Sabredenler Kulübü 2012 :)

hey allahım ya rabbim yaa ezdirme tabi kendini müstehak bunlara

öyle oluyo zaten adet dönemi özlüyoruz birbirimzi gün aşırı yapıyoruz,yumurtlama dönemi hergün oluyo,adete 10 gün falan kalıyo ve bnm pestilim çıkmış oluyo artık

ben adete 4-5 gün kala hamiş kalmışım doktorum öyle sölemişti şok olmuştum ve sökütücü içecektim nerdeyse evde test yaptım çıkmadı diye kan verdim hamişim hemde yeni doktor bazı kadınlar bazı dönemler yumoşu geç çatlar dedi önemli olan çatlaması dedi ondan idrar testinde çıkmaması normal demişti... o yüzden 2 adet arasını ben hep değerndiririm

öğlen olmuş ne yesem acep bu gün kociş yok mersine malzeme götürdü tek yiyeceğim öyle yemeğini millet kafaltı yapıyor ben öğle yemeee derdindeyim anasını satim

sağol canım inşallah
e olucak o kadar bebişin ben burdayım anneciğim diyo,ayşe nolur çok dua et nolur biz de görelim o günleri takvimin çok güzel olmuş,inşallah sağlıkla ve hayırla kucağına alırsın bizleri gelişmelerden haberdar et hee merak ederiz

öğlen olmuş ne yesem acep bu gün kociş yok mersine malzeme götürdü tek yiyeceğim öyle yemeğini millet kafaltı yapıyor ben öğle yemeee derdindeyim anasını satim

bacım siz ne iş yapıyonuz,kendi işiniz mi? öğle yemeğinde şöle güzel bi adana söle kendine,hava sıcaksa hiç çekilmez ama

aslında doğru,ovulasyon bitti diye ben artık sallamıyorum geri kalan zamanı,adet olana kadar değerlendirmeli

aslında kalp atısı görene kadar yapmıycaktım takvımı ama dayanamdım hem de kötü düşünmek istemıyorum

cidden elimden geleni yapıp almam gereken tedbiri aldım gerisi Allah ın takdirine kalmış hersey güzel olucak ınsallah :)

canım inan ki dua eıdyorum hep dilimde hep....kolay hamıle kalabilmeme ragmen hamıel kalamadıgım zamanalr oldu

o acıdan gebelık bekleyenlerı cok ama cok ıyı anlıyorum hamıleyken kayıplarım odlu kaybedenlerı de cok ıyı anlıyorum

onun ıcın dualarım hcıbızaman sadece kendıem değil olmadı da ınsallah nasib olucak size de inşallah sen de yapıcaksın böyle

takvimini...tabıı kı haberdar ederım ne demek buradayım ben devamlı gelsımelerı takıp edicez beraber :)

bacım siz ne iş yapıyonuz,kendi işiniz mi? öğle yemeğinde şöle güzel bi adana söle kendine,hava sıcaksa hiç çekilmez ama

yavrım adanalıya adana söle diyon.... biz adanada mobilya aksesuar hırdavat kapı kolları mobilya kulpları banyo mutfak sepeti vb aksesuar satışı yapıyoruız kociş satış ve alım müşterilerle ilgileniyor ben muhasebe ve joker olarak herşeye yetişmeye çalışıyorum kocişin amcasının iş yeri diye rahatız o şuanda yok gitti ben elemanların başında tek kalıyorum...
ev yemeğini tercih ediyorum ev yemekçilerimiz çok çeşitlerde çok kendime göçre güzel bi menü istr yerim yarım saate
adanaya gelirseniz beklerim misafir ederim ona göre canı adana çekenler hadi adana adana adana adana

allah razı olsun senden,dualarını kabul etsin inşallah rabbim inşallah sağlıkla ve hayırla kucağına almayı,hayırlı doğumlar yapmayı nasip etsin,,yürüdüğünü,konuştuğunu,okula gittiğini,evlendiğini,herşeyini görmeyi nasip etsin..mini mini kardeşler de nasip etsin inşallah

