- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.601
evet kismet bu guneymis:) adet gunum bugun aslinda pek umutlu degilim ama yinede Rabbim buyuk. ben obur aya asilama istiodum ama esim bir ay daha bekleyelim diyor. hayirlisi ins
anem topic beni devre dışı bırakmış yamecbur öle yapcam tatlım yoksa omzum ileştiğinde başka sorunlarla karşılaşırım Allah korusun...
yoğunsun desene haftasonunda baya yoğun olcek....seninde 2aydırbaya düzenin değişti acaba çokmu stres yapıyorsun canım...keşke gelmeselerdi kırmızıların bu ay... artık hakkımızda hayırlısı diyelim hiç değilse adet olabiliyoruz bunada şükür....rabbim inş daha fazla bekletmez bizleriiii
çok yasdım galibaaa
sorma canım ya geçen ay 35 günde olmuştumbakalım bu ay ne zaman gelecekler, ama görünen o ki gecikmeyecek hatta erken bile gelebilir. adetim geçcin de, yumurtlama günüme yakın bir muayeneye gidicem, em son smearden sonra 5-6 ay geçmiştir. hem de baksın bakalım yumurtam büyüyor mu...
aslında stres yapmıyorum kuzum, iyiyim bu aralar ama tabi biliç altım bana oyun oynuyor olabilir
hayırlısı olsun tatlım inş aşılamaya gerek kalmadan bebişin gelir sana.... ne diyim rabbim büyük inş bu sınavı başarıyla geçeriz ve mucizelerimiz bize gelirrr....
inş bugün ve 9ay gelmez kırmızılar... hayin kırmızılarrrr.....
günaydın kızlarr kahvaltımı yaptım geldım :)
regle son 6 gün sağ kasığım ara ara batıyı bi de rahme yakın yere doğru bi sızlama hıssedıyorum ıkı gündür
ağrım yok hiçbiyerımde bi de yururken göğslerim sızlıo ama çok nadir...
sütyen değiştirdiğim için göğüslerımın büyyüp büyümedıgını anlayamıyorum su an
ıkı gundur başım da dönmeye başaldı inanın kı belirti aramıyorum ama sanırırm bahardan
astım var da ben de nefes alamıyorum bazne ondan sanırırm hayırlısı bakalım bekleyıp görücez
bunalrın yanında tabıı hıc akıntım yok düne kadar vardı beyaz ama dun bugun yok
siz nabıyosunzu bakıımmm :)
slm güzel haber vericek yok mu ümitle bekliyrz zaten canım sıkılıyr ağrılarım ve adet belirtilerimden dolayı
uzun zamanlar ugrasip hamile kalanlari gorunce insan umutlaniyor gercekten
cicişlerim ya bi an kendmizi safak sezerin oynadıgı malum gsm opertrü reklamndki gibi hissettim EYVAHH KIRMIZI
benimkide en gec 13 ü gibi olur ben 10 u diye tahmın ediiyorum ama gecen aylar cok sastı tam tarih kestiremıyorum.insallah göstermesn Rabim kırmızı bana bize herkese 9 ay boyunca:)
canım gerçekten rahim filmi gibi bir kabusu atlattım güzel habeleri duyup yaa banada nasip olur mu diyorum çoook isteyince niye tersi oluyr ay hiç istemiyrm mu demek lazım bilemedim
cnm bir seyi isterken hirsa dondugu icin nasip olmuyor. herseyi ONA birakabilmemiz lazim. Ins basaririz bunu
haklısın bunu söyleyip telkin ediyrm zaten bir istatistk yapsak oluruna bırakan çiftler hemen hamileyiz haberleri geliyr ...kafada biten iş ama inan düşünceleri kontrol etmek bu konuda çok zor oluyr oluruna bıraktım derken sanki kendimi kandırıyrm gibi geliyr
dedigin gibi zor atmak bu dusunceyi kafadan. Bende diyorum hep takmicam die ama yine kafamin icinde onlar uzaklasamiyorum bebek dusuncesinden. Rabbim cok bekletmesin ins
tamam canım, hiç endişe etme sıradanbir doktor kontrolü gibi olacak... bize de yazarsın zaten eve dönünce...
iyi dinlenmeler
kesınlıkle canım korkucak bişey yok dahılıyeye muayene olcak biris korksa nedersın
ya hu neden krokuyorsun bişey olmuyo kı dersın cunku altı ustu kalbını dınlcıektır biliosundur
ama korkan kişiye anlatamıyosundur ya bu durum da aynı :)
Sweet85 cnm dün hamile arkadasım var isteareye yattı benim icin yeşil renk gormuş...ama Dio sikintildi donem geçireceksin sonunda iyi olacak yeşil gördüm dedi rüyayı anlat dedim anlatmadı gerçekleşsin diye...senin dediğin gibi sıkıntılı donemin sonunda ins güleriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?