- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.981
Slm kızlar hayırlı cumalar
Doktordan geldik
Hersey yolunda şimdilik
İgne ağrıtıyor vala:) koldan kan alınırken agridigi gibi:) ama abartılacak karda bı agri deil..
Ogleleyin 11-12 gibi vuruncam pazartesi kontrol edecek
Cuma yada Pazartesi amlytimiz olur dedi doktorumuz..
Elazigdaki gittiğim tup bebekle kıyaslandığımda malatyadakini arada daglar kdr fark var
Öncelikle doktorların ilgisi okdr güzellik kendimizi cok güvende hissediyoruz
Uroloji doktoruylada görüştük sizden umutluyum herseyiniz normal dedi..elle muayene etti sperm kanalları var dedi ...
Tabiii yinede çıkmama olasiligi var ama siz de çıkma olasiligi daha yüksek dedi..en azından moralim yerine geldi..
Esim sigara iciyor onun icin amlyta kadar endol ve trentol verdi..bizde proxeed plus kullanıyoruz dedik aferin dedi:) devam edin düzenli icin dedi...bide keçi boynuzu pekmezi yiyin dedi amlyt gunüne kdr...
Amlytini nsl yaptığını falan anlattı ...icime sindi Rabbim önsöz demiştir ve nası eder..
Tup bebek doktoruna sordum kac embriyo konuluyor diye..
Normali 1 tane dedi ama sizin durumuz farklı iki tane koyarız dedi...tabi herseyim normal siye iki tane koyacaklar bendede hafife olsa sorun olsaydı riske almamak icin 1 tane koyarlarmis...
Şimdilik sperm bulunmuş gibi konuştuk acaip hafifim mutluyum Rabbim ins sonunu iyi eder
Ah ins ins bisuru teyzesi olacak valla :) nebilim iyi düşüneyim sonu kötü olsa bile 10 gün mutlu olamcanım çok sevindim yaaa,inan hep,umudunu hiç kaybetme,kötü düşünme,gönlünü ferah tut,dualarımız seninle ikizlerin olcak hem de hayırlsıyla
kızlar yaa bugün bnm 19.gün ve hiç bir yumurtlama belirtisi yok,geçn ay 19.gün yumurtladım,ondan önceki aylar 14.günde yumurtladım,bu ay ne 14.gün ne 19.gün yumurtlama belirtisi yok,çişimi tutyorum eve gidince test yapcam bakalım ne çıkcakbu ay ya yumurtlamıcam ya da geç yumurtlucam:44:
Dua et guzel annecik:)
Rabbim bu verdigi huzurun sonunuda iyi etsin
Elimizden geleni yaptık Rabbim ıns ol der ve olur :)
Ah ins ins bisuru teyzesi olacak valla :) nebilim iyi düşüneyim sonu kötü olsa bile 10 gün mutlu olam
cnm ben 6-7 ay once hayir tohumu ictim 19-23 arası yumurtluyordum şimdi 11-12 gün yumurtluyorum ..eğer düzenli degilse adetin kesin kulan 1.5 ay ictim. Acaip düzeli adetim şimdi
tatlım senin ağlayarak yazdığın o ilk mesajından beri senin için hep dua ediyorum..
şuan ezan okunuyor ve yeniden senin için bebiş istedim allahtan duyacaktır sesimizi..
ben inanıyorum içimde en ufak bi şüphe bile yok,hatta senin o en çaresiz zamanlarında bile hissediyodum çaresiz olmadığını şimdi de öyle bundan birkaç gün sonra seninle birlikte sevinç çığlıkları atıcaz burda..
allah senin ve eşinin yardımcısı olsun, güzel haberlerle kalkın o ameliyat masasından...
Slm kızlar hayırlı cumalar
Doktordan geldik
Hersey yolunda şimdilik
İgne ağrıtıyor vala:) koldan kan alınırken agridigi gibi:) ama abartılacak karda bı agri deil..
Ogleleyin 11-12 gibi vuruncam pazartesi kontrol edecek
Cuma yada Pazartesi amlytimiz olur dedi doktorumuz..
Elazigdaki gittiğim tup bebekle kıyaslandığımda malatyadakini arada daglar kdr fark var
Öncelikle doktorların ilgisi okdr güzellik kendimizi cok güvende hissediyoruz
Uroloji doktoruylada görüştük sizden umutluyum herseyiniz normal dedi..elle muayene etti sperm kanalları var dedi ...
