Sabredenler Kulübü 2012 :)

gızlar gızlar gelem mi?

yananızdan öpemmi?

siz ananızın koynunda!

ben soğuktan donam mı?

özledim ya masamı işimi işler yığılı faturalar fişler abooo görseniz kaç gün çalılşsam zor biter ama ben hala arsızlığımdan ellemiyom karnım ağrıyo napim kanamamda cabası asabiyet hat safhada doktorumu aradım herşey normnal dedi kanama baş edemeyceeğin dereceye gelirse hemen gel... kocişlede küsüz dün akşamdan beri canım sıkkın beni hiç anlamıyor hiçççç....

eloserce mm canım kontrol et kendını arada fazla olrsa kanaman kos doktora.kocişinle niye küstün canım benm bu durumlarn ıcınde hepimizn sinirler gergin oluyor buda kocişlere patlıyor:) Allah kolaylık versin mazlumlara:)

anlatayım içime dert olmasın :

cuma günü öğlen saati k. validem aradı sana gelcez babanla yemekte yapıp getirim sana yorulma dedi okiş dedim bekle bekle komşum öğle yemeğinde kısır yapıp çağırmıştı 2 dk gittim yedim geldim allahtan k. validemi beklemeişim ilaçlarımı içemezdim aç karnına.. neyse akşam oldu bunlar hala ortada yok bende perşembe temizlik yaptığım için çok yorgundum saat 7 ye doğru geldi bunlar kocişte gelmişti yemekte yapıo getirmiş ama ne hikmetse benim en sevmedğim şey fırında tavuk tavuk yiyemedğimi bildiği halde oğlunun en sevdiği yemeği yapmış ben salata ve komşum sarma verdi onu yedim kendi yemeğini yemedim aaaaa ben unuttum sen sevmiyıodun demi dedi... neyse o çok öenmli değil sözde hasta ziyateri görümcem bşi yana uzandı kaynana bi yana bende hizmette sınır yok çay çerez meyve kaldırmıylar kıçlarını... kanamam dur durak bilmiyo yarım saate bi gece pedi doluyo dışına çıkıyo hiç umursamadılar ve kaynanam gece boyunca sizin de olaydı çocuk eviniz grültülü olurdu bak sizin ev sesszi bak sizin ev de neşe yok bak üsty katınızdaki sese neşeli bebek sesi bu haaa falan... ablamın hıdırellezde benim için gül ağacının altına bi çöp adam çizip damat niyetine bi ev birde araba çizdğpini anlattım bak dedim evlendim ev aldık şimdi sıora arabada dedim ardına hemen yapıştırdı vah vah keşke bebekte çizseymiş belki olurdu çocuğunuz dedi... artık bardağı taşıran son damla oldu kalkıp yatak odasına gidip uzandım kociş geldi ağrım var dedim kalkıp gittiler saat 12 ye doğru.. dünde kociş sordu neden canın sıkkın anlattım bak dedim bana canımsın deseler canın çıksın anlıyorum psikolojim iyi değil anana söle böyle 2 laftan 1 i bebek çocuk olmasın elifin psikoljisi bozuluyo lütfen bu mezvuzu açma de tatlılıkla dedim aman sende ne var bunda demesin mi? delirdim sen beni anlamıyorsaun başkasından anlayış beklemek hata dedim küstüm konuşmuyorum şimdik yakalaık yapıyo ama yüz vermiyom

ben kaçıyom kızlar bişiler atıştırıp işime bakim hadi hoşçakalın akşama girerim kocişin halı saha maçı var ben gtimeyecem onla dün eve 2 dk mesafede arkadaşın iş yeri vardı oraya gidip bi kahve içim çok sıkıldım dedim bana 1 haftadır geziyon yetmedimi demesin mi? evden çıkmadım apartmandan aşağı inmedim düşünün zaten kırılmıştım bu olaydan sonrada küstüm binmem artık arabana kendim gezmek için dedim allah muhtaç etmesin... neyse çenem düştü 1 haftalık konuştum yaaaaa aman dertleşeceğim kimsem yok idare edin yarın düzelirim içimdekiler dökmüş olurum

