- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.621
canım ne güzel ayyy benim bugün adet ağrıları gibi kasıklarımda ağrılarım başladı hayırlısı bakem
ayşecim çok güzel yardımcı oldun teşekkür ederim, bazen diyorum okulda çok güçlü duruyorum birazcık da disiplinli bir öğretmenim
ama kendimle başbaşa kalınca adeta süt dökmüş kedi
öyle korkarım yani
hakkımda hayırlısı yarın gidiyoruz haberdar ederim kızlarr
kocaman öptümm
hayırlısı olsun canım hakkımızda gelmısse gelmıstır ayy ayy nabayım yanı :)
ama bi arkadasım var tee liseden beri kankam ayse geceleri kalkıp dua edıyorum senın ıcın
dedii ay cok mutlu oldummm Allah razı olsun ondan inşallah sende uykusuz kal senınde yemeklerın bölünsün diyo ehehe
valla ben hazırım dedım ama tabıı kısmet meselesii hayırlısı olsun canım sağlıkla versın Rabbim cümlemize
öyle canım ınsan bazı meselelerde kendıne laf gecıremıyo ama napalım bızımde zaafımız bu :)
hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah güzel haberler gel canım[/QUOTE
günaydın kızlar canım dediğin gibi gelirse gelsin bugün sabahtan ağrılrım ve ben burdayız boşveeeerr kızarım kızarım geçer zaten Rabbim büyüktür hepimizin yüzünü güldürsün insallah
daha benim kırmızıya vakti var işte dakika başı ağrı geldikce lavobaya koşuyrm aman kırmızılar mı geliyr diye ...dokuz ay gelmese o bölümü bebişimizle geçirsek ondan sonra lohusalıkta 40 gün beraberiz zaten...kandıra bildimmi acaba
günaydınnn cicişleriimmmm:)
evet egemn kmseler olmaz bugun:)
bu arada beren 2012 insallah kandırabılmıssındr:)
kızlar bugun regle 5 gün var dayanamadım test yaptım sabah ikinci çizgi silik çıktı :26:
bı an yaptım sonrada yapmasaydım keşke dedımm :S hayırlısı olsun
gerçekten gördün mü harikaaaa sabahtan güzel haberler geldi niye yaptım diye düşündün bak silikte olsa çıkmış tebrik ederim Rabbim koyu çift çizgyide nasip etsin insallah daha önce okuduklarımda silik çıkanlar hep hamileydi bence seninde öyle canım tekrar tebrikler darısı bize insallah
yaa bilmiyorum benım daha önce net cıktıgı da olmsutu da dr gittiğimde hamıle olmadıgımı öğrenmsıtım
beta hcg öle kafasına göre yukselmıstı yanı...onun ıcın bılmıyorum kafam karıstı sadece
ınsallah vardır da onun ıcın cıkmsıtır silik çizgi canım ınsallah koyulaşır bakalım 5 gun sonra ne olucak :)
canım ben bile nasıl heyecanlandım seni anlıyorum Rabbim tamamına erdirsin bu sevincimizi bebişin sağlıcakla gelsin inşallah
vay bee ayşe bacım bence hamilesin,çok dikkat et kendine lütfeeeenbu sefer tutuncak sana bebeğin bn eminim kurban falan kestiniz rabbim size bağışlıcak inşallah
insallah canım benm bat ım kesin olmasa da yakın tarıhlerimiz.insallah iyi haberler alıcaz.can cağızım uğraşıyorum kandırmaya sabahtan ara ara ağrılarla kanmadığını ima ediyr bana hayırlısı zaten ne kaldı şurda 10 mayısa o gün anya konya belli olacak Rabbim güzel haberlere çıkarır insallah
kocişe dahi söylemedim umtulanmasın boşa die direk buraya yazdım valla
insallah canım benm bat ım kesin olmasa da yakın tarıhlerimiz.insallah iyi haberler alıcaz.
canımmm cok sevındım ınsallah gerisi de gelir koyu cizgi kese kalp atısı falan iyi haberler nasip etsin Rabbim
kızlar bugun regle 5 gün var dayanamadım test yaptım sabah ikinci çizgi silik çıktı :26:
bı an yaptım sonrada yapmasaydım keşke dedımm :S hayırlısı olsun
tatlım şimdiden hayırlı olsun diyelim mi :) ayy ne güzel inş hamişsindir.bu sefer rabbim tamamına erdirir inş canım
öğrencim gelene kadar ben ederim senle lak lak tatlımcicişlerimm yaa benım işim yok lak lak edesim var ama nıye kimse yok aaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?