- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.061
Pazar sabahı yap cnm hem belki ilk anneler gunu hediyeni çift çizgiyle alırsın :)
Bence bekle pazar sabah yap guzel haberlerle gel:)
Canım eğer adetin düzenliyse 28 günde oluyosa test yap derim ben adete 3 gün kala öğrenmistim varsa bişeyler çıkar zaten rabbim gönlüne göre versin
valla sabrına hayran kaldım ben şimdi 50 kere test yapmıştım...valla aslında varsa bişey çıkar mutlaka ben battan 4 gün önce gördüm testte
canım periyodun kaç gun suruyo kı senın ??????????*
9 nisanda reglolduysan 30 gümn srüyo olsa dielim ki 9 maysta regl olman laızmdı ee kaç guyn gecmıs canım
yapsana test aaaaaaaaaaa
ehh zıplamam mümkünse :)) hatta eve gittiğinde ayaklarını dik ve yat ben öle yapıorum.. bnm de çok bulantılarım oldu hatta devam ediyor.. normal yani başlaması..o senin gebeliğinin normal olduğunu hatırlatıyor sana öyle düşün..vücutun reflexi..sık sık ama az yemeğe çalış böylece biraz daha azaltıosun..bana salatalık çok ii geliodu bol bol yedim hatta bi dene istersen..
buarada devlette bi doktorunun olması gerekiomuş mutlaka senin..ama özeli bırakma derim ben çünkü gece allah korusun bi aksilik olsa ulaşamazsın prof.a ama özel doktoruna ulaşabilirsin..
inşallah bu sefer bişey olmayacak cnm allahın izniyle..sen hep hayırlı zamanda istedin allahtan bugün verdiyse vardır bi hayır cnm...
ben çıkıyorum kızlaar,daha kahvaltı etmedim gidiyim mutfağa bişeyler hazırlıyım kendime,öptüm hadiii bebişlerinize ve kendinize iyi bakın,şimdiden anneler gününüzü kutluyorum
kızlar son 3 aya kadar 30 gunde bır cok duzenlı seklde oluyordum.ama bıkac kez kendımı psikolojık olarak etkıleyip gecıktrdım baya bı.en son da 9 nısan da oldum artık cok sasırdıgı ıcın maxımum 35 gun olarak dusundm 13-14 unde beklıyorm en gec.daha dogrusu ne dusuneceğigimide bilmıyorum aslına bakarsanız.
evet canım zaten özelde dr um var yanı ona da kayıt actırıcam hemen evımın yakınıdna hem d e5 dklık mesafede
nolur nolmaz tabıı kı :) evet ben de öle yapıyorum eve gidip uzanıyorum ayakalrımı yuksege koyyorum :)
çok rahatlatıo cidden yeme duzneımı daha oturtamadım ama az az sık sık yemeye dıkkat etmem lazım...
bulantıya çubuk kraker zeytın de ii gelıo :) daha önce 4 ay bulantı cektıgım ıcın bılıorm bus efer sabha kalkınca 15 dk sürüo gecıo
evet bebegın damarları olusurken artarmış bulantı :) ınsallah canım rahatım baya Allah ım hayırlısını verısn ınsallah :)
ıkımız de sağlıkla kavusurus ınsallah :)
git canım çalışmala riçin yemek ye tabııı efor sarfedıceksın o kadar
doğurmakla değil...o şevkati taşımakla anne olunuyor bence :) senin de anneler günün kutlu olsun
canım bence yap tetsı ya nolucek zaman gectıkce beklentı artıyo...beklentıyle beraber negatıf cıkarsa üzüntüde artıyo bence yaa
yıen de sen bılrısın hayrılısı olsun ınsallahhh :)
her türlü hayal kırıklıgı aslında canım aylardır hep aynı sey ınsanın gucu kalmıyor artık ben kı cok sabırsız bır ınsanımdır artık öyle yerımde duramama durumum olmuyor.defalarca test yaptm tek cızgıden ılerıye gıdemedim.bakalım bu kez Rabbım hayırlısıyla versın yavrumuzu
canım valla ben öle oluyorum ıste bak diorm kı gunler gectıkce regl gelemdıkce beklentımartıcak sonra
daha cok üzülücem ınanıcam cunku...onun ıcın nolucaksa hemen sımdı olsun dıyrouminşallah bu ay hayal kırıklıgıyasmazsınn
git canım çalışmala riçin yemek ye tabııı efor sarfedıceksın o kadar
doğurmakla değil...o şevkati taşımakla anne olunuyor bence :) senin de anneler günün kutlu olsun
amin canım ınsallah hepimizin duaları kabul olsun ınsallah. ama malum bu yolda tek basımıza degılız ben kendımı bıraz bastırabılıyorum ama esımınde saklama cabalarına ragmen onu cok cok ıyı tanıdıgım ıcın üzüldüğünün farkındayım sürekli hayal kırıklıgı yasatıyorum Allahım bu ay duyar insallah sesimizi
ayy ne güzel söyledin,çok teşekkür ederimmm
canlarımmm cicişlerimmm dert ortaklarım can yoldaşlarım yarın giremeyebilirim onun için simdiden dört gözle anne olmayı bekleyen tüm arkadaslarım anneler günümz kutlu mutlu olsun.
