Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım ben kaçıyorum iş yerine gittğimde gireBilirsem girerim şimdik minik gelin için dua etme zamanı hadi öptüm seni... allaha emanet ol!!
XXX MUCUKS XXXX

hay Allah, kendi bu kadar yorman iyi olmamış ama, dünkü o boru döşeme işinden sonra detaylı temizlik yapmak da gerekirmiş yani. Ev temiz olunca insan da huzurlu oluyor garip bir şekilde. benim bu haftasonu da haftaya haftasonu da misafirim var. Onları ağırlayım diye bekliyorum, sonrasında halılarımın birazını yıkamaya vericem ve o arada bir yardımcı alıcam. Gerçi geçtiğim haftasonu, herşeyi kaldırdım sildim, camlarım da dahil...perdelerimi yıkadım falan bayağa yaptım ama yine de fazlasını istiyorum

evet canım, biraz fazla fanatiğiz biz eşimle...üzüldük tabi maç sonucuna ama o kadar kızdık ki futbolcularımıza, müstehaktı yani bu sonuç!

günaydın kızlarr kahvaltımı yaptım geldım :)

regle son 6 gün sağ kasığım ara ara batıyı bi de rahme yakın yere doğru bi sızlama hıssedıyorum ıkı gündür

ağrım yok hiçbiyerımde bi de yururken göğslerim sızlıo ama çok nadir...

sütyen değiştirdiğim için göğüslerımın büyyüp büyümedıgını anlayamıyorum su an

ıkı gundur başım da dönmeye başaldı inanın kı belirti aramıyorum ama sanırırm bahardan

astım var da ben de nefes alamıyorum bazne ondan sanırırm hayırlısı bakalım bekleyıp görücez

bunalrın yanında tabıı hıc akıntım yok düne kadar vardı beyaz ama dun bugun yok

siz nabıyosunzu bakıımmm :)

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]bir melek annesi, yeni meleğini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti[/TD]
[TD]16 şubat[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]iyi haberlerini bekliyoruz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]23 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]29 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7VerenGul
[/TD]
[TD]nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz[/TD]
[TD]15 nisan[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]22 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]23 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]29 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mervsh
[/TD]
[TD]30 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]1 mayıs[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]4-6 mayıs[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]9 mayıs[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]9 mayıs
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]16 Mayıs[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]16 mayıs
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel[/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]2 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]31 mayıs[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

günaydın ayşecim,
biraz önce eloserceye de yazdım, geçen ay 35 günde regl olmuştum, bu ay da erken olacağım sanırım. hafif sancım var...
haftasonu yatılı misafirim olacak, hava da izin verirse gezeceğiz aslında, regl olmasam daha iyi olur. bakalım gelecek mi kırmızılar.

canım bugun 25. gününmüş 3 güne gelrıse ne güzel 28 gunde adet olmus olcaksın

belkı 28 seklınde devam eder....hayırlısı olsun ınsallah canım yaa tabıı mısafırın gelcekmıs o acıdan zorlayıcı olucask

ama Allah yardımcın olsun.....bişey sorucam ya regle yakın vücut ısısı düşer mı yükselir mi bilen var mı ???

canım zaten eskiden hep 28 gün civarı olmuştum, hayatımda ilk kez geçen ay sapıttı işte. bakalım bu ay ne olacak...
regle yakın vücut ısısı düşer canım...ama özellikle regl günü çok fark ediyor

ınsallah canım eskı duzenıne döner 28 gün olur yaa :) :) :)

ya 3 gunedur cok sıcagım resmen yanıyorum sıcak basmıyo naısl deyım elimi bacagıma koyyorum

cok sıcak bunun gibi yani eşim de diyo yanıyosun diye tabii aynı şekilde de üşüyorum

dediğin gibi regl günü çok değişiyor bakalaım ne olucakk....

haplarımı içeyim en iyisi ben :) fazla kafa yormayım

kusuruma bakma canım, geç cevap yazabildim. iş yerinde olunca, devalı takip edemiyorum, biraz yoğunuz bu aralar...
İnşallah iyi şeylere işarettir canım ateşin, zaten rüyaların da güzeldi bu ay. Hem senin gebe kalmakla ilgili pek sıkıntın yok sürdürmekte yaşadın problemler ama inşallah bir daha tekrarlamayacak

ben o kadar heyecanlanıyorum ki hamile olma fikrini düşündükçe, hem de öyle korkuyorum ki ya hiç yaşayamazsam o duyguyu diye Rabbim gönlümüzdekini bizim için hayırlı eylesin inşallah...

