Sabredenler Kulübü 2012 :)

günaydın canlarım...
karın ağrısından nasıl kıvranıyorum işyerinde anlatamam...
ilaç aldım ama daha kesmedi...
çok şükür bu ay bekletmeden geldi kırmızılar.
ben de diyete başladım. vermem gereken en az 5, en ideal 7 kilo var. bakalım ne kadar istikrarlı devam edebileceğim.

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]bir melek annesi, yeni meleğini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti[/TD]
[TD]16 şubat[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]iyi haberlerini bekliyoruz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]23 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]29 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7VerenGul
[/TD]
[TD]nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz[/TD]
[TD]15 nisan[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]22 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]23 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]29 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mervsh
[/TD]
[TD]30 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]4-6 mayıs[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]9 mayıs
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]16 Mayıs[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]16 mayıs
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel[/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]2 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]31 mayıs[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

GÜNAYDIINN CİCİŞLERİMM ,İŞLERİM YOGUNDU ANCAK GELEBİLDİM.
ELOSERCEM CANM ARANIZIN DÜZELMESİNE SEVİNDİM.HERSEY KONUSARAK HALLOLUYOR AMA HAKLISIN ERKEKLER BAZEN ILK DENEMEDE BASARAMIYOR BUNU ALTINA CIZMEK GEREKIYOR.aLLAH MUTLULUGUNUZU DAİM ETSİN MELEĞİNİZİDE VERSİN İNSALLAH EN YAKIN ZAMANDA:)

günaydın canım valla benımde ağrılarım basladı ufak ufak belimde

hayırlısı olsun bakalımm 2 gun var daha ama başlayana kadar agrıcak demekki

günaydın canım valla benımde ağrılarım basladı ufak ufak belimde

hayırlısı olsun bakalımm 2 gun var daha ama başlayana kadar agrıcak demekki

sen bir silik çizgi görmüştün tatlım yaaa, belki de gelmez seninkiler...
bir kaç aydır, ilaç almadan atlatabiliyordum, yoğun zamanı geceye falan geliyordu demek ki, ya da evde oluyordum. ama bu sabah serviste işe gelenekadar bile zor dayandım. gelir gelmez ilaç içtim ama tam anlamıyla kesemedi. belimde sıcaksu torbasıyla oturuyorum şimdi. eğer devam ederse öğlen gibi bir ilaç daha alırım.

aslında nasıl eve gidip uzanasım var anlatamam...

dediğim gibi canım silik çizgilere güvenmıyorum pek

gene de bakalım ne olucak daha 2 gun var hesaba göre

beyaz akıtnı da devam edıyo neyse hayırlısı olsunn

oy canım ya cok gecmsı olsun agrı cok fena oluyooo :26:

sorma şimdi şimdi geçti gibi çok şükür...iş yerinde olunca daha da zor oluyor üstelik

