- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.761
günaydın canlar!!!!
gününüz aydın ve hayırlı olsun inş..
kızlar dün akşam takılırım eşimin maçı var demiştim ammmaa ben erken gitmiştim eve kociş işten geldi ben hala küsüm soru soruyo cvp vermiyo soğuk soğpuk davrandım geldş yanıma sen böyle üzgün görünce kendimi kötü hissediyorum falan filan saydı lafları bende vicdanını rahatlatmak için gönlümü almana gerek yok dedim neyse konuştuk içimi döktüm annesi ile olanları söyledim kendisine derdimi döktüğüm zaman beni anlamay çalışmasını istedim hatta kızdım bağırdım çağırdım dedim ki ben annenle konuş bu konuları bana konuşmasın dediğimde kötü bi niyeti yok diyerek konuyu değiştirdin ben sana kötü niyetli kadın senin annen demedim dedim.. sadece bu mevzu ile ilgili artık konuşmak istemiyorum bana konuyu açmasınlar dedim sen tamam demek yerine anana avukatlık yapmaya başladın dedim bağırdım çağırdım en sonunda başladım ağlamaya ağladım ağladım ohhhh açıldım dedimki psikolojim iyi değil destek olması lazım gelen tek insansın ama sende hep kim karşımda duruyor ise onun yanında avukatlık peşindesin hani ikimizden başka kimsemiz yoktu benim hiiç kimsem yok bu durumda sayende dedim sarıldık ağladık güldük içimiz açıldı beni ikna etti maça götürdü bende ordan carfur a gittim ona en sevdiği meyveleri aldım geri gelip onu aldım eve geldik ... kocişimi çok seviyom ah bide bişeyi ilk seferde anlasada beni üzmeden kırmadan.. napim her güzelin bi kusuru oolurmuş....
günaydın canlarım...
Karın ağrısından nasıl kıvranıyorum işyerinde anlatamam...
Ilaç aldım ama daha kesmedi...
çok şükür bu ay bekletmeden geldi kırmızılar.
Ben de diyete başladım. Vermem gereken en az 5, en ideal 7 kilo var. Bakalım ne kadar istikrarlı devam edebileceğim.
günaydın canım valla benımde ağrılarım basladı ufak ufak belimde
hayırlısı olsun bakalımm 2 gun var daha ama başlayana kadar agrıcak demekki
sen bir silik çizgi görmüştün tatlım yaaa, belki de gelmez seninkiler...
Bir kaç aydır, ilaç almadan atlatabiliyordum, yoğun zamanı geceye falan geliyordu demek ki, ya da evde oluyordum. Ama bu sabah serviste işe gelenekadar bile zor dayandım. Gelir gelmez ilaç içtim ama tam anlamıyla kesemedi. Belimde sıcaksu torbasıyla oturuyorum şimdi. Eğer devam ederse öğlen gibi bir ilaç daha alırım.
Aslında nasıl eve gidip uzanasım var anlatamam...
dediğim gibi canım silik çizgilere güvenmıyorum pek
gene de bakalım ne olucak daha 2 gun var hesaba göre
beyaz akıtnı da devam edıyo neyse hayırlısı olsunn
oy canım ya cok gecmsı olsun agrı cok fena oluyooo :26:
Yaaa beni en uste yaz ama diger herkesi yanıma yaz hepimiz ilk sırada olalimmmm:))))))))))))kuzum benim yaşadıklarımız evet zor bir süreç, sabır isteyen..
ama inanıyorum ki Rabbim sana bu sabrının mükafatını verecek, sen de yazacaksın bize hamişiim diye kuzum
listede en üste yazarız seni artıkım
Hergun en az 3-4 kez ağlıyorum gizli gizli bı ömür yalnız yaslanmaktan evimin sessiz olmasından anem gibi anne olamayacağına üzülüyorumanlıyorum canım seni...ama eşin nedne böyle yapıyor çözemıyorum sen de üzülüyorusn kımse onu suclamıyor yanı
bu herkesde olabılıcek bişey sende de bi sorun cıakbılrıdı ama cıkmadı cok sukur halletme yolu da var ınsallah olcak bebgınız
yanı birşeyi merak edıyorum sence bebek olunca düzelciek mi eşin istediğin gibi birisi olucak mı ?