ben çok sinirleniyorum bu gibi durumlara yaaa tövbe tövbe yaa

Allah sabır versin şahsen benım için vallahi kavga sebebi anında yapıştırım lafıı

kolay mı siz de istiyosunuz heralde Allah Allah yaa

Allah vericek tövbe yarabbim bişi dicem şimdi olmıycakk

bende kavga etmemek için alttan alayım güzellikle anlatayım uyarsın anasını yanımda konuşmasın dedim ama benimkisine göre tuhaf bi durum yok gayet normalmiş bu durum kayınbabam kızdı bi arar karısına ne kadar boş ve gereksiz konuşuyorsun koca kadınsın dedi ama onun önünde lafı yapıtırmak istemöedim çok seviyorum ona saygısızlık olmasın diye sustum ama bi yerde tek yalarasam çarkına tükürcem.... bi dahada hastayken geçmiş olsuna gelmeyin diyecem ben hasta hasta yeterince hizmet edemiyom size diyecem anlar ooo....

mesajınıza cevap vermeye çalıştım ama mesaj kutunuz doluymuş gitmedi, buradan cevap vereyim.

öncelikle rahatsızlık ne demek? hepimiz aynı yolda çabalayan insanlarız. bir birimize elimizden ne yardım geliyorsa yapıp bilgilerimizi paylaşmalıyız. sizin sperm sayısı iyi. zaten 70 milyon diyorlar normali. fakat hareketlilerin en az 7 milyon olması lazım diyor doktorlar yani en azından %10'a çıkarmanız lazım. iyileşme kaydetmek zor falan değil inanın. herkes esas hızı yükseltmek zor diyor ama ben öyle düşünmüyorum. eşiniz sigara kullanıyorsa bıraksın. bırakamıyorsa bile en azından olabildiğince azaltsın. alkol kullanıyorsa da olabildiğince azaltacak.proxeed pahalı bir takviye. elbette imkanınız varsa kullanın ben çok pahalı geldiği için tercih etmemiştim. ama proxeed'in içinde coq10 az. ve hıza esas coq10 iyi geliyor. günde en azından 200 gr(mümkünse 400 gr) coq10 kullanın. 2-3 ayda bile epey epey yükseltiyor. bir de yanına multivitamin tarzı bir şey kullanırsanız daha da hızlı yükselir. bizim motilite ve hız 2 ayda %75 yükselmişti bunlarla.

Eşinde de hata var tabii...seni anlayabilmesi lazım sonucta tek yardımcın tek yoldaşın o

bu bebek meselelerinde....ne diyim Allah bildiği gibi yapsın cidden ayıp kayınbaban doğru demiş çok boş bi

konuşma yazık hem de canını sıkmış durduk yere görümcen neden uayrmıyo anasını o da bi garip

neyse canım desin dursun sallama asen yaralar gitti ohh 2-3 aya kalmaz gelir bebiş inşallahhhh onlarda ahha böle

kıpkırmızı olur utanırlar ınsallah

ah bu insanlar yaaa, gereksiz yere ne çok konuşuyorlar...bu bebek tedavi vs meselelerinde aileyi mümkün olduğunca işin dışında tutmak gerekiyor. özellikle onlar size güç kuvvet vererek destek olamayacaksa, sizi yatıştıramayacaklarsa, az şey bilmelerinde fayda var. Ben henüz bebek düşündüğümüzü bile söylemedim. Eğer söyleseydim her ay olmadı mı diyecekelrdi. Eşimin durumunu anlatsam yine bir ton öneriye, soruya ve örneğe maruz kalacaktım. O nedenle kimseye birşey belli etmiyoruz. İnşallah da bu şekilde sürdürebiliriz.

Tabi bu durum her zaman mümkün olmuyor. Madem k. validenler, olanları biliyor, tavrını net bir şekilde koy tatlım. susup otursunlar. Eşine de küsmekte çok haklısın. ben de olsam küserdim, bir de güzel bağırır çağırır sonunda da ağlardım herhalde. Erkeklerin bu odun halleri bazen bizi fazlasıyla bunaltıyor. İnşallah bu sıkıntıları daha fazla çekmezsin tatlım.

