- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.741
saol tatlım cvbın için... şu anda druma gitmem mümkün değil malum durumlardan nasılsın bakem
Allahım şimdi okudum haberde 1 yaşındaki çocuk hamileymişşşş........ şokkkk oldummmmmmmmm
inş düşmüştür canım bakalım öle olcak galibaaaa....tamam canım en büyük etken bu hormonun yükselmesinde stres zaten. belki de düşmüştür.birkaç ay sonra gidersin şu kolun iyileşsin de bir an önce
inş düşmüştür canım bakalım öle olcak galibaaaa....
belkim umudunun bittiği an gelir sana bebişin tatlım,rabbim büyük bide benim başıma gelenlere bak ben evleneli neredeyse 2 sene olacak ve başıma gelmeyende kalmadı şükür bu halimizede... Rabbim ol dediğinde olacakkk
yok artk nasıl olur karnındaki ikizi falan olmasın aboooo
çok durdum ben kaçar:)işlerimi halledeyim.....
allah daha büyük dert vermesin canım...
Cnm en kötüsü tup bebekle hamile kalırsın oda en kötüsü çünkü sperm. Vr sizde ..ya hiç olmasa nolçakcanım benim, inşallah nasip olacak...
bak benim de yine kırmızılar geldi...
korkudan eşimin sperm testini de yaptırmıyoruz, biliyoruz ki çok kötü çıkacak, düşüyor gitgide, tedavi yüzünden...
ben de çok sıkılmışım bu bebek fikrinden, daha doğrudu olmayışından. yaşadığım hayal kırıklığından. eşimden bile uzaklaşıyorum sanki.
ama hepsi zamanla geçicek, düzelicek inşallah.
iyi şeyler düşün ama yine de hayatını 3 haftasonra çıkacak sonuca bağlama. zaman ne getirecek bilemeyiz. insan illa ki hayatta tutunacak şeyler buluyor.
gönlünü ferah tutmaya çalış
canım dur dur dur daha bısey yok üfürükten bi silik çizgi bakalım 3 gun sonra ne oılucak hayırlısıolsun ınsallah
çift çizgiyi grsem bile umudum o kadar az ki ben akraba evliliği yapmış bi çiftin ilk cocuguyum ben buyurken annem hep
sakat olurum diye uzulmus endıselenmıs ılk cocuga vururumus ya bu sorunalr hep neyse bıseyım olmadı hıc sapasağlamdım
ama bak anne babamın tasıyıcı oldugu bi hastalık gelmiş benı genetık hastalıklı bi cocuk yapmıs megersem ve
kalıtsal yollu herhangi bir genetık rahatsızlık erkekelrde dölleme kadında ise erken doğum tekrarlayan düşük gibi
olaylara sebep oluyormuş bunu tam bu seklıyle daha yenı öğrendım tek sorunum kan pıhtılaşması sanıyrodum meger hatsalıgımdan dolayıymıs
bahcecı klınıgınden bi dr un sayfası var kk da orayada yazmıstım o da bana genetık karyotip ile tüp bebek önerdi
düşünebılıyor musun hamıle kalabiliyorum 3 kere kalmısım ama yok olmuyo ve sonunda ben de tüp bebek yapmak zorunda kalıcam belkı de
o da tutucakmı düşücekmı erken mı doğucak onu bıle bılmıyorum kendın ve eşin için üzülüyorsun senı benden daha ıyı kım
anlayabılır kı hele de kıyısına gelmsken kaybetmişken ben....kımsenın garantısı yok kımsenın ah canım üzülme desem üzülüyrosun
ben de üzülüyorum umudunu kaybetme desem ben de kaybedıyorum zamanı gelıo ama umutsuz yasanmıo canım
başkalarını da düşün Allah hepimizi sınav edıyor inşallah alnımızın akyla cıakrız bu sınavdan bize de evlat sahıbı olma nımetını
tattırır...bu gözyaşlarımız en ksa zmanada yavrumuzun ağzındna duyacagımız anne baba sözcükleri ile sevınc ve sükür
gzyaşlarına dönüşür inşallah "Rabbin seni unutmöadı sana darılmadı da (duha suresı)" Rabbımız bizi untumadı ınsallah
Bazen labirentın ıcınde gibi hıssedıyoreum cıkıs yok böyle arayarak ömrüm biticek gibi geliyo
ama dua edıyoruz belki diyoruz olur ya dıyoruz belkı olur belki Allah bizi öyle günlere kavusturur ki bu gunlerımızı hatırlamayızz
Tmm cnm not alayım Allah razı olsun okudunuz duların kat ve kat sevabını alasınız ins..150 okumustum haftasonu. okuyunca tekrar yazarim
Cnm en kötüsü tup bebekle hamile kalırsın oda en kötüsü çünkü sperm. Vr sizde ..ya hiç olmasa nolçakcok geçmeden hamileyim diye haacaksın inanıyorum. Buna ..bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun...su iki ayım cok zor gecti inşallah bı ömür böyle geçmez
Tmm cnm not alayım Allah razı olsun okudunuz duların kat ve kat sevabını alasınız ins..
