- 5 Mart 2012
- 2.466
- 414
- 123
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.001
canım boşver yaa böyle insanlar için canını sıkmaya değmez,allah onlara da gösterir evlat hasretini belki o zaman anlarlar düşüncesiz insanlar
kızlar yaa bugün bnm 19.gün ve hiç bir yumurtlama belirtisi yok,geçn ay 19.gün yumurtladım,ondan önceki aylar 14.günde yumurtladım,bu ay ne 14.gün ne 19.gün yumurtlama belirtisi yok,çişimi tutyorum eve gidince test yapcam bakalım ne çıkcakbu ay ya yumurtlamıcam ya da geç yumurtlucam:44:
bosvermeye calisiyorum cnm artik.yasamayan anlamiyor iste bizim hissettiklerimizi
biraz daha bekle bakalim belki anca yumurtluosundur. sen bos gecme gunleri yeter.gerisi Allha kalmis :)
ya cnm böyle gereksiz insanları kafana takma ortalık manyak dolu kendi hayatlarını bırakmışlar başkalarının hayatlarına burnunu sokma peşindeler..ki bunlara bi baksan hepsi birbirinden mutsuz ve de sorunlu...tek istedikleri çevresindeki insanlara da sorun yaratmak bunların..dedim ya gereksiz boş insanlar bunlar...
sen cevabı yapıştıramamışsın cnm henüz düşünmüyorum diyeceksin,tedavi fln da görmüyorum..merak etmesin kimse önce isteyim sonra çatır çatır doğururum diyecektin.....
yaa bana boş gebelikten sonra bütü testleri yaptı doktor ki bişiy çıkmadı sadece adet düzenleyici vermişti ona bile tedavi oluyorum sanıyolardı inandıramadım kimseyi :))
boşver hiç takma sen...
yine geç oldu ama herkese hayırlı cumalar....rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin,tez zamanda gönlümüzden geçenleri bize hayırlı bir şekilde nasip etsin inşşşş....
minikgelin canım güsel gelişmeler varmış... inş bu ayın sonunda bebiş haberlerini alıcaz senden....
kızlarr kmse msjlarımımı gormuyorsizzce bekliymmi 13 üne kdr test yapmak ıcın en son 9 nısanda kırmızı gordum ????
kızlarr kmse msjlarımımı gormuyorsizzce bekliymmi 13 üne kdr test yapmak ıcın en son 9 nısanda kırmızı gordum ????
Slm kızlar hayırlı cumalar
Doktordan geldik
Hersey yolunda şimdilik
İgne ağrıtıyor vala:) koldan kan alınırken agridigi gibi:) ama abartılacak karda bı agri deil..
Ogleleyin 11-12 gibi vuruncam pazartesi kontrol edecek
Cuma yada Pazartesi amlytimiz olur dedi doktorumuz..
Elazigdaki gittiğim tup bebekle kıyaslandığımda malatyadakini arada daglar kdr fark var
Öncelikle doktorların ilgisi okdr güzellik kendimizi cok güvende hissediyoruz
Uroloji doktoruylada görüştük sizden umutluyum herseyiniz normal dedi..elle muayene etti sperm kanalları var dedi ...
Tabiii yinede çıkmama olasiligi var ama siz de çıkma olasiligi daha yüksek dedi..en azından moralim yerine geldi..
Esim sigara iciyor onun icin amlyta kadar endol ve trentol verdi..bizde proxeed plus kullanıyoruz dedik aferin dedi:) devam edin düzenli icin dedi...bide keçi boynuzu pekmezi yiyin dedi amlyt gunüne kdr...
Amlytini nsl yaptığını falan anlattı ...icime sindi Rabbim önsöz demiştir ve nası eder..
Tup bebek doktoruna sordum kac embriyo konuluyor diye..
Normali 1 tane dedi ama sizin durumuz farklı iki tane koyarız dedi...tabi herseyim normal siye iki tane koyacaklar bendede hafife olsa sorun olsaydı riske almamak icin 1 tane koyarlarmis...
Şimdilik sperm bulunmuş gibi konuştuk acaip hafifim mutluyum Rabbim ins sonunu iyi eder
Kimse olumsuz konuşmadı okdr arkadasım var sohbet ediyoruz zerre kotu olasılık aklıma gelmiyor dior...hergun Rabb'ime dua ediyorum evlat isteyen herkeze nasip etsin diye ...senin ilk hamis günlerin nsl bakayım taze anne:)
Yaaaa ben dua ediyorumki şimdi bile:) ama ozman dahada cok ederim tefriciye okurum herbirinize her ay 1 kisiye :) cok planlarım var cok:))))
Yaaaaa cnmmmmmmm valla görmemişim(( kusuruma bakma guzel anne:)
Haaa Ozaman No problem:)))
Hadi bakalım bu ay hamis kal sen ben ayse aynı ay doğuralım:)) ve diger kızlarda tabi:)
Yaaaaaaa(( dov beni bacım :)
Vala görupte cvp yazmamaLik yapmam İnan:) bide telden bakıyorum biraz geç yazıyorum bacım
Ayseeeeeeeeee kustunmu bana(
Bk simdiiii beni ağlattın ama bu sefer ilk ağladığım gibi umutsuz deilmi tam tersi esime diyorum 10 gün sonra hamile Olcam Şubat'ta dogum yapcam :) okdr guzel hayallerim varki anlatmam:) bugün doktordan çıktık yarın arkadaşımın bebeginin ilk yas gunu hediye aldık esim galatasaraylı ..bir takım gördü cok beğendi ilk kez olsun gelip bunu alalım dedi bende Ozaman 10 gün sonra gelip alırız dedim o an bile güzeldi ...elimizden geleni yaptık cok istiyoruz cok dua ediyoruz ins Rabbim ödüllendirir bizi
bacıııııımmmmm ovulasyon testi yaptım nerdeyse ilki kadar koyu sanırım yarın yumurtlucamyarın sabah ilişki olcak,daha iyi olur diye düşündük...sağ tarafımda hafif ağrım var sağ tarafamı yatsam? sen ilişkiden sonra ayakları dikip yatıyo musun? ne tarafa yatıyodun?
İns guzel haberlerle gelirim bacım dua et bana:)kuzumm nasıl sevindimm anlatamamm
hadi bize o güzel haberi ver tatlım
Seviyorum seni guzel annecik:)canım estf yok küsmedım de sabah berı 3-4 kereyazdım sana
cevap alamayınca şaşırdım okadra gozunden kacmıs olabılır canım
nıye kuseyım buncacık seye küsülümü hiçç aoooo
Oley Oley sabah yap en guZeli bide pazar aksam yap:)bacıııııımmmmm ovulasyon testi yaptım nerdeyse ilki kadar koyu sanırım yarın yumurtlucamyarın sabah ilişki olcak,daha iyi olur diye düşündük...sağ tarafımda hafif ağrım var sağ tarafamı yatsam? sen ilişkiden sonra ayakları dikip yatıyo musun? ne tarafa yatıyodun?
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnn ins cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin cok istiyorum ailemin esimin saglıgından huzurundan sonra en cok istediğim seyaydinlik haberlerle donersin insallah!!!
Allah'im sen bu annelik icin yanip tutusan kadinin sesini duy yarabbimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?