Sabredenler Kulübü 2012 :)

evet kismet bu guneymis:) adet gunum bugun aslinda pek umutlu degilim ama yinede Rabbim buyuk. ben obur aya asilama istiodum ama esim bir ay daha bekleyelim diyor. hayirlisi ins

hayırlısı olsun tatlım inş aşılamaya gerek kalmadan bebişin gelir sana.... ne diyim rabbim büyük inş bu sınavı başarıyla geçeriz ve mucizelerimiz bize gelirrr....
inş bugün ve 9ay gelmez kırmızılar... hayin kırmızılarrrr.....

sorma canım ya geçen ay 35 günde olmuştum bakalım bu ay ne zaman gelecekler, ama görünen o ki gecikmeyecek hatta erken bile gelebilir. adetim geçcin de, yumurtlama günüme yakın bir muayeneye gidicem, em son smearden sonra 5-6 ay geçmiştir. hem de baksın bakalım yumurtam büyüyor mu...
aslında stres yapmıyorum kuzum, iyiyim bu aralar ama tabi biliç altım bana oyun oynuyor olabilir

olabilir canım eşinden dolayı daha önce yaşadığın stres falan şu anını etkiliyor olmasın tatlım, bilemedim şimdi.... bebişler daha fazla bekletmez inş bizleriiii...
iyi olur tatlım hem baya olmuş smear testinin üzerinden,inş bişey çıkmaz muayenende ve kırmızılarının bu son gelişi olur inş.....

amin cnm ins. Cetin bir sinavdayiz Rabbim isyan ettirmesin ins

canım ne güzel ayyy benim bugün adet ağrıları gibi kasıklarımda ağrılarım başladı hayırlısı bakem

cicişlerim ya bi an kendmizi safak sezerin oynadıgı malum gsm opertrü reklamndki gibi hissettim EYVAHH KIRMIZI
benimkide en gec 13 ü gibi olur ben 10 u diye tahmın ediiyorum ama gecen aylar cok sastı tam tarih kestiremıyorum.insallah göstermesn Rabim kırmızı bana bize herkese 9 ay boyunca:)

daha benim kırmızıya vakti var işte dakika başı ağrı geldikce lavobaya koşuyrm aman kırmızılar mı geliyr diye ...dokuz ay gelmese o bölümü bebişimizle geçirsek ondan sonra lohusalıkta 40 gün beraberiz zaten...kandıra bildimmi acaba

canım gerçekten rahim filmi gibi bir kabusu atlattım güzel habeleri duyup yaa banada nasip olur mu diyorum çoook isteyince niye tersi oluyr ay hiç istemiyrm mu demek lazım bilemedim

cnm bir seyi isterken hirsa dondugu icin nasip olmuyor. herseyi ONA birakabilmemiz lazim. Ins basaririz bunu

cnm bir seyi isterken hirsa dondugu icin nasip olmuyor. herseyi ONA birakabilmemiz lazim. Ins basaririz bunu

haklısın bunu söyleyip telkin ediyrm zaten bir istatistk yapsak oluruna bırakan çiftler hemen hamileyiz haberleri geliyr ...kafada biten iş ama inan düşünceleri kontrol etmek bu konuda çok zor oluyr oluruna bıraktım derken sanki kendimi kandırıyrm gibi geliyr

dedigin gibi zor atmak bu dusunceyi kafadan. bende diyorum hep takmicam die ama yine kafamin icinde onlar uzaklasamiyorum bebek dusuncesinden. Rabbim cok bekletmesin ins

tamam canım, hiç endişe etme sıradanbir doktor kontrolü gibi olacak... bize de yazarsın zaten eve dönünce...
iyi dinlenmeler

kuzum çok teşekkür ederim, aynen söylediklerinizi uygulayacağım, yarın akşam haber veririm, bu sayede biraz da gezeriz diyoruz eşimle
yazılı zamanı tam yorgunuz şu sıralar, öğrenciler uğraştırıyor yahu
öpüyorum kocaman haa bu arada şu çilekli pastandan da canım çekti kuzum malum tatlı krizindeyim

ayşecim çok güzel yardımcı oldun teşekkür ederim, bazen diyorum okulda çok güçlü duruyorum birazcık da disiplinli bir öğretmenim
ama kendimle başbaşa kalınca adeta süt dökmüş kedi
öyle korkarım yani
hakkımda hayırlısı yarın gidiyoruz haberdar ederim kızlarr

kocaman öptümm

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)[/CENTER]
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]24 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]25 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD] 26 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]27 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]28 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]29 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]30 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]4 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]6 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]7 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]8 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]16 ay
[/TD]
[TD]9 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]11 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]12 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]9 ay
[/TD]
[TD]13 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]14 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]15 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]16 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]17 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainsun
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]18 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]19 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün neslisu arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Sweet85 cnm dün hamile arkadasım var isteareye yattı benim icin yeşil renk gormuş...ama Dio sikintildi donem geçireceksin sonunda iyi olacak yeşil gördüm dedi rüyayı anlat dedim anlatmadı gerçekleşsin diye...senin dediğin gibi sıkıntılı donemin sonunda ins güleriz:)

ins cnm sonunda guleceksin Allahin izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…