- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.721
slm kızlar kaç gündür yoktum 60gelsinim cnm doktor maceranı okudum cnm cokkkk üzüldüm yaa bebeğim korktuğumuz için bu kdr acıdı sanırım offf nyski tertemiz çıkmış cok şükür bu eziyetinin karşılığını en yakın zamanda alırsın inşallah tatlı bacım
ayshe cnm tebrik ederim silik çizgin cıkmış inşallah günün geldiğinde koyu çizgiyide görürsün ayshecim maç yorumlarını okudum da buna yorum yazmadan edemicem cunku tekrarlarını bıle kaç kez izleim ve zokoruyu cok kınadım yuhh dedım ne kdr canı yandı emrenın haklı veya haksız şiddete herzaman karşıyım ben
kızlar gelmediğim gunlerden bahsedeyım azcık cok fazla evde değildim sdtivem ondan fazla giremedim girdiğim zamanda bugun ki gibi kimse olmuyor
bende platınden de acık bebek sarısı olan saçlarımdan mecburen haftasonu vedalaştım kahveye döndum ama cok mutsuzumsaclarımı görunce kahve kahve bıan korkuyorum sonra sacım olduğunu anlıyorum aynaya bakmak istemiyorum ama benden başka herkes cok beğendi ama aklım hep sarıda
eloserce senı unuttum cnm cok gecmiş olsun dunde yasadıklarına kızdım ben senın yerınde olsam hiç çerez merez ikram edecem diye ortalıkta dolanmazdım hasta ziyaretıne gelmişler birer baş yatmışlar üstelikte saçma sapan yorumlar yaparak senın canını sıkmışlar ama üzülme cnm Allah hepsini görüyor Allah büyüktür
kızlar uzun oldu ama gözumden kaçan bi olay olupta yorum yazmadıklarım olabılır k.bakmayınhamiş varmı hamiş bu arada
amın canım ınsallah gorurum çift çizgiyi perşembe gunu bakalım :)
ya zokora tekme attı ama haksız mı adam bebemm ne diye zenciliğine laf ediliyo adama para vermısız Türkiyeye
kendımız getırmısız oynuyo bizden bi dangalak da cıkıo zenciliğine laf ediyo
sanki adam kendı secmıs sankı insnalıkla ten regnının bı alakası varmıs gibi emrenın sımarıklıgının sonu yok zaten
tamam çok sert şekılde ve cok ciddi bi noktaya tekme attı iyi yaptı demıyroum...ben de şiddete karsıyım ama
ırkçılığa da karsıyım başlatan emre ve haketti o ona beyaz dedı mı kı o ona zenci dio
neyse kendi aralarıdna mesele şiddete karsıyım yalnzı onu belirteyım yanlışanlaşılmayım hele sahaya çakmak
ayakkabı şişe fırlatanlara diyecek laf bulamıyorum
ah sormayın bu ailelerin abuk subuk lafları ve tutumu inanın herkesin derdi. bir türünü de ben yaşıyorum. eskilerin bir sözü vardır "kaynanayla gelin arasında kalem kırılmış" derler.(hani idam kararında kalemi kırarlar ya) yıllarca ben bu söze en az inananlardandım. benim görümcem çok genç yaşta kanserden rahmetli olmuş. eşim tek çocuk kalmış. kayınvalidem o yüzden beni kendi kızı yerine koymuştur. ben de yıllarca saygıda sevgide kusur etmedim. eşimin tek çocuk olmasından dolayı gün geldi ameliyatlar oldu, evde hastanelerde ben baktım, ilgilendim. evimde sürüyle iş vardır, kendi arkadaşlarımla sosyalleşmek isterim ama yine de illa haftasonu gider alır onu da gezdiririm.alışverişini yaparım, yerleştiririm. kabul günü olur a'dan z'ye, tatlısını tuzlusunu yapar götürürüm. zaten evlat acısı yaşamış bir kadın diye yıllardır her tür kaprisine, depresyonlu ruh hallerine katlandım. kızının yokluğunu hissettirmemek için her şeyi yaptım inan. ama ne zaman ki bu çocuk meselesi ortaya çıktı inan mümkün olsa hiç görüşmek istemiyorum artık. kayınvalidem önce aylarca bana her gün ama bak her gün hamile olup olmadığımı sordu. hani sanki bu günlük olan bir şey. bir de imalı imalı "bir doktora gitsen" der dururdu. 