Ay she
Cnmmmm garip duygular içindeyim gülüyorum mutlu görünüyorum ama icimde fırtınalar kopuyor ...eşimden uzaklasiyOrum benim gibi cinselliği cok olan ınsanda zerre kalmadı esim zaten öğrendikten beri hiç istemiyor bende istemiyorum ..bacı kardes gibi takılıyoruz:) nebilim sabırımızda azaldı esim kahveden arkadaslarından ayrılmıyor... Bebeğim olmaması bı yana ben ask istiyorum ask azıcık ilgi azıcık sevgi azıcık önemsemek istiyorum tv deki dizilerdeki asklara bakarken iç çekiyorum sanki 30 senelik evli gibi...belki esimle askımız doruklarda olsa bebekimin olmaması bukdr acitmazdi..ben bebegi sevgimi sonsuz vermek icin istiyorum..karşılıksız sevilmek icin ...onunda anne cocuk deilde anne arkadas olmak icin..cok hayalim vardı ama artık hayalimin sonunda geldim ya olacak ya olmuycak...8 ay doktora gitmeden denedik belki olur diye her ay adet oldum sadece adetimin ilk gün üzüldüm sonr umutla diger ayı bekledim artık 2 aydır heycanla adet olup olmuycammi diye beklemiyorum gebelik testi almıyorum ..ah ne cok isterim o testte çift çizgiyi görmeyi...
Hani kimi zaman diyorum amannnnnnn bebek olmasada olmasın cok şükür saglikliyiz ısımız var ailemiz arkadas cevremiz gez toz ...ama bunlarda biryere kdr... Bn hep gezdim yeterince yedim ictim artık bunları bebeğimde yapmak istiyorm... Makete gidince çocuklarıyla gelen çiftlere nsl imreniyorum bir bilsen
Rabbim herkesi farklı siniyor Rabbim bu derdimizi aratacak başka dert vermesin
günaydın herkeseeeeehepinize iyi günler diliyorum recsn bacım allah kalbinde olan herşeyi hakkında hayırlı kılarak nasip etsin inşallah
günaydınnnlarr efendimmm
günaydın deyip kaçacağım ama bugün doluyum okulda olmam lazım
kocaman öpüldünüz
Cnmmmm garip duygular içindeyim gülüyorum mutlu görünüyorum ama icimde fırtınalar kopuyor ...eşimden uzaklasiyOrum benim gibi cinselliği cok olan ınsanda zerre kalmadı esim zaten öğrendikten beri hiç istemiyor bende istemiyorum ..bacı kardes gibi takılıyoruz:) nebilim sabırımızda azaldı esim kahveden arkadaslarından ayrılmıyor... Bebeğim olmaması bı yana ben ask istiyorum ask azıcık ilgi azıcık sevgi azıcık önemsemek istiyorum tv deki dizilerdeki asklara bakarken iç çekiyorum sanki 30 senelik evli gibi...belki esimle askımız doruklarda olsa bebekimin olmaması bukdr acitmazdi..ben bebegi sevgimi sonsuz vermek icin istiyorum..karşılıksız sevilmek icin ...onunda anne cocuk deilde anne arkadas olmak icin..cok hayalim vardı ama artık hayalimin sonunda geldim ya olacak ya olmuycak...8 ay doktora gitmeden denedik belki olur diye her ay adet oldum sadece adetimin ilk gün üzüldüm sonr umutla diger ayı bekledim artık 2 aydır heycanla adet olup olmuycammi diye beklemiyorum gebelik testi almıyorum ..ah ne cok isterim o testte çift çizgiyi görmeyi...
