- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.021
Oley Oley sabah yap en guZeli bide pazar aksam yap:)
Sabah sabah nsl yapıyoruz gissss ben iki senelik evliyim 3 keremi ne yaptık oda bebek icin yoksa keyfi hiç sabah yapmayız:))) hadi bakayım hafta sonu çalışkan olun bolca ..pazar da sabah yaparız gız,genelde pazarları sabah oluyohem de yarın yumurtlarsam 24 saat içinde ilişki olmalı ya,pazar sabah daha iyi olur,spermler de canlı canlı olur
Sabah sabah nsl yapıyoruz gissss ben iki senelik evliyim 3 keremi ne yaptık oda bebek icin yoksa keyfi hiç sabah yapmayız:))) hadi bakayım hafta sonu çalışkan olun bolca ..
ehueheuehu akşam akşam güldürdün beni kız
Yerim seni:) bizde salak gibi 1 sene kondomla korunduk iki kere kindim yırtıldı hamile kalırım diye ertesi gunu hapı aldık esim dıyo okeye verdigimiz paralar bosuna gitti:)
süpersiniz yaaa,adama bak okeye verdiği paraları düşünüyovalla ben de bileydim böle zor bi iş olduğunu ilk 6 ay korunurdum sadece,ama napalım kısmet,zamanı geri getiremeyiz ya
Artık gülüp geçiyoruz :) keşkeler geri dondermiyor keske hiç korunmasaydık:)))
Neyse denemede 10 .ayimda hamile kalmış Olcam sperm çıkarsa tabi:)
Yerim seni:) bizde salak gibi 1 sene kondomla korunduk iki kere kindim yırtıldı hamile kalırım diye ertesi gunu hapı aldık esim dıyo okeye verdigimiz paralar bosuna gitti:)
Ayyyyyyyy neguzel,ya cok şanslısın ins ikizim olur cok istiyorum ins seninde ikizin olur:)ayy canım benim ben inanıyorum çıkıcak bak görhem inşallah hayırla ve sağlıkla ikizlerin olur:13: ben de ikizim çünkü,hemi de tek yumurta ikizim de kız çook güzel bi duygu,ben de isterim ikizlerim olsun o duyguyu tatsın
esimde aciyo ona verdimiz paralari.bilseydik almazdik :)
Ayyyyyyyy neguzel,ya cok şanslısın ins ikizim olur cok istiyorum ins seninde ikizin olur:)
:)))) filmlerden cok etkilendik sanırım :) ilk geceden hamile kalıyor herkes:) dün fatmagulun sucu ne vardı tam actık ilk gecesini gösteriyor eşim Dio kesin hamile kalır ilk günden :)
Ne mucize bı olay su hamile kalmak bence evlat sahibi olanlar hamile olanlar nkdr şükretse az:)
evet bence de çok şanslıyımAyyyyyyyy neguzel,ya cok şanslısın ins ikizim olur cok istiyorum ins seninde ikizin olur:)
mutlu günlerr canlarımm
bugün itibar,yle yağış yok, hava gayet güzel
haydi uyunınn
kocaman öpüyorummm
buarada sdtive nerelerdesin kuzum
bacıııııımmmmm ovulasyon testi yaptım nerdeyse ilki kadar koyu sanırım yarın yumurtlucamyarın sabah ilişki olcak,daha iyi olur diye düşündük...sağ tarafımda hafif ağrım var sağ tarafamı yatsam? sen ilişkiden sonra ayakları dikip yatıyo musun? ne tarafa yatıyodun?
İns guzel haberlerle gelirim bacım dua et bana:)
Seviyorum seni guzel annecik:)
Oley Oley sabah yap en guZeli bide pazar aksam yap:)
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnn ins cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin cok istiyorum ailemin esimin saglıgından huzurundan sonra en cok istediğim sey
Bugün dua gunüm
Biliyorum siz hep bana dua ediyorsunuz
Rabbim kimseyi darda bırakmasın
İgne parasını nsl vercez dıyorduk dün aylardır yatmayan maaşım yattı...
Amlyt parasını nsl vercez dıyorduk bugün esime bı arkadasinın borcu vardı o vercekmis
Cuma gunu tedavime başladım Rabbim cumanın yüzü suyu hürmetine işlerimizi kolaylaştırsın bukdr istediğimiz bebegi nasip etsin
mutlu günlerr canlarımm
bugün itibar,yle yağış yok, hava gayet güzel
haydi uyunınn
kocaman öpüyorummm
buarada sdtive nerelerdesin kuzum
Kızlar nasılsınız?
canım oh oh çift çzigi heee çalışmalar başlasınnnn
benım de sağ tarafım hafıf sızlıyodu....sağ tarafb yatmadım ben düz yattım bence düz yat çünkü spermelrin çoğu zaten
rahım ıcınde kaybolup tüplere ulaşıp yumurtayı dölleyemeıdkelrı ıcın bebek olmuyo biliyor musun ??? sen sadece ayakalrını dik
spermelr zaten yolu biliyo sağa fln yatıp şaşırtmaca yuapma bence :) hiçbi tarafa yatmaıdm ben hatta uzun sürede dikmedım ayagımı
5 dk fln kocişim 90 derece seklınde tuttu :) öle durduk sonra ındırdım :)
biz de ilk çalışmamızı pazar gunu yapmıstık cts pazar tatı oldugu ıcın kocişler dinledık relax oluo spermler daha bi canlı oluyo bence :)
sonucta spermı direk stres etkılıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?