- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.181
demek ki bende gayet normalim değil mi?
kız ben hasta yatarkene apartmanın önünden geçip gitmişler kızı ile araba altlarından görümcemin şirket arabası ve tatil günüydü gidek şu biricik tek gelinimizi görek aç mı susuzmu evde tek mi evde inşaatta varmş kombi takılıyormuş gidek yardım edek dememiş gezmiş onuda anlatıyor şuracıktan geçtik gelemedik diyor pislikelbet oda hasta olur bende iyileşip hizmet edebilecek duruma gelinceye kadar gitmeyecem ahdettim
öyle oluyo zaten adet dönemi özlüyoruz birbirimzi gün aşırı yapıyoruz,yumurtlama dönemi hergün oluyo,adete 10 gün falan kalıyo ve bnm pestilim çıkmış oluyo artık
iyi yapıyosunuz canım,inşallah bebiş seninledir
inşallah canım hayırlısıyla tasınrısınız :)
benım bulantı ve gaz var cok fena akşam eve gidip uzanıyorum ayaklarımı yuksege koyup
uyyakalıyorum ıkı akşamdır bi de sabaha kadar da uyyorum oh ne ala kalkıcna da sersem gibi oluyorum
napıcam bilmem iilk bi kaç hafta böle gecıcek sanrırım sorna düzelrişde ınsallah :)
doktora cuma gunu gıdıcem bakalım ınsallah :)
öğlen olmuş ne yesem acep bu gün kociş yok mersine malzeme götürdütek yiyeceğim öyle yemeğini millet kafaltı yapıyor ben öğle yemeee derdindeyim anasını satim
öğlen olmuş ne yesem acep bu gün kociş yok mersine malzeme götürdütek yiyeceğim öyle yemeğini millet kafaltı yapıyor ben öğle yemeee derdindeyim anasını satim
ben adete 4-5 gün kala hamiş kalmışım doktorum öyle sölemişti şok olmuştum ve sökütücü içecektim nerdeyse evde test yaptım çıkmadı diye kan verdim hamişim hemde yeni doktor bazı kadınlar bazı dönemler yumoşu geç çatlar dedi önemli olan çatlaması dedi ondan idrar testinde çıkmaması normal demişti... o yüzden 2 adet arasını ben hep değerndiririm
sağol canım inşallah
e olucak o kadar bebişin ben burdayım anneciğim diyo,ayşe nolur çok dua et nolur biz de görelim o günleritakvimin çok güzel olmuş,inşallah sağlıkla ve hayırla kucağına alırsın bizleri gelişmelerden haberdar et hee merak ederiz
bacım siz ne iş yapıyonuz,kendi işiniz mi? öğle yemeğinde şöle güzel bi adana söle kendine,hava sıcaksa hiç çekilmez ama
aslında kalp atısı görene kadar yapmıycaktım takvımı ama dayanamdım hem de kötü düşünmek istemıyorum
cidden elimden geleni yapıp almam gereken tedbiri aldım gerisi Allah ın takdirine kalmış hersey güzel olucak ınsallah :)
canım inan ki dua eıdyorum hep dilimde hep....kolay hamıle kalabilmeme ragmenhamıel kalamadıgım zamanalr oldu
o acıdan gebelık bekleyenlerı cok ama cok ıyı anlıyorum hamıleyken kayıplarım odlu kaybedenlerı de cok ıyı anlıyorum
onun ıcın dualarım hcıbızaman sadece kendıem değil olmadı da ınsallah nasib olucak size de inşallah sen de yapıcaksın böyle
takvimini...tabıı kı haberdar ederım ne demek buradayım ben devamlı gelsımelerı takıp edicez beraber :)
aslında kalp atısı görene kadar yapmıycaktım takvımı ama dayanamdım hem de kötü düşünmek istemıyorum
cidden elimden geleni yapıp almam gereken tedbiri aldım gerisi Allah ın takdirine kalmış hersey güzel olucak ınsallah :)
canım inan ki dua eıdyorum hep dilimde hep....kolay hamıle kalabilmeme ragmenhamıel kalamadıgım zamanalr oldu
o acıdan gebelık bekleyenlerı cok ama cok ıyı anlıyorum hamıleyken kayıplarım odlu kaybedenlerı de cok ıyı anlıyorum
onun ıcın dualarım hcıbızaman sadece kendıem değil olmadı da ınsallah nasib olucak size de inşallah sen de yapıcaksın böyle
takvimini...tabıı kı haberdar ederım ne demek buradayım ben devamlı gelsımelerı takıp edicez beraber :)
yavrım adanalıya adana söle diyon.... biz adanada mobilya aksesuar hırdavat kapı kolları mobilya kulpları banyo mutfak sepeti vb aksesuar satışı yapıyoruız kociş satış ve alım müşterilerle ilgileniyor ben muhasebe ve joker olarak herşeye yetişmeye çalışıyorum kocişin amcasının iş yeri diye rahatız o şuanda yok gitti ben elemanların başında tek kalıyorum...
