- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.081
minikgelin tatlım haklısın ama sanırım benimde ciddi bi problemim var ve işin kötüsü bi doktora gidipte bunun ne oldugunu bile ögrenemiyorum zamansız kanamalarım sancılarım hala devam ediyor haziran sorunda Türkiyeye gelmeyi planlıyorum inşallah ozaman doktora giderim artık ozamana kadarda boş boş beklemeye devam edicem anlaşılan benden sonra evlenenlerimi desem yoksa 2. kez hamile kalanlarımı söylesem of of o kısmını hiç konuşmıyım en iyisi allah sonumuzu hayretsin inşallah bizleri mahrum bırakması annelik duygusundan
canlarım hepiciğimizin anneler günü kutlu olsun.ayrıca bugün benim doğum günüm.anneler günüyle aynı güne denk geldi.keşke bebişim de olsaydı o zaman benim için daha özel olurdu bu gün.hayırlısı artık.inş bigün nasip olur bize de annelik duygusunu tatmak.
Bugün uyandım iğnemi vurdu esim sonra kahvaltı hazırladım elimde sürahi vardı camın önünde küçük bı çiçeğim vardı bu durumumuzu öğrendiğimizde almıştım ..hep konuşuyordum çiçekle su veriordum düzenli ilk basta küçücük bir çiçeği vardı 3-4 gün sonra soldu içimden bı çiçek bile elimde kurudu cocuğum olmuycak ddim ...ruh halı iste herseyi bebeğe bağlıyorum..neyse ben yılmadan sürekli suladım ama hiç buyurmuyordu çiçek ve bu son 1 haftadi suda vermedim kurusun atayım diye bekliydm..bugün azıcık su vereyim yazık dedim ve bı baktım ağlamaya başladım esim noluyor dedi o küçücük çiçekte en az 10-15tane tomurcuk çıkmış dizimin üzerine çöktüm ağladım çiçeği sevdim ...iyicene umut doldum Rabbim ne büyük halbuki o küçücük çiçek kurumak üzereydi nsl yeşerdi nsl tomurcuk açtı Rabbim Rabbim ne mucizeler verior ins kuruyan bitkiye tekrar can veren Rabbim bizi bu zor durumumuzdan cogalarak büyütür
cimbom galatasaray şampiyonum cimbobum:)
günaydınnn cicişleriiimm:) yensekte yenılsekte gönlümüzde FENERBAHCE:)
mutlu günlerr canlarımm
bugün itibar,yle yağış yok, hava gayet güzel
haydi uyunınn
kocaman öpüyorummm
buarada sdtive nerelerdesin kuzum
sana da mutlu günler şekerimmm
valla ben uyandım evimi bi güzeel topladım,nevresimlerimi değiştirdim,evimi süpürdüm,ütü yapcam birazdan da
senin annenler bugün mü gelicek? güzel güzel hasret gider annenle,anneler bitane
evet yaa sdtive nerelerdesin,terk etme bizi
herkese iyi günleeeeeeeeeeeeeeeerrrr
Bugün uyandım iğnemi vurdu esim sonra kahvaltı hazırladım elimde sürahi vardı camın önünde küçük bı çiçeğim vardı bu durumumuzu öğrendiğimizde almıştım ..hep konuşuyordum çiçekle su veriordum düzenli ilk basta küçücük bir çiçeği vardı 3-4 gün sonra soldu içimden bı çiçek bile elimde kurudu cocuğum olmuycak ddim ...ruh halı iste herseyi bebeğe bağlıyorum..neyse ben yılmadan sürekli suladım ama hiç buyurmuyordu çiçek ve bu son 1 haftadi suda vermedim kurusun atayım diye bekliydm..bugün azıcık su vereyim yazık dedim ve bı baktım ağlamaya başladım esim noluyor dedi o küçücük çiçekte en az 10-15tane tomurcuk çıkmış dizimin üzerine çöktüm ağladım çiçeği sevdim ...iyicene umut doldum Rabbim ne büyük halbuki o küçücük çiçek kurumak üzereydi nsl yeşerdi nsl tomurcuk açtı Rabbim Rabbim ne mucizeler verior ins kuruyan bitkiye tekrar can veren Rabbim bizi bu zor durumumuzdan cogalarak büyütür
aevettt kızlar herkese hayırlı haftalar olsun....
