Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım bizde kalp atısını gorene kadar uslu durmayı dusunuyrouz kalp atısınıgoruncede cosmamak laızm tabıı 12. haftayı

gecene kadar az az şekılde devam ederiz inşallahh ahhh önce 7 sonra 9 sonrada 12. haftayı gecsem

içim ne rahat olucak :)

canım benim ya........
seni örnek alınacak birisisn,canımsın...Mukafatın yavrun inşallh kavuşursun bu kez ona...Rabbi'm ona ve sana sağlık sıhhat versin.

tatlım nolur çok ama çok dikkat et..
ben cuma günü iş yerinde çok yoruldum toplantılarım çoktu arabayla ordan oraya dolaştık ve gece kanamam başladı hemde yoğun bi şekilde ben tabi öldüm sanki tek düşündüğüm öldü dedim bu kanamaya dayanmaz..
ertesi gün gözümü karartıp gittim doktora benim sıpa duruyo yerli yerinde 1 haftada kocaman olmuş resmen..
ama onu görene kadar ömrümden ömür gitti resmen...şimdi hafif hafif devam ediyo kanamalarım ve mecburen bugün işbaşı yaptım..
biz bu konuda çok daha fazla hassasız o yüzden kendimize çoook ama çook dikkat etmemiz gerek..
aman iyi koru kendini rabbim bu sefer mükafatlandıracak bizi inşallah cnm

geçick hayırlısıyla o kritik günleri geçiceksin bebiş ve sen inşallah.

geçmiş olsun canım,sen de dikkat et kendine,bebiş en en en önemlisisi sizin hayatınızın için.

canım benim ya........
seni örnek alınacak birisisn,canımsın...Mukafatın yavrun inşallh kavuşursun bu kez ona...Rabbi'm ona ve sana sağlık sıhhat versin.

canım bazısı yanlış anlar belkı bu dedıklerımı inan ki kimse dertsiz değil herkesin başında var bi sıkıntı

üzülerek bişey elde edilmiyo bi durum olur ağlarsın üzülürsün anlıyorum boşaltmak ıstersın kendını

hepimiz aynıyız hepımız yaısyoruz aynı seylerı anlıyorum onun ıcın

ama sonra kalkıp yola devam etmek gerekır herseyı gerıde brıakıp sen de öyle yap

goruceksın olucak bebegın nelerle ugrasıyor ınsanlar

ben inanıyorum olucak ama böyle üzme kendını ve motive et kendını sevişirken zevk al görev belleme

bebıs gelemsede bu ay o kar kalsın yanına çok öpüyorum kendını üzme

ah canımmm benim de bebeğim olacak mı diye sorup duruyorum hep kendime,cevabı yok tabiki.RAbbi'm bilir.
Herkesin sınavı farklı,aynı sınav ama durumlar farklı olabiliyor.
Üzülüyorum,ama önemli değil,arkama baktığım için tökezliyorum bazen,Ama RAbbi'm büyük.Tökezlememem lazım,yola devam.Yapacak da bişi yok bunun dışında.

ah canım cok gecmıs olsunnn yaaa senı cok ıyı anlıyoruum ıkıncı bebegımdeoldu aynısı 5. haftada bir kan geldı
aman aman eısm bile gorunce çığlık attı adam cok fena ben hemen bayılmsıım tabı o kadar kan kaybettım cunku
acile gittik hemen taksıde ayıldıkça bebegım gıttı bebegım öldüü diyordum ama bi gittim sapsağlam duuryo dediğin gibi :)
çok şaşırmsıtım sonra hafıf hafıf leke gordum 14. haftaya kadar ve değişik drlara gıdıyordm kontrol ettrımek
için ve hepsi maşallah cok ıyı bebek çok güzel cok sğalıklı dıoalrdı ınsallah canım sorun yasamazsın

evet dıkkat etmemeı laızm eşime deıdm kalkmıcam hıc dıe ılk zamnaalr yatıcam bol bol alakası pek yok ama olsun olmasın
yatcam ben alla alla demı ama

geçick hayırlısıyla o kritik günleri geçiceksin bebiş ve sen inşallah.

