- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.661
kuzummm sağ olasınn geldimm bennn sonunda evimdeyim...
Allahım ne gündü öldüm resmen, öyle cani bir doktora düşmüşüm ki sormayın kızlar....
anlatıyorum şimdi
her şey normal içeri girdim sandım ki benimle ilgilenecek nerdeee... hemenn yat yattt hadi dışarda birsürü adam var hadii sanki o kadar para verip özel hastaneye
gelen ben değilim
diyorum ilk muayenem şöyle böyle, tam bir zorbalıkla yattım çatalatabi utanç içindeyim öleceğim utançtan ve reglim ya ayrı bir dert offf :26:
sekreteri olmasa beni muayene etmeyecekti öyle kaba saba bir kadınki resmen aşağıladı, bu ne tavır yaşın kaç senin aaa diyor bir de utanmadan terbiyesiz
yaşımla ne alakası varsa o acıyla tekme atmışım onaohh dedim içimden bilerek olmadı tabi öyle canımı yaktı ki acısı yeni geçti ve kurtuldum...
soonuuçç : vajinal muayenem temiz çıktı, onu da ben sormasam söylemeyecekti o denli yani, burnu çok büyük ağız ucuyla bişey gözükmedi diyor yaaa
hormon tahlilim de normalmiş yani bir sorun bulamadı hanım efendi Allahım düşmanımı düşürmesin o kadına
ilk tecrübem sert ve acı oldu herhalde bundan daha kötü olamaz tekrar edecek olan vajinal muayenelerim piss şeyyy
çok şükür sonuç yüzümü güldürdü
ha bir de akıntım var demiştim, enfeksiyon olabilir dedi, nasıl yani dedim bir şey demedi, yahu vajinal muayene de çıkmaz mı enfeksiyon
pazartesi arayıp soracam cevap vermediği için enfeksiyon var mıydı ben de diye
işte böyle kuzularr...
günaydın herkeslere güsel bir haftasonu geçirmeniz dileğimle....
ayşe inş bebişin senledir tatlım,hakkında hayırlısı olsun.....
60gelsin muayenenin temiz çıkmasına sevindim ama biraz zorlu bi dra gelmişin daha öncede yazmıştım burda bazı arkdşlarım kabul etmesede bence erkek drlar daha iyi,ben 2kere öle gittim bayan drlara ikiside birbirinden gaddardı yani hiç ilk muayeneymiş neymiş önemsemiyolar tabi bunlar benim düşüncelerimmm... ayşenin dediği giibi adetin bittikten sonra tekrar gitmelisin mayeneye emin olmak için....
aeo olun hepiniz canlarımmmm öptüm hepiniziiiiiiiiiii..........
ayşecim tebrik ederim ben de seni kuzumm inş kuzun seninledir
şimdi bile gerildim tekrar o bayana muayene olmak mı ıyyyy
kuzum vajinal muayene oldum,sert bir muayene oldum inan beni aydınlatmadı sadece bir şeyin yok dedi pöfff
ultrasonla bakmadı canım
eşimin de sayı olarak 72 milyon çıktı biraz hareketliliği artırmak lazımmış işte ilaçla inş bir faydasını görürüz
slm kizlar size bisey sorucam. dun bnm adet gunumdu ama gelmedi daha. bugun iliskiden sonra pembe biseyler geldi. kirmizi degil ama pembe gibi. adet zamanlari oldugu icin mi geliyordur?
canım ondan olabilir....ama yinede dikkat et derim neolur neolmaz...adet belirtin varmı peki....
canım test yaptın mı pekiii ?????
adet zamanı afedersın vajınada yeterlı kayganlık olmayabılıyor bazıalrında
buna ragmen ılıskıye gırdıysneız ıcerde tahrısten dolayı bi kan gelmsı olabilir cunku regl gelıo olsa
ve ılıskı bunu tetıklese kahverengı gelır kırmıı gelır pembe gelmezz canım ınsallah bebıs gelmıstır test yaaaaaappp
kuzummm sağ olasınn geldimm bennn sonunda evimdeyim...
Allahım ne gündü öldüm resmen, öyle cani bir doktora düşmüşüm ki sormayın kızlar....
anlatıyorum şimdi
her şey normal içeri girdim sandım ki benimle ilgilenecek nerdeee... hemenn yat yattt hadi dışarda birsürü adam var hadii sanki o kadar para verip özel hastaneye
gelen ben değilim
diyorum ilk muayenem şöyle böyle, tam bir zorbalıkla yattım çatalatabi utanç içindeyim öleceğim utançtan ve reglim ya ayrı bir dert offf :26:
sekreteri olmasa beni muayene etmeyecekti öyle kaba saba bir kadınki resmen aşağıladı, bu ne tavır yaşın kaç senin aaa diyor bir de utanmadan terbiyesiz
yaşımla ne alakası varsa o acıyla tekme atmışım onaohh dedim içimden bilerek olmadı tabi öyle canımı yaktı ki acısı yeni geçti ve kurtuldum...
