Sabredenler Kulübü 2012 :)

amın canım ınsallah gorurum çift çizgiyi perşembe gunu bakalım :)

ya zokora tekme attı ama haksız mı adam bebemm ne diye zenciliğine laf ediliyo adama para vermısız Türkiyeye
kendımız getırmısız oynuyo bizden bi dangalak da cıkıo zenciliğine laf ediyo

sanki adam kendı secmıs sankı insnalıkla ten regnının bı alakası varmıs gibi emrenın sımarıklıgının sonu yok zaten
tamam çok sert şekılde ve cok ciddi bi noktaya tekme attı iyi yaptı demıyroum...ben de şiddete karsıyım ama
ırkçılığa da karsıyım başlatan emre ve haketti o ona beyaz dedı mı kı o ona zenci dio

neyse kendi aralarıdna mesele şiddete karsıyım yalnzı onu belirteyım yanlışanlaşılmayım hele sahaya çakmak
ayakkabı şişe fırlatanlara diyecek laf bulamıyorum

Allah yardımcın olsun canım

Ay she cnm Hayırlı olsun cok sevindim Rabbim sağlıklı doğumlar hayırlı kaderler yazsın:)
Bu arada kaynanalar yine ortalık karıştırmış
Benimki de iki lafından biri bebek olurdu esime bizim bu olayımızı öğrendikten sonra git o annene söyle şimdi zaten canım sıkkın terslerim yoksa dedim..
Ondan sonra daha bebek demedi bana..gecen gün. Görumcemdeydim kaynanama geldi ben cok mesafeliyimdir kaynanala Görumcem mutfağa çağırdı beni tup bebek tedavisi ne alemde diye neyse ben anlatıyorum kaynanam geliyo meraklı Meraklı o gelinde susuyorum :)
Oğlundan zaten tum Herseyi soruyor bendende anlatmamı bekliyor...zamanında laf sokmalarını unutmadım icim doğrultmuyor kaynanam haricinde esimin tum ailesini severim ama kaynananın bakışı bile sınır ediyor beni..
Sorun bende olsa bisuru laf sayardi halbuki ha sorun bende ha eşimde bsy farketmiyor ...

Herkes içini dökmüş bende açık dökeyim
Bu ara cok doluyum
Hayatımın merkezi bebek mis onu anladım
Şimdi olmuycagini öğrenince her şey altüst oldu..
Hayat amacsiz bı ömür nsl böle gider onuda bilmiyorum..
Rabbim cok istediğim annelik duygusunu ins nasip eder...
4 sene cok istediğim ise girmek icin bekledim ve gecen sene istediğim. Yerde ise başladım ama umurumda deil bebeğim olan elimin tersiyle iterim bu ısı..

3 hafta sonra hersey belli Olcak
Korkularım var allahım yardım etsin darda olan herkese

canım benim, inşallah nasip olacak...
bak benim de yine kırmızılar geldi...
korkudan eşimin sperm testini de yaptırmıyoruz, biliyoruz ki çok kötü çıkacak, düşüyor gitgide, tedavi yüzünden...
ben de çok sıkılmışım bu bebek fikrinden, daha doğrudu olmayışından. yaşadığım hayal kırıklığından. eşimden bile uzaklaşıyorum sanki.
ama hepsi zamanla geçicek, düzelicek inşallah.
iyi şeyler düşün ama yine de hayatını 3 haftasonra çıkacak sonuca bağlama. zaman ne getirecek bilemeyiz. insan illa ki hayatta tutunacak şeyler buluyor.
gönlünü ferah tutmaya çalış

bugün benim dua günümmüş.dua eden etmeyen herkese teşekkür ederim.rabbim hepimize evlat sevgisini tattırır inş
bugün çoğunluk kaynanalardan dert yanılmış heralde.allah kötü kaynanaları bildiği gibi etsin,ıslah etsin onları.bebek sıkıntısı yaşarken bi yandan de milletin iğneleyici laflarıyla uğraşmak zor oluyo.inş bir an önce bu imtihanı başarıyla geçeriz.sabretmek çok zor(

slm canlarım nasılsınız bakem
ben iyiyim Allaha şükür annem bugün kontrole gitmişti dr çok iyi olduğunu sölemiş çok sevindim bu habere....
betsel bacım bugün dua gününmüş rabbim gönlündekileri sana en kısa zamanda nasip eder inş...

amiiinn...ecmain cnm.aksiliklerin üst üste geldiği bi zamanda annenin sağlığıyla ilgili güzel haber almana sevindim tatlım

amiiinn...ecmain cnm.aksiliklerin üst üste geldiği bi zamanda annenin sağlığıyla ilgili güzel haber almana sevindim tatlım

evet canım moral oldu bana ama benim durum vahim daha 1ay böyle kalcam...s.ö.akşamda hareket ettirmem gerekiyor askıyı falan çıkarmak gerekiyor banada bi yardımcı istiyor hiçbişey yapamıyorum bunada canım sklyor işte hergün kaynanam geliyor mecbur bende ses etmiyom....çalışmada yok anlican mafişşşş....
sende ne var ne yok tatlımmmm

ben hayata aynen devam ediyorum.amaçsız,çalışmasız,sonuçsuz...
sen iyi ol da bacım çalışmalara başlarsınız.eşinin ameliyat sonrası sperm değerleri de o zamana kadar düzelir.bakarsın çalışmaya başladığın ilk ay hamiş kalırsın

