Sabredenler Kulübü 2012 :)

günaydıınnn hanımlarrr

hava çok güzel yağmurlu havalar hoşuma gider

çiçeklerim yağmur suyuna doydu

inş daha güzel filizlenirlerrr... kocamann öpüyorummm

ne güzel yazmışsın öyle arkadaşım...Güzel dilek ve duyguların,duaların için Allah razı olsun senden,senin de ne dileğin duan varsa tez zamanda kabul olsun inşallah.

bu ara 15'i perşembe demişim,karıştırmışım 15'i salı.Salı gideceğim kısmetse.

Rabbi'mden gelene razıyız,inşallah ve inşallah hayırlı olan bizim kalbimizde olandır.

günaydıınnn hanımlarrr

günaydın kuzum...
ben de seviyorum yağmurlu havaları,ıslandığımı bile bile yavaş adımlar dolaşmayı isterdim şimdi yağmurda.Beni rahatlatıyor,huzurlu oluyorum izlerken bile...psikopat mıyım ne?kimileri kasvetli der,sıkıntı der.

herkese günaydıııııııınn hayırlı cumalar,rabbim bizlerin bayramı olan bu gün yüzü suyu hürmetine bütün dua ve dileklerimizi hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah

günaydın kuzummmmmm

HAYIRLI CUMALAR HERKESE....
Rabbi'm gönlünüze göre versin inşallahhhh....Hakkınızda hayırlısı olsun,hayırlı olmayanı hayırlısına çevirsin inşallah.....

Günaydın kızlarr :) Minik gelin in dua günüymüş :)

Allah ım sadece günler sonra ona bebeğini nasib etsin ve hiç ummadıgı kadar nimetlendırılsın

o amelıyatta bir sperm cıakr mı diye düşünürken daha fazlasıyla sevındırsın inşalllah Rabbim

minikgelini ve eşini.....Allah ım kimseyi ama kimseyi kucağı boş arayısta bırakmasın ınsallahhh

herkese günaydıııııııınn hayırlı cumalar,rabbim bizlerin bayramı olan bu gün yüzü suyu hürmetine bütün dua ve dileklerimizi hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah

günaydın hayırlı cumalar canım :) amın ınsallahh nasib etsın Rabbimmm

hamişlere de bebişlerine kavusmak nasib etsın ınsallahhh :)

günaydıınnn hanımlarrr

günaydın canım ohh evet cidden çiçekler yagmur suyunu pek severr :)

günaydın kuzummmmmm

HAYIRLI CUMALAR HERKESE....
Rabbi'm gönlünüze göre versin inşallahhhh....Hakkınızda hayırlısı olsun,hayırlı olmayanı hayırlısına çevirsin inşallah.....

günaydın canım hayırlı cumalarr :)

canım ne güzel yazmışsın yüreğine sağlık :) Sen de sevgiyle kal Allah razı olsun...

Son düzenleme:

selamm kuzummm

arada haberini almak güzel oluyorr

günaydınnn cicişlerimmmm:) mutlu huzurlu bereketli bol hamişli bebişli cumalar diliyorum hepimizeee:) 10'u ve 13'ü arası diye düşünüyorum BAT ımı bugun gelen bisey yok Allahım nolur gösterme kırmızıları

kızlarr yaaa neden kimse yokk dunde böyle bı sessızlıgın ustune ay she bomba patlatmstı beklıyorum bıseyler:)

ben yokum ondan sessiztir.bikaç hafta önce tüm gün buradaydım neredeyse

bombam patlasın diye sessizleşiyorum ama psstttt diye sönüyor gürültüsüz

Son düzenleme:
bak seslendınız ben geldim ama bahar temızlığı yapıyorum kaynanamda gelıyor ikisi birden aradan cıkıyor daha cok işim var cokkk o yuzden yazıp cıkıyorum cene calmayı cok özledim ama daha 10 gun böyle surcek gibi kaynanamı gezdırme derdi var daha gelınce gece yatakta okurum ancak sizi onun yanımda giremem heralde

selam kızalr ateş tablosundan bilgisi olanınız varmı acaba ben yapom düşükten sonra detlerim hep şaştı ilk adeti 21 gün 2. adetim 16 gün 3. adetm 5 gün sürdü şimdi bekliyorum...salı gününe kadr gelmzse çarşmba test yapcam...

3cd464 Ovulation charts on FertilityFriend.com

tablomda bu yorum yapbilcek olan vrmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…