soonuuçç : vajinal muayenem temiz çıktı, onu da ben sormasam söylemeyecekti o denli yani, burnu çok büyük ağız ucuyla bişey gözükmedi diyor yaaa
hormon tahlilim de normalmiş yani bir sorun bulamadı hanım efendi Allahım düşmanımı düşürmesin o kadına
ilk tecrübem sert ve acı oldu herhalde bundan daha kötü olamaz tekrar edecek olan vajinal muayenelerim piss şeyyy
çok şükür sonuç yüzümü güldürdü
ha bir de akıntım var demiştim, enfeksiyon olabilir dedi, nasıl yani dedim bir şey demedi, yahu vajinal muayene de çıkmaz mı enfeksiyon
pazartesi arayıp soracam cevap vermediği için enfeksiyon var mıydı ben de diye
işte böyle kuzularr...
eşimin testi de normaldi
sadece hareketliliği biraz azmış öyle dedi doktoru
eşim şanslıyıd harika biriymiş çok memnun kaldı artık ona giderim diyor
proxeed plus diye bir ilaç verdi 6 ay kullanacakmış eşim..
bakalım kızlar süreç ne gösterecek bize...
60gelsin. Cnm proxeed plus kullanacakmış esın. Süper i ilac yan etkisi yok zaten vitamin içeriyor gönül rahatlığı ile klan yalnız günde 1 doz deilde 2 doz almak daha iyi niye doktorunuz öle demiş anlamadım:)
amın canım ınsallahh ınsallahhh :) :) :)
ınsallah csanım bakalım pers gunu cıkcak ortaya akkoyun karakoyun
neeeeeeeeeeeeeee ultrasnla bakmadı mı şaka mı bu evet şaka şaka inanmıyorum inanamıyorum bence
bu muayenenın hıcbır gecerlılıgı yok keısnlıkle bu muayeneye guvenrek bişeyim yokmus diye düşünme canım
ay resmen şoklardayım ultrasonla muayene edılmen lazım aklını bulandırmak gibi olmasın ama ya tüplerde bişi varsa
ultrasona bakamdan bunu goremezkı baska bi doktora git gerekırse devlete git devlette daha ıyı bakıyoalr
ve recsn nın dediği doğru erkek doktorlar bir numara işlerını cok ıyı yapıyrlar canım belkı mılyokere vajınal muayene olmusumdur
kadınına da denk geldım erkegıne de ama cidden kadınlar çok gaddar oluyo ve mutlaka tekrar muayene ol
ben bu kadına hıc guvenmedım helekı ultrasonla bakmamış ay sımdı bayılıcamm :18:
ayy canımbenim yaa inadına da nası bi doktora denk gelmişsinneyse ki bişeyin çıkmamış,ohh şükürler olsun,hadi gözün aydın
günaydınlarrrr efeninmmm
mutlu tatillerr sdtive canım sana da kolaylıklar gelsin misafirlerin var, haftaya da benim olacak kısmetse annemler geliyorrr
şimdi gözleme yapmaya gidiyorum kocamann öpüldünüzz
canım vallahi çok yoruldum yaaa...iki çocuk vardı, iki oğlan çocuğu, biri 8 yaşında biri 3...ikisi de canavar! yoruldum sıkıldım...çocuksuzluğu alıştık herhalde, kafamız kaldırmıyor, eşimle ikimiz de yorulduk.
sessiz konuşma diye bir şey zaten yok, hep bağırıyorlarlaf dinlemiyorlar...hiç oturmuyorlar...sıkılmasınlar diye devamlı gezmeye çalıştık ve çok yorulduk. evde de yorulduk... 6 gibi gittiler dinlenemedim de...temizlik de yapamadım. Bayağa isyanlardayım yani
ama tabi yeğen bunlar sonuçta...gelecekler, başımızın üstünde yerleri var.
bu arada 3 gündür kahverengi lekelenmem devame diyor. tahminim yarın kırmızı olur, yarın 28. gün.
canım vallahi çok yoruldum yaaa...iki çocuk vardı, iki oğlan çocuğu, biri 8 yaşında biri 3...ikisi de canavar! yoruldum sıkıldım...çocuksuzluğu alıştık herhalde, kafamız kaldırmıyor, eşimle ikimiz de yorulduk.
sessiz konuşma diye bir şey zaten yok, hep bağırıyorlarlaf dinlemiyorlar...hiç oturmuyorlar...sıkılmasınlar diye devamlı gezmeye çalıştık ve çok yorulduk. evde de yorulduk... 6 gibi gittiler dinlenemedim de...temizlik de yapamadım. Bayağa isyanlardayım yani
bu arada 3 gündür kahverengi lekelenmem devame diyor. tahminim yarın kırmızı olur, yarın 28. gün.
UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)[/CENTER]
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim[/TD]
[TD]
deneme süresi[/TD]
[TD]
dua günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]24 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]25 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD] 26 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]27 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]28 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]29 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]30 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]31 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]1 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]6 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]7 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]8 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]16 ay
[/TD]
[TD]9 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]11 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]12 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]9 ay
[/TD]
[TD]13 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]14 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]15 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]16 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]17 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainsun
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]18 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]19 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bugün elsal arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?