Sabredenler Kulübü 2012 :)

Pazar sabahı yap cnm hem belki ilk anneler gunu hediyeni çift çizgiyle alırsın :)
Bence bekle pazar sabah yap guzel haberlerle gel:)

Canım eğer adetin düzenliyse 28 günde oluyosa test yap derim ben adete 3 gün kala öğrenmistim varsa bişeyler çıkar zaten rabbim gönlüne göre versin

valla sabrına hayran kaldım ben şimdi 50 kere test yapmıştım...valla aslında varsa bişey çıkar mutlaka ben battan 4 gün önce gördüm testte

canım periyodun kaç gun suruyo kı senın ??????????*

9 nisanda reglolduysan 30 gümn srüyo olsa dielim ki 9 maysta regl olman laızmdı ee kaç guyn gecmıs canım

yapsana test aaaaaaaaaaa

kızlar son 3 aya kadar 30 gunde bır cok duzenlı seklde oluyordum.ama bıkac kez kendımı psikolojık olarak etkıleyip gecıktrdım baya bı.en son da 9 nısan da oldum artık cok sasırdıgı ıcın maxımum 35 gun olarak dusundm 13-14 unde beklıyorm en gec.daha dogrusu ne dusuneceğigimide bilmıyorum aslına bakarsanız.

evet canım zaten özelde dr um var yanı ona da kayıt actırıcam hemen evımın yakınıdna hem d e5 dklık mesafede
nolur nolmaz tabıı kı :) evet ben de öle yapıyorum eve gidip uzanıyorum ayakalrımı yuksege koyyorum :)
çok rahatlatıo cidden yeme duzneımı daha oturtamadım ama az az sık sık yemeye dıkkat etmem lazım...
bulantıya çubuk kraker zeytın de ii gelıo :) daha önce 4 ay bulantı cektıgım ıcın bılıorm bus efer sabha kalkınca 15 dk sürüo gecıo
evet bebegın damarları olusurken artarmış bulantı :) ınsallah canım rahatım baya Allah ım hayırlısını verısn ınsallah :)
ıkımız de sağlıkla kavusurus ınsallah :)

ben çıkıyorum kızlaar,daha kahvaltı etmedim gidiyim mutfağa bişeyler hazırlıyım kendime,öptüm hadiii bebişlerinize ve kendinize iyi bakın,şimdiden anneler gününüzü kutluyorum

git canım çalışmala riçin yemek ye tabııı efor sarfedıceksın o kadar

doğurmakla değil...o şevkati taşımakla anne olunuyor bence :) senin de anneler günün kutlu olsun

canım bence yap tetsı ya nolucek zaman gectıkce beklentı artıyo...beklentıyle beraber negatıf cıkarsa üzüntüde artıyo bence yaa

yıen de sen bılrısın hayrılısı olsun ınsallahhh :)

her türlü hayal kırıklıgı aslında canım aylardır hep aynı sey ınsanın gucu kalmıyor artık ben kı cok sabırsız bır ınsanımdır artık öyle yerımde duramama durumum olmuyor.defalarca test yaptm tek cızgıden ılerıye gıdemedim.bakalım bu kez Rabbım hayırlısıyla versın yavrumuzu

canım valla ben öle oluyorum ıste bak diorm kı gunler gectıkce regl gelemdıkce beklentımartıcak sonra

daha cok üzülücem ınanıcam cunku...onun ıcın nolucaksa hemen sımdı olsun dıyroum inşallah bu ay hayal kırıklıgıyasmazsınn

amin canım ınsallah hepimizin duaları kabul olsun ınsallah. ama malum bu yolda tek basımıza degılız ben kendımı bıraz bastırabılıyorum ama esımınde saklama cabalarına ragmen onu cok cok ıyı tanıdıgım ıcın üzüldüğünün farkındayım sürekli hayal kırıklıgı yasatıyorum Allahım bu ay duyar insallah sesimizi

canlarımmm cicişlerimmm dert ortaklarım can yoldaşlarım yarın giremeyebilirim onun için simdiden dört gözle anne olmayı bekleyen tüm arkadaslarım anneler günümz kutlu mutlu olsun.

canım kendın ıcın öle düşünme lütfen senınle ne alaksı var veren Allah yanı lütfen

biçok kadın böle düşünüo iyi haber veremedım hayal kırıklıgı yasatıyorum fln yapmayın lütfen ya

ayy ne güzel söyledin,çok teşekkür ederimmm

canlarımmm cicişlerimmm dert ortaklarım can yoldaşlarım yarın giremeyebilirim onun için simdiden dört gözle anne olmayı bekleyen tüm arkadaslarım anneler günümz kutlu mutlu olsun.

Teşekkürler canım senin de kutlu olsun anneler günün :)

öyle tabii canım benm aklıma esiyor oyle bazen.sizler daha iyi anlarsınız psikolojımı gelıolar öyle bazen:) tesekkür ederim cnm