canım takvimin hayırlı olsun inş... bebişini 2013 de kucağına alacaksın demek hayırlısı ile yarabbim kurban olsuğum allahım minicik sabiyi anacığına babacığına dedelerine ve ninelerine onu seven sevecek olan yolunu dört gözle bekleyenlere bağışla sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip et.... ayşecan içimden bi ses oğlun olcak diyo nedense

hee ne güzel yaa canım bnm allah hayırlı,helal,bol kazançlar nasip etsin inşallah adanada adana yenmez mi gız,inşallah bi gün gitmek nasip olur,çok isterim

bana da kzı olcakmış gibi geliyo

hee ne güzel yaa canım bnm allah hayırlı,helal,bol kazançlar nasip etsin inşallah adanada adana yenmez mi gız,inşallah bi gün gitmek nasip olur,çok isterim

atla gel bebeeem felekten bi gün çalarık ben geri seni uçaka bindiririm adanaya da doğarsın adanayada hem bu günlerde adana akşamları serin adnan menderes bulvarımız var baraj gölü şehrin ortasınbda olduğu için kanerında bulvar var orda minik kafeler bicibici yediririm sana yemediysen hiç gölün kenarında otururuz.... hımmm neler var adanada neler valla dediğim gibi gelemk isteyene kapım açık kuzular.... c.tesi gece 4 dü biz orda bici yedik istanbuldan misafirim vardı yemeği yedik evde maçı izledik oraya gittim çok beğendi harika bi şehir diyo...

evet canım ocak ayında ınsallahhh :) :) :) ınsallah nasib olru :) hepimize amın canım
Allah ım bu defa kavusturur ınsallah :) canım ben de eşimde kzı hissediyoruz alsında ama ara ara

içime erkek gibi doğuyo benımde neden diceksın hayal ederken hep oğlum olmus kocaman delikanlı olmus
gibi hayal ediyorum farkına varmadan yanı 18 yasındakı halı nasıl olur anlat desen upuzun boylu babası gibi kumral
geniş omuzlu bi delikanlı hayal ediyorum ne yalan sölim :) sivilce göremiyorum ama sivilce de olur muhtemeleen eheueheue

amın amın canım ınsallahhh ınsallah cümlemiz için...ay o günler gelse bi çok merak edıyorum neler olucak

çorap giy , tabagını bitir , nereye çıkardıysan ordadır gibi cümleleri kullanmak için sabzırsızlanıyorum

kzıkardesım gitmişti adanaya da hamıleydı o zaman bi de yazın bayılmsıtı sıcaktan kızcaaz

anam yanıyo orası yanıyo diye analtıyo hep halı sermıoalr evlere kocaman balkonalr var diodu

hiç gitmeıdm ben bılmıyorum bici bici de merak edıyorum he :)

ya bu yaz benım hayalımde raftıng yapmak vardı baksa bahara kaldı varsın kalsın bebekım gelsın yeter kı :)

allah iyiliklerini versin emi güldürdün beni... nereye çıkardıysan ordadır çok güldürdü beni..... eli ayağı düzgün sağlıklı olsun inş kuzum.... rabbim geride kalan yaşadığın üzüntüleri acıları bir daha asla yaşatmasın sana ve hiç kimseye....

aaa biliyorum canım güzel bi şehir olduğunu inşallah bi gün nasip olur ama bzim işimiz zor tatilimiz bile yok,kendi işimizi yapıyoruz,yedek parça satışı..eşim genel sorumlu burdan 1 hafta falan çıkmasının imkanı yok anca haftasonu kaçamağı yapabiliyoruz biz bide borca girdik ya ev aldık allah razı olsun,çok düşünceli,naziksin,davet etmen yeter

ayy inşallah hayalindeki gibi,yakışıklı bi oğlun veya güzeller güzeli bi kızın olur ben de hep çocuğunuz var mı diye soranlara "bir oğlum bir de kızım var" demenin hayalini kuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…