- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.821
herkese hayırlı akşamlarrr 2gün girmedim topic dökülüyor...herkes nerde önceden geçmişi oku oku bitmezdi şimdi 5dk bile sürmedi okumam...
lütfen yarın herkes gelsin topice,ama ben yine yokum kocişimle gezmeye gitcez inşşş
vede saçımı kestirip boyatmayı düşünüyorum kısmetse inş güsel olurummm
günaydın kızlar topik dökülüyor kimse gelmiyo artık bende pek giremiyorum
canım bugün çok yoğundum ben, cevap yazamadım.
ne yazık ki durum göründüğü gibi. biz bunu yıllardır söylüyoruz zaten. yakınlarıma sucuktan ziyade sosis ve salam yememelerini söylerim genelde. Aslında bütün bunlar denetim ve ceza eksikliğinden oluyor. adam ürünün üzerine %100 dana eti yazıyor ancak, içine o şekilde koymuyor. Bu o kadar az denetleniyor ki. ya da denetimden çıkan sonuca verilen ceza hafif oluyor. Ve bu firmalar kamuoyuna açıklanmıyor. Şimdi Avrupa Birliğine uyum sürecinde bazı zorunluluklar getirildi. Biraz da bu yüzden ifşa oldu bu durumlar. Güvendiğiniz firmanın ya da kasabın ürününü tüketebilirsiniz. Et ve et ürününde, fiyat önemli bir gösterge.
..
herkese günaydııııııııınnnnnumarım bugün de dünkü gibi sessiz olmaz buralar sinhus bacım rabbim kalbinden geçen bütün dua ve dileklerini hakkında hayırlı kılarak nasip etsin inşallah
günaydıınnn cicişleriimmm bı gelınde senlensın surası yaaa bıraz bıdı bıdı yapalım:)
Slm kuzucuklarim cok heycanliyim adet oldum 5 gun erken geldi:) yarın sabah doktora gidip iğnelerini Alcam
Gece uyuyamadim heycandan korkudan azıcık zamanımız kaldı 10 gun sonra amlyt olcaz yazarkn karnıma ağrılar giriyor heycandan
İns son adet olusumdur cok korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun hep amlythaneden doktorun çıkıp birsuru sperm bulunduğunu söylediğini hayal ediyorum umarım tersi olmaz :)
Allah rızası icin su son günlerinizde dualarınızı eksik etmeyin seviyorum hepinizi ins hamileliğimizin bebeklerimizin de sohbetlerini yaparız :)
Allah Allah herkes gelsin ben kocamla gezmeye gidicem o da iyiyimiş vallahaa
gel kız buraa yolcem saçlarınıben öle diom mu hiç piiii
ya ben de bu et olayına baya takıkım ben zaten salam sosise elimi sürmem hiç sevmem ama eşşim yiyo diye ıyısınden almaya çalışıyorum
sucuk cok severım onu da %100 dana ve bilindik amrka olsun diye arıyorum ama ınan bazen onlara da guvenemıyorum
ve ınanırmısın coğu yerde %100 dana sucuk yok pahalı oldugu ıcın satılmıyor en ıyısı kasap aslında kayınbabam
afyonlu yanı anlar sucuktan o yaptırır bzie yollar bazen onun tadı hıcbıyerde yok Allah korusun bizi napalım hersey yalan dolan olmuss
sağol canım bılgıler ıcın cıdden cok faydalı oldu :) her eve lazımsın
evet yaa herkes gelsin topiğeben de dün kestirdim saçlarımı,çok güzel oldu sana da şimdiden sıhhatler olsun bacım
Slm kuzucuklarim cok heycanliyim adet oldum 5 gun erken geldi:) yarın sabah doktora gidip iğnelerini Alcam
Gece uyuyamadim heycandan korkudan azıcık zamanımız kaldı 10 gun sonra amlyt olcaz yazarkn karnıma ağrılar giriyor heycandan
İns son adet olusumdur cok korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun hep amlythaneden doktorun çıkıp birsuru sperm bulunduğunu söylediğini hayal ediyorum umarım tersi olmaz :)
Allah rızası icin su son günlerinizde dualarınızı eksik etmeyin seviyorum hepinizi ins hamileliğimizin bebeklerimizin de sohbetlerini yaparız :)
canım aklımdasın duamdasın ınsallah birsürü sperm bulunucak gönlünü ferah tut
çok az kalmış cidden 10 güncük nedir kii
kızzz ben torpilliyim bilmiyonmu hastayım ya ondan ve omzum feci ağrıyor şu anda nasıl gitcem bilmiyorumkocişim kahvaltı hazırlıyor yeni uyandıkta bu arada herkese günaydınlar güsel bir gün olsun inş hepimize
Ay ins cnm bnm ins offfff uyusam uyansam amlyt sonucunu alsam
Sperm bulunsa varya hamile olmuş kdr sevineceğim
En azından ilk tup bebek tutmasa 2-3-4 ... Denerim hep hep umutlu olurum ama ya yoksa iste Ozaman ne olur hiç bilmiyorum
ohh koc akahvaltıyı hazırlasın kzıalr topiği doldursun recsn sultanım hasekım dinlensın ohh
ben de kırıcam kolumukız şaka yapiom hee afiyet bal şeker olsn gecmıs olsun canım
canım sabır sabır sabır olucak ınsallah :)
hadiii kızlarr canlanın biraz bılıyorum havanın karanlıgı içinizide sıkıyor poflayıp pufluyorsunuz calısmak gelmıyor ıcınızden nerdesinz gelin bıdı bıdıya:)
Sabrın sonu selamet olur ins..
Hepimiz koca göbekli hamis olalım ins:)
Burda hava cok guzel ama benim icim kapalı:)hadiii kızlarr canlanın biraz bılıyorum havanın karanlıgı içinizide sıkıyor poflayıp pufluyorsunuz calısmak gelmıyor ıcınızden nerdesinz gelin bıdı bıdıya:)
ay evet hava kapalı ve serınnnben de bişi dicektım emmeee kımse gelemdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?