Sabredenler Kulübü 2012 :)

slm canlar bugün benim dua günümmüş görünce pek sevindirik oldum Allah hepinizden razı olsun dua eden edemeyen herkese cok teşekkür ederim

ayshe tebrık ederım cnm inşallah sağ salim kucağına almayı nasip olu inşallah haftaya kayınvalidem gelcek 1 haftalığına temizlik yapıyorum bahar temizliğimde aradan cıkıyor öpüyorum hepinizi

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]24 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD] 25 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]26 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]27 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]28 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]29 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]30 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]31 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]1 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]2 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]3 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]16 ay
[/TD]
[TD]4 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]11 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]12 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]9 ay
[/TD]
[TD]13 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]14 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]15 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]16 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]17 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainsun
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]18 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]19 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugünsinhus (sinem) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

merhaba arkadaşlar
doktordan geldim şimdi adetin 11.günü klomen kullandım ama yumurtalarım büyüyemiş daha.
sizce problem mi var,doktor yumurtan küçük ama 4 gün boyunca her akşam işki yapın dedi:18::18:

ye ye iyi bak kendine sen iki canlısın

eheueheu anaam ye ye doyuramam onu cok actır kaç gunluk yol

maşallah sana canım Allah razı olsun senden Allah kabul etsın dualarını ciddden örnek bi davranış

kuzum tebrik ederim:81::81:rabbim tamamına erdirir inş.kucağına almayı da nasip etsin.ogünü de kutlarız burda inş

Allah razı olsun canım amınn ınsallah bus efer hayırlsııyal tamamalrım :) darısı basınzıa tatlımm

sağol sinhusum tesekkur ederım darısı en ksıa zamanda basına ınsallahhh :)

canım bugun bı arkadas daha sordu da hormon sevıyesıyle alakalı bence kımının hormonu hızla yukselıo yum hemen buyyo

hemen catlıo 2-3 gun de kı benım öle oldu bazısının da hormon yava syukselıo ama yumurta genede buyyo

ve yumurtlama süresi uzuo yanı bence dınle doktorunu calısmaya devam ınslalah gelırr bu ay bebıss :)

canım doktor öyle dedi,4 gün boyunca ilişki olsun dedi,sonra da umutszca gerçi daha küçük yumurtan dedi.ama olsun dedi.yani o kadar ilaçtan sonra büyüyümesi beni üzdü.
inşallah gelir bebişlerimiz ama çok umutsuzum (((

Son düzenleme:

canım hayırlısıolsun sen çalış gerısını dusunme nasipse zaten olucak hıc bozma moralını lütfen :)

canım bilemiyorum kafam kazan gibi oldu şimdi.çok düşündüm herhalde.

nasipse olcak,ama ben bi daha doktora gitmeyi düşünmüyorım,daha da psikolojimi bozdu orası

stres hormonalrı cok etkılıyor bunu bılıyor musun ???? stres yapmaman hayrına olur canım rahatla relaxxx

ay_she cnmmmm çooooook sevindim...

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..bugün içime doğmuştu aslında sırf seni merak ettiğim için girdim valla çok da mutlu oldum cnm...

bundan sonra 2 kat dikkatli oluyoruz artık bebişlerimizi kucağımıza alalım:)))

ayşecimmm ruhsar_86'nın yazısını görünce anladımmmm
HAMİŞSSİN SANIRIIIIMMMMMMMM
TEBRİK EDERİM CANIM YAA
İNŞALLAH BU SEFER KUCAĞINA ALIRSIN YAVRUNU

stres hormonalrı cok etkılıyor bunu bılıyor musun ???? stres yapmaman hayrına olur canım rahatla relaxxx

canım hayırlı uğurlu olsun ne güzel böyle bir haberi almak Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah çok sevindim senin adına darısı bütün isteyen herkese ve bana inşallah

bugün hep hamileleri gördüm,karnı burnunda ikinci çocuğuna,3.çocuğuna hamile olanlar vardı.2-3 tanesi de günü gelmiş,son açılma durumu kontrolü için gelmişti,ilk bebeklerine hamile kalanlar vardı 3-4 tane,ultrasondan çıktılar gülümseyerek,ellerinde ultrason resimleri.Çok duygulandım,çok.....

