- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.541
oo ne dıyosun :S cidden fena olck o zaman yaa ama herseyın hayırlısı canım
inşallah nasib oılru hepımıze en kısa zamanda......
eşim bugun ürolojıye gıttı muayene olmaya hanı onda bi sorun var mı die bakılsın die
pazartesıden beri ilişkı şapmayalım dedıydık hanı sperm vercek ya 4 gun beklemek gerekıo ama
maalesef dün akşam oldu ya test vercektın dedım ama pıff neysem bı muayen olsund aolmadı budnan sonra 4 gun bekelrız
napalımm ne dıcek dr merak edıyorum doğrusu :18:
huu huu bu topikte dağılmışlık seziyorum neden kimseler yok neden eski neşemiz yok zaman gectikçe umudumuz mu kırılıyor toplayın kendınızı kızlar ve topiğe gelin çene çalalım gülelim kafa dağıtalım
Kızlar esım cıkmıs doktordan demsı zannetmıyorum bi sorun oldugunu
herhangı bişe olsaydı çok çok zor hamıle kalırdı vs demıss gene de bı test ver
bakalım demıs çarşamba gunu test verıcek yanı ınsallah bakalım :26:
oo ne dıyosun :S cidden fena olck o zaman yaa ama herseyın hayırlısı canım
inşallah nasib oılru hepımıze en kısa zamanda......
eşim bugun ürolojıye gıttı muayene olmaya hanı onda bi sorun var mı die bakılsın die
pazartesıden beri ilişkı şapmayalım dedıydık hanı sperm vercek ya 4 gun beklemek gerekıo ama
maalesef dün akşam oldu ya test vercektın dedım ama pıff neysem bı muayen olsund aolmadı budnan sonra 4 gun bekelrız
napalımm ne dıcek dr merak edıyorum doğrusu :18:
huu huu bu topikte dağılmışlık seziyorum neden kimseler yok neden eski neşemiz yok zaman gectikçe umudumuz mu kırılıyor toplayın kendınızı kızlar ve topiğe gelin çene çalalım gülelim kafa dağıtalım
Kızlar esım cıkmıs doktordan demsı zannetmıyorum bi sorun oldugunu
herhangı bişe olsaydı çok çok zor hamıle kalırdı vs demıss gene de bı test ver
bakalım demıs çarşamba gunu test verıcek yanı ınsallah bakalım :26:
kızlar ben Salat-ı Tefriciye okumaya başlıycam 4444 kez bana yardım edermisiniz.. nekdr erken biterse okdr iyi diyor internetten araştırdım... mayısın ortasında bitirmiş olsak yeter:)
kimler bana yardım edebilir günde kaç kez okuyabilir ona göre bende okuyayım:)yada ben 300- 500 okurum diyin oda olur:)
okudukca yazın bende not ederim :)şu arkadaşınıza yardım edin kızlar etrafımda söylüycegim kimseler yok
ama zorlamıyayım sizi musait olanlar okusa bana yeter:) 1 kişi 1 kişidir:)
ben onun haricinde birsürü dua okuyorum :)
bide kızlar günde 707 kere "ya varis" derseniz rabbim bi evlat nasip edermiş..10 dk da söylüyorum zikirmatik aldım :)sizde söyleyin çok faydalıymış:)
merhaba kızlar,bugün klomene başladım.kaç gün sonra doktora gitmem gerek?
geciken 4 gün ve sonrasında kırmızı kart
ahh alıştım mı yoksa
doktora yarın gitsem 1. gün ya tahliller olur mu çıkar mı hormonların durumu net olarak...
bana bir yardım edin kızlarr ne yapayım ne zaman alayım randevumu :18:
geciken 4 gün ve sonrasında kırmızı kart
ahh alıştım mı yoksa
doktora yarın gitsem 1. gün ya tahliller olur mu çıkar mı hormonların durumu net olarak...
bana bir yardım edin kızlarr ne yapayım ne zaman alayım randevumu :18:
ben hiç kullanmadım canım bilemiyorum...senin yumurtlama sıkıntın varmıydı ki doktor klomen verdi?
sağlık olsun tatlım. geçen ay da ben yaşadım o hayal kırıklığını.
ilk günü gitme, ikinci ya da üçüncü günü gitmen lazım canım.
listede yeni bata ne yazalım?
canım ben bugün hastalandım bugün 1. gün oluyor değil mi
moral bozukluğundan kafam durdu
o vakit yarın gidebilir miyim
canım hakkında hayırlsıı olsun üzülme bir dahakı ay denrsın ınsallah
hormon tahlılleırnın doğru cıkması ıcın reglın 3. gunu gitmek en sağlıklısı
reglının 3. gunu pazara gelıo sanırırm sen pazartesıye randevunu alsan olmaz mı ?
inşallah bir dahakı aya gelrı bebıs
canım ben yazdım ama görmedın sanırırm
pazartesi geç olmaz mı ne yapsam kuzum bir yardım et bana sağlıklı düşünemiyorum
merhaba kızlar,bugün klomene başladım.kaç gün sonra doktora gitmem gerek?
o vakit yarın gidebilir miyim
canım reglın 3. günü en uygun gun pazar gunu acık hastane dr bulurum vs vs dıyorsan git pazar gunu ver
yanı özele gideceksen doktoruna tahlılelrı yazdır kanı git pazar gunu ver lab. hep açık oluyo cunku
en uygunu 3. gun yok olmadı pazartesı verırısen pazartesıde olr 4. gun de uygun ama en güzeli 3. gun
canım reglın 3. günü en uygun gun pazar gunu acık hastane dr bulurum vs vs dıyorsan git pazar gunu ver
yanı özele gideceksen doktoruna tahlılelrı yazdır kanı git pazar gunu ver lab. hep açık oluyo cunku
en uygunu 3. gun yok olmadı pazartesı verırısen pazartesıde olr 4. gun de uygun ama en güzeli 3. gun
pazartesi geç olmaz mı ne yapsam kuzum bir yardım et bana sağlıklı düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?