25 yaşından beri düzenli jinekolojik kontroller, genel check up türü testler yaptıran biriyim. bir rahatsızlığım yok her şey yolunda desem de bir gün bile inandıramadım. o imaları bir türü bırakmadı. sonra eşimde şiddetli oligospermi çıktı. bir süre kayınvalidem de dahil kimseye söylemedik. bu arada kayınvalidem abuk subuk imalarına ve sözlerine devam ediyordu. devamlı beni suçlar gibiydi. e ne de olsa artık 35 yaşına gelmiş biriydim, sorun olsa olsa bende olurdu eşimde neden olsun. en son bir gün dayanamadım çat diye sorunun oğlunda olduğunu söyledim. birden sormayı kesti. fakat sonra geçenlerde kendi ağzından kaçırdı, soran akrabalara hangimizde sorun olduğunu bilmediğini söylüyormuş. yani düşün ki özellikle kendi oğluna toz kondurmamak için söylemiyor. illa beni de olaya karıştırıyor. öylesine sinir oldum ki anlatamam. üstüne üstlük benim zaten kendi derdim kendime olduğu halde beni hiç rahat bırakmıyor, bir gün bile kafamı dinleyemiyorum. doktor bana stres katsayını indireceksin, seni streslendiren her şeyden uzak dur diyor. ama kayınvalidem mesela her gün beni arayıp ipe sapa gelmez dertlerini anlatıyor resmen ağlama duvarı oldum. mesela son 1 haftadır en büyük derdi evi manzarasızmış. bütün gün karşı apartmanı görüyormuş içi daralıyormuş buna taktı. telefonu açıp açıp bana 2 saat konuşup daraltıyor. hayır ben ne yapayım. karşı apartmanı mı yıkayım önü açılsın diye anlamıyorum. bana durmadan sıkıldım beni gezmeye oraya götür buraya götür deyip duruyor.kalkıp gidiyoruz beni bir saniye bile konuşturmuyor. hep kendi konuşuyor hep kendinin önemsiz ama bir o kadar büyüttüğü dertlerinden bahsediyor.bir de durup durup bu çocuk meselesine çok üzüldüğünü anlatıyor. sanki ben üzülmüyorum tek o üzülüyor. hayır fizyolojik hiç bir sorunu olmadığı halde çocuk sahibi olamayan benim burada. neden benim üzüntüm konuşulmuyor düşünülmüyor sadece onun üzüntüsü konuşuluyor anlamış değilim. içim şişti resmen. yok işim var deyip götürmesem ya da görüşmesem telefon açıp imalı imalı konuşup beni anneme şikayet ediyor. kazık kadar insanım anneme şikayet ediliyorum şaka gibi ya. ayrıca ne kadar görüşürsek görüşelim yetmiyor. istiyor ki ben her gün onunla vakit geçireyim. haftanın 2 günü kabul günü var, 1 gün de bir akrabaya gider halbuki. ama kalan günlerde canı sıkılıyormuş efendim. ben saray soytarısı falanım sanki işim gücüm onu eğlendirmek. ben de eşime dün söyledim. rica ederim benim psikolojim zaten bozuk, beni rahat bıraksın. olur olmaz şeylerle beni sinir etmesin, sonu kötü olacak diye. dün de özellikle gitmedim, sadece eşim gitti ziyarete. bakalım anladı mı anlayacağını.yani sonuç olarak eşinin ailesi en iyi insanlar bile olsa bir yerde ilişkiler hata veriyor.
Allah yardımcın olsun canım