- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.581
nasıl korkuyorum anlatamam :18:
iyi o zaman tatlım yarın gidersin, kanlarını verirsin muayeneni de olursun...
benim de lekelenmem başladı ama bugün 25. gün3-4 ay önce bir kere daha böyle olmuştu, kahverengi leke erkenden gelmeye başlamıştı. arada çok hafif regl sancısı gelip gidiyor. demek ki ben bu ay zamanında regl olucam...bu lekelenme 3 gün sürebilir, öyle olduğu olmuştu önceden...regl olduğum tarihe göre ben de doktordan randevu alıcam, yumurtlama zamanıma denk getirmeye çalışıcam. Tabi inşallah görev nedeniyle şehir dışında olmazsam.
hem muayene olurum ben de, hem de baksın bakalım yumurtam yeteri kadar büyüyebiliyor mu...
benimde gunum bugun ama agrim var baya gelecege benziyor kirmizilar
benimde gunum bugun ama agrim var baya gelecege benziyor kirmizilar
ben bu ay daha az duydum ağrı sızı.adet günü ve 2.günü 500 mg antibiyotik içtim,ağrı çekmedim.adetimin 5.günündeyim ince sızlama var sadece...
inşallah adet olmazsınız sdtive ve ayşem
hiç de korkacak birşey yok, yok yere kendine vesvese yapıp da canını sıkma...inan seni korkulacak birşey olmadığına inandırmaya çalışmamız bile yersiz...öyle sıkıntısız birşey...
ee hem sen regl olmuş olacaksın...eğer biraz olsun idrara sıkışık olursan zaten üstten bakacaktır. ben bugüne kadar hiç alttan muayene olmadım. tabi olmayacak diye birşey yok... ama regl zamanı daha bir açık oluyor orası, rahim aşağıda oluyor, alttan bakacak olsa bile korkma tatlım
sağ olasın kuzummmsabah 8:45 te randevum bakalım neler yaşayacağımm
kocaman öpüyorumm yardımlarınız için teşekkürlerr azcık dinleneyim malum
sağ olasın kuzummmsabah 8:45 te randevum bakalım neler yaşayacağımm
kocaman öpüyorumm yardımlarınız için teşekkürlerr azcık dinleneyim malum
kizlar ben avatari nasil koyabilirim. eklemistim ama cikmiyor
burdayım canımmm.. bakınıyordum öyle pek sessiz topikk???
herkeslere hayırlı cumalar baya geç oldu emme olsun.... inş tez zamanda dualarımız kabul olurrr...
benim çalışmalar fosss çıktııı.... geçen ay eşim ameliyat oldu çalışma olmadı bu ay benim omzum kırıldı ondan çalışma yokkk.........
hoş olsaki eşim yeni ameliyat oldu olmasıda zor vardır bundada bi hayırrr ne diyimmmm........ rabbim büyükkkk........
herkeslere hayırlı cumalar baya geç oldu emme olsun.... inş tez zamanda dualarımız kabul olurrr...
benim çalışmalar fosss çıktııı.... geçen ay eşim ameliyat oldu çalışma olmadı bu ay benim omzum kırıldı ondan çalışma yokkk.........
hoş olsaki eşim yeni ameliyat oldu olmasıda zor vardır bundada bi hayırrr ne diyimmmm........ rabbim büyükkkk........
hayırlı cumalar canım...
bir şeyler mani oluyor bize, demek ki daha zamanı gelmemiş...
ağrıların hafiledi mi biraz, gece uyuyabiliyor musun?
Hayirli cumalar cnm sanada.duana cani gonulden kocaman AMINNNNN :) obur aya duzelir omzun o zaman calisirsiniz :)
sanırım öyle hayırlısı olsun diyelim...
ağrılarım azalmıştıki bugün pasif egzersizlere başladım 3hafta boyunca yapmam gerekiyor oda ağrı yapmaya başladı canım tekrar....
sen nasılsın peki .....
saol tatlım... daha 1ay böleyim bakalım ne olcekkkk çalışmaya başlayadık iyiydi
sende varmı değişiklik gerçi daha önce hiç konuşmamıştıkkk bugüne kısmet oldu
ağrın da olsa egzersizlerini ihmal etme tatlım...
hamdolsun iyiyim ben, akşama yatılı misafirim gelicek, görümcemler, mesai bitimi koşa koşa gidip birşeyler hazırlayacağım.
dün açık kahve leke geldi ama çok az...
bugün de aynı, dün 24. günümdü bugün 25.. baktığında bayağa erken başladı lekelenmem. hafif hafif de regl sancım var. bu ay da erken gelecekler galiba. aslında ben yumurtlama sancısını 15. gün hissetmiştim, 28 günden erken gelmemesi lazım kırmızıların ama bilemiyorum tabi... belki de lekelenmem uzun sürecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?