Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım ben en son reglıme gore hesaplarsam bugun 35. gundeyım hala kırmızı gormedım.insallah ta görmem

test yaptınız mı? yapmadıysanız biraz daha bekleyin ondan sonra yapın derim. şahsen ben iki kez çift çizgi görüp heveslendim, sonra d akimyasal gebelik olduğunu anladım çok moralim bozuldu. onsan sonra da karar vermiştim baya bir geçmeden test falan yapmamaya. Bebiş de doktor da dahil olmak üzere adet olmamı beklerken sürpriz oldu bana öylesi daha keyifli oluyormuş :)

kimse bana cevap vermemiş

ya kızlar benim içimi bir şekilde rahatlatmam lazım ama etrafımda çok düşük hikayesi duyduğumdan resmen takıntı halinde bir düşük korkum var. doktora gitme günlerini iple çekiyorum ki kalp atışı falan normal desinler rahatlayayım. nasıl kafamı boşaltabilirim bilmiyorum. aslında öyle bir belirtim falan da yok. çok şükür hiç leke gibi bile kanamam olmadı, midem bulanıyor. tiksiniyorum.vs. ama yine de korkuyorum bebişe birşey olmuşsa da ben anlamıyorsam diye. kendime de çok kızıyorum. tevekkül etmeye çalışıyorum. dua ediyorum. yine de böyle bir endişe hali. belki de normaldir bilemiyorum. bazen düşünüyorum daha şimdiden o iyi olsun diye endişenlemeye başladım, annelik bu yüzden demek ki çok kıymetliymiş. karnıma elimi koyup konuşuorum bazen, "sen iyi ol da ben idare ederim miniğim" diye. dua edin de bu korkudan kurtulayım ya.

yok canım yapmadım test bır muddet daha yapmıycam test.benmde cok umıtlendıgım zamanlar oldu bır haftadan fazla gecıkmelrden snra kırmızıları gordum hep..onun ıcın beklıyorum smdi.bıde bu kez dusunmemek ıcın elımden gelenı yapıyorum aklıma geldıgınde baska seyler dusunuorm falan.cnku oncekılerde kendıme hep bı belırtı bulmstum sonuc husran. bakalım bu kez Rabbimden hayırlısı ınsallah

kızlar peki bugünkü ovulasyon testi silik çıkarsa akşam ilişki olsun mu? gerekli mi? sıkıldım yaa kaç gündür üst üste

cnm kendine gel lütfen..böyle şeyler düşünerek kendini sıkarak zarar verirsin ancak yararın olmaz bebeğe de kendine de..ki ortada hiçbişey yok.gördüğüm kadarıyla 10 haftalık olmuş bebeğin en teklikeli ilk 8 haftayı hiçbir terslik olmadan atlatmışsın daha ne senin derdin..
ki ben daha önce düşük yapmışım,bu gebeliğimde de düşük riskim var,geçen hafta yoğun bir kanama geçirdim senin kadar karamsar ya da sıkıntılı değilim..
biraz rahatla kızdırma beni :)

ya ben de kendime çok kızıyorum zaten, ama böyle bir kuruntu hali oldu. zten benim en kötü huyumdur böyle endişe edip dururum gereksiz yere. dua ediyorum, kafayı dağıtmaya çalışıyorum işte. Rabbim inşallah senin bebeğini de sağlıklı bir şekilde büyütür de kucağına alırsın.

yapma böyle greksiz kuruntular cnm ii düşün:)

ben de karamsarlığa kapılıyorum bazen ama elimi karnıma koyuyorum orda pıt pıt atan bişeyler hissediyorum bütün korkularım geçiyo biranda...
eğer allahım nasip ettiyse hiçbirşey olmaz cnm nasipte yoksa inan ki ne kadar dikkat edersen et kaybediyorsun..
biz en zor zamanları atlattık cnm senin 11. haftada bnm 10. 12 de bi atlatalım hayırlısıyla o zaman biraz daha rahatlayacağız:)

cnm vesvese bu sadece ustunde durma. bnm bi ara ole olmustu. vesvese icin okunacak bir dua var bnm hep onu okudum ole gecti sonra sukur

teyzoşlarr size ne zamandırr yazamadım..bilmem hatırlarmısınız bizi..
bebeğimin cinsiyeti belli olduda size haber vereyim dedim...doktorumuz kemik yapısına ve görünen şu minicik pipisine bakacak olursaa %90 erkek ama kesin demiyorum dedi...%10'luk bi açık kapı bıraktı...bakalım Allahtan hayırlısı:26:
rabbim tüm isteyen kardeşlerimee tez zamanda sağlıklıı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinn inşallahhhh:26:
allaha emanet olun..sevgimle...

kizlar ari sutu kullandiniz mi hic? bi arkadasimdan duymustum tanidigi iki kisi yillar sonra ari sutu kullanip ilk aylarinda hamile kalmislar. ben de aldim bu ay yiyorum sabahlari

Bugün koldan kan verdim gobekten iki igne vurundum sinirlerim bozuldu bukdr iğneden korkan ben günde 3 tane igne vurundum
Ağladım sinirlerim bozuldu icim acıdı canım acıdı...Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın
Cok şanslısının kızlar cok şükredin böyle eziyetlerle uğraşmıyorsunuz
Yine bunada şükür sonu iyi olsunda dayanırım herseye

cnm dun sayfalarda gezinirken senin durumunda olan birinin yazdigini okudum. ameliyatla bulunmus sperm ve hamileym die yazmis. ins senin de olucak:)

cnm dun sayfalarda gezinirken senin durumunda olan birinin yazdigini okudum. ameliyatla bulunmus sperm ve hamileym die yazmis. ins senin de olucak:)
Yaaaaaaaa:) öyle haberler beni ayakta tutuyor inan canım
Bugün doktora sordum sperm ya çıkmazsa diye
Çıkmama olasiligi var tabi ama çıkma olasiligi daha yüksek dedi.suanda %50 şansınız var zaten sperm çıkacağından umudumuz olmasa once esinizi amlyt eder size hormon ilaçları yüklemedik dedi..
Sanırım amlyt gunu yaklaşıyor diye biraz korku başladı 6 gunum kaldı ya çokkkkk mutlu Olcam yada mutsuz

canım benim...bizler "henüz" uğraşmıyoruz...ileride ne yaşayacağımızı kim bilir.
eşimin sperm değerleri düştü biliyorsun, testosteronu yükselttik, tedaviye ara verdik biraz. iğne kullanmayı bıraktı eşim. bu ay sadece fsh hormonu alacak yarım kapsül. bir de proxeed plus kullanıyor işte, o zaten vitamin sayılır. Benim de 6 ay olacak neredeyse korunmayı bırakalı. kendi doktoruma gitsem şimdi kesin aşılama yapalım diyecek. Ama ben bir 6 ay daha denemek istiyorum. benim eşimin sperm değerleri gayet yüksekti ama düştü. Yani zaman bizler için de ne getirecek bilemiyoruz.
Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
senin de bizlere güzel haberler vereceğin günler yakın kısmetse.

O iğneleri de dert etme kendine. Geriye dönüp baktığında, yok yere üzüldüğünü anlayacaksın. keşke hayattaki acılar canımızı hep o iğne kadar yaksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…