Kızlar ne diyeceğim bu arada, eşimin ablası gelirken ev hediyesi olarak buharlı temizleyici olmış, şu mop var ya yeşil ondan...azıcık denedim de güzel gibi. Geçen burda biriyle konuşuyordum da, hanginizdiniz almak isteyen hatırlayamadım

çok teşekkürler inş. yükselir, evet çok pahalı bir ilaç, ama mecburen aldık kullanmaya başladık, keçiboynuzu kürü yapıyoruz bir de... hayırlısı artık

ah canım benim bende hiç hoslanmıyorum bu durumdan Allahtan senın gibi eşime söyledimde bu durakladı bu durum. annemden(kayınvalidem) cok görümcem sorup duruyordu hatta ondan duya duya 7 yasındakı kaynımında agzına dolandı ne zaman bebek yapcaksnz ne zaman dogrcksın dıye o yastakı cocuk her gorustugmz yerde soruyordu görümcem keza oyle ben olsam hemen yapardm neyı beklıyorsnz falan devamlı boyle dengsz konusmaları oldugndan pek sallamıyordm ama bazen kaldıramıyor ınsan.o psikolojıyı ancak sız anlarsnz.bıgun eşime söyledim sende duyuyorsun kaldıramıyorum bazen patlarsam kötü olur sen guzelce soyle dedım ama eşimde dayanamadı sert cıktı bıraz ondan snra duymadım Allaha sükür.eşinle otur konus kusup konusmamakla olmaz psikolojnden neler hssettıgınden a dan z ye bahset emınım anlıcaktr dusunnce:)

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)[/CENTER]
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]24 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]25 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD] 26 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]27 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]28 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]29 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]30 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]31 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]1 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]2 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]7 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]8 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]16 ay
[/TD]
[TD]9 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]11 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]12 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]9 ay
[/TD]
[TD]13 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]14 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]15 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]16 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]17 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainsun
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]18 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]19 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün betsel arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

slm kızlar kaç gündür yoktum 60gelsinim cnm doktor maceranı okudum cnm cokkkk üzüldüm yaa bebeğim korktuğumuz için bu kdr acıdı sanırım offf nyski tertemiz çıkmış cok şükür bu eziyetinin karşılığını en yakın zamanda alırsın inşallah tatlı bacım

ayshe cnm tebrik ederim silik çizgin cıkmış inşallah günün geldiğinde koyu çizgiyide görürsün ayshecim maç yorumlarını okudum da buna yorum yazmadan edemicem cunku tekrarlarını bıle kaç kez izleim ve zokoruyu cok kınadım yuhh dedım ne kdr canı yandı emrenın haklı veya haksız şiddete herzaman karşıyım ben

kızlar gelmediğim gunlerden bahsedeyım azcık cok fazla evde değildim sdtivem ondan fazla giremedim girdiğim zamanda bugun ki gibi kimse olmuyor
bende platınden de acık bebek sarısı olan saçlarımdan mecburen haftasonu vedalaştım kahveye döndum ama cok mutsuzum saclarımı görunce kahve kahve bıan korkuyorum sonra sacım olduğunu anlıyorum aynaya bakmak istemiyorum ama benden başka herkes cok beğendi ama aklım hep sarıda

eloserce senı unuttum cnm cok gecmiş olsun dunde yasadıklarına kızdım ben senın yerınde olsam hiç çerez merez ikram edecem diye ortalıkta dolanmazdım hasta ziyaretıne gelmişler birer baş yatmışlar üstelikte saçma sapan yorumlar yaparak senın canını sıkmışlar ama üzülme cnm Allah hepsini görüyor Allah büyüktür

kızlar uzun oldu ama gözumden kaçan bi olay olupta yorum yazmadıklarım olabılır k.bakmayın hamiş varmı hamiş bu arada

kuzumm gelmişş

evet kuzum maceram bitti şimdilik

kuzum sen çok güzelsin, bence sana o renk de yakışmıştır tatlım, beyaz tenlisin yüzüne gitmiştir

kuzumm gelmişş

evet kuzum maceram bitti şimdilik

kuzum sen çok güzelsin, bence sana o renk de yakışmıştır tatlım, beyaz tenlisin yüzüne gitmiştir