Yaaa beni en uste yaz ama diger herkesi yanıma yaz hepimiz ilk sırada olalimmmm:))))))))))))
Hergun en az 3-4 kez ağlıyorum gizli gizli bı ömür yalnız yaslanmaktan evimin sessiz olmasından anem gibi anne olamayacağına üzülüyorum
Esim aslında iyi biri birşeyi istesem alır yapar ama istersem yoksa inceliği yok:)
Hergun arkadaşlarıyla gezse demezki 1 gün evde oturayım ..hos evde olsa pc basında varla yok arası..
Benim gezmeme hiç Bsyme karışmaz kıskanç deil...
Cogu kisi icin böle koca iyidir belki ama benim hayalimde ki es böle degildi...
Mesela ben evimden biriyim babam isten çıkar çıkmaz eve gelirdi.hep birlikte oturmak keyif vericiydi..şimdi esimle yalnız otursak of pof ediyor sıkılıyor hemen birilerini arıyor ya bize çağırıyor yada biz gidiyoruz..karı koca görüştüğümüz 5 çift var.. Herbirlikte oturuz erkekler hemen kalkar kahveye gider biz bayanlar oturuz ama böle nereye kdr hos ..kocayla bsy yapamıyoruz arada isten çıkınca yanına giderim yemek yiyelim diye hemen başka arkadaslarınıda çağırır... Kendine kıyafet alacağımız zaman birlikte gezeriz ama bana bsy alacamız zaman gelmez benle.. Nadir geldiindede kapı önünde sigara icer..nebilim hayalimdeki adam deil bu...ama elendik bikere zararı yok bana ama yararıda yok..2 senelik evliyim ilk sene dogum gunünü arkadaşlarını çağırdım 20 kisi bisuru şey yaptım kutladık esimle benim dogum günümü yemeğe götürdü ne hediye alayım sana dedi ..öle saçma sapan suprizsiz... Bende bu sene sallamadım bı gömlek aldım verdim okdr..kutlamadım ...
Öle iste oZetle incelikten yoksun kendi mutluysa en önemlisi o...
Ben bebegi İnan kendim icin istiyorum tum sevgimi ona vereyim diye..mantıklı düşündüğünde bebek yapma dersin.. Ama ben cok istiyorum... Esimi seviyorum hani onun olmadigi hayatı düşünemiyorum kac kez sordum boşanmayi kendime ama tüylerim diken diken oldu...

Bu arada aksam arkadasıma gitcem 8 aylık hamile bebeğinin. Kıyafetlerini yıkadı bende utuluycem Rabbim ins bizlerde nasip eder kendi bebisimizin kıyafetlerini utulemeyi:)

Son düzenleme:

Agri kesici yine al kuzum ben ilk gün 3 tane kesin ilac icerim benimde ağrılarım başladı olurum hafta sonuna:) sonrada iğnelerim başlıcak cissssss Olcam :)
Ben 8 kilo verdm insan kendini i hissediyor 2-3 haftadır bozdum diyeti ama yine başladım:) 62 idim 54-53 arası gidip geliyorum ..3-4 kilo daha versem bu ayın sonuna kdr yeter.. Ozamandan amlyt olacaz zatı:)

slm kızlar.iyi günler sizlerin olsun :)
neler yapıyosunuz bakem.valla ben kendime çay demledim çay içcem şimdi.ev almış başını gidiyo.temizlik yapmam lazım ama içimden gelmiyoooo...

inşalah kolay olur canım iğneler, şifa olur, güzelce büyür yumurtaların...
canım senin diyete başladığın zamanı hatırlıyorum.8 kilo gerçekten çok iyi vermişsin ben de sabah aç karnına tartıldığımda 62 kiloyum. Benim de en azından 57 olmam lazım. aslında bana yakışan kilo 55 falan. Yediklerime dikkat ediyorum ama kendimi biliyorum, metabolizmam yavaş, zor kilo vereceğim. Sen nasıl verdin, bir iki tüyo versen bana?

bacım dua gününmüş.rabbim gönlünden geçeni hayırlı ise kader diye alnına yazsın inş.tüm dualarımız kabul olsun

slm kızlar.iyi günler sizlerin olsun :)
neler yapıyosunuz bakem.valla ben kendime çay demledim çay içcem şimdi.ev almış başını gidiyo.temizlik yapmam lazım ama içimden gelmiyoooo...

bende haftasonu gelen misafirden sonra yapamadım temizlik, dün yorgun argın eve gittim, bugün de zaten reglim kolumu kaldıracak halim yok...eve de 7de geliyorum üstelik... bu hafta ne zaman ve nasıl temizlik yapacağım biliyorum tatlım

anlıyorum canım...inşallah herşey daha iyi olur....

