Sabredenler Kulübü 2012 :)

cicişlerimm yaa benım işim yok lak lak edesim var ama nıye kimse yok aaa :)

bebem ben burdaım ısımy ok gel kız kahveleri getırıom içelim karsılıklı

s.a kızlar.nerelerdesiniz.bugün haftasonu kimse uğramaz buralara şimcik.benim de öğrencilerim geliyo özel derse.şimdi birini gönderdim.birazdan diğeri gelir.topikte yine kimseyle karşılaşamıycam heralde(

a.s canım haftasonu kısme olmuo ıvıt yaa :) bende 1 saate cıkacam

öğlene kadar bugunn kolay gelsın sana da canım :)

hadi bakem içek.ay_she bacım da burda.ay_she falın benden.üç vakte kalmaz güzel bi haber alacaksın ve vereceksin

hobaaa
[video=youtube;3WYVtrMJD6o]http://www.youtube.com/watch?v=3WYVtrMJD6o&feature=related[/video]

hadi bakem içek.ay_she bacım da burda.ay_she falın benden.üç vakte kalmaz güzel bi haber alacaksın ve vereceksin

eheueheu ayy ne haberi alcam acabaaa çok merak ettımmmm

canım ınsallah yaaa valla inşallah doğrudur testttt :)

bu arada bu halay sarksıını cok severım kınalarda az oynamamısımdır bu sarkıda

Bugun dua gunummus. Allah hepinizden razi olsun. Rabbim yaptiginiz dualarin misliyle mukabele etsin sizlere ins

Allah razi olsun cnm. Rabbim hepimizin dualarini en kisa zamanda hayirlisiyla kabul etsin ins

kızlar bugun regle 5 gün var dayanamadım test yaptım sabah ikinci çizgi silik çıktı :26:

bı an yaptım sonrada yapmasaydım keşke dedımm :S hayırlısı olsun

cnm hakkinda hayirlisi olsun. ins 5 gun sonra kesin haberini aliriz sonrada dogdu haberini Allahin izniyle :)

kuzummm sağ olasınn geldimm bennn sonunda evimdeyim...
Allahım ne gündü öldüm resmen, öyle cani bir doktora düşmüşüm ki sormayın kızlar....
anlatıyorum şimdi

her şey normal içeri girdim sandım ki benimle ilgilenecek nerdeee... hemenn yat yattt hadi dışarda birsürü adam var hadii sanki o kadar para verip özel hastaneye
gelen ben değilim
diyorum ilk muayenem şöyle böyle, tam bir zorbalıkla yattım çatala tabi utanç içindeyim öleceğim utançtan ve reglim ya ayrı bir dert offf :26:

sekreteri olmasa beni muayene etmeyecekti öyle kaba saba bir kadınki resmen aşağıladı, bu ne tavır yaşın kaç senin aaa diyor bir de utanmadan terbiyesiz

yaşımla ne alakası varsa o acıyla tekme atmışım ona ohh dedim içimden bilerek olmadı tabi öyle canımı yaktı ki acısı yeni geçti ve kurtuldum...

soonuuçç : vajinal muayenem temiz çıktı, onu da ben sormasam söylemeyecekti o denli yani, burnu çok büyük ağız ucuyla bişey gözükmedi diyor yaaa
hormon tahlilim de normalmiş yani bir sorun bulamadı hanım efendi Allahım düşmanımı düşürmesin o kadına
ilk tecrübem sert ve acı oldu herhalde bundan daha kötü olamaz tekrar edecek olan vajinal muayenelerim piss şeyyy

çok şükür sonuç yüzümü güldürdü

ha bir de akıntım var demiştim, enfeksiyon olabilir dedi, nasıl yani dedim bir şey demedi, yahu vajinal muayene de çıkmaz mı enfeksiyon
pazartesi arayıp soracam cevap vermediği için enfeksiyon var mıydı ben de diye

işte böyle kuzularr...

eşimin testi de normaldi
sadece hareketliliği biraz azmış öyle dedi doktoru
eşim şanslıyıd harika biriymiş çok memnun kaldı artık ona giderim diyor

proxeed plus diye bir ilaç verdi 6 ay kullanacakmış eşim..

