Sabredenler Kulübü 2012 :)

o kadar cok deneme yanılmadan sonra ınsan sakınlesiyor canım oncekı aylarda adetıme gunler varken bıle defalarca test yapardm.suan da kendımı relax tutmaya calısıyorum:)

canım ne kadargecıktırırsne gecıktıro tetsı yapcaksın

canım ohoo bitmiş ovu ay cok az kalmıs 9 guncukkk hadı bakalımmm

ahh canım yaa allah kolaylık versin,çok geçmiş olsun

ya pazar günü anneler günü olduğunu unuttuk benimki plan yaptı benim memlekete amcamlara gittik köye orda meşhur saç kavurma yaparız onu yaptık anne babam ablam abim yenğem herp birlikte 2 arabaya doluştuk gittik akşam üzweri eve geldik dedimki kocişe annaler günü bu gün ananı ara aradı saat geç oldu bide hanfendi bi tandııklarının nişanına gitcekmiş dediki saat 9 gibi evde oluruk hatta gelin gelirkende salon yol üzeri bizide alın dedi bende tmm dedim gittik aradık aradık açmadılar bizde vakit geçsin diye optimuma girdik çerçeve bependim atasun optikden çıktık saat 10 aramış hadi gelin dedi bende geç oldu yatcaz dedim küstü kaynanacım dünde aradılar gene gelin diye kocişin halı saha maçı vardı gitmedik bu gün gidek zati hediye falanda almadık almayacamda kızları almıyo her yıl ben alıyom ona kızlarının çeyizine kaldırıyor aldıklarımı bana ne dedim... ayrıca 2 hafta önce evde hasta yatarken gelmedi yanıma iyileşip hizmete hazır duruma gelince geldi hanfendi anam çok fena bi gelinim ben rabbim düşmanımı korusun benden o derece kinciyim yapılanı ve yapılmayanı aslaaa unutmam.. ama akşam giderik fazla kalmaz gelirik gider yataım görümçelerin odasında sancım var diye kocişte dayanamaz hadi gidek der

iyi günleri değerlendirebilmiş miyiz peki off panik yapıyorum yaa elimde olsa adet bitince her gün ilişki yapcam yaa o derece
:))) ben öyle yapıyorum sayılır tatlım.kırmızılardan kurtulur kurtulmaz gün asırı calısmalar baslıyor bizde:)
ayyy ne güsell olurrr vallahii

:))) gel annemmm gell:)

hiç de bu kincilik değil,ben de aynıyım yapılanı unutmam kendimce cezlandırır,ilgilenmem o kişiyle..eşim çok kızıyo ama napıyım huyum bu

canım bence sadece sabredip bekılemek kalmış :) ınsallah guzel soncu alıcazzz :)

doğru sabredip beklicez,zaman çabuk geçsin,haftaya cuma evmin anahtarını alcam,ve taşıncam inşallah..haftaya toplanmaya başlarım zaman çabuk geçer senin bebiş nasıl,bulantı filan var mı? doktora gittin mi?

iyi günleri değerlendirebilmiş miyiz peki off panik yapıyorum yaa elimde olsa adet bitince her gün ilişki yapcam yaa o derece

bebeeem adet bitince başlamalısın tabi değerlendirmeye bazı kişilerin ne zaman yumurtladığı çatladığı belli olmazmış oan göçre sen bi gün boş bi gün dolu halvete gidin birde bebek düşünme carpe diem bebeeem anı yaşa

kocişim kalktı canlarım,bana kayfaltı hazırlıcekkkk he he haydii aeo öptüm hepinizi
bende başında bekliyeyim bareeee

öyle oluyo zaten adet dönemi özlüyoruz birbirimzi gün aşırı yapıyoruz,yumurtlama dönemi hergün oluyo,adete 10 gün falan kalıyo ve bnm pestilim çıkmış oluyo artık

hiç de bu kincilik değil,ben de aynıyım yapılanı unutmam kendimce cezlandırır,ilgilenmem o kişiyle..eşim çok kızıyo ama napıyım huyum bu

demek ki bende gayet normalim değil mi?
kız ben hasta yatarkene apartmanın önünden geçip gitmişler kızı ile araba altlarından görümcemin şirket arabası ve tatil günüydü gidek şu biricik tek gelinimizi görek aç mı susuzmu evde tek mi evde inşaatta varmş kombi takılıyormuş gidek yardım edek dememiş gezmiş onuda anlatıyor şuracıktan geçtik gelemedik diyor pislik elbet oda hasta olur bende iyileşip hizmet edebilecek duruma gelinceye kadar gitmeyecem ahdettim

inşallah canım hayırlısıyla tasınrısınız :)

benım bulantı ve gaz var cok fena akşam eve gidip uzanıyorum ayaklarımı yuksege koyup

uyyakalıyorum ıkı akşamdır bi de sabaha kadar da uyyorum oh ne ala kalkıcna da sersem gibi oluyorum

napıcam bilmem iilk bi kaç hafta böle gecıcek sanrırım sorna düzelrişde ınsallah :)

doktora cuma gunu gıdıcem bakalım ınsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…