- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.921
canım allah razı olsun darısı basıan ınsallah ebnd e sağlıkla tamamalrım 9 ayı canımm :)
rüyan hayırlara cıksın tatlım bellı olmaz belkı kendınınkını de gormussunduyr :)
ay bu sabah ebnde ıkı tane test yaptım ınanamadım bi türlü ıkıısndede pozitifi görünce bi nebze ınandım
hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla inşallah nasıb olsun hekreseee
evet canım tadı kötü ama hayıt suyunun falan tadı daha kötü :) onuda denedim ben çörek otunu mikserde çektin dğilmi tüm yutma sakın bağırsakları çiziyormuş ben içerken bi bardak su alıyordum yanıma şurup içer gibi apzıma koyup hemen suyla yutuyordum yoksa ağzımda gezditince tiksinç oluyo tadı hergün yenince... evet canım 12 gün ama ben 15-17 gün falan yiyordum pco luyum ya ancak etki ediyor sabah akşam 1 tatlı kaşığı tarifi varmıydu sende 10tatlı kaşığı çörek otu 12 çay kaşığı tarçın 10 yemek kaşığı bak çörek otunu mikserde un olana kadar çek kavanoza koy üstne hemen acilen balı koy çörek otundaki uçucu yağların uçmaması lazımmış ... rabbim şifamızı versin canım... eğer düzenli yersen doktorada gidiyorsan görürsün yumoş boyu büyüyor doktorunda hemen çatlatma iğnesi vurur bi bakmışsın kelebeğin göbeğinde
canım sanırım bu mesaj banaydı dimi ? yanlış anlamadım eğer anlamadıysam tamam ödevimi gayet iyi yapıcam
insan inanamıyor değil mi ben rüyamda bile inanamaışım 2. testi yapam diye tutturmuşum ve kesin hamileyim ama emin olayım diyordum ... rabbim 9 ayını sağlıcakla geçirip kuzunu koklamayı nasip eder... darısıda bize olu...
hem sana hemde hayalimduama yumoşum 1.5 cm diye üzülmüş tekrar gitcekmiş doktor takip için... sende kür yapıyon bol bol çalışın valla ben 15 gündür halvetsiz geçirdim daha 20-25 gün daha var özledim valla kocamı fingirdediğimiz zamanı artık başım ağrıyo diye bahane bulmayacam kocişe rabbim sağlık versin her istediğinde tamam diyecem... kıymetini bilin
valla ne yalan söyleyeyim doktora gitmedim gidermiyim bilmiyorum ama bir denemek istedim hayırlısı ama ben tatlı kaşğı ile değil de çay kaşığı ile yiyorum daha doğrusu yemeye çalışıyorum bende öyle gece yatarken yersem bişi olmuyor da sabah aç karnına yemek iğrenç ötesi bişi ya şifa niyetine yiyorum valla
hiç gitmedin mi doktora kendi çabanlamı deniyorsun canım... belkide tek sorunun yumoşunun çatlamamasıdır bi iğne ile çözüm bulunuyor bu duruma gittiğimde doktorda 1 kadın 1.5 yıl hiç dr gitmeden denemiş denemiş olmamış dr geldi o doktorla konuşurken ben girdim içeri d kızıyordu bak herşeyin sağlıklı yo-umoş büyüyo ama çatlamıyo eğer 1 yıl önce gelseydin koldan yapılan tek iğne ve ardından gün aşırı ilişki ile çözüm bulunurmuış boşa zaman kaybı falan diye kızıyordu yani en azından bi ay git adetten sonra 15-16 gün yumoşuna baktır büyümüşmü falan diyetatlı kaşığı ile yaniyor canım onu unutma birde benim yaptığım gibi yap hap gibi yut gitsin üstüne iç suyu zayıflatıyor birde bu kür sabah aç karnına yiyince canın hiç bişi istemiyor doyuyorsun yani..
kızlar ben kaçıyorum uzanayım biraz kasık ağrılarım var kanamam artınca uzanmam lazımmış öyle dedi doktorum iyi hissedersem gelirim gebe topike öptüm topikdaşlarımı.... ayşe nin hamiş haberi ilede mutlu mesut kapatıcam pc yi mucuksss XXXXXXXX
Ya canım Rabbim uzun ömürler versin 7 yaşında bir oğluşum var o yüzden hani ben ona kardeş olsun diye istiyorum.. Rabbim ne zaman verirse ama yaşta geçiyo artık olsun istiyorum o yüzden doktora gidicem kocişle karar verdik ama ağustos ayından sonra önce bi tatil yapalım sonra ne olacaksa dedik hayırlısı ne zamansa o zaman verir Rabbim inşallah...
o kür bende umarım zayıflama yapmaz çünkü zaten zayıfım allah korusun zayifet geçirmeyeyim
kızlar selamm... size bişey sorcm ben en son 4 nisanda adet oldum bu ay daha olmadım sizce test yapymmı biraz daha beklymmi
haklısın canım,perşembe günü tekrardan gidceğim.doktor mayıs 15inde gel dedi ve o gün adetimin 16.günü.yararı olacak mı,çatlatma iğnesi yetişir mi yumurtalar bilmiyorum.Kısmet artık.
daha yapmadın mı valla iyi sabır varmış sende tamda yerine geldin burdakiler adete 2 gün kala başlıyo test yapmayayap tabi canım benimmm ben bile merak ettim şimdi inş hamişsindir... tabi yap dedim ama adetin kaç günde oluyordu düzenin 28-30 günde bi ise yap hemen derim tut çişini 2-3 saat sıvı çok tüketmeden cavabınıda yaz bize merak ederim ben
neyse bu kez gittim ben ayşe sende yat dinlen yorma kendini
Aysecim Allah saglikli sihatli kucagina almayida nasip etsin ins. :)
canım tebrik ederim rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş...
gebeliğini sağlıklı bi şekilde geçirmen dileğimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?