- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.941
ne güzel yazmışsın öyle arkadaşım...Güzel dilek ve duyguların,duaların için Allah razı olsun senden,senin de ne dileğin duan varsa tez zamanda kabul olsun inşallah.Benim sizlerin burada bahsettiği şekilde olan tıbbi olaylar konusunda inanın hiç bilgim yok. Ancak zaman zaman okuyorum sizleri ve daha farklı başlıktaki üyelerin yazılarını. Biraz önce gözatarken hepinizi olduğu gibi beni de mutlu eden yeni bir anne adayının bu müjdeli haberini ben de tüm içtenliğimle ve çok sevinerek yaşadım. Verdiğiniz tarihe çok az kaldı. inşallah sonrasında burada sizin de mutluluğunuzu paylaşırız diye umutla bekleyenlerden olacağım. Ve inşallah hayırlısıyla ama bugün ama yarın, aynen sizin de kullanıcı adınızın altında belirttiğiniz gibi Rabbim ol diyecek ve bunca dualar icabetsiz kalmayacak ve Yüce Mevla hepinizin bebeklerini koklamayı nasip edecektir hayırlısıyla. Sabır çok önemli. Zor tabii ki. Ama dağların taşların reddedip kabullenemediği var insanın sırtında. Her birimizin sınavı başka başka. İşte burda zaten başlamıyor mu, canımızı bile bize emanet veren Yüce Rabbim"e teslimiyet. O"ndan gelenden yine O"na sığınmak. Yine her bir şeyi dilediğince izin verdiğince ol dediğince bir anda veren Yüce Rabbim bir gün her kulunun dileğini dilediğince ve haklarında en hayırlı olanlarından bahşedecektir mutlaka hiç kuşkusuz. Allah herdaim herşeyi gönlünüzce ve en hayırlılarından versin, kucalarınıza alacağınız yavrularınızı ve herkesin evladını bağışlasın ve korusun inşallah. Sevgiyle kalın.
günaydıınnn hanımlarrr
hava çok güzel yağmurlu havalar hoşuma gider
çiçeklerim yağmur suyuna doydu
inş daha güzel filizlenirlerrr... kocamann öpüyorummm
herkese günaydıııııııınnhayırlı cumalar,rabbim bizlerin bayramı olan bu gün yüzü suyu hürmetine bütün dua ve dileklerimizi hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah
herkese günaydıııııııınnhayırlı cumalar,rabbim bizlerin bayramı olan bu gün yüzü suyu hürmetine bütün dua ve dileklerimizi hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah
günaydıınnn hanımlarrr
hava çok güzel yağmurlu havalar hoşuma gider
çiçeklerim yağmur suyuna doydu
inş daha güzel filizlenirlerrr... kocamann öpüyorummm
günaydın kuzummmmmm
HAYIRLI CUMALAR HERKESE....
Rabbi'm gönlünüze göre versin inşallahhhh....Hakkınızda hayırlısı olsun,hayırlı olmayanı hayırlısına çevirsin inşallah.....
Benim sizlerin burada bahsettiği şekilde olan tıbbi olaylar konusunda inanın hiç bilgim yok. Ancak zaman zaman okuyorum sizleri ve daha farklı başlıktaki üyelerin yazılarını. Biraz önce gözatarken hepinizi olduğu gibi beni de mutlu eden yeni bir anne adayının bu müjdeli haberini ben de tüm içtenliğimle ve çok sevinerek yaşadım. Verdiğiniz tarihe çok az kaldı. inşallah sonrasında burada sizin de mutluluğunuzu paylaşırız diye umutla bekleyenlerden olacağım. Ve inşallah hayırlısıyla ama bugün ama yarın, aynen sizin de kullanıcı adınızın altında belirttiğiniz gibi Rabbim ol diyecek ve bunca dualar icabetsiz kalmayacak ve Yüce Mevla hepinizin bebeklerini koklamayı nasip edecektir hayırlısıyla. Sabır çok önemli. Zor tabii ki. Ama dağların taşların reddedip kabullenemediği var insanın sırtında. Her birimizin sınavı başka başka. İşte burda zaten başlamıyor mu, canımızı bile bize emanet veren Yüce Rabbim"e teslimiyet. O"ndan gelenden yine O"na sığınmak. Yine her bir şeyi dilediğince izin verdiğince ol dediğince bir anda veren Yüce Rabbim bir gün her kulunun dileğini dilediğince ve haklarında en hayırlı olanlarından bahşedecektir mutlaka hiç kuşkusuz. Allah herdaim herşeyi gönlünüzce ve en hayırlılarından versin, kucalarınıza alacağınız yavrularınızı ve herkesin evladını bağışlasın ve korusun inşallah. Sevgiyle kalın.
günaydın kuzum...
ben de seviyorum yağmurlu havaları,ıslandığımı bile bile yavaş adımlar dolaşmayı isterdim şimdi yağmurda.Beni rahatlatıyor,huzurlu oluyorum izlerken bile...psikopat mıyım ne?kimileri kasvetli der,sıkıntı der.
kızlarr yaaa neden kimse yokk dunde böyle bı sessızlıgın ustune ay she bomba patlatmstı beklıyorum bıseyler:)
selamm kuzummm
arada haberini almak güzel oluyorr
BEN DE GELIROM BEKLIORM BEKLIROM KISME GELMEINCE CIKIORM NORMAL OLRKK :s
selam kızlarr nasılsınız bakalım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?