canım ınsallah yaa valla bilmıyorum aslında hıssedıyo musun dıye soprarsan hamıel oldugumu snamıyorum

sanki bu ay olmadı gibi eşimde bence oldu bu ay dio bılmıyorum hıcc

zaten son 2 güne kadar belirtim de yoktu.....kasık agrımı da ara ara idrar yolu istihabına yoruyorum ama öle olsa

daha cok agrıdıgını bıldıgım icıın bılemıyorum canım hakkımızda hayırlısı olsunn

ben sejın hamıle kalacagına cidden ınanıyorum hanı hıssedersın ya hıssedıyorum bigün olucak ınsallah canım

bencce hiç öyel düşünme yanı anlıyorum senı ben dahı hiç bebegım olmıycka mı die düşünüosam sen haydı haydı

düşünüyorsundur ama öylede olsa böylede olsa hamıle kalıcaksın bence umutlu ol lütffen canımm inşallah gelir bebeklerımız en önemlisi

inşallah sağlıkla doğururp sağlıkla büyüdüklerını görebilriiz inan ki en cok bunun olacagına ınanmak ıstıyorumm

Son düzenleme:

haklısın sonuçta hamile kalmakla bitmiyor iş, ondan sonrası hep endişe, hatta büyütürken bile...inşallah o günleri görürüz
bak diyorum ya hani biraz erken regl olabilirim diye, eğer erken olursam yani pazartesinden önce, yumurtlama günümün denk geleceği tarihlerde şehir dışı görevim olacak...şaka gibi ya rabbim bana biraz daha bekleyeceksin diyor herhalde. sonunda olacağını bilsem sabırla bekleyeceğim ama biz aciz kulların aklına hep en kötüsü geliyor

Dertleşelim ama o kadar çok dert varki hangisini anlatalım pko olmasımı kilo olmasımı regl olamamakmı bebek hasretimi offf offf

oo ne dıyosun :S cidden fena olck o zaman yaa ama herseyın hayırlısı canım

inşallah nasib oılru hepımıze en kısa zamanda......

eşim bugun ürolojıye gıttı muayene olmaya hanı onda bi sorun var mı die bakılsın die

pazartesıden beri ilişkı şapmayalım dedıydık hanı sperm vercek ya 4 gun beklemek gerekıo ama

maalesef dün akşam oldu ya test vercektın dedım ama pıff neysem bı muayen olsund aolmadı budnan sonra 4 gun bekelrız

napalımm ne dıcek dr merak edıyorum doğrusu :18:

huu huu bu topikte dağılmışlık seziyorum neden kimseler yok neden eski neşemiz yok zaman gectikçe umudumuz mu kırılıyor toplayın kendınızı kızlar ve topiğe gelin çene çalalım gülelim kafa dağıtalım

İyiyim kuzum bugün bı arkadasım hamile ve cok samimiyiz istiareye yattı benim icin guzel gormuş sıkıntılı stresliymiaim ama sonunda cok guzel oluo seviniyormuşum yeşil renk gormuş... Bugün onu icin mutluyum :) iki gün once bizim durumumuzdan haberi olmayan. Bİ arkadasım aradı rüyasında beni gormuş cok mutlu olmuşum boynuna sariliyomusum:)
Tefriciyeyi abdest kesin gerektirse yetistiremeZdim bende...yine de cok zor hemen bitmez gibi hatta nete gelmiyorum burda oyalanacagima tefriceyi bitireyim diye:)
Allahım darda olan herkese yardım etsin.
Allah razı olsun cnm bnmmmm nsl guzel yüreklisiniz rabbbim darda bırakmasın hiç birinizi :)

canım ben kaçıyorum iş yerine gittğimde gireBilirsem girerim şimdik minik gelin için dua etme zamanı hadi öptüm seni... allaha emanet ol!!
XXX MUCUKS XXXX

Üzülme cnm bsy olmas sanada gecmis olsun bacım:)dikkat etkenine
Aklınızdan geçtiğimde dua edin bana yeter kızlar
Az kaldı 3 hafta

Kızlar esım cıkmıs doktordan demsı zannetmıyorum bi sorun oldugunu

herhangı bişe olsaydı çok çok zor hamıle kalırdı vs demıss gene de bı test ver

bakalım demıs çarşamba gunu test verıcek yanı ınsallah bakalım :26:

hadi bakalım hayırlısı olsun canım,azıcık tutun kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…