Sabredenler Kulübü 2012 :)

teşekkürler canımm malum korkumu biliyorsunuz ilk defa gideceğim

pazar günü belki olmayabilir pazartesi de geç olabilir ayy yarın gideyim en iyisi keşke denk gelseydi ama ...

pazar günü belki olmayabilir pazartesi de geç olabilir ayy yarın gideyim en iyisi keşke denk gelseydi ama ...

kuzum özele gideceğim evet ama biz ilçedeyiz biraz zor oluyor malum yarın 2. Gün olmadı gidip şansımı deneyim :18:

Bilemedim de

evet canım takıbını yapan bi doktorun varsa ona danış 2. Gun 4. Gun hususunda canım

60gelsin canım adet olmuşsun sanırım,Hayırlısı neyse RAbbi'm onu nasip etsin bize inşallah...
ve inşallah bu son adet gelişidir senin için.

evet canım takıbını yapan bi doktorun varsa ona danış 2. Gun 4. Gun hususunda canım

canım ilgin için çok teşekkürler kuzum..
özele gideceğim ve bu ilk doktor tecbürem malum korkum neyse

çook teşekkür ederim kazum ben yarın gideyim, hem de tatil bakalım hayırlısı artık

canım ilgin için çok teşekkürler kuzum..
özele gideceğim ve bu ilk doktor tecbürem malum korkum neyse

çook teşekkür ederim kazum ben yarın gideyim, hem de tatil bakalım hayırlısı artık

hayırlısı canımm

madem özele gideceksin, arayıp sorsana hastaneyi. yönlendirir onlar

evet bence de..........

pazartesi geç olmaz mı ne yapsam kuzum bir yardım et bana sağlıklı düşünemiyorum

cnm hayirlisi olsun oncelilikle. benim de 3. gunu pazara gelmisti hormon testi icin bir gun once veya sonra sorun olmaz demisti doktor. ben hatirladim kadariyla 4. gun yaptirmistim ama yinede sen bilirsin

canım 15'i adetimn 16.günü oluyor.10'u adetimin 11.günü.10 mayıs daha mantıklı o zmn...
teşekkürler canım.

gec yumurtlamiosan eger 11. gun daha mantikli bence. doktor gelmeni soylemismiydi? catlatma ignesi olucakmisin? ben ilk ay gittim sadece yumurtlama takibi icin 2 aydir da sadece hap kullaniyorum cagirmadi takip icin.

bugün iyice aptallaştım yahu aramayı unuttum
az önce aradım yarın gelebilirmişin öğrendim kızlar çok teşekkür ederim...

iyi o zaman tatlım yarın gidersin, kanlarını verirsin muayeneni de olursun...
benim de lekelenmem başladı ama bugün 25. gün 3-4 ay önce bir kere daha böyle olmuştu, kahverengi leke erkenden gelmeye başlamıştı. arada çok hafif regl sancısı gelip gidiyor. demek ki ben bu ay zamanında regl olucam...bu lekelenme 3 gün sürebilir, öyle olduğu olmuştu önceden...regl olduğum tarihe göre ben de doktordan randevu alıcam, yumurtlama zamanıma denk getirmeye çalışıcam. Tabi inşallah görev nedeniyle şehir dışında olmazsam.

hem muayene olurum ben de, hem de baksın bakalım yumurtam yeteri kadar büyüyebiliyor mu...

canım kuzum hakkımızda hayırlısı inş bizim bebişlerimiz inş pek bekletmez bizi oyyyy oyyy

gec yumurtlamiosan eger 11. gun daha mantikli bence. doktor gelmeni soylemismiydi? catlatma ignesi olucakmisin? ben ilk ay gittim sadece yumurtlama takibi icin 2 aydir da sadece hap kullaniyorum cagirmadi takip icin.

canım doktor gel dedi,fakat ben heyecandan 10'u mu dedi 15'imi dedi,anlayamadım,kafam karıştı,o yüzden ben 10'unda giderim öğleden sonra,yanlış geldin derse 15'inde giderim tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…