Sabredenler Kulübü 2012 :)

herkese günaydııııııııınnnnn umarım bugün de dünkü gibi sessiz olmaz buralar sinhus bacım rabbim kalbinden geçen bütün dua ve dileklerini hakkında hayırlı kılarak nasip etsin inşallah

Allah Allah herkes gelsin ben kocamla gezmeye gidicem o da iyiyimiş vallahaa

günaydın kızlar topik dökülüyor kimse gelmiyo artık bende pek giremiyorum

gel kız buraa yolcem saçlarını ben öle diom mu hiç piiii

ya ben de bu et olayına baya takıkım ben zaten salam sosise elimi sürmem hiç sevmem ama eşşim yiyo diye ıyısınden almaya çalışıyorum
sucuk cok severım onu da %100 dana ve bilindik amrka olsun diye arıyorum ama ınan bazen onlara da guvenemıyorum
ve ınanırmısın coğu yerde %100 dana sucuk yok pahalı oldugu ıcın satılmıyor en ıyısı kasap aslında kayınbabam
afyonlu yanı anlar sucuktan o yaptırır bzie yollar bazen onun tadı hıcbıyerde yok Allah korusun bizi napalım hersey yalan dolan olmuss
sağol canım bılgıler ıcın cıdden cok faydalı oldu :) her eve lazımsın

günaydın canım e herks cıkarsa sessiz olr tabı gelnde seslensın :)

Slm kuzucuklarim cok heycanliyim adet oldum 5 gun erken geldi:) yarın sabah doktora gidip iğnelerini Alcam
Gece uyuyamadim heycandan korkudan azıcık zamanımız kaldı 10 gun sonra amlyt olcaz yazarkn karnıma ağrılar giriyor heycandan
İns son adet olusumdur cok korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun hep amlythaneden doktorun çıkıp birsuru sperm bulunduğunu söylediğini hayal ediyorum umarım tersi olmaz :)
Allah rızası icin su son günlerinizde dualarınızı eksik etmeyin seviyorum hepinizi ins hamileliğimizin bebeklerimizin de sohbetlerini yaparız :)

canım aklımdasın duamdasın ınsallah birsürü sperm bulunucak gönlünü ferah tut

çok az kalmış cidden 10 güncük nedir kii

kızzz ben torpilliyim bilmiyonmu hastayım ya ondan ve omzum feci ağrıyor şu anda nasıl gitcem bilmiyorum kocişim kahvaltı hazırlıyor yeni uyandıkta bu arada herkese günaydınlar güsel bir gün olsun inş hepimize

dualarımız seninle tatlımm... bu aralar pek giremiyorum ama aklımdasınızzz

canım aklımdasın duamdasın ınsallah birsürü sperm bulunucak gönlünü ferah tut

çok az kalmış cidden 10 güncük nedir kii

Ay ins cnm bnm ins offfff uyusam uyansam amlyt sonucunu alsam
Sperm bulunsa varya hamile olmuş kdr sevineceğim
En azından ilk tup bebek tutmasa 2-3-4 ... Denerim hep hep umutlu olurum ama ya yoksa iste Ozaman ne olur hiç bilmiyorum

hadiii kızlarr canlanın biraz bılıyorum havanın karanlıgı içinizide sıkıyor poflayıp pufluyorsunuz calısmak gelmıyor ıcınızden nerdesinz gelin bıdı bıdıya:)

ohh koc akahvaltıyı hazırlasın kzıalr topiği doldursun recsn sultanım hasekım dinlensın ohh

ben de kırıcam kolumu kız şaka yapiom hee afiyet bal şeker olsn gecmıs olsun canım

Ay ins cnm bnm ins offfff uyusam uyansam amlyt sonucunu alsam
Sperm bulunsa varya hamile olmuş kdr sevineceğim
En azından ilk tup bebek tutmasa 2-3-4 ... Denerim hep hep umutlu olurum ama ya yoksa iste Ozaman ne olur hiç bilmiyorum

canım sabır sabır sabır olucak ınsallah :)

Sabrın sonu selamet olur ins..
Hepimiz koca göbekli hamis olalım ins:)

hadiii kızlarr canlanın biraz bılıyorum havanın karanlıgı içinizide sıkıyor poflayıp pufluyorsunuz calısmak gelmıyor ıcınızden nerdesinz gelin bıdı bıdıya:)
Burda hava cok guzel ama benim icim kapalı:)
ay evet hava kapalı ve serınnn ben de bişi dicektım emmeee kımse gelemdı

De cnmmm ben cikcak ise gitcem şimdi gelince okurum:)

adanada da hava bozuk yağmur var hava çok sıcak ama terliyoruz ne olcak halimiz hayır olsun.... dün akşam teyzeme gittim meryem suresi okumuştu bana 41 adet hergün 1 bardak su koymuş önüne o sularıda büyük şişelere oymuş gel al bitti 41 gün okudum dedi dua et iç hergün 3-5 bardak kocanda işçin dedi çok heyecen yaptım... allahım dularımızı hayrda çıkarsın inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…