inşallah bu kadar mutlulugu hayal bile edememsıtım şükürler olsun

dediğin günlerin olur canım...Allah hepimizin yardımcısı olsun

İns cnm sperm bulunur zaman geçmiyor amlyt gunü gelse ve doktor amlythaneden sperm bulduk diyip çıksa onun hayali içindeyim :)
Benim boyum kısa 155 cm yim :) ondan benim ideal kilom 47-50 arasi :)
Cok azımliydim 8 kiloyu 1,5 ayda spor yapmadan verdim
Sabah 1 kuru incir
Ogle gUzel bır kahvaltı haslanmis yumurta bol sebze eşliğinde.
Arada bır avuç fındık leblebi kuru üzüm karışımı
Aksam yoğurt salata çorba Yada sebze yemeği .. Aksam en önemlisi 1 çeşit yemek yemek
Aburcubur kola hamurisi pilav hic yemedim hala yemiyorum
Kolayı çok severim ligt ictim yemeklerde şişiyor daha tok tutuyor ..
Bide en önemlisi bol su icmek çünkü vucuttaki yağ iki sekilde dışarı atılıyor ter ve ıdrarla
Ben spor yapmadığından terlemiyordum onun icin su ictim bolca
Simdi rejim yapmıyorum dikat ediyorum sabit kilodayim ne veriyorum ne alıyorum bu ara yine dikat etsem iyi olur bu ayın sonunda zayıf hamile kalırım belki:)

anlıyorum canım...inşallah herşey daha iyi olur....

inşallah bu kadar mutlulugu hayal bile edememsıtım şükürler olsun

dediğin günlerin olur canım...Allah hepimizin yardımcısı olsun

İns hersey iyi olacak hepimiz icin cok sukur inançlı kisileriz Rabbimin gücü kuvveti sonsuz
Bu ara ne dusunuyorum biliyormusun diyorum kendime yaradılış amacımız ne ? Evlenmek cocuk sahibi olmakmi yoksa Rabb'ime laik kul olmakmi
Bu olayı öğrendiğimden beri gece gündüz dua ediyordum ama oncesinde gece uyurken bır fatiha bile okumadan yatardim nankör deilmiyim sıkışıncami dua etmek lazım
Bu ara böle seyleri çok dusunuyorum kafam cok karisik

inşallah minikgelinim ya, inaşllah bir sürü kaliteli sperm bulunur. güzelce döllenir yumurtan....
ben de spor yapamıyorum. yani haftada 1 veya 2 akşam belki yürüyebilirim ama genelde spor yok diyelim.
ben uzun zamandır, sabahları tost poğaça geçiştiriyordum. iki sabahtır ya süt içiyorum ya da evde haşlanmış yumurta ile kahvaltı yapıyorum. öğlen işyerinde yemekhanede olanlardan, çorba ve ana yemekten yiyorum. yanında da salata ya da yoğurt.
akşam da bu şekilde devam etmeye çalışıyorum. bu akşam ton balıklı salata yemeyi planlıyorum mesela.
2 litre su içmeye çalışıyorum. normalde pek su içemiyorum. yarım litrelik bir şişem var. bittikçe doldduruyorum işyerinde. tabi devamlı da tuvalete taşınıyorum
benim boyum 1.68 ama aldığım kiloyu homojen almıyorum. bel çevreme ve göbeğime toplanıyor. çok çirkin oluyorum. en az 5 kilo vermem lazım, normale dönebilmem için

sıkışınca diye düşünme, bunlar hep vesile aslında.
ben namaz kılmıyordum önceleri, kalpten inanan bir insanım, eşim de inançlıdır. oruç tutarız, zekat veririz, dua ederiz ama namaz yoktu ikimizde de. zor geliyordu demek ki.
3 ay önce aniden eniştemi kaybettik. kalp krizinden, birden bire. yaşı da 50 falandı. birden silkelendim dedim ki, aynısı bana da olabilir. ben hazır mıyım ölmeye. soracaklar, kıldın mı namazını diye ne diyeceğim dedim...sebep oldu, başladım. belki layıkıyla yapamıyorum, namaz surelerinden eksiklerim var, 3 aydır da vakit yaratıp ezberleyemedim ama ihmal etmemeye çalışıyorum namazlarımı.
kendimi de boğmadan sıkmadan, elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ibadetimi. sen de sıkışınca dua ediyorum deme, bu da vesile olur seni Rabbime yaklaştırır. önemli olan, gönlündekine kavuşamasan bile bırakmamak. Rabbimin rızasını kazanmamız lazım. O bir vesile ile, kendine yaklaştırmış seni, bunu iyi değerlendir bence

canım Allah bizleri kendisine kulluk etmemiz için yarattı tabii ki bu dünya sınav dünyası....