canım kendın ıcın öle düşünme lütfen senınle ne alaksı var veren Allah yanı lütfen
biçok kadın böle düşünüo iyi haber veremedım hayal kırıklıgı yasatıyorum fln yapmayın lütfen ya
Teşekkürler canım senin de kutlu olsun anneler günün :)
slm canlar şimdiden güzel anne adaylarının anneler günü kutlu olsun seneye anneler gününde kucağımızda yada göbişimizde bebişlerimiz olsun hepimizin seviyorum sizi
perihanım cnm bacım Allahım sana hayırlı zamanda hayırlısıyla salih ve saliha evlatlar nasip etsin tontiş bir bebişin olsun inşallah
sana da mutlu günler şekerimmm
valla ben uyandım evimi bi güzeel topladım,nevresimlerimi değiştirdim,evimi süpürdüm,ütü yapcam birazdan da
senin annenler bugün mü gelicek? güzel güzel hasret gider annenle,anneler bitane
evet yaa sdtive nerelerdesin,terk etme bizi
herkese iyi günleeeeeeeeeeeeeeeerrrr
kuzummm benimm hamarat hanımımm
kısmetse yarın gelecekler kuzum, ben de birazdan mutfağa geçip, tatlı yapacağım, dinlenince güzel olur, şerbetini çeksin
ayy recimdeyimmmm
evet canım gurbette olmak çok zor, memlekete bayramda, yaz tatillerinde kısmen gidebiliyoruz
inş memlekete tayinimiz çıkar kuzumm
kocamann öpüyorummm seni...
canım tefriciye bitti allahın izniyle,duamı da yaptım sana ve senin gibilere bağışladım..inşallah kabul olur,rabbim yüzünü güldürür inşallah
slm kızlar nasılsınız uzun süredir girmiyorum okadar sıkıldımki anlatamam kendimden bile nefret ettim bu konu yüzünden sürekli belirti aramaktan kendime dikkat etmekten çabalamaktan bunları yazıpta sizlerinde umudunu kırmak istemem ama eger aranızda beni merak eden olduysa bukız nerelere kaybldu diyeniniz olduysa diye bişeler yazayım dedim arasıra gelip sizleri kontrol ediyorum allah bizlerede bu duyguyu daha fazla bekletmeden saglıkla yaşatır inşallah...
Allahım binlerce kez razı olsun cnm benim darda hiç bırakmasın seni...sizler dua ettikçe benim içmde kelebekler uçuşuyor mutlu oluyorm inan normalde her amlyta yaklaştığım gün korkmam lazım ama garip sekilde Ogün gelsin istiyorum heyecanla:)
Bakkkkkk cok kızarım şimdi sana
Tamam insanın kimi dönemlerde kendini kötü hissettiği zamanlar oluyor
Eğer genel olarak bı bikkinlik varsa gecer cnm
Beek konusuna takılıyorsunuz bak bana ben neyapayim
Şükret cnm bnm şükret
Bugün. Arkadasın. Bebeginin dogum gunüne gittim 10 kisi vardı ve 8 kisinin bebegi vardı 1 tanesi yeni evlenmişti bide ben...cok zor. Bı durum inan okdr cocuğun içindeki ruh halımı duşun..
Rabbim sağlığımizla sinamasin hersey yoluna girer
hadi bakalım gözün aydın diyim şimdiden...inşallah atanırsınız canım yaa,benim ablam da atanma çabasında hepinize dua ediyorum,atancaksınız inşallah
hadi ben de öptüm canım,kolay gelsin,elceğizlerine sağlık afiyet bal şaker olsun,tabi annenlere,sana değil sen zayıfla bak eşinde tartı almış yani"zayıfla artık perihan" diyo sanaşaka yaptım hee alınma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?