- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.901
kızlar ya bu bal, çörek otu ve tarçın karışımını deneyen oldu mu aranızda ?
cnmmm inşallah bu ay da senin haberini alırız..şimdi gördüm yumurtalar tam büyümemiş diye üzülmüşsün ama bak bende klomen kullandım kontrole gittiğimde tam büyümemişti 13mmdi..biraz daha bekledik ama bu arada gün aşırı ilişki demişti doktor..sonra bikaç gün sonra yine gittim büyümüşlerdi sonrasında çatlatma iğnesi fln derken oldu sonunda..
sen de sakın takma kafana büyüyecek onlar sen doktoru dinle böyle sıkıntı fln yapma kendine bu sefer yumurtlamanı engellersin kafana taktıkça sonra niye olmuyo diye debelenir durursun..
rahat bırak kendini tadını çıkar bu anların:)
bak ben kocamı unuttum resmen kardeş olduk yasak geldi bize.......senin de olunca gelebilir yasaklar tadını çıkarmaya bak bu günlerinin:))
canım benim ya........canım lütfen böle düşünüp stres yapma lütfen su an takcak olsam o kadar takıcak seyım var kı ilk hamılelıgımde benle beraber olanalr
ıkıncıye hamıle sımdı ıkıncıye hamıkleyken benle hamıle olanalrın bebeklerı 2 yasına değdiii değicek....üçüncü de beraber hamıle
kaldıkalrımın hepsi cinsiyet öğrenip ciciler alıoalr bebekelrıne ben kriz ağlama krizlerim gecmıyor diye kızımın mezarına gıtmedım daha
eşim benı goturmedı zaten bır bebegımız oldugunda kardeısyle gelıcez dedı mezarı hakkında tek bildiğim ağaçların altında
çok ferah bı yerde oldugu zaten gıdersmede onu ordan çıakrırı alırım
diye korkuyyorum ınan nası zor bşey anlatamam sana yağmur yagdıgında aklıma ne gelıo yavrum ıslandı yavrum üşüdü
öldü ama o benım bebeğim cennette anneısnı beklıyo neler var hayatta böyle kendıni üzme pozitif olmazsan hersey daha da zor olur
canım bizde kalp atısını gorene kadar uslu durmayı dusunuyrouz kalp atısınıgoruncede cosmamak laızm tabıı 12. haftayı
gecene kadar az az şekılde devam ederiz inşallahh ahhh önce 7 sonra 9 sonrada 12. haftayı gecsem
içim ne rahat olucak :)
geçick hayırlısıyla o kritik günleri geçiceksin bebiş ve sen inşallah.canım bizde kalp atısını gorene kadar uslu durmayı dusunuyrouz kalp atısınıgoruncede cosmamak laızm tabıı 12. haftayı
gecene kadar az az şekılde devam ederiz inşallahh ahhh önce 7 sonra 9 sonrada 12. haftayı gecsem
içim ne rahat olucak :)
tatlım nolur çok ama çok dikkat et..
ben cuma günü iş yerinde çok yoruldum toplantılarım çoktu arabayla ordan oraya dolaştık ve gece kanamam başladı hemde yoğun bi şekilde ben tabi öldüm sanki tek düşündüğüm öldü dedim bu kanamaya dayanmaz..
ertesi gün gözümü karartıp gittim doktora benim sıpa duruyo yerli yerinde 1 haftada kocaman olmuş resmen..
ama onu görene kadar ömrümden ömür gitti resmen...şimdi hafif hafif devam ediyo kanamalarım ve mecburen bugün işbaşı yaptım..
biz bu konuda çok daha fazla hassasız o yüzden kendimize çoook ama çook dikkat etmemiz gerek..
aman iyi koru kendini rabbim bu sefer mükafatlandıracak bizi inşallah cnm
canım benim ya........
seni örnek alınacak birisisn,canımsın...Mukafatın yavrun inşallh kavuşursun bu kez ona...Rabbi'm ona ve sana sağlık sıhhat versin.
canım bazısı yanlış anlar belkı bu dedıklerımı inan ki kimse dertsiz değil herkesin başında var bi sıkıntı
üzülerek bişey elde edilmiyo bi durum olur ağlarsın üzülürsün anlıyorum boşaltmak ıstersın kendını
hepimiz aynıyız hepımız yaısyoruz aynı seylerı anlıyorum onun ıcın
ama sonra kalkıp yola devam etmek gerekır herseyı gerıde brıakıp sen de öyle yap
goruceksın olucak bebegın nelerle ugrasıyor ınsanlar
ben inanıyorum olucak ama böyle üzme kendını ve motive et kendını sevişirken zevk al görev belleme
bebıs gelemsede bu ay o kar kalsın yanınaçok öpüyorum kendını üzme
tatlım nolur çok ama çok dikkat et..
