Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım ne güzel ayyy benim bugün adet ağrıları gibi kasıklarımda ağrılarım başladı hayırlısı bakem

hayırlısı olsun canım hakkımızda gelmısse gelmıstır ayy ayy nabayım yanı :)

ama bi arkadasım var tee liseden beri kankam ayse geceleri kalkıp dua edıyorum senın ıcın

dedii ay cok mutlu oldummm Allah razı olsun ondan inşallah sende uykusuz kal senınde yemeklerın bölünsün diyo ehehe

valla ben hazırım dedım ama tabıı kısmet meselesii hayırlısı olsun canım sağlıkla versın Rabbim cümlemize

öyle canım ınsan bazı meselelerde kendıne laf gecıremıyo ama napalım bızımde zaafımız bu :)

hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah güzel haberler gel canım

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)[/CENTER]
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]24 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]25 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD] 26 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]27 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]28 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]29 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]30 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]31 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]6 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]7 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]8 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]16 ay
[/TD]
[TD]9 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]11 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]12 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]9 ay
[/TD]
[TD]13 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]14 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]15 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]16 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]17 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainsun
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]18 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]19 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün sweet85 arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

günaydın herkeseeeeebugün gene kimse uğramaz buraya,sdtivein misafirleri var,60gelsin doktora gitti,hayalimduam bizi terketti:2: olsun yine de sweet85,beren2012,recsn ve diğerleri var ben de bugün işyerindeyim,akşam da kayınvalideme gitcez inşallah sweet85 bacım allah kalbinden geçen bütün dua ve dileklerini hakkında hayırlı kılarak nasip etsin inşallah 60gelsin iyi haberlerini bekliyorum canım,inşallah iyi geçicek muayenen falan dualarım seninle

günaydınnn cicişleriimmmm:)
evet egemn kmseler olmaz bugun:)
bu arada beren 2012 insallah kandırabılmıssındr:)

günaydınnn cicişleriimmmm:)
evet egemn kmseler olmaz bugun:)
bu arada beren 2012 insallah kandırabılmıssındr:)

can cağızım uğraşıyorum kandırmaya sabahtan ara ara ağrılarla kanmadığını ima ediyr bana hayırlısı zaten ne kaldı şurda 10 mayısa o gün anya konya belli olacak Rabbim güzel haberlere çıkarır insallah

kızlar bugun regle 5 gün var dayanamadım test yaptım sabah ikinci çizgi silik çıktı :26:

bı an yaptım sonrada yapmasaydım keşke dedımm :S hayırlısı olsun

kızlar bugun regle 5 gün var dayanamadım test yaptım sabah ikinci çizgi silik çıktı :26:

gerçekten gördün mü harikaaaa sabahtan güzel haberler geldi niye yaptım diye düşündün bak silikte olsa çıkmış tebrik ederim Rabbim koyu çift çizgyide nasip etsin insallah daha önce okuduklarımda silik çıkanlar hep hamileydi bence seninde öyle canım tekrar tebrikler darısı bize insallah

yaa bilmiyorum benım daha önce net cıktıgı da olmsutu da dr gittiğimde hamıle olmadıgımı öğrenmsıtım

beta hcg öle kafasına göre yukselmıstı yanı...onun ıcın bılmıyorum kafam karıstı sadece

ınsallah vardır da onun ıcın cıkmsıtır silik çizgi canım ınsallah koyulaşır bakalım 5 gun sonra ne olucak :)

canım ben bile nasıl heyecanlandım seni anlıyorum Rabbim tamamına erdirsin bu sevincimizi bebişin sağlıcakla gelsin inşallah

vay bee ayşe bacım bence hamilesin,çok dikkat et kendine lütfeeeen bu sefer tutuncak sana bebeğin bn eminim kurban falan kestiniz rabbim size bağışlıcak inşallah

canım ben bile nasıl heyecanlandım seni anlıyorum Rabbim tamamına erdirsin bu sevincimizi bebişin sağlıcakla gelsin inşallah

canım valal emın olmak ıcın 5 gun sonrasını beklıyorumm hiç trets yapmamısım gibi davrancam su an :) amın canım ınsallah vardır :18:

vay bee ayşe bacım bence hamilesin,çok dikkat et kendine lütfeeeen bu sefer tutuncak sana bebeğin bn eminim kurban falan kestiniz rabbim size bağışlıcak inşallah

egeemncım dedıgım gıbı ben kopkoyu cıktıgı zamanalrda gordum ve hamıel değildim onun ıcın reglım gecsın

doktora gıdeım ancak o zaman kesın dıcem su an kesin bişey demıyorum güzel dileklerin için çok sağol canım benım

insallah canım benm bat ım kesin olmasa da yakın tarıhlerimiz.insallah iyi haberler alıcaz.
kocişe dahi söylemedim umtulanmasın boşa die direk buraya yazdım valla

canımmm cok sevındım ınsallah gerisi de gelir koyu cizgi kese kalp atısı falan iyi haberler nasip etsin Rabbim

tatlım şimdiden hayırlı olsun diyelim mi :) ayy ne güzel inş hamişsindir.bu sefer rabbim tamamına erdirir inş canım

s.a kızlar.nerelerdesiniz.bugün haftasonu kimse uğramaz buralara şimcik.benim de öğrencilerim geliyo özel derse.şimdi birini gönderdim.birazdan diğeri gelir.topikte yine kimseyle karşılaşamıycam heralde(

tatlım şimdiden hayırlı olsun diyelim mi :) ayy ne güzel inş hamişsindir.bu sefer rabbim tamamına erdirir inş canım

canım sağoalsın ama az daha bekleyelım hemen şaapmayalım :) nolur nolmaz

kıpkırmızı bi çizgi gorunce çekeriz halayları ınsallaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…