- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.201
kzıkardesım gitmişti adanaya da hamıleydı o zaman bi de yazın bayılmsıtı sıcaktan kızcaaz
anam yanıyo orası yanıyo diye analtıyo hephalı sermıoalr evlere kocaman balkonalr var diodu
hiç gitmeıdm ben bılmıyorum bici bici de merak edıyorum he :)
ya bu yaz benım hayalımde raftıng yapmak vardı baksa bahara kaldı varsın kalsın bebekım gelsın yeter kı :)
kzıkardesım gitmişti adanaya da hamıleydı o zaman bi de yazın bayılmsıtı sıcaktan kızcaaz
anam yanıyo orası yanıyo diye analtıyo hephalı sermıoalr evlere kocaman balkonalr var diodu
hiç gitmeıdm ben bılmıyorum bici bici de merak edıyorum he :)
ya bu yaz benım hayalımde raftıng yapmak vardı baksa bahara kaldı varsın kalsın bebekım gelsın yeter kı :)
ayy inşallah hayalindeki gibi,yakışıklı bi oğlun veya güzeller güzeli bi kızın olurben de hep çocuğunuz var mı diye soranlara "bir oğlum bir de kızım var" demenin hayalini kuruyorum
ayy inşallah hayalindeki gibi,yakışıklı bi oğlun veya güzeller güzeli bi kızın olurben de hep çocuğunuz var mı diye soranlara "bir oğlum bir de kızım var" demenin hayalini kuruyorum
allah iyiliklerini versin emi güldürdün beni... nereye çıkardıysan ordadır çok güldürdü beni..... eli ayağı düzgün sağlıklı olsun inş kuzum.... rabbim geride kalan yaşadığın üzüntüleri acıları bir daha asla yaşatmasın sana ve hiç kimseye....
cnm takvimin hayırlı olsun :) burdaki herkesin mesajları altında görünsün bebişleri işallahhhhh!!!!!!!!!!
oyyy senin o hayaliniyerim ben yerim içimi kaynattın kız bak görürüsün bi oğlun bi kızın olcak senin... rabbim hayalini kurdurduğuna göre yaşatacak.. bende hep 4 çocuk hayali kuruyordum neden se 4 kardeşik ya biz keşke 4 değil 6-7 olsaymışık seviyom kardeşlik duygusunu aman dedinde birimizşn yetişmesini...
oyyy senin o hayaliniyerim ben yerim içimi kaynattın kız bak görürüsün bi oğlun bi kızın olcak senin... rabbim hayalini kurdurduğuna göre yaşatacak.. bende hep 4 çocuk hayali kuruyordum neden se 4 kardeşik ya biz keşke 4 değil 6-7 olsaymışık seviyom kardeşlik duygusunu aman dedinde birimizşn yetişmesini...
ayy ben de çok severim kardeşlik duygusunubiz de 4 kardeşiz,bir ablam,bir abim,bir de ikiz kardeşim var hele ikizim canımın diğer yarısı,tek yumurta ikiziyiz o da kız,o bi başka,aslında ikiz de yatıyo benim gönlümde çok isterim bnm çocuklarım da yaşasın bu duyguyu
ayy aynen yaa ben de hep 2 kızım 2 oğlum olsun ısterım bılıomusun :)
hem kardeş hem arkadaşolrular yalnız kalmazlar :)
ayy ben de çok severim kardeşlik duygusunubiz de 4 kardeşiz,bir ablam,bir abim,bir de ikiz kardeşim var hele ikizim canımın diğer yarısı,tek yumurta ikiziyiz o da kız,o bi başka,aslında ikiz de yatıyo benim gönlümde çok isterim bnm çocuklarım da yaşasın bu duyguyu
aaa ıkızın mı var ohh senınde olur bı ıkız o zaman hadı gene ıyısın şanslı köfteee
ayy demek ikizin var benim anneannemde ikiz doğurmuş teyzelerimi doktorum bana şey demişti genetik te ikiz doğurmak soy sürer fakat ikizi olan ikiz doğurmaz anneanneniz doğurduğu için onun torunları ikiz doğurabilir demişti... yani 1 kuşaşa geçiyormuş birine geçmiyormuş ikiz doğurma ve diğer genetik özellikler... kısmet belki sendede olur belki senin kızında olur :d
bizde 2 oğlan 2 kızız çok güzel bi duygu bazı şeyler var abimle bazı şeyler ablamla konuşurum evin en küçüğü olduğumdan hepsi ile benim aram iyidir ben bir araya getirirm çocuklara en çok hediye ben alırım en sevilen hala benim teyzede hoş benim çocuk olsa ablamda teyze olcak ama kısmet olur inş...
canımmm takvımın hayrlı olsun ınsallahhh:)
evet ikizim var,doktoruma sordum;ben ikiz eşiyim,bi ikizim var,bnm ikiz çocuklarımın olma olasığı ne diye..o da;bununla ilgili bilimsel bi kanıt yok,% şu kadar diyemem ama diğer insanlardan daha fazla olduğu kesin dedihayırlısı olsun,rabbim hiçbirimize taşıyamayacağımız yükü vermesin
canım evet ya baska ınsnalara göre şansın yuksek hayd bakalım ikiz beklıyor senden de cıta baya yuksek
amın canımm amın :) benım ıcın ıkzıın olr ıns die dua eden arkadaslarım doğum yaptıkça tek olsun ya cok zor diyolar
ben de evın en büyüğüüyüm kızkardeısm ve erkek kardeısm var anlaşırız cok sukur :)
kız kardeş farklı erkke kardes farklı tabıı abım olmadıgı ıcın o duyguyu bılemıyorum ama olamsını ısterdım
eşimle görüşürken bekarken yanı abım olmadıgını guydugunda cok sevınmsıtı
tesekkur derım canım tets yapsan sen de takvbım yapcan ama
canım evet ya baska ınsnalara göre şansın yuksek hayd bakalım ikiz beklıyor senden de cıta baya yuksek
amın canımm amın :) benım ıcın ıkzıın olr ıns die dua eden arkadaslarım doğum yaptıkça tek olsun ya cok zor diyolar
hadi yaaannem de öyle diyo aman kızım hayırlısyla tek olsun,bakamazsın çok zor diyo
ah canım korkmasam yaıpıcamda korkuorm sonu yıne husran olr die
canım cok zormus ya evet ama Allah ım kolaylıgını da verırı :)
canım korkunun ecele faydası yok enınde sonunda yapıcaksın bekleyerek sadece beklentını yuksletıosn
reglının gelmedıgı test yapamdan gecırdıgın her gun hamıel oldugun fıkrıne daha da yakınlasıosn bence
öel veya böle gercegı bılmek en ıyısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?