- 5 Mart 2012
- 2.466
- 414
- 123
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.681
sweet85 bacım hayırlısı olsun,umudumuz haziran ayı,don't worry,be happy
evet cnm adettenmis geldiler
keske dedigin gibi olsaydi cnm ama nasip degilmis bu ayda. sasirmadilar kirmizilar geldiler yine
sweet85 bacım hayırlısı olsun,umudumuz haziran ayı,don't worry,be happy
canım vallahi çok yoruldum yaaa...iki çocuk vardı, iki oğlan çocuğu, biri 8 yaşında biri 3...ikisi de canavar! yoruldum sıkıldım...çocuksuzluğu alıştık herhalde, kafamız kaldırmıyor, eşimle ikimiz de yorulduk.
sessiz konuşma diye bir şey zaten yok, hep bağırıyorlarlaf dinlemiyorlar...hiç oturmuyorlar...sıkılmasınlar diye devamlı gezmeye çalıştık ve çok yorulduk. evde de yorulduk... 6 gibi gittiler dinlenemedim de...temizlik de yapamadım. Bayağa isyanlardayım yani
ama tabi yeğen bunlar sonuçta...gelecekler, başımızın üstünde yerleri var.
bu arada 3 gündür kahverengi lekelenmem devame diyor. tahminim yarın kırmızı olur, yarın 28. gün.
canım bir o kaldı onu da devlette falan olurum inş canım, haklısınız ultrason da olurum bir şey çıkmaz inş ondan da
hakkımızda hayırlısı o kadın kadar kaddarına denk gelmem daha
korkmadan gidebilirim artık
neyseki bu telaşeyi atlatmışsın cnm.önümüzdeki hafta dinlenirsin.
hamilelik yoksa kırmızılar da bekletmesin bizi dimi
herkese günaydııııınnnnnasılsınız? haftasonu naptınız bakalım? kimse yoktu gene buralarda biz öğlen kalktık zaten,yayıla yayıla bi kahvaltı,sonra da sahil kenarında yürüyüş,sonra yemek yedik sonra eve geldik,maçı kazandık,yattık sdtive misafirleri ağırlamışsın yorucu olmuş ama olsun misafir iyidir hadi öptüm hepinizi,herkese iyi haftalar,iyi çalışmalar
bu arada dün feneri çok güzel yendik yaa
darısı galatasaray ın başına
canım vallahi çok yoruldum yaaa...iki çocuk vardı, iki oğlan çocuğu, biri 8 yaşında biri 3...ikisi de canavar! yoruldum sıkıldım...çocuksuzluğu alıştık herhalde, kafamız kaldırmıyor, eşimle ikimiz de yorulduk.
sessiz konuşma diye bir şey zaten yok, hep bağırıyorlarlaf dinlemiyorlar...hiç oturmuyorlar...sıkılmasınlar diye devamlı gezmeye çalıştık ve çok yorulduk. evde de yorulduk... 6 gibi gittiler dinlenemedim de...temizlik de yapamadım. Bayağa isyanlardayım yani
ama tabi yeğen bunlar sonuçta...gelecekler, başımızın üstünde yerleri var.
bu arada 3 gündür kahverengi lekelenmem devame diyor. tahminim yarın kırmızı olur, yarın 28. gün.
cnm çok zor bi muayene geçirmişsin ama çok şükür ki bi sorun çıkmamış.eşinin sperm hareketliliğinde de aşırı derecede bi sorun yoksa o ilaç allahın izniyle fayda eder.
günaydın aysecim nasılsın? ne heyecanlı bi akşamdı maçlar değil mi? biz bi o kanal bi bu kanal lig tv den takip etttik bütün heyecan son maça kaldı kısmet bakalım kim şapiyon olucak... ben bu hafta işe başladım işler yığılmış henüz hiçbirine el atamadım ağrım var neden se dünde hafif kanamam olmaya başladı korktum az sonra dr arayacam normalmi diye 1 hafta geçti ama ne bilim...