Canım ya çok sıkıntılar çektin sabırla bekledin...Rabbim sonunda yüzünü güldürdü...Allah tamamına erdirsin...Kendine özellikle ilk üç ay çok dikkat et...inan çok sevindim darısı diğer bekleyen arkadaşların başına onların da haberlerini tez zamanda böyle bir bir alacağız inşallah rabbimin izniyle.

allah yardımcın olsun canım senin işinde çok zormuş sevabına dayanmışsın evlat acısı var demişsin ama o tepene çıkmış valla yalanı allah sevmez ben arama mesafe koydum öyle elini kolunu sallaya sallaya gelemez bende haftada 1 g,tmem zaten çalışıyorum akşam 7 de çıkıyorum gittiğimde kıçımın üstüne oturmuyorum görümcemde işten geliyo ona kızım sen işten geldin yorgunsun diyo bana hadi gel sofrayı kurak diyo ben el kızıyım o canı ciğeri ben hasta hasta hizmet ederim kendi kızı grip olsa yatak yapar çarşaflar serer elinden gelse çişini eliyle yaptırcak sabır versin rabbim sana bol bol takma kafana eşin anlayışlı ise dök derdini....

canım dur dur dur daha bısey yok üfürükten bi silik çizgi bakalım 3 gun sonra ne oılucak hayırlısıolsun ınsallah

çift çizgiyi grsem bile umudum o kadar az ki ben akraba evliliği yapmış bi çiftin ilk cocuguyum ben buyurken annem hep

sakat olurum diye uzulmus endıselenmıs ılk cocuga vururumus ya bu sorunalr hep neyse bıseyım olmadı hıc sapasağlamdım

ama bak anne babamın tasıyıcı oldugu bi hastalık gelmiş benı genetık hastalıklı bi cocuk yapmıs megersem ve

kalıtsal yollu herhangi bir genetık rahatsızlık erkekelrde dölleme kadında ise erken doğum tekrarlayan düşük gibi

olaylara sebep oluyormuş bunu tam bu seklıyle daha yenı öğrendım tek sorunum kan pıhtılaşması sanıyrodum meger hatsalıgımdan dolayıymıs

bahcecı klınıgınden bi dr un sayfası var kk da orayada yazmıstım o da bana genetık karyotip ile tüp bebek önerdi

düşünebılıyor musun hamıle kalabiliyorum 3 kere kalmısım ama yok olmuyo ve sonunda ben de tüp bebek yapmak zorunda kalıcam belkı de

o da tutucakmı düşücekmı erken mı doğucak onu bıle bılmıyorum kendın ve eşin için üzülüyorsun senı benden daha ıyı kım

anlayabılır kı hele de kıyısına gelmsken kaybetmişken ben....kımsenın garantısı yok kımsenın ah canım üzülme desem üzülüyrosun

ben de üzülüyorum umudunu kaybetme desem ben de kaybedıyorum zamanı gelıo ama umutsuz yasanmıo canım

başkalarını da düşün Allah hepimizi sınav edıyor inşallah alnımızın akyla cıakrız bu sınavdan bize de evlat sahıbı olma nımetını

tattırır...bu gözyaşlarımız en ksa zmanada yavrumuzun ağzındna duyacagımız anne baba sözcükleri ile sevınc ve sükür

gzyaşlarına dönüşür inşallah "Rabbin seni unutmöadı sana darılmadı da (duha suresı)" Rabbımız bizi untumadı ınsallah

Bazen labirentın ıcınde gibi hıssedıyoreum cıkıs yok böyle arayarak ömrüm biticek gibi geliyo

ama dua edıyoruz belki diyoruz olur ya dıyoruz belkı olur belki Allah bizi öyle günlere kavusturur ki bu gunlerımızı hatırlamayızz

canım ya intrnet gitti birden yazamadım...
inş ama bu gidişle zor görünüyor baksana herşey üstüste geliyor pek umudum yok....
sen neden öle yazdın inş tez zamanda güsel sonuçlar alırsınız bebeğinize kavuşursunuz...
senin bi amacın var tatlım sağlıklı ve hayırlı bir evladın olması için uğraş veriyosun buda bir sınav inş bu sınavın sonunda yüreğinden geçen tüm güsellikler seninle olur....

slm arkadaşlar nasılsınız?uzun zamandır girmiyordum. biraz uzak kalmak istedim hem de bilgisayarım bozuldu.bi değişiklik yok ben de. şiddetli adet belirtileri yaşıyorum büyük ihtimal
yarın olurum.16 ay bitmiş olacak artık kabullendim. her ay deli gibi umutlanırdım.kısmet artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…