ınsallah canım ınsallahh :)

ben çıkıyorum Allah'a emanet olun arkadaşlar....

hayrılı akşamalr canım ben hep deirm

inanın inanın inanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler

hah onu dicem sabah beri ben test yaptım çift çizgii

E boya da kaldı haliyle

ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aman ALLAAAHHHHH hamiş var hamişşşşş ohhhhh me kadar güzel haber buuuuuuu yarabim topikim şenlendiiii dün gece gördüğüm rüya sana çıktı görüyon mu

rüyamda bende test yapmışım hamileymişimmm 2. test yapmak için çişimin gelmesini beliyordum emin olmak istiyorum kocişte tamam işte kırmızı 2 çizgi çıkmış neden hala çişini tutuyorsun diyo bende elime testi almışım yok yapacam evdeki misafirler gitsin hamiş olduğuma emin olmam lazım diyorum ama yapamadım testi uyandım demekkiii çift çizgi sanaymış

rabbim kucağına almanı nasip etsin kuzummm çok sevindimmm

yani anladığım kadari ile bizim oluduğumuzun harici,nde 2 kez 4444 okunmuş olucak öyle mi tatlım?

canım allah razı olsun darısı basıan ınsallah ebnd e sağlıkla tamamalrım 9 ayı canımm :)

rüyan hayırlara cıksın tatlım bellı olmaz belkı kendınınkını de gormussunduyr :)

ay bu sabah ebnde ıkı tane test yaptım ınanamadım bi türlü ıkıısndede pozitifi görünce bi nebze ınandım

hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla inşallah nasıb olsun hekreseee

kızlar ya bu bal, çörek otu ve tarçın karışımını deneyen oldu mu aranızda ?

canım o mucizeyi ben denemiştim... 6-8 ay klomen serphene tedavilerine hiiç cvp vermeyen yumışlarım hiç ilaç kullanmayım bal tarçın çörek otu kullandığım ay 1.5 cm olmuştu ama ben düzenli yemedim ne yalan söliyim sabah yediysem akşam unuttum bazen tiksindim yiyemedim düzenli yesem belki doktor şaştı yahu sana iğne bile kullandık büyümedi ilaç kullanmadığın ay hiç büyümediği kadar büyüdü bu ne iş falan dedi bende anlattım çörek otunu mikserde çektim 10 kaşık bak 12 çay laşığı tarçoın joydum kavanoza koydum ondan yedim dedim keşke düzenli yeseymişsin dedi ben şimdik yaramın iyileşmesini bekliyorum yine yapacağım bu kez düzenli yiyecem allah kısmet ederse

ya tadı çok kötü sabahları midem kalkıyo ama düzenli olarak yemeye kararlıyım başladım bakalım 12 gün yenecek dimi ?

haklısın canım,perşembe günü tekrardan gidceğim.doktor mayıs 15inde gel dedi ve o gün adetimin 16.günü.yararı olacak mı,çatlatma iğnesi yetişir mi yumurtalar bilmiyorum.Kısmet artık.

cnm 2-3 günde birden büyüyo yumoşlar sen kendine dikkat et sadece ve ilişkinizi düzenli yapın adet olana kadarda umudunu yitirmeden gün aşırı yapın ben adetime 2 gün kala yumurtam çatlamıştı hamiş kalmıştım doktor şok oldu eğer pco varsa sende yumoşların ne zaman ne yapacığı belli olmaz ona göre 1 gün boş 1 gün dolu halvet ödevi veriyorum sana dersine iyi çalış öptüm kuzum

canım sanırım bu mesaj banaydı dimi ? yanlış anlamadım eğer anlamadıysam tamam ödevimi gayet iyi yapıcam

ya tadı çok kötü sabahları midem kalkıyo ama düzenli olarak yemeye kararlıyım başladım bakalım 12 gün yenecek dimi ?

evet canım tadı kötü ama hayıt suyunun falan tadı daha kötü :) onuda denedim ben çörek otunu mikserde çektin dğilmi tüm yutma sakın bağırsakları çiziyormuş ben içerken bi bardak su alıyordum yanıma şurup içer gibi apzıma koyup hemen suyla yutuyordum yoksa ağzımda gezditince tiksinç oluyo tadı hergün yenince... evet canım 12 gün ama ben 15-17 gün falan yiyordum pco luyum ya ancak etki ediyor sabah akşam 1 tatlı kaşığı tarifi varmıydu sende 10tatlı kaşığı çörek otu 12 çay kaşığı tarçın 10 yemek kaşığı bak çörek otunu mikserde un olana kadar çek kavanoza koy üstne hemen acilen balı koy çörek otundaki uçucu yağların uçmaması lazımmış ... rabbim şifamızı versin canım... eğer düzenli yersen doktorada gidiyorsan görürsün yumoş boyu büyüyor doktorunda hemen çatlatma iğnesi vurur bi bakmışsın kelebeğin göbeğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…