Sabredenler Kulübü 2012 :)

insan inanamıyor değil mi ben rüyamda bile inanamaışım 2. testi yapam diye tutturmuşum ve kesin hamileyim ama emin olayım diyordum ... rabbim 9 ayını sağlıcakla geçirip kuzunu koklamayı nasip eder... darısıda bize olu...

valla ne yalan söyleyeyim doktora gitmedim gidermiyim bilmiyorum ama bir denemek istedim hayırlısı ama ben tatlı kaşğı ile değil de çay kaşığı ile yiyorum daha doğrusu yemeye çalışıyorum bende öyle gece yatarken yersem bişi olmuyor da sabah aç karnına yemek iğrenç ötesi bişi ya şifa niyetine yiyorum valla

canım sanırım bu mesaj banaydı dimi ? yanlış anlamadım eğer anlamadıysam tamam ödevimi gayet iyi yapıcam

hem sana hemde hayalimduama yumoşum 1.5 cm diye üzülmüş tekrar gitcekmiş doktor takip için... sende kür yapıyon bol bol çalışın valla ben 15 gündür halvetsiz geçirdim daha 20-25 gün daha var özledim valla kocamı fingirdediğimiz zamanı artık başım ağrıyo diye bahane bulmayacam kocişe rabbim sağlık versin her istediğinde tamam diyecem... kıymetini bilin

ay aynen canım ınanamıo ınsan :) amın amın ınsallahhh keşkee nerde o günelr Allah ımm :)

şimdiye kadar hiç düzenli bişi yaşamadık valla ne zaman estiyse ama nedense bu ay daha çok istiyorum ya da içime doğuyo bişiler olucak diyo o yüzden bu ay full yani

hiç gitmedin mi doktora kendi çabanlamı deniyorsun canım... belkide tek sorunun yumoşunun çatlamamasıdır bi iğne ile çözüm bulunuyor bu duruma gittiğimde doktorda 1 kadın 1.5 yıl hiç dr gitmeden denemiş denemiş olmamış dr geldi o doktorla konuşurken ben girdim içeri d kızıyordu bak herşeyin sağlıklı yo-umoş büyüyo ama çatlamıyo eğer 1 yıl önce gelseydin koldan yapılan tek iğne ve ardından gün aşırı ilişki ile çözüm bulunurmuış boşa zaman kaybı falan diye kızıyordu yani en azından bi ay git adetten sonra 15-16 gün yumoşuna baktır büyümüşmü falan diye tatlı kaşığı ile yaniyor canım onu unutma birde benim yaptığım gibi yap hap gibi yut gitsin üstüne iç suyu zayıflatıyor birde bu kür sabah aç karnına yiyince canın hiç bişi istemiyor doyuyorsun yani..

kızlar selamm... size bişey sorcm ben en son 4 nisanda adet oldum bu ay daha olmadım sizce test yapymmı biraz daha beklymmi

Ya canım Rabbim uzun ömürler versin 7 yaşında bir oğluşum var o yüzden hani ben ona kardeş olsun diye istiyorum.. Rabbim ne zaman verirse ama yaşta geçiyo artık olsun istiyorum o yüzden doktora gidicem kocişle karar verdik ama ağustos ayından sonra önce bi tatil yapalım sonra ne olacaksa dedik hayırlısı ne zamansa o zaman verir Rabbim inşallah...

o kür bende umarım zayıflama yapmaz çünkü zaten zayıfım allah korusun zayifet geçirmeyeyim

kızlar ben kaçıyorum uzanayım biraz kasık ağrılarım var kanamam artınca uzanmam lazımmış öyle dedi doktorum iyi hissedersem gelirim gebe topike öptüm topikdaşlarımı.... ayşe nin hamiş haberi ilede mutlu mesut kapatıcam pc yi mucuksss XXXXXXXX

görüşürüz ccaanım git yat dinlen

HIMMMM sen zati anneymişsin hemde tecrübesi bizden bayağı çok heheheh rabbim oğluşuna sağlıklı huzurlu analı babalı ömür versin birde minnacık bi kardeş versin.... hakkımızda hayırlısı bizde bu ay aşılama yapcaktık görümcemin düğünü var diye vazgeçmiştik hsg çekilmeye gittğimde çok yukarda yaram var diye göründü onu yaktırdım 10 gün oldu hemde dondurdu doktorum henüz iyileşemedim ilişki falanda yasak kardeş kardeş yatıyor koc,işle kanka olduk düğünden sonra karadeniz turu yapalım sonrada aşılama yada tüp bebek doktorumda bence tatilde sen hamile kalacaksın dedi hayırlısı yaram iyilesinde rabbim elber verecek kuzularımızı...