Tabiii yinede çıkmama olasiligi var ama siz de çıkma olasiligi daha yüksek dedi..en azından moralim yerine geldi..
Esim sigara iciyor onun icin amlyta kadar endol ve trentol verdi..bizde proxeed plus kullanıyoruz dedik aferin dedi:) devam edin düzenli icin dedi...bide keçi boynuzu pekmezi yiyin dedi amlyt gunüne kdr...
Amlytini nsl yaptığını falan anlattı ...icime sindi Rabbim önsöz demiştir ve nası eder..
Tup bebek doktoruna sordum kac embriyo konuluyor diye..
Normali 1 tane dedi ama sizin durumuz farklı iki tane koyarız dedi...tabi herseyim normal siye iki tane koyacaklar bendede hafife olsa sorun olsaydı riske almamak icin 1 tane koyarlarmis...
Şimdilik sperm bulunmuş gibi konuştuk acaip hafifim mutluyum Rabbim ins sonunu iyi eder
yok öyle bi problemim allaha şükür 32 günde bir olurum şaşmazadetten 10 gün önce lekelenme başlıyodu bunun için doktora gittim ve cyclo progynova diye bi ilaç verdi,geçn ay kullanmaya başladım ve lekelnme yaşamadım,19.gün yumurtladım...bu hapı kullanmadan önceki aylar 14.gün yumurtluyodum,bakalım önümüzdeki günlerde durum ne olacak
Ha ilac kullandıysan etkileyebilir mevsim degisikligi bile etkiler ben bu ay 25. Gün adet oldum havalardan Heralde.. İlacını bitir hine düzene girer ..sen yine bu günleri boş geçirme..benim bı arkadasım yumurtlama günlerinde iliskiye gitmeyerek korunuyordu hamile kalmış yeni öğrendik yanı akıntıda kafanı karıştırabilir sen 12-24 arasını 2 günde bir iliski ile değerlendirdi cnm :)
Ha ilac kullandıysan etkileyebilir mevsim degisikligi bile etkiler ben bu ay 25. Gün adet oldum havalardan Heralde.. İlacını bitir hine düzene girer ..sen yine bu günleri boş geçirme..benim bı arkadasım yumurtlama günlerinde iliskiye gitmeyerek korunuyordu hamile kalmış yeni öğrendik yanı akıntıda kafanı karıştırabilir sen 12-24 arasını 2 günde bir iliski ile değerlendirdi cnm :)
benım yazdığım mesajlar gozukmuyor mu ???????????????????????????????? :26:
minikgelinin gelişmeleri haber verdiği uzun mesajına yazdığın cevap görünüyo,sonra başka bişey yazdıysan gözükmüyo canım
Kimse olumsuz konuşmadı okdr arkadasım var sohbet ediyoruz zerre kotu olasılık aklıma gelmiyor dior...hergun Rabb'ime dua ediyorum evlat isteyen herkeze nasip etsin diye ...senin ilk hamis günlerin nsl bakayım taze anne:)canım çoks evıdnım tabıı kı su an ıcın hıcbıseyın garantısı yokkk ama olsun haberler güzel sen güzelsin
inşallahh inşallahh nasib eder Rabbimmmm doktorun içine sinmesi çok ama çok önemli bakalım
Allah ım ellerini elelrimizi boş cevirmez ısnallah canımmm
Yaaaa ben dua ediyorumki şimdi bile:) ama ozman dahada cok ederim tefriciye okurum herbirinize her ay 1 kisiye :) cok planlarım var cok:))))cnm çok sevindim.gelişmeler çok güzel.moralin de yüksek ne güzel.allahım inş sonunda da mutlu edecek seni.bizden önce de hamiş kalacaksın.bize dua edersin artıkım dimi
Yaaaaa cnmmmmmmm valla görmemişimbenım yazdığım mesajlar gozukmuyor mu ???????????????????????????????? :26:
Haaa Ozaman No problem:)))canım adet bittiğinden beri gün aşırı yapıyoruz zatendün yaptık,bugün test yapcam pozitif çıkmazsa yapmayız,yarın yaparız
sabahtan beri yazdıgım hiç bir mesaja cevap vermedı de ben bakıyorum hepsi gozukuyor neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?