günaydın veee bay bay bebem mucxx :)
amın amın ecmaın ınsallah canım :)
neyse kı tatlıya bağlamışsınız sende lafları pattııırr patııırr söylemişin kız iyi olmuş
erkek cinsi bazen ima etmeden falan anlamıo yüzüne yüzüne sölemek lazım eheueheu
günaydın canlarım...
karın ağrısından nasıl kıvranıyorum işyerinde anlatamam...
ilaç aldım ama daha kesmedi...
çok şükür bu ay bekletmeden geldi kırmızılar.
ben de diyete başladım. vermem gereken en az 5, en ideal 7 kilo var. bakalım ne kadar istikrarlı devam edebileceğim.
sorma şimdi şimdi geçti gibi çok şükür...iş yerinde olunca daha da zor oluyor üstelik
Agri kesici yine al kuzum ben ilk gün 3 tane kesin ilac icerimbenimde ağrılarım başladı olurum hafta sonuna:) sonrada iğnelerim başlıcak cissssss Olcam :)
Ben 8 kilo verdm insan kendini i hissediyor 2-3 haftadır bozdum diyeti ama yine başladım:) 62 idim 54-53 arası gidip geliyorum ..3-4 kilo daha versem bu ayın sonuna kdr yeter.. Ozamandan amlyt olacaz zatı:)
slm kızlar.iyi günler sizlerin olsun :)
neler yapıyosunuz bakem.valla ben kendime çay demledim çay içcem şimdi.ev almış başını gidiyo.temizlik yapmam lazım ama içimden gelmiyoooo...
Yaaa beni en uste yaz ama diger herkesi yanıma yaz hepimiz ilk sırada olalimmmm:))))))))))))
Hergun en az 3-4 kez ağlıyorum gizli gizli bı ömür yalnız yaslanmaktan evimin sessiz olmasından anem gibi anne olamayacağına üzülüyorum
Esim aslında iyi biri birşeyi istesem alır yapar ama istersem yoksa inceliği yok:)
Hergun arkadaşlarıyla gezse demezki 1 gün evde oturayım ..hos evde olsa pc basında varla yok arası..
Benim gezmeme hiç Bsyme karışmaz kıskanç deil...
Cogu kisi icin böle koca iyidir belki ama benim hayalimde ki es böle degildi...
Mesela ben evimden biriyim babam isten çıkar çıkmaz eve gelirdi.hep birlikte oturmak keyif vericiydi..şimdi esimle yalnız otursak of pof ediyor sıkılıyor hemen birilerini arıyor ya bize çağırıyor yada biz gidiyoruz..karı koca görüştüğümüz 5 çift var.. Herbirlikte oturuz erkekler hemen kalkar kahveye gider biz bayanlar oturuz ama böle nereye kdr hos ..kocayla bsy yapamıyoruz arada isten çıkınca yanına giderim yemek yiyelim diye hemen başka arkadaslarınıda çağırır... Kendine kıyafet alacağımız zaman birlikte gezeriz ama bana bsy alacamız zaman gelmez benle.. Nadir geldiindede kapı önünde sigara icer..nebilim hayalimdeki adam deil bu...ama elendik bikere zararı yok bana ama yararıda yok..2 senelik evliyim ilk sene dogum gunünü arkadaşlarını çağırdım 20 kisi bisuru şey yaptım kutladık esimle benim dogum günümü yemeğe götürdü ne hediye alayım sana dedi ..öle saçma sapan suprizsiz... Bende bu sene sallamadım bı gömlek aldım verdim okdr..kutlamadım ...
