- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.881
hah onu dicem sabah beri ben test yaptım çift çizgii
E boya da kaldı haliyle
ye ye iyi bak kendine sen iki canlısın
canım daha önce de anlatmıştım ben zaten okuyorum hep,sen bu duayı okumamızı istediğinde de okyodum,bi dileğim olsun falan diye okumam,hoşuma gider bu dua hep okurum,biter başa döner yine devam ederim..sen bizden okumamızı istediğinde ben zaten yine okuyodum 4024 temiydim neydim şuanda 4200 deyim bitiricem sana ve senin gibi tedavi gören tüm insanlara bağışlıcam
kuzum tebrik ederim:81::81:rabbim tamamına erdirir inş.kucağına almayı da nasip etsin.ogünü de kutlarız burda inş
slm canlar bugün benim dua günümmüş görünce pek sevindirik oldum Allah hepinizden razı olsun dua eden edemeyen herkese cok teşekkür ederim
ayshe tebrık ederım cnm inşallah sağ salim kucağına almayı nasip olu inşallahhaftaya kayınvalidem gelcek 1 haftalığına temizlik yapıyorum bahar temizliğimde aradan cıkıyor öpüyorum hepinizi
merhaba arkadaşlar
doktordan geldim şimdi adetin 11.günü klomen kullandım ama yumurtalarım büyüyemiş daha.
sizce problem mi var,doktor yumurtan küçük ama 4 gün boyunca her akşam işki yapın dedi:18::18:
e
canım bugun bı arkadas daha sordu da hormon sevıyesıyle alakalı bence kımının hormonu hızla yukselıo yum hemen buyyo
hemen catlıo 2-3 gun de kı benım öle oldu bazısının da hormon yava syukselıo ama yumurta genede buyyo
ve yumurtlama süresi uzuo yanı bence dınle doktorunu calısmaya devam ınslalah gelırr bu ay bebıss :)
canım doktor öyle dedi,4 gün boyunca ilişki olsun dedi,sonra da umutszca gerçi daha küçük yumurtan dedi.ama olsun dedi.yani o kadar ilaçtan sonra büyüyümesi beni üzdü.
inşallah gelir bebişlerimiz ama çok umutsuzum(((
canım hayırlısıolsun sen çalış gerısını dusunme nasipse zaten olucak hıc bozma moralını lütfen :)
canım hayırlısıolsun sen çalış gerısını dusunme nasipse zaten olucak hıc bozma moralını lütfen :)
canım bilemiyorum kafam kazan gibi oldu şimdi.çok düşündüm herhalde.
nasipse olcak,ama ben bi daha doktora gitmeyi düşünmüyorım,daha da psikolojimi bozdu orası
stres hormonalrı cok etkılıyor bunu bılıyor musun ???? stres yapmaman hayrına olur canım rahatla relaxxx
stres hormonalrı cok etkılıyor bunu bılıyor musun ???? stres yapmaman hayrına olur canım rahatla relaxxx
ayşecimmm ruhsar_86'nın yazısını görünce anladımmmm
HAMİŞSSİN SANIRIIIIMMMMMMMM
TEBRİK EDERİM CANIM YAA
İNŞALLAH BU SEFER KUCAĞINA ALIRSIN YAVRUNU
cnmmm inşallah bu ay da senin haberini alırız..şimdi gördüm yumurtalar tam büyümemiş diye üzülmüşsün ama bak bende klomen kullandım kontrole gittiğimde tam büyümemişti 13mmdi..biraz daha bekledik ama bu arada gün aşırı ilişki demişti doktor..sonra bikaç gün sonra yine gittim büyümüşlerdi sonrasında çatlatma iğnesi fln derken oldu sonunda..
sen de sakın takma kafana büyüyecek onlar sen doktoru dinle böyle sıkıntı fln yapma kendine bu sefer yumurtlamanı engellersin kafana taktıkça sonra niye olmuyo diye debelenir durursun..
rahat bırak kendini tadını çıkar bu anların:)
bak ben kocamı unuttum resmen kardeş olduk yasak geldi bize.......senin de olunca gelebilir yasaklar tadını çıkarmaya bak bu günlerinin:))
haklısın canım,perşembe günü tekrardan gidceğim.doktor mayıs 15inde gel dedi ve o gün adetimin 16.günü.yararı olacak mı,çatlatma iğnesi yetişir mi yumurtalar bilmiyorum.Kısmet artık.
ay_she cnmmmm çooooook sevindim...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..bugün içime doğmuştu aslında sırf seni merak ettiğim için girdim valla çok da mutlu oldum cnm...
bundan sonra 2 kat dikkatli oluyoruz artık bebişlerimizi kucağımıza alalım:)))
ayşecimmm ruhsar_86'nın yazısını görünce anladımmmm
HAMİŞSSİN SANIRIIIIMMMMMMMM
TEBRİK EDERİM CANIM YAA
İNŞALLAH BU SEFER KUCAĞINA ALIRSIN YAVRUNU
canım hayırlı uğurlu olsun ne güzel böyle bir haberi almak Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah çok sevindim senin adına darısı bütün isteyen herkese ve bana inşallah
bugün hep hamileleri gördüm,karnı burnunda ikinci çocuğuna,3.çocuğuna hamile olanlar vardı.2-3 tanesi de günü gelmiş,son açılma durumu kontrolü için gelmişti,ilk bebeklerine hamile kalanlar vardı 3-4 tane,ultrasondan çıktılar gülümseyerek,ellerinde ultrason resimleri.Çok duygulandım,çok.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?