Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım çok sevindim yaaa,inan hep,umudunu hiç kaybetme,kötü düşünme,gönlünü ferah tut,dualarımız seninle ikizlerin olcak hem de hayırlsıyla

canım çok sevindim yaaa,inan hep,umudunu hiç kaybetme,kötü düşünme,gönlünü ferah tut,dualarımız seninle ikizlerin olcak hem de hayırlsıyla

canım boşver yaa böyle insanlar için canını sıkmaya değmez,allah onlara da gösterir evlat hasretini belki o zaman anlarlar düşüncesiz insanlar

kızlar yaa bugün bnm 19.gün ve hiç bir yumurtlama belirtisi yok,geçn ay 19.gün yumurtladım,ondan önceki aylar 14.günde yumurtladım,bu ay ne 14.gün ne 19.gün yumurtlama belirtisi yok,çişimi tutyorum eve gidince test yapcam bakalım ne çıkcak bu ay ya yumurtlamıcam ya da geç yumurtlucam:44:

canım çoks evıdnım tabıı kı su an ıcın hıcbıseyın garantısı yokkk ama olsun haberler güzel sen güzelsin

inşallahh inşallahh nasib eder Rabbimmmm doktorun içine sinmesi çok ama çok önemli bakalım

Allah ım ellerini elelrimizi boş cevirmez ısnallah canımmm

Ah ins ins bisuru teyzesi olacak valla :) nebilim iyi düşüneyim sonu kötü olsa bile 10 gün mutlu olam

cnm ben 6-7 ay once hayir tohumu ictim 19-23 arası yumurtluyordum şimdi 11-12 gün yumurtluyorum ..eğer düzenli degilse adetin kesin kulan 1.5 ay ictim. Acaip düzeli adetim şimdi

Dua et guzel annecik:)
Rabbim bu verdigi huzurun sonunuda iyi etsin
Elimizden geleni yaptık Rabbim ıns ol der ve olur :)

tatlım senin ağlayarak yazdığın o ilk mesajından beri senin için hep dua ediyorum..
şuan ezan okunuyor ve yeniden senin için bebiş istedim allahtan duyacaktır sesimizi..
ben inanıyorum içimde en ufak bi şüphe bile yok,hatta senin o en çaresiz zamanlarında bile hissediyodum çaresiz olmadığını şimdi de öyle bundan birkaç gün sonra seninle birlikte sevinç çığlıkları atıcaz burda..

allah senin ve eşinin yardımcısı olsun, güzel haberlerle kalkın o ameliyat masasından...

yok öyle bi problemim allaha şükür 32 günde bir olurum şaşmaz adetten 10 gün önce lekelenme başlıyodu bunun için doktora gittim ve cyclo progynova diye bi ilaç verdi,geçn ay kullanmaya başladım ve lekelnme yaşamadım,19.gün yumurtladım...bu hapı kullanmadan önceki aylar 14.gün yumurtluyodum,bakalım önümüzdeki günlerde durum ne olacak

Bk simdiiii beni ağlattın ama bu sefer ilk ağladığım gibi umutsuz deilmi tam tersi esime diyorum 10 gün sonra hamile Olcam Şubat'ta dogum yapcam :) okdr guzel hayallerim varki anlatmam:) bugün doktordan çıktık yarın arkadaşımın bebeginin ilk yas gunu hediye aldık esim galatasaraylı ..bir takım gördü cok beğendi ilk kez olsun gelip bunu alalım dedi bende Ozaman 10 gün sonra gelip alırız dedim o an bile güzeldi ...elimizden geleni yaptık cok istiyoruz cok dua ediyoruz ins Rabbim ödüllendirir bizi

cnm çok sevindim.gelişmeler çok güzel.moralin de yüksek ne güzel.allahım inş sonunda da mutlu edecek seni.bizden önce de hamiş kalacaksın.bize dua edersin artıkım dimi

Ha ilac kullandıysan etkileyebilir mevsim degisikligi bile etkiler ben bu ay 25. Gün adet oldum havalardan Heralde.. İlacını bitir hine düzene girer ..sen yine bu günleri boş geçirme..benim bı arkadasım yumurtlama günlerinde iliskiye gitmeyerek korunuyordu hamile kalmış yeni öğrendik yanı akıntıda kafanı karıştırabilir sen 12-24 arasını 2 günde bir iliski ile değerlendirdi cnm :)

benım yazdığım mesajlar gozukmuyor mu ???????????????????????????????? :26:

canım adet bittiğinden beri gün aşırı yapıyoruz zatendün yaptık,bugün test yapcam pozitif çıkmazsa yapmayız,yarın yaparız

Kimse olumsuz konuşmadı okdr arkadasım var sohbet ediyoruz zerre kotu olasılık aklıma gelmiyor dior...hergun Rabb'ime dua ediyorum evlat isteyen herkeze nasip etsin diye ...senin ilk hamis günlerin nsl bakayım taze anne:)
cnm çok sevindim.gelişmeler çok güzel.moralin de yüksek ne güzel.allahım inş sonunda da mutlu edecek seni.bizden önce de hamiş kalacaksın.bize dua edersin artıkım dimi
Yaaaa ben dua ediyorumki şimdi bile:) ama ozman dahada cok ederim tefriciye okurum herbirinize her ay 1 kisiye :) cok planlarım var cok:))))
benım yazdığım mesajlar gozukmuyor mu ???????????????????????????????? :26:
Yaaaaa cnmmmmmmm valla görmemişim (( kusuruma bakma guzel anne:)
canım adet bittiğinden beri gün aşırı yapıyoruz zatendün yaptık,bugün test yapcam pozitif çıkmazsa yapmayız,yarın yaparız
Haaa Ozaman No problem:)))
Hadi bakalım bu ay hamis kal sen ben ayse aynı ay doğuralım:)) ve diger kızlarda tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…