Öle iste oZetle incelikten yoksun kendi mutluysa en önemlisi o...
Ben bebegi İnan kendim icin istiyorum tum sevgimi ona vereyim diye..mantıklı düşündüğünde bebek yapma dersin.. Ama ben cok istiyorum... Esimi seviyorum hani onun olmadigi hayatı düşünemiyorum kac kez sordum boşanmayi kendime ama tüylerim diken diken oldu...
Bu arada aksam arkadasıma gitcem 8 aylık hamile bebeğinin. Kıyafetlerini yıkadı bende utuluycemRabbim ins bizlerde nasip eder kendi bebisimizin kıyafetlerini utulemeyi:)
inşalah kolay olur canım iğneler, şifa olur, güzelce büyür yumurtaların...
canım senin diyete başladığın zamanı hatırlıyorum.8 kilo gerçekten çok iyi vermişsinben de sabah aç karnına tartıldığımda 62 kiloyum. Benim de en azından 57 olmam lazım. aslında bana yakışan kilo 55 falan. Yediklerime dikkat ediyorum ama kendimi biliyorum, metabolizmam yavaş, zor kilo vereceğim. Sen nasıl verdin, bir iki tüyo versen bana?
anlıyorum canım...inşallah herşey daha iyi olur....
inşallah bu kadar mutlulugu hayal bile edememsıtım şükürler olsun
dediğin günlerin olur canım...Allah hepimizin yardımcısı olsun
İns cnm sperm bulunur zaman geçmiyor amlyt gunü gelse ve doktor amlythaneden sperm bulduk diyip çıksa onun hayali içindeyim :)
Benim boyum kısa 155 cm yim :) ondan benim ideal kilom 47-50 arasi :)
Cok azımliydim 8 kiloyu 1,5 ayda spor yapmadan verdim
Sabah 1 kuru incir
Ogle gUzel bır kahvaltı haslanmis yumurta bol sebze eşliğinde.
Arada bır avuç fındık leblebi kuru üzüm karışımı
Aksam yoğurt salata çorba Yada sebze yemeği .. Aksam en önemlisi 1 çeşit yemek yemek
Aburcubur kola hamurisi pilav hic yemedim hala yemiyorum
Kolayı çok severim ligt ictim yemeklerde şişiyor daha tok tutuyor ..
Bide en önemlisi bol su icmek çünkü vucuttaki yağ iki sekilde dışarı atılıyor ter ve ıdrarla
Ben spor yapmadığından terlemiyordum onun icin su ictim bolca
Simdi rejim yapmıyorum dikat ediyorum sabit kilodayim ne veriyorum ne alıyorum bu ara yine dikat etsem iyi olur bu ayın sonunda zayıf hamile kalırım belki:)
İns hersey iyi olacak hepimiz icin cok sukur inançlı kisileriz Rabbimin gücü kuvveti sonsuz
Bu ara ne dusunuyorum biliyormusun diyorum kendime yaradılış amacımız ne ? Evlenmek cocuk sahibi olmakmi yoksa Rabb'ime laik kul olmakmi
Bu olayı öğrendiğimden beri gece gündüz dua ediyordum ama oncesinde gece uyurken bır fatiha bile okumadan yatardim nankör deilmiyim sıkışıncami dua etmek lazım
Bu ara böle seyleri çok dusunuyorum kafam cok karisik
İns hersey iyi olacak hepimiz icin cok sukur inançlı kisileriz Rabbimin gücü kuvveti sonsuz
Bu ara ne dusunuyorum biliyormusun diyorum kendime yaradılış amacımız ne ? Evlenmek cocuk sahibi olmakmi yoksa Rabb'ime laik kul olmakmi
Bu olayı öğrendiğimden beri gece gündüz dua ediyordum ama oncesinde gece uyurken bır fatiha bile okumadan yatardim nankör deilmiyim sıkışıncami dua etmek lazım
Bu ara böle seyleri çok dusunuyorum kafam cok karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?