kızlar selamm... size bişey sorcm ben en son 4 nisanda adet oldum bu ay daha olmadım sizce test yapymmı biraz daha beklymmi

daha yapmadın mı valla iyi sabır varmış sende tamda yerine geldin burdakiler adete 2 gün kala başlıyo test yapmaya yap tabi canım benimmm ben bile merak ettim şimdi inş hamişsindir... tabi yap dedim ama adetin kaç günde oluyordu düzenin 28-30 günde bi ise yap hemen derim tut çişini 2-3 saat sıvı çok tüketmeden cavabınıda yaz bize merak ederim ben

haklısın canım,perşembe günü tekrardan gidceğim.doktor mayıs 15inde gel dedi ve o gün adetimin 16.günü.yararı olacak mı,çatlatma iğnesi yetişir mi yumurtalar bilmiyorum.Kısmet artık.

Benim sizlerin burada bahsettiği şekilde olan tıbbi olaylar konusunda inanın hiç bilgim yok. Ancak zaman zaman okuyorum sizleri ve daha farklı başlıktaki üyelerin yazılarını. Biraz önce gözatarken hepinizi olduğu gibi beni de mutlu eden yeni bir anne adayının bu müjdeli haberini ben de tüm içtenliğimle ve çok sevinerek yaşadım. Verdiğiniz tarihe çok az kaldı. inşallah sonrasında burada sizin de mutluluğunuzu paylaşırız diye umutla bekleyenlerden olacağım. Ve inşallah hayırlısıyla ama bugün ama yarın, aynen sizin de kullanıcı adınızın altında belirttiğiniz gibi Rabbim ol diyecek ve bunca dualar icabetsiz kalmayacak ve Yüce Mevla hepinizin bebeklerini koklamayı nasip edecektir hayırlısıyla. Sabır çok önemli. Zor tabii ki. Ama dağların taşların reddedip kabullenemediği var insanın sırtında. Her birimizin sınavı başka başka. İşte burda zaten başlamıyor mu, canımızı bile bize emanet veren Yüce Rabbim"e teslimiyet. O"ndan gelenden yine O"na sığınmak. Yine her bir şeyi dilediğince izin verdiğince ol dediğince bir anda veren Yüce Rabbim bir gün her kulunun dileğini dilediğince ve haklarında en hayırlı olanlarından bahşedecektir mutlaka hiç kuşkusuz. Allah herdaim herşeyi gönlünüzce ve en hayırlılarından versin, kucalarınıza alacağınız yavrularınızı ve herkesin evladını bağışlasın ve korusun inşallah. Sevgiyle kalın.

ayy çok istiyorum keşke hamiş olsam yarın yapmayı düşünüyorum ne olur dua edin inş adet olmam yaa normalde hep gününde olurum en fazla 2 gün gecikir keşke hamiş olsam yaa

canım tebrik ederim rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş...
gebeliğini sağlıklı bi şekilde geçirmen dileğimle

neyse bu kez gittim ben ayşe sende yat dinlen yorma kendini

canımm annemelre gittim eve geldım dr randevu aldım vee yatıcam ınsallah sımdıı :) mcx

Aysecim Allah saglikli sihatli kucagina almayida nasip etsin ins. :)

canım amı ınsallah daısı basınzıa tatlım :)

canım tebrik ederim rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş...
gebeliğini sağlıklı bi şekilde geçirmen dileğimle

amın canım amın ınsallahh en önemlisi o ınsallah bi sorun yasamam bu sefer

en kısa zamanda sizede nasib olur ınsallahh :)

herkese günaydıııııııınn hayırlı cumalar,rabbim bizlerin bayramı olan bu gün yüzü suyu hürmetine bütün dua ve dileklerimizi hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]24 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD] 25 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]26 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]27 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]28 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]29 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]30 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]31 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]1 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]2 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]3 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]16 ay
[/TD]
[TD]4 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]5 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]11 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]12 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]9 ay
[/TD]
[TD]13 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]14 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]15 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]16 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]17 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainsun
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]18 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]19 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün minikgelin arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…