Bugün uyandım iğnemi vurdu esim sonra kahvaltı hazırladım elimde sürahi vardı camın önünde küçük bı çiçeğim vardı bu durumumuzu öğrendiğimizde almıştım ..hep konuşuyordum çiçekle su veriordum düzenli ilk basta küçücük bir çiçeği vardı 3-4 gün sonra soldu içimden bı çiçek bile elimde kurudu cocuğum olmuycak ddim ...ruh halı iste herseyi bebeğe bağlıyorum..neyse ben yılmadan sürekli suladım ama hiç buyurmuyordu çiçek ve bu son 1 haftadi suda vermedim kurusun atayım diye bekliydm..bugün azıcık su vereyim yazık dedim ve bı baktım ağlamaya başladım esim noluyor dedi o küçücük çiçekte en az 10-15tane tomurcuk çıkmış dizimin üzerine çöktüm ağladım çiçeği sevdim ...iyicene umut doldum Rabbim ne büyük halbuki o küçücük çiçek kurumak üzereydi nsl yeşerdi nsl tomurcuk açtı Rabbim Rabbim ne mucizeler verior ins kuruyan bitkiye tekrar can veren Rabbim bizi bu zor durumumuzdan cogalarak büyütür

slm canlar şimdiden güzel anne adaylarının anneler günü kutlu olsun seneye anneler gününde kucağımızda yada göbişimizde bebişlerimiz olsun hepimizin seviyorum sizi

perihanım cnm bacım Allahım sana hayırlı zamanda hayırlısıyla salih ve saliha evlatlar nasip etsin tontiş bir bebişin olsun inşallah

canım tefriciye bitti allahın izniyle,duamı da yaptım sana ve senin gibilere bağışladım..inşallah kabul olur,rabbim yüzünü güldürür inşallah

kuzummm benimm hepimizin anneler günü kutlu olsunn
Aminnn canımm benim, inş hep birlikte hamiş olalım, Rabbimin izniylee...

kocişim espiri yapmış, anneler günü hediyemi almışşşş çooook komikk çünkü bir baskül yani tartı almış

şeyy zayıflamaya başladım da nihayet bakıp mutlu olayım diye, evde yoktu,

kuzummm benimm hamarat hanımımm

kısmetse yarın gelecekler kuzum, ben de birazdan mutfağa geçip, tatlı yapacağım, dinlenince güzel olur, şerbetini çeksin
ayy recimdeyimmmm
evet canım gurbette olmak çok zor, memlekete bayramda, yaz tatillerinde kısmen gidebiliyoruz

inş memlekete tayinimiz çıkar kuzumm

kocamann öpüyorummm seni...

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]24 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD] 25 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]26 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]27 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]28 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]29 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]30 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]31 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]1 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]2 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]3 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]16 ay
[/TD]
[TD]4 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]5 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]6 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]12 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]9 ay
[/TD]
[TD]13 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]14 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]15 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]16 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]17 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainsun
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]18 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]19 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün 60gelsin (perihan) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

hadi bakalım gözün aydın diyim şimdiden...inşallah atanırsınız canım yaa,benim ablam da atanma çabasında hepinize dua ediyorum,atancaksınız inşallah
hadi ben de öptüm canım,kolay gelsin,elceğizlerine sağlık afiyet bal şaker olsun,tabi annenlere,sana değil sen zayıfla bak eşinde tartı almış yani"zayıfla artık perihan" diyo sana şaka yaptım hee alınma sakın

slm kızlar nasılsınız uzun süredir girmiyorum okadar sıkıldımki anlatamam kendimden bile nefret ettim bu konu yüzünden sürekli belirti aramaktan kendime dikkat etmekten çabalamaktan bunları yazıpta sizlerinde umudunu kırmak istemem ama eger aranızda beni merak eden olduysa bukız nerelere kaybldu diyeniniz olduysa diye bişeler yazayım dedim arasıra gelip sizleri kontrol ediyorum allah bizlerede bu duyguyu daha fazla bekletmeden saglıkla yaşatır inşallah...

canım tefriciye bitti allahın izniyle,duamı da yaptım sana ve senin gibilere bağışladım..inşallah kabul olur,rabbim yüzünü güldürür inşallah

Allahım binlerce kez razı olsun cnm benim darda hiç bırakmasın seni...sizler dua ettikçe benim içmde kelebekler uçuşuyor mutlu oluyorm inan normalde her amlyta yaklaştığım gün korkmam lazım ama garip sekilde Ogün gelsin istiyorum heyecanla:)

Bakkkkkk cok kızarım şimdi sana
Tamam insanın kimi dönemlerde kendini kötü hissettiği zamanlar oluyor
Eğer genel olarak bı bikkinlik varsa gecer cnm
Beek konusuna takılıyorsunuz bak bana ben neyapayim
Şükret cnm bnm şükret
Bugün. Arkadasın. Bebeginin dogum gunüne gittim 10 kisi vardı ve 8 kisinin bebegi vardı 1 tanesi yeni evlenmişti bide ben...cok zor. Bı durum inan okdr cocuğun içindeki ruh halımı duşun..
Rabbim sağlığımizla sinamasin hersey yoluna girer

minikgelin tatlım haklısın ama sanırım benimde ciddi bi problemim var ve işin kötüsü bi doktora gidipte bunun ne oldugunu bile ögrenemiyorum zamansız kanamalarım sancılarım hala devam ediyor haziran sorunda Türkiyeye gelmeyi planlıyorum inşallah ozaman doktora giderim artık ozamana kadarda boş boş beklemeye devam edicem anlaşılan benden sonra evlenenlerimi desem yoksa 2. kez hamile kalanlarımı söylesem of of o kısmını hiç konuşmıyım en iyisi allah sonumuzu hayretsin inşallah bizleri mahrum bırakması annelik duygusundan

haklısın kuzumm

yok valla bir şeycik yemiyorum şöylr topikdaşlarıma bir selamm olsunnn ANNELER GÜNÜNÜZZ KUTLUU OLSUNN CANLARIMM

inş seneye bebeklerimizle kutlarız bu günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…