- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.041
Kızlar nasılsınız?
ayy cevap için teşekkürler canımbakalım sabah yaptık,1 saat yattım,biraz sağa,biraz sola biraz da düz yattım,hayırlısı olsun...yarın sabah da dediğin gibi yaparız artık
hamdolsun canıms en naıslsın ??????????
iyilik canım sen nasılsın??? bebek nasıl
canım sağ sol yapma ya bak şöle düşün dielim sperm içeri girdi sen sağ taraf yumurta zannedıosn sağa yattın
ama yumurta solda hoop tüm sperm sağa kaydı ay acaba soldamıdır die sola da yatıosn hoop sperm sağdan
sola kayması zor nedne rahım kıvrımlı sperm tüpe girio rahımde kalmıyo kı yanı fizik kurallarına aykırı
bugun böle olmus ama ınsallah yarın şaparsın düz yatkendıelrı bulsun yollarını canım bi de biz bu ay gun asırı yapmamıstık
9,10,11 gunelrı çift igiyi gördük hergun yaptık
cnm iyiyim bnde bebiş de ii sanırsam:) bi sorun gözükmüyo şimdilik..
ayy cevap için teşekkürler canımbakalım sabah yaptık,1 saat yattım,biraz sağa,biraz sola biraz da düz yattım,hayırlısı olsun...yarın sabah da dediğin gibi yaparız artık
iyiyim cnm bende...iş saatinin bitmesini bekliorum..
bugün c.tesi iş güç de olmuyo niye çağırır bu patronlar anlamış diilim.....
neyse bebişimize ii bakıosun dimi annesi:))
buarada güvendiğin bir doktorun var dimi..o çok önemli hele ki bizim durumumuzda önceden müdahale etmek gerekebilir..
ayyyy geçen aylar düz yattık da noldubiz de hep çift çizgiyi gördüğümüz günler üst üste yaptık,gün aşırı yaptığımız da oldu 6 ayda her yolu denedik maaşallah aman kontrollerimizi olduk,testlerimizi yaptırdık bi sorunumuz yok allaha şükür yarın da dediğin gibi yaparım inşallah olur
canım sağ sol yapma ya bak şöle düşün dielim sperm içeri girdi sen sağ taraf yumurta zannedıosn sağa yattın
ama yumurta solda hoop tüm sperm sağa kaydı ay acaba soldamıdır die sola da yatıosn hoop sperm sağdan
sola kayması zor nedne rahım kıvrımlı sperm tüpe girio rahımde kalmıyo kı yanı fizik kurallarına aykırı
bugun böle olmus ama ınsallah yarın şaparsın düz yatkendıelrı bulsun yollarını canım bi de biz bu ay gun asırı yapmamıstık
9,10,11 gunelrı çift igiyi gördük hergun yaptık
cnm dik ayaklarını düz yat hatta kalçanın altına çok yüksek olmayacak bi yastık koy ve en az yarım saat öyle bekle..
sağ sol fln hiiç girme o olaylara benim yumurtladığım zmn sol tarafımda bi batma vardı soldan yumurtladm sanıodum ama doktor baktı sağ yumurtam gelişmişti...hiç kafanı kaıştırma o yüzden...hadi bakalım inşallah 15 gün sonra senin bebiş haberini alıcaz :))
kızlarr kmse msjlarımımı gormuyorsizzce bekliymmi 13 üne kdr test yapmak ıcın en son 9 nısanda kırmızı gordum ????
bi de kızlar bi süre yattıktan sonra kalkınca meni akıyo bu normal dimi:26:
tamam dik yatıcam ne biliim ya geçen aylarda öyle yattım bu ay da böyle yapıyım dedim,bakalım bugün de test yapıyım sonuç ne çıkcakinşallah canım inşallah çok dua edin bize noluuuuuuuurrrrr:2::2::2::2::2::2:
sorma canım yaa ben de iş yerındeyım iş güç yok harbıdne boş boş duruyorum ama ıs bulurum ekndıem bırazdan napaım :)
ya erken ama benım bulantılarım başaldı her sbaha dahada fazla oluyo 2-3 haftaya kalamz istifra edecek sevıyeye gelırım
sanırım napalım kısmet gelıssın buyusunde hiç önemli dğeil.....canım benım kan hastalıgım oldugu ıcın ve bir tahlılım 5 binliranın
üstünde tuttgugu ıcın özellerde yaptıramıyroum tahlıllerımı...devlete gıdıorm özelde de dr um var ona da tahlıl sonuclarımı
gösterıyorum böle devam edıyorum bakalım ama özeldekı dr u bırakıp profa devam etmeyı dusunuyorum şöle bi 7 haftayı geceyım de
inşallah gecerım de o zaman randevu alıp gidicem ınsallah ılk 7 hafta ,9 hafta ve 12, hafta bu haftalardan sonra
düşük riski azalıyo ya canım ınsallahh böle düşünüyorum bakalım :) Prof. dr rıza madazlıya gidicem ınsallah riskli gebelıkelr uzmanı
dikkat edıyorum cnaım ben çok hareketlıyımdır ama azalttım hareketlerımı :) koşup zıplamıyorum artık :)
ehh zıplamam mümkünse :)) hatta eve gittiğinde ayaklarını dik ve yat ben öle yapıorum.. bnm de çok bulantılarım oldu hatta devam ediyor.. normal yani başlaması..o senin gebeliğinin normal olduğunu hatırlatıyor sana öyle düşün..vücutun reflexi..sık sık ama az yemeğe çalış böylece biraz daha azaltıosun..bana salatalık çok ii geliodu bol bol yedim hatta bi dene istersen..
buarada devlette bi doktorunun olması gerekiomuş mutlaka senin..ama özeli bırakma derim ben çünkü gece allah korusun bi aksilik olsa ulaşamazsın prof.a ama özel doktoruna ulaşabilirsin..
inşallah bu sefer bişey olmayacak cnm allahın izniyle..sen hep hayırlı zamanda istedin allahtan bugün verdiyse vardır bi hayır cnm...
normal canımm :) :) :)
zaten belki gözlemlemişsindir sperm ilk baştyta beyaz bi renkteyken havayla temas ettıkçe su gibi oluyo
sperm ıcerı gırdıkten sorna zaten giden yerıne gitmiş oluo o gelenler de görevi bitmiş olanalr
bi de spermelri tasıyıcı bı akıntı bılıosn spermler yola cıkıo akıntı da akıp gidio :)
bi belgesel vardı da bebegın olusumu ıle alakalı orda izlemstm :)
bi de kızlar bi süre yattıktan sonra kalkınca meni akıyo bu normal dimi:26:
normal canımm :) :) :)
zaten belki gözlemlemişsindir sperm ilk baştyta beyaz bi renkteyken havayla temas ettıkçe su gibi oluyo
sperm ıcerı gırdıkten sorna zaten giden yerıne gitmiş oluo o gelenler de görevi bitmiş olanalr
bi de spermelri tasıyıcı bı akıntı bılıosn spermler yola cıkıo akıntı da akıp gidio :)
bi belgesel vardı da bebegın olusumu ıle alakalı orda izlemstm :)
ben çıkıyorum kızlaar,daha kahvaltı etmedim gidiyim mutfağa bişeyler hazırlıyım kendime,öptüm hadiii bebişlerinize ve kendinize iyi bakın,şimdiden anneler gününüzü kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?