günaydın canım :) hamdolsun iyiyuimm :)
kolay gelsın tabıı yıgılmsıtır ısler ıyısen sorun yok canım agrı sızı olabilir ama cok dğeildir umarım
öle ise bi sor canım ya bence de ama pis kan flna tıo oalbilir mi bilemedım valla
cidden çok heyecanlıydı yaa maçlarr :) ben zaten fb şampiyon olmaısnı ıstemıyorum onun ıcın gs ile
ya berabere kalalım ya da yenılelım dıyordum ben beşiktaşlıyım
neysekı berabere kaldfık gs yenseydı kesın gibi bişey olcaktı şampiyon ama kısmett bakalım gs mı olcak şampiyon
fb mı :) ben de çok merak edıyorumm :) ayrıca bol sarıkartlı bi maçtı :)
birde şu zokora belezöğlu mesleesi var emre zokoraya pis zenci dedıydı bılıosn zokora da tekmüğü yapıştırdı
iyi yaptı ama pis yere vurdu yaa emrenın ömrü billah çocuu olmayabilir yani hayatını kararttıay guluyorum ama üzücü meseleler
tabı keske hıc yasnamasaydı zokora da haklı sımdı ırkcılık yapmaya hıc gerenk yok :) bunun dısında trabzonun kalecisi cok kötüyüdü
volkanı sevmıyorum ama iyi kaleci manyahayrıca trabzon fb ye çok kolay gelmsıı snakı devamlı kaleyı yoklamıs :)
yalnız burak ın attıgı gol iyiyidi sevdım :) bızde de sağolsın son dakıakcı holosko atıverdı bı taen zıpcıktı zaten o son dakka giriyo
son dakka atıyo ahahaha oynatalım uğurcummne pis geyıgım varmıs beeaa
Allah iyiliğini versin emiiii güldürdün beni sabah sabah valla allah affetsin emreden bende gıcık alıyom taaaa bizde oynadığı dönemdeb sevmezdim şimdi febe de oynadığı için değil yani çok saldırgandı o zamandan çok agresifti bizim takıma yakışmıyor diyordum hep çok şükür gittisenin geyik fenaymış valla sana bi maç yorum programı yapmak lazım erman toroğluna konuj ol bacım
az önce doktorumu aradım ultrason için
konuştum öyle korkmuştun ki diyor hatırlayamadın sanırım dedi
sana her türlü muayeneyi yaptım dedi
hiç ultrasonla bakmadan gönderir miyim dedi
yani yara, enfeksiyon, tüpler falan her şey temiz çıkmış canım, biraz daha iyi konuştu benimle sevdim onu
kız Allah senı bıldıgı gıbı etsın nası unuttun ultrasonu
cidden o kadar korktun mu ya hu Allah allah neyskeı bişeyin yokmuss :)
oh en güzeli bu
az önce doktorumu aradım ultrason için
konuştum öyle korkmuştun ki diyor hatırlayamadın sanırım dedi
sana her türlü muayeneyi yaptım dedi
hiç ultrasonla bakmadan gönderir miyim dedi
yani yara, enfeksiyon, tüpler falan her şey temiz çıkmış canım, biraz daha iyi konuştu benimle sevdim onu
içim sıkılıyor yaaa...
haftasonu çok yoruldumbu ay birde arkadaşlar arasında yaptığımız gün bizde. aslında geçtiğimiz hafta yapacaktık ama eşim ablamlar gelsin dedi. diğer zamanlar başka işleri varmış. günü 12 mayısta yaparız demiştik. ama 12 mayısta fb-gs finali var ve istanbuldan arkadaşlar gelicekmiş. sonraki hafta başka şeyler var... biirşeylere yetişmekten, zaman bulmaya çalışmaktan sıkıldım, yoruldum.
biliyorum bu sıkıntımın kaynağı biraz da regl olacak olmam. neyse ki bu ay gününde geliyor ama, yine öncesinde 3 gün lekelenme oldu. bugün başlayacak sanırım, ağrım da var bayağa...acayip bir moral bozukluğu yapıyor bende haliyle.
ayrıca 63 kilo olmuşum. yıkıldım resmendiyete başladım. vermem gereken 5 kilo var. inşallah başarabilirim. çirkinleştim böyle
canım ben de aynen öyleyım gecen hafta kzıalr vardı bu hafta kına vardı onumuzdekı hafta
baska bı arkadasa gıdıcez gene toplanıp yatılı olarak sonrakı hafta baska bı düğün sonrası ev gezmesı
yanı gıtmesen olmmuyo sonrakı haftada ben bayadır msıafır edemediğim bi kaç kişi var onalrı msiafir alayım dıyorum
böle böle zaman gecıyo pazar gunlerı de iş güç yapamıyorum ööle yatıyorum cts den baya yoruluytorum cunku
haftaıcı de ev işi yap işe git gel yoruluyorum illakiii ayenn katılıyorum sna aama çalışan ev ev hanımı oldugun zaman
hep bişeylere hayata yetısmek zorudnda kalıyorsunnnen azından bebek düşünmuıyorum bu yogunlukta
ondan iyi gelıyo Allah yardımcımız olsun...reglın gecsın gene daha ıyı hsısedersın regl zamanı cok stres oluo ınsan
muhtemelen ondan ayşecim ama hakikaten bunalmış hissediyorum kendimi.
haziranda 1 hafta izne çıkıyım diyorum belki iyi gelir...
kalanını Ramazandan sonra kullanacağım, bayramla birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?