Hani kimi zaman diyorum amannnnnnn bebek olmasada olmasın cok şükür saglikliyiz ısımız var ailemiz arkadas cevremiz gez toz ...ama bunlarda biryere kdr... Bn hep gezdim yeterince yedim ictim artık bunları bebeğimde yapmak istiyorm... Makete gidince çocuklarıyla gelen çiftlere nsl imreniyorum bir bilsen
Rabbim herkesi farklı siniyor Rabbim bu derdimizi aratacak başka dert vermesin
günaydınnnlarr efendimmm
günaydın deyip kaçacağım ama bugün doluyum okulda olmam lazım
kocaman öpüldünüz
Günaydın kızlar....
en güzel günler sizinle olsun.....
ce eeee....!!!deyip kaçayım ben,duamı da edeyim,dualarım sizinle,okudukça değer kazansın,herkesin dilinden amin kelimesi dökülsün inşallah.,
Rabbi'm isteyen dileyen dua eden,özlemini duyan,hasretliğini çeken herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tez zamanda.Kimsenin kucağı boş kalmasın,Rabbi'm kimseyi evlat acısıyla sınamasın...Kötü hayaller,kötü durumlar,kötü hastalıklar,kötü ölümler hepimizden uzak olsun.Rabbi'm bizim yavrumuz için de "ol"desin ve Mucizemiz rahmimize düşsün.Sabrımızın sonunda mükafatımız elimizden tutup bizi doruklara çıkarsınn,mutluluk gözyaşlarına boğsun.Evlat hasreti için dökülen her gözyaşı damlası için başta Hz.Muhammed (S.A.V) olmak üzere tüm ahir hayata göçmüş büyük zaatlar,evliyalar,şuhedalar,melekler bize şefaatçi olsun.Gönüllerimiz Allah'tan gelecek mutlu haberle doldu şimdiden,Dillerimiz duayı tattı çok şükür,namaz kılmayan bedenler secdeye durdu,yanlışlık yapınca ödümüz kopar oldu....Herşey Rabbi'min verdiği sınavdan başarıyla geçmek için...Rızası için.....
İnşallah herkes Rabbi'min rızasını kazanır ve hayat herkes için güzel,mükemmel ve bol şükür-dualı olur. (Amin.)
ve ben her defasında Rabbi'me şükrediyorum,bu bebek fikri O'na yakınlaşmamı sağladı,kendime geldim,dünyaya getirilme nedenimi buldum....
günaydın canlar!!!!
gününüz aydın ve hayırlı olsun inş..
kızlar dün akşam takılırım eşimin maçı var demiştim ammmaa ben erken gitmiştim eve kociş işten geldi ben hala küsüm soru soruyo cvp vermiyo soğuk soğpuk davrandım geldş yanıma sen böyle üzgün görünce kendimi kötü hissediyorum falan filan saydı lafları bende vicdanını rahatlatmak için gönlümü almana gerek yok dedim neyse konuştuk içimi döktüm annesi ile olanları söyledim kendisine derdimi döktüğüm zaman beni anlamay çalışmasını istedim hatta kızdım bağırdım çağırdım dedim ki ben annenle konuş bu konuları bana konuşmasın dediğimde kötü bi niyeti yok diyerek konuyu değiştirdin ben sana kötü niyetli kadın senin annen demedim dedim.. sadece bu mevzu ile ilgili artık konuşmak istemiyorum bana konuyu açmasınlar dedim sen tamam demek yerine anana avukatlık yapmaya başladın dedim bağırdım çağırdım en sonunda başladım ağlamaya ağladım ağladım ohhhh açıldım dedimki psikolojim iyi değil destek olması lazım gelen tek insansın ama sende hep kim karşımda duruyor ise onun yanında avukatlık peşindesin hani ikimizden başka kimsemiz yoktu benim hiiç kimsem yok bu durumda sayende dedim sarıldık ağladık güldük içimiz açıldı beni ikna etti maça götürdü bende ordan carfur a gittim ona en sevdiği meyveleri aldım geri gelip onu aldım eve geldik ... kocişimi çok seviyom ah bide bişeyi ilk seferde anlasada beni üzmeden kırmadan.. napim her güzelin bi kusuru oolurmuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?