Sabredenler Kulübü 2012 :)

elosercem aynen canım ya.cok muhabbet edesim var kimse yok girip girip cıkıorm kmseyi bulamaynca.
kızlar benm ne bı belrtm nede adet sancm var bu kezde dusunmycm dedim hep kendi kendime smdide hıcbey hssetmıyorum:)

test yaaaaaaaaaaapsanaaaaaaaaaaaa ne duruyosuuuuuuuuuuuuuuuuunnnn???????????????????????

günaydın canlarım...

kırmızılarım yaklaşıyor karnımda feci ağrılar eğer 3 gün önceden bu ağrılar başladı ise bu derecede adet başlatınca hastahanelik olcam gibi geliyor....

yaaa gerçekten mi?? o kadar kötü mü oluyosun acilde napıyolar mı? ilaç mı veriyolar

test yaaaaaaaaaaapsanaaaaaaaaaaaa ne duruyosuuuuuuuuuuuuuuuuunnnn???????????????????????

canım ya yıne hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorum.cok ciddi bı gecıkmem yok suan da en azından önceyı dusununce daha once 1 haftayı geckın bı gecıkmem oldu sonu ek cızgıyle husran.aynı sey olsun istemiyorum.eşim gelmezse o gune kadar carsamba yapalım dıyor ama ben en azından pazara kadar beklemek istiyorum.

olsun yaaa yap gitsin,öyle deme ya bebiş varsa,hemen folik aside falan başla,böyle beklemek daha zor değil mi,nasıl bekliyosun ovulasyon testin falan varsa ondan yap bari

olsun yaaa yap gitsin,öyle deme ya bebiş varsa,hemen folik aside falan başla,böyle beklemek daha zor değil mi,nasıl bekliyosun ovulasyon testin falan varsa ondan yap bari

folik asitimi hep kullanıyorum zaten canım düzenli olarak. ovl.testm yok cnm eger bu ay da tutmazsa alıp ona gore calısma yapcm zaten.

evet cnaım ınsallah bekelriz :)

canım silik çzigi gorduysen yapma test bence ya olduysa olmsutur bence :)

kaç kere ılıskı oldu bi de kaç gun kaldı beklenmeyen regle :)

ay bu kız benı öldürücek yemın ederım öldürücek tets yapsana ancım yaa ay sımdı bayılazaammm

canım inşalllah senin için hayırlı zaman bu aydır da, tutunur bebeğin sana... Rabbim sağlıklı, eli yüzü düzgün evlat nasip etsin sana...

Herkeslere de GÜNAYDIN!

günaydın canım :)

günaydın canlarım...

kırmızılarım yaklaşıyor karnımda feci ağrılar eğer 3 gün önceden bu ağrılar başladı ise bu derecede adet başlatınca hastahanelik olcam gibi geliyor....

günaydın canım ayy Allah yardımcın olsunn regl agrısı fenaa

o kadar cok deneme yanılmadan sonra ınsan sakınlesiyor canım oncekı aylarda adetıme gunler varken bıle defalarca test yapardm.suan da kendımı relax tutmaya calısıyorum:)

kocişim uyuyor halen uyandırmadım bi geleyim dedim özlüyorum yaaa....
benimde kaynanam hergün bana geliyor omzum kırık diye ondan giremiyorummmm....

egemn dua gününmüş canım rabbim inş sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana tez vakitte,hatta inş bu ay o güsel haberi alırız senden canımmm....

evet cnaım ınsallah bekelriz :)

canım silik çzigi gorduysen yapma test bence ya olduysa olmsutur bence :)

kaç kere ılıskı oldu bi de kaç gun kaldı beklenmeyen regle :)

cuma akşam üstü test yaptım hemen hemen aynı koyuluktaydı,cumartesi sabahı ilişki oldu.c.tesi akşamüstü yine test yaptım aynı koyuluktaydı pazar sabah ilişki oldu..pazar günü akşamüstü test yaptım cuma günkü gibi hemen hemen aynı koyuluktaydı...işte böyle sabah ilişki olduğu için tekrar ilişki olmadı..dün de yaptım silik çıkınca ilişki olmadı,biraz karışık anlattım sanırım adete 9 gün var

inşallah canım bnm inşallaaaaahhhh

valla ya topik dökülüyo resmen günde kaç defa geliyorum hep boş fermi nerde yaa memlekete gitmişti sanırım,nerdeyse 1 ay olcak gelmedi hala

he canım gelsin ona ceza kescem zaten...
kız bi sen bi ben birde madamerica arkadaş giriyo yakalrsam hep ikinizi yakalıyorum..
önceden ne muhabetler ederdik havuçlar muzlar salatalıklar patlıcanlar o muhabbeti her hatırlamamda gülüyorum ben zıvanadan çıkmıştım eğer o muhabbet yüzünden topik kapansa kendimi çok suçlu hissederdim hehehehhe özledik be yaaaa kızlar feröi geldin toplar herkesi tehdit eder şu saatte herkes burda olcak der

amin canım bnm inşallah

inş 9 ay gelmezler kırmızıların canım...
sabah yapmanın daha iyi olduğunu sölüyolar....

hee gelsin de bi kulağını çeksin herkesin fermi gelsin o muhabbetlerin kralını açar,herşeyin başı o zaten özlemişim heeee

yaaa gerçekten mi?? o kadar kötü mü oluyosun acilde napıyolar mı? ilaç mı veriyolar

kuzum acile gittiğimde baygın kriz halinde oluyorum genelde eller ayaklar uyuşmuş hatta kilitlenmiş halde kendime geldğimde kolda serum la uyanıyorum acım dinmiş herşey normal olarak... serume bişileri karıştırıyolar sanırım .... çoktandır olmuyorduda bu şekilde bu ay feci ağrı var valla eve gitsem akşama battaniye çekip yatasım varsa kaynanaya gştcez pazar günü gidemeik küser şimdi dünde kocişin halı saha maçı vardı gerçi gitmeyi hak etmiyor ama ne yaparsın çene dinlemekten iyidir...

canım senin işinde çok zormuş yaaaa inş olmaz öle bişey...eve gitt dinlen güzelce canım kocişide boşver bu akşamlık gitsin maçınaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…