- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.101
canım ben en son reglıme gore hesaplarsam bugun 35. gundeyım hala kırmızı gormedım.insallah ta görmem
3.sayfaya düşmüşüzgeldim kurtardım topikimizi hepinize günaydın,hayırlı günler,haftalar diliyorum
kızlar yaa cumadan beri ovulasyon testi yapıyorum,cuma günü iki çizgi de hemen hemen aynı koyulukta çıktı,c.tesi daha da koyulastı,poziftii yani,pazar günü cuma günü yaptığım gibi nerdeyse aynı koyulukta....sağ tarafımda belime doğru bi ağrı var 3 gündür,adete 10 gün kaldı,bugün de test yapcam bakalım ne çıkcak,siz bu duruma ne diyosunuz:26::26::26::26::26:
kimse bana cevap vermemiş
test yaptınız mı? yapmadıysanız biraz daha bekleyin ondan sonra yapın derim. şahsen ben iki kez çift çizgi görüp heveslendim, sonra d akimyasal gebelik olduğunu anladım çok moralim bozuldu. onsan sonra da karar vermiştim baya bir geçmeden test falan yapmamaya. Bebiş de doktor da dahil olmak üzere adet olmamı beklerken sürpriz oldu bana öylesi daha keyifli oluyormuş :)
ya kızlar benim içimi bir şekilde rahatlatmam lazım ama etrafımda çok düşük hikayesi duyduğumdan resmen takıntı halinde bir düşük korkum var. doktora gitme günlerini iple çekiyorum ki kalp atışı falan normal desinler rahatlayayım. nasıl kafamı boşaltabilirim bilmiyorum. aslında öyle bir belirtim falan da yok. çok şükür hiç leke gibi bile kanamam olmadı, midem bulanıyor. tiksiniyorum.vs. ama yine de korkuyorum bebişe birşey olmuşsa da ben anlamıyorsam diye. kendime de çok kızıyorum. tevekkül etmeye çalışıyorum. dua ediyorum. yine de böyle bir endişe hali. belki de normaldir bilemiyorum. bazen düşünüyorum daha şimdiden o iyi olsun diye endişenlemeye başladım, annelik bu yüzden demek ki çok kıymetliymiş. karnıma elimi koyup konuşuorum bazen, "sen iyi ol da ben idare ederim miniğim" diye. dua edin de bu korkudan kurtulayım ya.
cnm kendine gel lütfen..böyle şeyler düşünerek kendini sıkarak zarar verirsin ancak yararın olmaz bebeğe de kendine de..ki ortada hiçbişey yok.gördüğüm kadarıyla 10 haftalık olmuş bebeğin en teklikeli ilk 8 haftayı hiçbir terslik olmadan atlatmışsın daha ne senin derdin..
ki ben daha önce düşük yapmışım,bu gebeliğimde de düşük riskim var,geçen hafta yoğun bir kanama geçirdim senin kadar karamsar ya da sıkıntılı değilim..
biraz rahatla kızdırma beni :)
ya ben de kendime çok kızıyorum zaten, ama böyle bir kuruntu hali oldu. zten benim en kötü huyumdur böyle endişe edip dururum gereksiz yere. dua ediyorum, kafayı dağıtmaya çalışıyorum işte. Rabbim inşallah senin bebeğini de sağlıklı bir şekilde büyütür de kucağına alırsın.
ya kızlar benim içimi bir şekilde rahatlatmam lazım ama etrafımda çok düşük hikayesi duyduğumdan resmen takıntı halinde bir düşük korkum var. doktora gitme günlerini iple çekiyorum ki kalp atışı falan normal desinler rahatlayayım. nasıl kafamı boşaltabilirim bilmiyorum. aslında öyle bir belirtim falan da yok. çok şükür hiç leke gibi bile kanamam olmadı, midem bulanıyor. tiksiniyorum.vs. ama yine de korkuyorum bebişe birşey olmuşsa da ben anlamıyorsam diye. kendime de çok kızıyorum. tevekkül etmeye çalışıyorum. dua ediyorum. yine de böyle bir endişe hali. belki de normaldir bilemiyorum. bazen düşünüyorum daha şimdiden o iyi olsun diye endişenlemeye başladım, annelik bu yüzden demek ki çok kıymetliymiş. karnıma elimi koyup konuşuorum bazen, "sen iyi ol da ben idare ederim miniğim" diye. dua edin de bu korkudan kurtulayım ya.
kizlar ari sutu kullandiniz mi hic? bi arkadasimdan duymustum tanidigi iki kisi yillar sonra ari sutu kullanip ilk aylarinda hamile kalmislar. ben de aldim bu ay yiyorum sabahlari
Bugün koldan kan verdim gobekten iki igne vurundum sinirlerim bozuldu bukdr iğneden korkan ben günde 3 tane igne vurundum
Ağladım sinirlerim bozuldu icim acıdı canım acıdı...Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın
Cok şanslısının kızlar cok şükredin böyle eziyetlerle uğraşmıyorsunuz
Yine bunada şükür sonu iyi olsunda dayanırım herseye
Yaaaaaaaa:) öyle haberler beni ayakta tutuyor inan canımcnm dun sayfalarda gezinirken senin durumunda olan birinin yazdigini okudum. ameliyatla bulunmus sperm ve hamileym die yazmis. ins senin de olucak:)
Bugün koldan kan verdim gobekten iki igne vurundum sinirlerim bozuldu bukdr iğneden korkan ben günde 3 tane igne vurundum
Ağladım sinirlerim bozuldu icim acıdı canım acıdı...Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın
Cok şanslısının kızlar cok şükredin böyle eziyetlerle uğraşmıyorsunuz
Yine bunada şükür sonu iyi olsunda dayanırım herseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?