Sabredenler Kulübü 2012 :)

canlarımmmm ben geldim cuma ya bu gün rabbim dularınızı kabul etsin inş... hava sıcak ya kimse pc başında uzun oturmuyo artık ama reca ediyorum topikdaşlarım öyle ihmal etmeyelim birbirimizi yaaa valla bu tpik dağılırsa çok üüzlürüm haaaa

iyiyiz tatlım sen nasılsın gelmıyorsun sık sık buarada dungece msjına gördum ofluyu sormuşsun oflu hamiş cnm bilgilendireyim dedim gelmişken

bende iyiyim tatlım ya ara ara giriyorum ama okuyup çıkıyordum uzun zaman sonra birşeyler yazayım dedim işte Oflunun hamiş olduğunu öğrendim ama kendisine hiç rastlayamıyorum merak ettim durumu nasıl acaba

canım ben bu işlerden anlamıyorum anlasaydım valla yapardım yorumcukları ard arda ama eğer anlayan birileri gelirse yapar yorumu

selam kızlar herkese hayırlı cumalar... bu gün test yaptım negatif zaten birz önce hastalandımbişey sorcam umut tüp bebekte aşılama fiyatını bileniniz varmı aşılamay karar verdik eğer bilgilendirseniz çok sevinirim dua ile:)

kizlar nasilsiniz. sabah sabah sinirim bozuldu. ise geldigimde bi tane bayan hamilelik icin tedavin nasil oldu die sordu. sok oldum.kim soledi dedim baska birinin adini verdi.bende ugrasmistim baya olmayinca evlatlik edindim dedi. ben kimseye boyle bisey soylemedimki nerden biliomus dedim bilmiorum dedi. bide burda insanlar oyle seyleri pek arastirmazlar.adamlar cocuk yapmio hayvan besliolar evde benm cocugum o die. anlamiorum kime ne. gel once bana sor bari millete anlaticana yaa. simdi onlar biliosa baskasininda bilme olasili var. bide bana soran kisiyle merabadan baska bir olayim oturup sohbet etmisligim de yok. offffffff

ah canım benım okdar gereksız ınsanlar varkı kafanı takma bence bu tarz seylere.bizim gibi beklentisi olan ınsanlar ıcın psikoloji cok onemli.asırı streslı olmamz gerekıyor ama olmuyormuyuz yıne oluyorz ama herseyı takmamak lazım gereksızın bırı duymus soylemısttır belkı de dusundugunun aksıne senınle konusan kısının harıcınde bılen yoktur?

ay bu ne ya cidden ne sinir bi olay gıcık oldum ben dee

canım sen gene de skaınleş takma bunları

insan kendi haline kalsa inan bu kadar stress yapmiycak. cevredeki sorulardan bakislardan bu kadar kafamiza takioruz aslinda. dun arkadaslarla bebaberdik. kadinlar cocuklardan hamilelikten baska bisey konusmuyorlar yaa. hayatlari o olmus sanki. hamile haberi veriolar biliorumki arada banada bakiolar. gel de stress yapma istee. Rabbm buyuk bu guzel gunde kabul buyursun ins dualrimizi

Slm kızlar hayırlı cumalar
Doktordan geldik
Hersey yolunda şimdilik
İgne ağrıtıyor vala:) koldan kan alınırken agridigi gibi:) ama abartılacak karda bı agri deil..
Ogleleyin 11-12 gibi vuruncam pazartesi kontrol edecek
Cuma yada Pazartesi amlytimiz olur dedi doktorumuz..
Elazigdaki gittiğim tup bebekle kıyaslandığımda malatyadakini arada daglar kdr fark var
Öncelikle doktorların ilgisi okdr güzellik kendimizi cok güvende hissediyoruz
Uroloji doktoruylada görüştük sizden umutluyum herseyiniz normal dedi..elle muayene etti sperm kanalları var dedi ...
Tabiii yinede çıkmama olasiligi var ama siz de çıkma olasiligi daha yüksek dedi..en azından moralim yerine geldi..
Esim sigara iciyor onun icin amlyta kadar endol ve trentol verdi..bizde proxeed plus kullanıyoruz dedik aferin dedi:) devam edin düzenli icin dedi...bide keçi boynuzu pekmezi yiyin dedi amlyt gunüne kdr...
Amlytini nsl yaptığını falan anlattı ...icime sindi Rabbim önsöz demiştir ve nası eder..
Tup bebek doktoruna sordum kac embriyo konuluyor diye..
Normali 1 tane dedi ama sizin durumuz farklı iki tane koyarız dedi...tabi herseyim normal siye iki tane koyacaklar bendede hafife olsa sorun olsaydı riske almamak icin 1 tane koyarlarmis...
Şimdilik sperm bulunmuş gibi konuştuk acaip hafifim mutluyum Rabbim ins sonunu iyi eder

cnm bnm yaa bunlar cok guzel haberler. Rabbm gonlune gore versin ins. Agrilar unutulur ne olcak ki yeterki sonu selamet olsun. Havanin en karanlik oldugu an sabaha en yakin oldugu anmis. seninde sabahin yakin ins

ya cnm böyle gereksiz insanları kafana takma ortalık manyak dolu kendi hayatlarını bırakmışlar başkalarının hayatlarına burnunu sokma peşindeler..ki bunlara bi baksan hepsi birbirinden mutsuz ve de sorunlu...tek istedikleri çevresindeki insanlara da sorun yaratmak bunların..dedim ya gereksiz boş insanlar bunlar...
sen cevabı yapıştıramamışsın cnm henüz düşünmüyorum diyeceksin,tedavi fln da görmüyorum..merak etmesin kimse önce isteyim sonra çatır çatır doğururum diyecektin.....

yaa bana boş gebelikten sonra bütü testleri yaptı doktor ki bişiy çıkmadı sadece adet düzenleyici vermişti ona bile tedavi oluyorum sanıyolardı inandıramadım kimseyi :))
boşver hiç takma sen...

cnm ne güzel yaa senden böyle olumlu gelişmeleri duymak..hadi bakalım ameliyata da az kaldı o gün sen de aramıza katılacaksın....
kendine çok ama çoook dikkat et ameliyat öncesi ve sonrası...
herşey çok güzel olacak ve burda hepimiz paylaşıcaz mutluluğunu :))

cnm bnm yaa bunlar cok guzel haberler. Rabbm gonlune gore versin ins. Agrilar unutulur ne olcak ki yeterki sonu selamet olsun. Havanin en karanlik oldugu an sabaha en yakin oldugu anmis. seninde sabahin yakin ins

Sweet bacım icim cok rahat cok mutluyum bukdr mutlu olmakta garip biraz korksam iyi olur Heralde sonuçta sperm çıkmama olasılığımda var ama ben hep hamile oldugumu düşünüyorum :)))
Bu ara cok dua okuduk hepimiz sizin ve etrafdan aldığım dualarla icim bu derece rahat sanırım:)

Dua et guzel annecik:)
Rabbim bu verdigi huzurun sonunuda iyi etsin
Elimizden geleni yaptık Rabbim ıns ol der ve olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…