- 5 Mart 2012
- 2.466
- 414
- 123
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.121
Bugün koldan kan verdim gobekten iki igne vurundum sinirlerim bozuldu bukdr iğneden korkan ben günde 3 tane igne vurundum
Ağladım sinirlerim bozuldu icim acıdı canım acıdı...Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın
Cok şanslısının kızlar cok şükredin böyle eziyetlerle uğraşmıyorsunuz
Yine bunada şükür sonu iyi olsunda dayanırım herseye
canım benim...bizler "henüz" uğraşmıyoruz...ileride ne yaşayacağımızı kim bilir.
eşimin sperm değerleri düştü biliyorsun, testosteronu yükselttik, tedaviye ara verdik biraz. iğne kullanmayı bıraktı eşim. bu ay sadece fsh hormonu alacak yarım kapsül. bir de proxeed plus kullanıyor işte, o zaten vitamin sayılır. Benim de 6 ay olacak neredeyse korunmayı bırakalı. kendi doktoruma gitsem şimdi kesin aşılama yapalım diyecek. Ama ben bir 6 ay daha denemek istiyorum. benim eşimin sperm değerleri gayet yüksekti ama düştü. Yani zaman bizler için de ne getirecek bilemiyoruz.
Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
senin de bizlere güzel haberler vereceğin günler yakın kısmetse.
O iğneleri de dert etme kendine. Geriye dönüp baktığında, yok yere üzüldüğünü anlayacaksın. keşke hayattaki acılar canımızı hep o iğne kadar yaksa...
Cnm öyle tabi sperm olan sonrada spermsizde kalabilir yada tam tersi
Esim doktora dıyo siz sperm bulun benim esim besiz doğurur yumurtaları cok iyi diyor :) ama ben suanda tedavideyken bile bı aksilik çıkarda yumurtalarım ya büyümezse diye korkuyorum yani heran hersey olabilir bugüne. Kdr cok iyi yumurtaların yarın hiç yumurtlamayabilirim ..
Mantıklı düşündüğünde Rabbim bizi bu dünyaya beek yapalım diyeni yaratmış deil tabi..ama cok garip bı duygu bebek sevince icim çiz ediyor etrafımda bebegi olmayan yok ne gezmek bede birileriyle görüşmek istiyorum
Annemin komşusunun görülmesi Kıbrıs'ta sperm bankasından sperm aldı bugünlerde sonucunu alacaktı ...başka birinin spermi ile hamile kalmak ne zordur deilmi ama o kadına cok görmüyorum ruh halı kimbilir nslidi.. Annem kızdı gayri meşru iste başka adamdan dedi aslında doğru ama o kadını anca benim gibi b durumda olan insan anlar..
Bende yapamam nerden bileyim ileride cocuğum kardeşiyle evlenmiycegini sonuçta babasını bilmiyoruz..
Esime sordum evlat edinirim daha mantıklı dedi
Bana sorarsanız hiç birini istemem ben kendi canımdan esime bana benzeyen bı bebek istiyorum ...
Of ne zor bı durum düşündükte saçmalarım kesin
Bence bacım siz proxeed plusu 5-6 ay kullanın o cok etkili bı ilac eğer o sıra hamile kalmazsan aşılama yaptir cok basit Bi olay aşılama inan..en sn arkadasım yaptırdı esinde sperm azlığı hareketliliği vardı doktor tup bebek yaptırın başka hamile kalamazsınız dedi ama onlar once aşılama yaptırdı ve ilkinde tuttu:)
cok iyi anliyorum cnm seni. yasamayan anlayamaz zaten bunlari. cnm bz bi defa denedik zaten asilama olmadi. obur aya tekrar yaptiricaz. esimin durum iyi suan bi sorun gozukmuyor ikimizde de. bakalim Rabbm ne gostereck ilerleyen zamanlarda
Cnm aşılamayı tutana kdr deneyin :) bozda azıcık sperm olsa inan 2-3 ayda bir aşılama yaptirirdim:)
Dua ediyorsunuz bana biliyorum 6 gun sonra amlyt Olcam aklınıza geldikçe okuyun bana:) amlyttan bir gun once yine yazcam :)
günaydınnnn kızlarr
hadi ben gelemiyorum annemler bizde malumyahu nerelerdesinizz hııı
sabah sabah öğretmeniniz kulağınızdan çekiyor ona göre
kuzularım kocamann öpüyorumm sizleriiçok işim var çoookkk
egem canımmm dua günün bugün, inş göbişte bebiş vardır vardır kuzum
Rabbim hayırlı olanı nasip eylesin kuzuma...
günaydınnn topikdaşlarımmm:) kac gundur tek basımıza takılıyoruz burda bıraz can gelsın topikimize gelin yahuu.
aaaaaaaaaaaa bugün benim dua günümmüş çok sevindirik oldumtam da ovulasyon bitti,dua zamanı kızlar,hadi görüyim sizi bu arada adım:BİNNUR
aaaaaaaaaaaa bugün benim dua günümmüş çok sevindirik oldumtam da ovulasyon bitti,dua zamanı kızlar,hadi görüyim sizi bu arada adım:BİNNUR
canım ben gelıyorum yoksunzuhıcbırınız auuugünaydınn
canım inşallah inşallah bu ay tutmustur bebısın gelmıstır ve ınsallah sen de ocak anneıs olursun
heep beraber ocak annelerıdne oluruz ınsallahh Allah ım hayrılı sağlıklı evlatlar versin
çok bekletmeısn hemencık verısn ınsallahh :)
sürekli girip yazmak istiyorum muhabbet etmek istiyorum ama geçmiş günlerden önümde işler var onları halletmem lazım yoksa şu topikten 24 saat çıkmam valla.... bakıyorum kimseciklerde gelmiyo eskiden sayfalarca okurdum dünden bu güne 2 sayfa olmuş sadece geçmiş... kızlar nerdesinmiz ya özletmeyin kendinizi fermicik ne zaman gelecek, hayalimduamla karşılaşamıyoruz, sdtive ile aynı anda denk gelemiyoruz. 60gelsin, şaşkınanne daha sayamadıklarım zaten 2-3 hamiş dışındaki dğer hamişleirmiz artık seyrek uğruyolar topikimize kızlarrrr yakalarsam yolacam sizi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?