TEBRİK EDERİM CANIM YAA

cnmmm inşallah bu ay da senin haberini alırız..şimdi gördüm yumurtalar tam büyümemiş diye üzülmüşsün ama bak bende klomen kullandım kontrole gittiğimde tam büyümemişti 13mmdi..biraz daha bekledik ama bu arada gün aşırı ilişki demişti doktor..sonra bikaç gün sonra yine gittim büyümüşlerdi sonrasında çatlatma iğnesi fln derken oldu sonunda..

sen de sakın takma kafana büyüyecek onlar sen doktoru dinle böyle sıkıntı fln yapma kendine bu sefer yumurtlamanı engellersin kafana taktıkça sonra niye olmuyo diye debelenir durursun..
rahat bırak kendini tadını çıkar bu anların:)
bak ben kocamı unuttum resmen kardeş olduk yasak geldi bize.......senin de olunca gelebilir yasaklar tadını çıkarmaya bak bu günlerinin:))

haklısın canım,perşembe günü tekrardan gidceğim.doktor mayıs 15inde gel dedi ve o gün adetimin 16.günü.yararı olacak mı,çatlatma iğnesi yetişir mi yumurtalar bilmiyorum.Kısmet artık.

haklısın canım,perşembe günü tekrardan gidceğim.doktor mayıs 15inde gel dedi ve o gün adetimin 16.günü.yararı olacak mı,çatlatma iğnesi yetişir mi yumurtalar bilmiyorum.Kısmet artık.

:) tam bnm gittiğim gün cnm 16.gün yumurtalar büyümüştü o gün iğne vuruldum 17.gün yumurtlama oldu.....hadi bakalım inşallah sonumuz da benzer:))

hehe hıssetmısın demekkı :) ben cok guclu bı sekıdle regl gelcek dıe hıssedıodm ma yanıldım tüm yanılmalar böle olsn dımı :)

canım sağol Allah razı oslun amınn ınsallah ınsallah sorun yasamam busefer

evet ekstra ekstra dıkkat edıcem ınsallah :) hayrılısı olsunn hakkımızda :)

sen de ben de tüm hamılelelr ınsallah sğalıkla tramamalrız 9 ayı hamıs olmayanalrda en ksıa zmanada kavusurlar bebısleırne ınsallahh

TEBRİK EDERİM CANIM YAA

canımm çok sağol ınsallah ınsallah herseyın hayırlısı :)

canım hayırlı uğurlu olsun ne güzel böyle bir haberi almak Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah çok sevindim senin adına darısı bütün isteyen herkese ve bana inşallah

canım amın ınsallah su an tek dılegım o sağlıkla hayrılısıyla kucagıma almak büyütmek :)
nasıb olr ınsallah size de en ksıa zamanda gelir inşallah canım bebıslerınızz :) stres yok durmak yok yola devam :)

canım lütfen böle düşünüp stres yapma lütfen su an takcak olsam o kadar takıcak seyım var kı ilk hamılelıgımde benle beraber olanalr

ıkıncıye hamıle sımdı ıkıncıye hamıkleyken benle hamıle olanalrın bebeklerı 2 yasına değdiii değicek....üçüncü de beraber hamıle

kaldıkalrımın hepsi cinsiyet öğrenip ciciler alıoalr bebekelrıne ben kriz ağlama krizlerim gecmıyor diye kızımın mezarına gıtmedım daha

eşim benı goturmedı zaten bır bebegımız oldugunda kardeısyle gelıcez dedı mezarı hakkında tek bildiğim ağaçların altında

çok ferah bı yerde oldugu zaten gıdersmede onu ordan çıakrırı alırım

diye korkuyyorum ınan nası zor bşey anlatamam sana yağmur yagdıgında aklıma ne gelıo yavrum ıslandı yavrum üşüdü

öldü ama o benım bebeğim cennette anneısnı beklıyo neler var hayatta böyle kendıni üzme pozitif olmazsan hersey daha da zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…