabırla bekleyeceğim ama biz aciz kulların aklına hep en kötüsü geliyor
İyiyim kuzum bugün bı arkadasım hamile ve cok samimiyiz istiareye yattı benim icin guzel gormuş sıkıntılı stresliymiaim ama sonunda cok guzel oluo seviniyormuşum yeşil renk gormuş... Bugün onu icin mutluyum :) iki gün once bizim durumumuzdan haberi olmayan. Bİ arkadasım aradı rüyasında beni gormuş cok mutlu olmuşum boynuna sariliyomusum:)kuzummm napıyosun nasılsın?
inşaallah hayırlısı olur canım iyi haberini alırız. benim o durumda bi değişiklik yok salı günleri görüşüyoruz oradaydım daha yeni geldim evime. salavat-ı tefriciye abdestsiz okunabiliyormuş senden öğrendim bende babam için başlıycam abdest olması gerekiyor diye bilince nasıl bitiricem diye düşünüyordum.
Allah razı olsun cnm bnmmmm nsl guzel yüreklisiniz rabbbim darda bırakmasın hiç birinizi :)Ben ozel mesaj yollayamiyormusum 100 den fazla biseylere mesaj yazmaliymisim ,o yuzden ben okuduklarimi ancak burdan yazabilicem sana ,dikkatle takip et olurmu ,ben not aliyorum gerci olmadi sen bana sorarsin be toplam soylerim sana okudugumu ,gozden kacmamis olur . amin bu arada iyi dilegin icin Allah herkesin gonlundeki iyi dilekleri versin ,bu arada peygamber efendimize s.a sormuslar nasil dua edelim de kabul olsun ya Muhammed diye ,peygamber efendimiz s.a gunahsiz dillerle dua
edin demis, ummeti sormus hic gunahsiz dil olurmu ya Muhammed hangimiz gunahsiziz ,
peygamber efendimiz soyle buyurmus; sen bana dua edeesen senin gunahin senindir senin dilin bana gunahsizdir ,ben sana dua ederim benim gunahim benimdir benim dilim sana gunahsizdir, birbirinize dua edin...Allah gunahsiz dillerle ettigimiz dualarin hepsini kabul etsin , yolumuz isik olsun...Amin
ah kuzum keşke 3 gün önce haberimn olsaydı evde yattım hastalıktan zikirmatikimde vardı okurdum ben sana yarın iş başı yapıyom artık iyileştim ama çok zor durudma kaldığında haber ver yetiştirebildiğim kadarıyla akşamları okmaya çalışırım.. ay çok üzüldüm şimdi valla tüh neden açmadım 2 gündür yaaa boş boş yattım sıkıldım patladım
canım ben kaçıyorum iş yerine gittğimde gireBilirsem girerim şimdik minik gelin için dua etme zamanı hadi öptüm seni... allaha emanet ol!!
XXX MUCUKS XXXX
Kızlar esım cıkmıs doktordan demsı zannetmıyorum bi sorun oldugunu
herhangı bişe olsaydı çok çok zor hamıle kalırdı vs demıss gene de bı test ver
bakalım demıs çarşamba gunu test verıcek yanı ınsallah bakalım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?