3-5 gündür yoktum geldimkoştuk topikimize hemen...
c.tesi şampiyonluk turuna çıktık sabah 4,30 gibi geldik eve kudurduk desem yeridir adana uyumadı c.tesi GALATASARAYLI OLMAKTAN GRURU DUYDUM..
fenerbahçeli bazı taraftarlar içinse çok kızdım yazık bissürü küçük çocuk bebek onlar yüzünden kötü anlar yaşadı neyse inş. bi daha yaşamaz kimse böyle şeyler...
dünde köyümüze gittik köy havası gezdik yedik içtik yağmur dolu fırtına adanaya attık kendimizi kocişler kupa törenini izledik sonra optimuma gittik yeni bi gzlük aldık derken p.tesi veee işe geldim çok iş bekliyo beni temebllik alışkanlık yaptı sanırım bendekısacası 3-4 günümm yoğun geçti açamadım pc...
özledim ama hepinizi adetim yaklaşıyor 3-4 güne gelir zaten bu ay olmasının mümkünatı yok1 kez bilem şey edemedik hehehehe
artık gelecek maçlara bakacaz... 28 mayısta kontrole gitcem doktorum serbes bırakırsa halvete devam yoksa beklemeye devamkanamalarım azaldı sanırım yara duruldu inş iyileşmiştir...
anamm ne çok konuştum yaaaa hadi öptüm sizi XXXX işlerime bakayım
birileri beni merak etmiş
canlarım, cuma günü şehir dışı görevindeydim, toplantıya gitmiştim. haftasonu da istanbuldaydım, şampiyonluğu alamadım ama çok güzel vakit geçirdim...
ay-she hamileymişzaten bekliyordum, şaşırmadım, ben gitmeden iki çizgi görmüştü o. inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alır. darısı da bizlerin başına olur.
koşturmaktan o kadar çok yoruldum ki...bir iki gün iznim olsa çok iyi gelirdi. ama bu hafra içinde yine şehirdışı görevim var
minikgelin, senin de haberlerin güzel, okudum hepsini. inşallah sonu da güzel olacak
aevettt kızlar herkese hayırlı haftalar olsun....
3-5 gündür yoktum geldimkoştuk topikimize hemen...
c.tesi şampiyonluk turuna çıktık sabah 4,30 gibi geldik eve kudurduk desem yeridir adana uyumadı c.tesi GALATASARAYLI OLMAKTAN GRURU DUYDUM..
fenerbahçeli bazı taraftarlar içinse çok kızdım yazık bissürü küçük çocuk bebek onlar yüzünden kötü anlar yaşadı neyse inş. bi daha yaşamaz kimse böyle şeyler...
dünde köyümüze gittik köy havası gezdik yedik içtik yağmur dolu fırtına adanaya attık kendimizi kocişler kupa törenini izledik sonra optimuma gittik yeni bi gzlük aldık derken p.tesi veee işe geldim çok iş bekliyo beni temebllik alışkanlık yaptı sanırım bendekısacası 3-4 günümm yoğun geçti açamadım pc...
özledim ama hepinizi adetim yaklaşıyor 3-4 güne gelir zaten bu ay olmasının mümkünatı yok1 kez bilem şey edemedik hehehehe
artık gelecek maçlara bakacaz... 28 mayısta kontrole gitcem doktorum serbes bırakırsa halvete devam yoksa beklemeye devamkanamalarım azaldı sanırım yara duruldu inş iyileşmiştir...
anamm ne çok konuştum yaaaa hadi öptüm sizi XXXX işlerime bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?