ben cuma günü iş yerinde çok yoruldum toplantılarım çoktu arabayla ordan oraya dolaştık ve gece kanamam başladı hemde yoğun bi şekilde ben tabi öldüm sanki tek düşündüğüm öldü dedim bu kanamaya dayanmaz..
ertesi gün gözümü karartıp gittim doktora benim sıpa duruyo yerli yerinde 1 haftada kocaman olmuş resmen..
ama onu görene kadar ömrümden ömür gitti resmen...şimdi hafif hafif devam ediyo kanamalarım ve mecburen bugün işbaşı yaptım..
biz bu konuda çok daha fazla hassasız o yüzden kendimize çoook ama çook dikkat etmemiz gerek..
aman iyi koru kendini rabbim bu sefer mükafatlandıracak bizi inşallah cnm
geçick hayırlısıyla o kritik günleri geçiceksin bebiş ve sen inşallah.
ben çıkıyorum Allah'a emanet olun arkadaşlar....
ah canımmm benim de bebeğim olacak mı diye sorup duruyorum hep kendime,cevabı yok tabiki.RAbbi'm bilir.
Herkesin sınavı farklı,aynı sınav ama durumlar farklı olabiliyor.
Üzülüyorum,ama önemli değil,arkama baktığım için tökezliyorum bazen,Ama RAbbi'm büyük.Tökezlememem lazım,yola devam.Yapacak da bişi yok bunun dışında.
hah onu dicem sabah beri ben test yaptım çift çizgii
E boya da kaldı haliyle
canım daha önce de anlatmıştım ben zaten okuyorum hep,sen bu duayı okumamızı istediğinde de okyodum,bi dileğim olsun falan diye okumam,hoşuma gider bu dua hep okurum,biter başa döner yine devam ederim..sen bizden okumamızı istediğinde ben zaten yine okuyodum 4024 temiydim neydim şuanda 4200 deyim bitiricem sana ve senin gibi tedavi gören tüm insanlara bağışlıcam
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aman ALLAAAHHHHH hamiş var hamişşşşş ohhhhh me kadar güzel haber buuuuuuu yarabim topikim şenlendiiii dün gece gördüğüm rüya sana çıktı görüyon mu
rüyamda bende test yapmışım hamileymişimmm 2. test yapmak için çişimin gelmesini beliyordum emin olmak istiyorum kocişte tamam işte kırmızı 2 çizgi çıkmış neden hala çişini tutuyorsun diyo bende elime testi almışım yok yapacam evdeki misafirler gitsin hamiş olduğuma emin olmam lazım diyorum ama yapamadım testi uyandım demekkiii çift çizgi sanaymış
rabbim kucağına almanı nasip etsin kuzummm çok sevindimmm
kızlar ya bu bal, çörek otu ve tarçın karışımını deneyen oldu mu aranızda ?
canım o mucizeyi ben denemiştim... 6-8 ay klomen serphene tedavilerine hiiç cvp vermeyen yumışlarım hiç ilaç kullanmayım bal tarçın çörek otu kullandığım ay 1.5 cm olmuştu ama ben düzenli yemedim ne yalan söliyim sabah yediysem akşam unuttum bazen tiksindim yiyemedim düzenli yesem belki doktor şaştı yahu sana iğne bile kullandık büyümedi ilaç kullanmadığın ay hiç büyümediği kadar büyüdü bu ne iş falan dedi bende anlattım çörek otunu mikserde çektim 10 kaşık bak 12 çay laşığı tarçoın joydum kavanoza koydum ondan yedim dedim keşke düzenli yeseymişsin dedi ben şimdik yaramın iyileşmesini bekliyorum yine yapacağım bu kez düzenli yiyecem allah kısmet ederse
haklısın canım,perşembe günü tekrardan gidceğim.doktor mayıs 15inde gel dedi ve o gün adetimin 16.günü.yararı olacak mı,çatlatma iğnesi yetişir mi yumurtalar bilmiyorum.Kısmet artık.
cnm 2-3 günde birden büyüyo yumoşlar sen kendine dikkat et sadece ve ilişkinizi düzenli yapın adet olana kadarda umudunu yitirmeden gün aşırı yapın ben adetime 2 gün kala yumurtam çatlamıştı hamiş kalmıştım doktor şok oldu eğer pco varsa sende yumoşların ne zaman ne yapacığı belli olmaz ona göre 1 gün boş 1 gün dolu halvet ödevi veriyorum sana dersine iyi çalış öptüm kuzum
ya tadı çok kötü sabahları midem kalkıyo ama düzenli olarak yemeye kararlıyım başladım bakalım 12 gün yenecek dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?