- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.861
amın ınsallah canım sağoll
ayy ınsallahhh
al canım al nıye stres olasın kı yau
ayy inşallah,inşallaaaaaaaahhhkuzumm inş senin de hamiş haberlerini okuruzzz
eheueheu ayagımı sürüyeyeımmherkes hamıs kalsın
canım evet cok sukru gerekenlerı yaptık ama kalbim pır pır hayırlısı olsun ınsallahh
bakalım bir hafta boyunca sadaka verın demıstı bı teyze bı de 3 cuma sadaka verın
dmeıstı 3 gunde oruc tut dmeıstı öle yapayım dıyorum bir sadaka bin belayı def eder sonucta
Allah razı oslun cnaım ya sağol gerekrıse sölerım ben okuruz ınsallah :)
ayy inşallah,inşallaaaaaaaahhhkuzumm inş senin de hamiş haberlerini okuruzzz
canım evet cok sukru gerekenlerı yaptık ama kalbim pır pır hayırlısı olsun ınsallahh
bakalım bir hafta boyunca sadaka verın demıstı bı teyze bı de 3 cuma sadaka verın
dmeıstı 3 gunde oruc tut dmeıstı öle yapayım dıyorum bir sadaka bin belayı def eder sonucta
Egem bacim benim daha okumana gerek yok kayınpederim cok okudu azıcık kaldı simdi toplamda 1000 tane okuduk Akdeniz sweet le birlikte . Aksam elorense bacim soyluycek kaçlar okuduğunu sende toplamı soyle aksam kayınpederimi arayıp soyluycem:)canım benim de bitmek üzere 200 tanemi ne kaldı bir kaç güne bitiririm canım,haber veririm sana da,rabbim inşallah ellerimizi boş çevirmez,hayırlısıyla bu ay hamile kalcaksın ben inanıyorumdualarımız seninle
Ayşe cnm hamilemisin Oley Oley oleyyyyyyy icim kıpır kıpır oldu doktora git gel hadi :)amın ınsallah canım sağoll
ayy ınsallahhh
al canım al nıye stres olasın kı yau
hangi marka alayım canım
ayy inşallah,inşallaaaaaaaahhh
tamam işte rabbim büyüktür bişey olmaz gönlünü ferah tut canımbize de dua et anne adayı senin duan kabul olur
aminn canım sürt ayagını iyice:) Allah devamını görmeyi nasip etsın ınsallah:) demekki topikimizdeki fırtına öncesi sessizlikmiiş:)
Egem bacim benim daha okumana gerek yok kayınpederim cok okudu azıcık kaldı simdi toplamda 1000 tane okuduk Akdeniz sweet le birlikte . Aksam elorense bacim soyluycek kaçlar okuduğunu sende toplamı soyle aksam kayınpederimi arayıp soyluycem:)
Ayşe cnm hamilemisin Oley Oley oleyyyyyyy icim kıpır kıpır oldu doktora git gel hadi :)
ayşe ben dedim bak hamileyim dedin topiğin canına can geldi
Egem bacim benim daha okumana gerek yok kayınpederim cok okudu azıcık kaldı simdi toplamda 1000 tane okuduk Akdeniz sweet le birlikte . Aksam elorense bacim soyluycek kaçlar okuduğunu sende toplamı soyle aksam kayınpederimi arayıp soyluycem:)
Ayşe cnm hamilemisin Oley Oley oleyyyyyyy icim kıpır kıpır oldu doktora git gel hadi :)
canım ben de kullanıyorum ovulasyon testi hiç stres olmuyosun aksine daha rahat oluyosun,acaba bugün yumrtladım mı noldu ne bitti diye endişen olmuyo,kendini tanıyosunben gittigdiyor dan aldım,laboquick marka 24 ovu test+3 gebelik testi 30 tl mi neydi sen netten araştır bu marka güvenilir,herkes bundan kullanıyo
tamam kuzum sana uyacağım
çalışmalara başladıklakin eşim ilaçkullanıyorhemen ilk ayda etkisini göstermez diyorum, buay bebiş beklemeyeceğim
ama şu testlerialayım da haziranda yapayım diyorum...
bence de faydası görceksinkızlar ben namaza gidiyorum geç bile kaldım,gelince görüşürüz,bi yere kaybolmayın!
kızlar ben yemek yemege gıdıyorum baya acıktım :) saat ıkı olmus hadı gelrıım yarım saate
canım daha önce de anlatmıştım ben zaten okuyorum hep,sen bu duayı okumamızı istediğinde de okyodum,bi dileğim olsun falan diye okumam,hoşuma gider bu dua hep okurum,biter başa döner yine devam ederim..sen bizden okumamızı istediğinde ben zaten yine okuyodum 4024 temiydim neydim şuanda 4200 deyim bitiricem sana ve senin gibi tedavi gören tüm insanlara bağışlıcam
canım bende sana yazıcaktm ay she nın sevıncnden yazmayı unutmusum işlerden fırsat buldkca okuyabldim sana 100 tane okudum canım
Allah razı olsun bacim aksama toplayıp kayınpederimi ariycam eksikleri tamamlayacak
Rabbim dualarımızı kabul etsin
İyiki hepinizi tanıdım Yuz yüze görüşmedik ama kalben cok iyi tanıyoruz birbirimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?