ev yemeğini tercih ediyorum ev yemekçilerimiz çok çeşitlerde çok kendime göçre güzel bi menü istr yerim yarım saate
adanaya gelirseniz beklerim misafir ederim ona göre canı adana çekenler hadi adana adana adana adana
canım takvimin hayırlı olsun inş... bebişini 2013 de kucağına alacaksın demek hayırlısı ile yarabbim kurban olsuğum allahım minicik sabiyi anacığına babacığına dedelerine ve ninelerine onu seven sevecek olan yolunu dört gözle bekleyenlere bağışla sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip et.... ayşecan içimden bi ses oğlun olcak diyo nedense
hee ne güzel yaa canım bnm allah hayırlı,helal,bol kazançlar nasip etsin inşallahadanada adana yenmez mi gız,inşallah bi gün gitmek nasip olur,çok isterim
canım takvimin hayırlı olsun inş... bebişini 2013 de kucağına alacaksın demek hayırlısı ile yarabbim kurban olsuğum allahım minicik sabiyi anacığına babacığına dedelerine ve ninelerine onu seven sevecek olan yolunu dört gözle bekleyenlere bağışla sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip et.... ayşecan içimden bi ses oğlun olcak diyo nedense
allah razı olsun senden,dualarını kabul etsin inşallahrabbim inşallah sağlıkla ve hayırla kucağına almayı,hayırlı doğumlar yapmayı nasip etsin,,yürüdüğünü,konuştuğunu,okula gittiğini,evlendiğini,herşeyini görmeyi nasip etsin..mini mini kardeşler de nasip etsin inşallah
atla gel bebeeem felekten bi gün çalarık ben geri seni uçaka bindiririm adanaya da doğarsın adanayada hem bu günlerde adana akşamları serin adnan menderes bulvarımız var baraj gölü şehrin ortasınbda olduğu için kanerında bulvar var orda minik kafeler bicibici yediririm sana yemediysen hiç gölün kenarında otururuz.... hımmm neler var adanada neler valla dediğim gibi gelemk isteyene kapım açık kuzular.... c.tesi gece 4 dü biz orda bici yedik istanbuldan misafirim vardı yemeği yedik evde maçı izledik oraya gittim çok beğendi harika bi şehir diyo...
evet canım ocak ayında ınsallahhh :) :) :) ınsallah nasib olru :) hepimize amın canım
Allah ım bu defa kavusturur ınsallah :) canım ben de eşimde kzı hissediyoruz alsında ama ara ara
içime erkek gibi doğuyo benımde neden diceksın hayal ederken hep oğlum olmus kocaman delikanlı olmus
gibi hayal ediyorum farkına varmadan yanı 18 yasındakı halı nasıl olur anlat desen upuzun boylu babası gibi kumral
geniş omuzlu bi delikanlı hayal ediyorum ne yalan sölim :) sivilce göremiyorum ama sivilce de olur muhtemeleen eheueheue
amın amın canım ınsallahhh ınsallah cümlemiz için...ay o günler gelse bi çok merak edıyorum neler olucak
çorap giy , tabagını bitir , nereye çıkardıysan ordadır gibi cümleleri kullanmak için sabzırsızlanıyorum
atla gel bebeeem felekten bi gün çalarık ben geri seni uçaka bindiririm adanaya da doğarsın adanayada hem bu günlerde adana akşamları serin adnan menderes bulvarımız var baraj gölü şehrin ortasınbda olduğu için kanerında bulvar var orda minik kafeler bicibici yediririm sana yemediysen hiç gölün kenarında otururuz.... hımmm neler var adanada neler valla dediğim gibi gelemk isteyene kapım açık kuzular.... c.tesi gece 4 dü biz orda bici yedik istanbuldan misafirim vardı yemeği yedik evde maçı izledik oraya gittim çok beğendi harika bi şehir diyo...
evet canım ocak ayında ınsallahhh :) :) :) ınsallah nasib olru :) hepimize amın canım
Allah ım bu defa kavusturur ınsallah :) canım ben de eşimde kzı hissediyoruz alsında ama ara ara
içime erkek gibi doğuyo benımde neden diceksın hayal ederken hep oğlum olmus kocaman delikanlı olmus
gibi hayal ediyorum farkına varmadan yanı 18 yasındakı halı nasıl olur anlat desen upuzun boylu babası gibi kumral
geniş omuzlu bi delikanlı hayal ediyorum ne yalan sölim :) sivilce göremiyorum ama sivilce de olur muhtemeleen eheueheue
amın amın canım ınsallahhh ınsallah cümlemiz için...ay o günler gelse bi çok merak edıyorum neler olucak
çorap giy , tabagını bitir , nereye çıkardıysan ordadır gibi cümleleri kullanmak için sabzırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?