nasılsın tatlım ohhh kafan rahatladı yaww okurken sankı benım canım yandı tatlım benim nys cok sukur bitti gitti
ahh tatlım boyattığım gece üzüntüden 5e kdr uyamadım sacımı düşünmekten yakıştı dıo herkes fırsat bulduğum heryerde aynaya bakıyorum alışmak için ikidebir soruyorum herkese oldumu oldumu toplayınca yakıştımı açınca yakıştımı adam ben cok beğendim yakıştı demekten dilinden tuy bitti

evet bende yaşamamış gibi davranıyorum o günü aklıma geldikçe çildiriyiiiiimmmm
eşin beğendiyse tamamdır kuzzum

biraz vakit geçsin gözün alışır kuzum merak etme

Son düzenleme:

ah sormayın bu ailelerin abuk subuk lafları ve tutumu inanın herkesin derdi. bir türünü de ben yaşıyorum. eskilerin bir sözü vardır "kaynanayla gelin arasında kalem kırılmış" derler.(hani idam kararında kalemi kırarlar ya) yıllarca ben bu söze en az inananlardandım. benim görümcem çok genç yaşta kanserden rahmetli olmuş. eşim tek çocuk kalmış. kayınvalidem o yüzden beni kendi kızı yerine koymuştur. ben de yıllarca saygıda sevgide kusur etmedim. eşimin tek çocuk olmasından dolayı gün geldi ameliyatlar oldu, evde hastanelerde ben baktım, ilgilendim. evimde sürüyle iş vardır, kendi arkadaşlarımla sosyalleşmek isterim ama yine de illa haftasonu gider alır onu da gezdiririm.alışverişini yaparım, yerleştiririm. kabul günü olur a'dan z'ye, tatlısını tuzlusunu yapar götürürüm. zaten evlat acısı yaşamış bir kadın diye yıllardır her tür kaprisine, depresyonlu ruh hallerine katlandım. kızının yokluğunu hissettirmemek için her şeyi yaptım inan. ama ne zaman ki bu çocuk meselesi ortaya çıktı inan mümkün olsa hiç görüşmek istemiyorum artık. kayınvalidem önce aylarca bana her gün ama bak her gün hamile olup olmadığımı sordu. hani sanki bu günlük olan bir şey. bir de imalı imalı "bir doktora gitsen" der dururdu. 25 yaşından beri düzenli jinekolojik kontroller, genel check up türü testler yaptıran biriyim. bir rahatsızlığım yok her şey yolunda desem de bir gün bile inandıramadım. o imaları bir türü bırakmadı. sonra eşimde şiddetli oligospermi çıktı. bir süre kayınvalidem de dahil kimseye söylemedik. bu arada kayınvalidem abuk subuk imalarına ve sözlerine devam ediyordu. devamlı beni suçlar gibiydi. e ne de olsa artık 35 yaşına gelmiş biriydim, sorun olsa olsa bende olurdu eşimde neden olsun. en son bir gün dayanamadım çat diye sorunun oğlunda olduğunu söyledim. birden sormayı kesti. fakat sonra geçenlerde kendi ağzından kaçırdı, soran akrabalara hangimizde sorun olduğunu bilmediğini söylüyormuş. yani düşün ki özellikle kendi oğluna toz kondurmamak için söylemiyor. illa beni de olaya karıştırıyor. öylesine sinir oldum ki anlatamam. üstüne üstlük benim zaten kendi derdim kendime olduğu halde beni hiç rahat bırakmıyor, bir gün bile kafamı dinleyemiyorum. doktor bana stres katsayını indireceksin, seni streslendiren her şeyden uzak dur diyor. ama kayınvalidem mesela her gün beni arayıp ipe sapa gelmez dertlerini anlatıyor resmen ağlama duvarı oldum. mesela son 1 haftadır en büyük derdi evi manzarasızmış. bütün gün karşı apartmanı görüyormuş içi daralıyormuş buna taktı. telefonu açıp açıp bana 2 saat konuşup daraltıyor. hayır ben ne yapayım. karşı apartmanı mı yıkayım önü açılsın diye anlamıyorum. bana durmadan sıkıldım beni gezmeye oraya götür buraya götür deyip duruyor.kalkıp gidiyoruz beni bir saniye bile konuşturmuyor. hep kendi konuşuyor hep kendinin önemsiz ama bir o kadar büyüttüğü dertlerinden bahsediyor.bir de durup durup bu çocuk meselesine çok üzüldüğünü anlatıyor. sanki ben üzülmüyorum tek o üzülüyor. hayır fizyolojik hiç bir sorunu olmadığı halde çocuk sahibi olamayan benim burada. neden benim üzüntüm konuşulmuyor düşünülmüyor sadece onun üzüntüsü konuşuluyor anlamış değilim. içim şişti resmen. yok işim var deyip götürmesem ya da görüşmesem telefon açıp imalı imalı konuşup beni anneme şikayet ediyor. kazık kadar insanım anneme şikayet ediliyorum şaka gibi ya. ayrıca ne kadar görüşürsek görüşelim yetmiyor. istiyor ki ben her gün onunla vakit geçireyim. haftanın 2 günü kabul günü var, 1 gün de bir akrabaya gider halbuki. ama kalan günlerde canı sıkılıyormuş efendim. ben saray soytarısı falanım sanki işim gücüm onu eğlendirmek. ben de eşime dün söyledim. rica ederim benim psikolojim zaten bozuk, beni rahat bıraksın. olur olmaz şeylerle beni sinir etmesin, sonu kötü olacak diye. dün de özellikle gitmedim, sadece eşim gitti ziyarete. bakalım anladı mı anlayacağını.yani sonuç olarak eşinin ailesi en iyi insanlar bile olsa bir yerde ilişkiler hata veriyor.

