Sabredenler Kulübü 2012 :)

adanada da hava bozuk yağmur var hava çok sıcak ama terliyoruz ne olcak halimiz hayır olsun.... dün akşam teyzeme gittim meryem suresi okumuştu bana 41 adet hergün 1 bardak su koymuş önüne o sularıda büyük şişelere oymuş gel al bitti 41 gün okudum dedi dua et iç hergün 3-5 bardak kocanda işçin dedi çok heyecen yaptım... allahım dularımızı hayrda çıkarsın inş..

canım hoşgeldın ohh ne güzel şifa olur ınsallah canım :) :) :)

evet yaa herkes gelsin topiğe ben de dün kestirdim saçlarımı,çok güzel oldu sana da şimdiden sıhhatler olsun bacım

hepimiz saç değişikliğine gitmişizz ben de haftaya kestireceğim yani accık saçlarım uzun ve kıyamıyorum şöyle katlarını toplatayım dedim havalı olsun

annemler geliyor da güzelleşeyim dedim,

anaa ben de boyıycaktım untuum yaa ıkıncı kat boyyaı atacadım tüh kaldıı

ayy hadi bakalım allah kabul etsin herkesin dualarını hayırlsıyla daha fazla bekletmesin rabbim sizi,bizi

canım benim de bitmek üzere 200 tanemi ne kaldı bir kaç güne bitiririm canım,haber veririm sana da,rabbim inşallah ellerimizi boş çevirmez,hayırlısıyla bu ay hamile kalcaksın ben inanıyorum dualarımız seninle

ayyy canım yaaaaaaaaaaaaaaaa nası sevindim anlatamam,tebrik ederimmmmşimdi tüyoları ver bakıyım? benim yarın yumurtlama günüm? salı günü oldu..bugün yarın ve c.tesi de yapalım diyorum eşime,nasıl sen nasıl çalışmıştın bu ay? yumurtlama günü ve ertesi günümü çalışmıştın:26:

hamilesin yaniiiiiiii Koşun yetişin kızlar hamilemiz vaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr Eeee ne zmaan gitcen kan testine?????????????????????????????????????????????????

canım :) darısı basınıza en kısa zamanda ınsallah :)

pazartesı salı kadın doğuma gidicem iğnem yok iğne yazdırıcam test de yapar dr

sanıyorum bakalım ne olucak gecenkınde diek net kırrmızı çzigi çıkmıstı bu sefer az

onddan daha silik ama daha gunum gecmemıstı ondna oalbilir canım :)

ay ınsallah bus efer 9 ayı tamamalrım alırım kucagıma rabbim ne olur yasatma aynı acıları

merak etme hiçbişey olmaz rabbimin izniyle,çok dua ederiz burda hepimiz seferber oluruz senin için de salavati tefriciye okurum hem kurban falan da kestiniz,sen çok ama çok dikkat kendine,gelişmelerden haberdar et bizi de

CANIM ALLAH RAZI OSLUN SAĞOL TATLIM YAA :) DARISI BASINIZA NINSALLAHH INSALLAHH

EKLEYIM TEST RESIMELRIMI ,

9,10,11 günelr ilişki oldu aralıksız gunler az oldugu ıcın ara vermedık canım

11. gundne sonrada ılıskıye devam ettık ama dıkkat etmedık cunku ovu bıtmıstı zaten :)

bu alttakılerı de regle 3 gun ve 4 gün kala yaptım ovu tetsı gebelıgı gosterıyro diyolar die

genede ınanamdım bu sabah beta hcg yaptım çift çzigi gordum bi de ovu yaptım o da çift çizgiydi böle iştee

Son düzenleme:
merak etme hiçbişey olmaz rabbimin izniyle,çok dua ederiz burda hepimiz seferber oluruz senin için de salavati tefriciye okurum hem kurban falan da kestiniz,sen çok ama çok dikkat kendine,gelişmelerden haberdar et bizi de

kuzumm inş senin de hamiş haberlerini okuruzzz

wuhuuuuu havai fişek patlatmak istiyorummmm:) kızlar tutun halayın ucunuuu

eheueheu ayagımı sürüyeyeımm herkes hamıs kalsın

canım evet cok sukru gerekenlerı yaptık ama kalbim pır pır hayırlısı olsun ınsallahh

bakalım bir hafta boyunca sadaka verın demıstı bı teyze bı de 3 cuma sadaka verın

dmeıstı 3 gunde oruc tut dmeıstı öle yapayım dıyorum bir sadaka bin belayı def eder sonucta

Allah razı oslun cnaım ya sağol gerekrıse sölerım ben okuruz ınsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…