eşlerimiz çocukalrımız paramız mesleğimiz
şehvet duygusu , aşk ,başarı hissi...bize verilmiş nimetler
yalnız bazımız bu nimetlerin varlığı ile bazıalrımızda yoklugu ile sınav ediliriz....mesela evlat nimetını alalım

kadın bebek ister ugrasır hamıel kalır doğrurur sevınır ıkıncıye hamıel kalır istemez nedne oldu der kahretsın
kürtaj yaptırırsa sınıfta kalır....

kadın bebek ister olmaz ugrasır olmaz ugrasır olmaz olmaz ne yapsa olmaz....ve kaıdn bu istegıne cevap
alamamasına ragmen gösterdiği davranış ile sınav edilir...isyan mı eder yok sa sabır mı eder...

kadın zaten ibadetlerını yerıne getırıyordur dua da eıdyordur çalışıyordur da gene bebgı olmuyordur
bu durumda ise tevekkülü ve ihlası ile sınav edilir....

mesela kadın ibadetelrını yapmıyrodur ne bılsın boşlamıştır öylesine hayat işte...
bebek ıstemsıtır olmamıstır acizliğini anlamıştır bi noktada farkıan varmıştır..bi yol bi kapı arar...Allah bu kadını da
acizliğini anladıgı an gittiği kapıya göre sınav eder falcıya mı gider büyücüye mi yoksa secdeye mi ?
sonra da gittiği kapıdaki ihlasına inancına göre sınav eder...

belki bebek olur belki bebek olmaz sınavı kazanmak demek yolun sonuna gelmıs olmak değildir hiçbi zaman...
yolu nasıl yürüdüğündür...isyan mı ettiğindir yoksa sabır mı....Ama Allah sevdiği kuluna verir sıkıntıyı beni hatrılasın der..
acizliğini bilsin gunahı varsa dünyada döksün yanmasın cehennemde....

geçen sohbette hoca "insan başına bir musibet geldiğinde durur ve yanlışı arar eksiği arar" demişti...eksiğimiz neyse

onu tamamlamaya çalışalım isteyelim veren O.....Allah kuluna başı sıkışınca geldi bak görüyo musun demez....

Musibetten ders aldı kulum bana yaklaştı der....Rahman Rahimdir canım Allah eğer maneviyatında ibadetinde bulduysan eksiği tamamla tabii ki

Dua namaz kalbe huzur verir...rahatlarsın...

bazıalrı,namaz oruç borcumuz ödiycez der...Allah kulunu dünyaya borç ödemeye yollamamıştır.

defaaten kuran da söyler sınav edildiğimizi...ibadetler ancak bizi daha iyi , daha temiz , daha ahlaklı yapmak için var.

canın sıkılıp ağladığında abdest alıp bir kıbleye dön ağla aç ellerini içinden geldiği gibi konuş...Allah her kelamı bilir

sen söylemeden sıkıntını bilir...içinden gectiği gibi söyle derdini anlat konuş...namaz miractır secde Allah ın

huzuru demektir o huzurda ağla yakar iste bu borç olabilir mi bu ancak senın ruhunu hafıfletır ancak sana ilaç olur

ve inan çok rahatlarsın....duayı bıraktığımzıdan beridir zaten psikgolarda alıyoruz soluğu demişti bi yazar ne kadar haklı

hep bildiğimiz hep söylediğimiz şeyler ama idrak etmek farklı zamanalrda gerçekleşen bi olay...
çok uzun yazdım çenem düştü gene :S

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…