bakalım kızlar süreç ne gösterecek bize...

arada cikiyor iste boyle doktorlar. karsidakine insan gibi muamele etmiyor. ozel hastaneyse sikayet dilekcesi yaz bence belki baskalarida vardir dile getiren. cok gecmis olsun cnm kurtuldun en azindan. esinde de bisey cikmamasina sevindim

arada cikiyor iste boyle doktorlar. karsidakine insan gibi muamele etmiyor. ozel hastaneyse sikayet dilekcesi yaz bence belki baskalarida vardir dile getiren. cok gecmis olsun cnm kurtuldun en azindan. esinde de bisey cikmamasina sevindim

sağ olasın canım evet rahatladım bir yük kalktı üzerimden

canım amın ağzndan bal damlıyor ınsallahh 5 gun sonrada çift çizgiyi gorururm :)

Allah ım ınsallah en ksa zamanda bebek hatta bebekelr gonderrır hayırlı sağlıklı sekılde kavusmanı nasıp eder
inşallahh canım :)

canım ne guzel esındede sorun yok ınsallah en kısa zamanda gelrı bebısınızz dee

canım cidden denk gelebılıcek en kkötü dotora dnek gelmıssın neysekı temız cıkmıs herseyın

sadece ultrasonlamı kontrol etti yoksa alttan eliyle gözüyle muayene ettı mı

enfeksıyon yara ıcın byle muayene edıyorlar daha cok fakat sen su an regl oldugun ıcın

bence net değildir bilgiler temızlenınce tekrar muayene olmanı tavsıye ederım ancak o zaman net sonuc alırısn bence

yanı ben olsam su an kı doktorun dedıklerınden emın olmazdım kendım ıcın cunku reglken içerisi kan dolu oluyr rahım devamlıkasılıyor

savas alanı gibi yanı gene de sen bılırsın canım tavsıyem bu yonde ama büyük bi sorun osla gozukurdu hanı enfeksıyon yara vs için

diyorum ben :) hıcbısorun olmadıgına göre ınsallah enkısa zamand agelrı bebeııısss ovulasyon tetsı kullan send eee

Son düzenleme:

şimdi bile gerildim tekrar o bayana muayene olmak mı ıyyyy

kuzum vajinal muayene oldum,sert bir muayene oldum inan beni aydınlatmadı sadece bir şeyin yok dedi pöfff

ultrasonla bakmadı canım

eşimin de sayı olarak 72 milyon çıktı biraz hareketliliği artırmak lazımmış işte ilaçla inş bir faydasını görürüz

Son düzenleme:
slm kizlar size bisey sorucam. dun bnm adet gunumdu ama gelmedi daha. bugun iliskiden sonra pembe biseyler geldi. kirmizi degil ama pembe gibi. adet zamanlari oldugu icin mi geliyordur?

günaydın herkeslere güsel bir haftasonu geçirmeniz dileğimle....
ayşe inş bebişin senledir tatlım,hakkında hayırlısı olsun.....
60gelsin muayenenin temiz çıkmasına sevindim ama biraz zorlu bi dra gelmişin daha öncede yazmıştım burda bazı arkdşlarım kabul etmesede bence erkek drlar daha iyi,ben 2kere öle gittim bayan drlara ikiside birbirinden gaddardı yani hiç ilk muayeneymiş neymiş önemsemiyolar tabi bunlar benim düşüncelerimmm... ayşenin dediği giibi adetin bittikten sonra tekrar gitmelisin mayeneye emin olmak için....
aeo olun hepiniz canlarımmmm öptüm hepiniziiiiiiiiiii..........

slm kizlar size bisey sorucam. dun bnm adet gunumdu ama gelmedi daha. bugun iliskiden sonra pembe biseyler geldi. kirmizi degil ama pembe gibi. adet zamanlari oldugu icin mi geliyordur?

canım ondan olabilir....ama yinede dikkat et derim neolur neolmaz...adet belirtin varmı peki....

kuzum öyle korktum ki tekrarı için güç toplamam lazım

çok teşekkür ederim canım biz de sevindik geldi geçti bu da kurtuldum inan bir yük kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…