yuh ya Allah yardım etsin okurken içim sıkıldı bu ne ya cnm sende fazlamı yüz vermişsin acısı var demişsin üzülmüşsün belki ama sen her sefer bir adım gittikçe o daha fazlasını istemiş ama alışmış artık cnm şimdi birden duvar ceksende anlamaz ki yavas yavas ilişkini daha aza indirmeye calış yoksa daha fazla üzülrsün bu arada yaşı kaç kayınvalidenin merak ettim

71 yaşında. zaten yaşı ileri diye böyle çocuk gibi ihtimam gösterdiğimden tepeme çıktı.bir de eşim tek çocuk aman başka kimsesi yok diye hep baş tacı yaptım. kendi anneme bile o kadar yapmamışımdır inan. aslında öyle belli başlı bir sağlık sorunu falan da yok. canı istedimi kendisi her yere gidiyor, her şeyi yapıyor. parası pulu imkanları da var, tatile gider mesela orada hiç bir derdi tasası yoktur, beni aramaz bile. keza gidecek başka bir kapı bulsun o gün hiç bir derdi sıkıntısı yoktur. ama mesela ben onu 2-3 gün aramayayım, hemen bir hastalık uydurur. ya başı döner ya alerji çıkarmıştır ama illa bir şeyi vardır. bir keresinde işlerim yoğundu 1 hafta uğramadım,beni işyerinden arayıp ben ölüyorum tansiyonum 5 oldu dedi hiç unutmam. işten nasıl çıktım, arabayı nasıl kullandım, evine nasıl gittim bilmiyorum.bu arada bir de ambulans yolladım. bir vardım ki ambulans ayrılıyor. bana tansiyonu 12 herhalde anlık bir şeydi dediler. adım gibi biliyorum ki bana numara yaptı. sonra kendime ne alsam o da ister.kışın dize kadar uzun yüksek topuklu çizmelerden aldım, ben de istiyorum dedi düşün yani.70lerindeki bir kadının giyeceği şey mi? bir şeye ihtiyacı varsa o kadar paranın içinde kendi almaz devamlı benden hediye bekler. misal ayağındaki tüm spor ayakkabıları ona ben aldım. eşofmanlarını ben aldım. ya geçen sene sony plazma tv aldım daha ne diyeyim. ama kendi bana bugüne kadar bir toplu iğne almamıştır. bunca yıl onu olduğu gibi kabullendim ama artık ben eski ben değilim katlanamıyorum. yavaş yavaş ilişkimi nasıl soğuturum bir bilsem yapacağım. bu gidişle bir gün aniden patlayacağım fena olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…