- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.161
o kadar cok deneme yanılmadan sonra ınsan sakınlesiyor canım oncekı aylarda adetıme gunler varken bıle defalarca test yapardm.suan da kendımı relax tutmaya calısıyorum:)
cuma akşam üstü test yaptım hemen hemen aynı koyuluktaydı,cumartesi sabahı ilişki oldu.c.tesi akşamüstü yine test yaptım aynı koyuluktaydı pazar sabah ilişki oldu..pazar günü akşamüstü test yaptım cuma günkü gibi hemen hemen aynı koyuluktaydı...işte böyle sabah ilişki olduğu için tekrar ilişki olmadı..dün de yaptım silik çıkınca ilişki olmadı,biraz karışık anlattım sanırımadete 9 gün var
kuzum acile gittiğimde baygın kriz halinde oluyorum genelde eller ayaklar uyuşmuş hatta kilitlenmiş halde kendime geldğimde kolda serum la uyanıyorum acım dinmiş herşey normal olarak... serume bişileri karıştırıyolar sanırım .... çoktandır olmuyorduda bu şekilde bu ay feci ağrı var valla eve gitsem akşama battaniye çekip yatasım varsa kaynanaya gştcez pazar günü gidemeik küser şimdi dünde kocişin halı saha maçı vardı gerçi gitmeyi hak etmiyor ama ne yaparsın çene dinlemekten iyidir...
ayyy konuyla alakasız olcakkk ama üs kattan bi güselll poğaça kokusu geliyorkiiii canım çekti yaavvv
canım ne kadargecıktırırsne gecıktıro tetsı yapcaksın
canım ohoo bitmiş ovu ay cok az kalmıs 9 guncukkk hadı bakalımmm
iyi günleri değerlendirebilmiş miyiz pekioff panik yapıyorum yaa elimde olsa adet bitince her gün ilişki yapcam yaa o derece
ahh canımm benmmm gel ben yapayımm:)
iyi günleri değerlendirebilmiş miyiz pekioff panik yapıyorum yaa elimde olsa adet bitince her gün ilişki yapcam yaa o derece
:))) ben öyle yapıyorum sayılır tatlım.kırmızılardan kurtulur kurtulmaz gün asırı calısmalar baslıyor bizde:)iyi günleri değerlendirebilmiş miyiz pekioff panik yapıyorum yaa elimde olsa adet bitince her gün ilişki yapcam yaa o derece
ayyy ne güsell olurrr vallahii
ya pazar günü anneler günü olduğunu unuttuk benimki plan yaptı benim memlekete amcamlara gittik köye orda meşhur saç kavurma yaparız onu yaptık anne babam ablam abim yenğem herp birlikte 2 arabaya doluştuk gittik akşam üzweri eve geldik dedimki kocişe annaler günü bu gün ananı ara aradı saat geç oldu bide hanfendi bi tandııklarının nişanına gitcekmiş dediki saat 9 gibi evde oluruk hatta gelin gelirkende salon yol üzeri bizide alın dedi bende tmm dedim gittik aradık aradık açmadılar bizde vakit geçsin diye optimuma girdik çerçeve bependim atasun optikden çıktık saat 10 aramış hadi gelin dedi bende geç oldu yatcaz dedim küstü kaynanacım dünde aradılar gene gelin diye kocişin halı saha maçı vardı gitmedik bu gün gidek zati hediye falanda almadık almayacamda kızları almıyo her yıl ben alıyom ona kızlarının çeyizine kaldırıyor aldıklarımı bana ne dedim... ayrıca 2 hafta önce evde hasta yatarken gelmedi yanıma iyileşip hizmete hazır duruma gelince geldi hanfendianam çok fena bi gelinim ben rabbim düşmanımı korusun benden o derece kinciyim yapılanı ve yapılmayanı aslaaa unutmam.. ama akşam giderik fazla kalmaz gelirik gider yataım görümçelerin odasında sancım var diye kocişte dayanamaz hadi gidek der
:))) ben öyle yapıyorum sayılır tatlım.kırmızılardan kurtulur kurtulmaz gün asırı calısmalar baslıyor bizde:)
ay valla hiç canım istemiyo,geçen aylarda yaptık gün aşırı böğğğğ geldi
canım bence sadece sabredip bekılemek kalmış :) ınsallah guzel soncu alıcazzz :)
öyle ama napcan cnm her yolu denedık nerdeyse artık gun kacırmıyorz:)
bebeeem adet bitince başlamalısın tabi değerlendirmeye bazı kişilerin ne zaman yumurtladığı çatladığı belli olmazmış oan göçre sen bi gün boş bi gün dolu halvete gidin birde bebek düşünme carpe diem bebeeem anı yaşa
hiç de bu kincilik değil,ben de aynıyım yapılanı unutmam kendimce cezlandırır,ilgilenmem o kişiyle..eşim çok kızıyo ama napıyım huyum bu
doğru sabredip beklicez,zaman çabuk geçsin,haftaya cuma evmin anahtarını alcam,ve taşıncam inşallah..haftaya toplanmaya başlarım zaman çabuk geçerSenin bebiş nasıl,bulantı filan var mı? Doktora gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?