Sabredenler Kulübü 2012 :)

bende ikiz tek sadece şu yöndern tel olmasınıisterim hepsinde ayrı ayrı hamişlik yaşayayaım hepsinin telmesini ayrı hissedeyim hepsinde doğum heyecanını ayrı ayrı yaşayayam tabi yarabbim nasıl vereceğini bilmem hayırlısını versinde çok tek farketmez artık

ayy gıck ya bi de dınledıın ıcın tesekkurelr mı dıo

kızlar ben çıkıyorum accık işim var,öptüm hepinizi iyi günler

güle güle canım kolay gelsın :)

anladım canım ama nasılsa tets yapcan kı zaten gecmıs gunun daha kaç gun beklıceksın

kızlar ben kaçtım yemek yiyeceğim.. öptüm sizi... Rabbime emanetsiniz...

güle güle canım :)

inanki blmıorm bebeğim ya :) kociş dıo o gune kdar gelmıs olmassa carsamba gunu yapalım dıo bende haftasonuna kdr beklıyım dıyorum.ama aklımı celdınız burda:)

Selam kızlar uzun zamandır görüşemiyoruz. Hep aklımdaydınız ama kendimi ancak toparlayabildim. Hepinizi çok özledim, sanırım ozaman ki gurptan bayağı bir hamiş var. Hepsini tek tek tebrik ediyorum. Ben biraz geçmişi kurcalayayım..

merhaba kızlar ben çok üzgünüm.
az önce doktordan geldim,doktor yumurtan küçük ama çatlamış bugün mutlaka erkenden ilişki yapın dedi, ama eşim yok bu gece 4'te gelecek.ilişki anca o saatten sonra oalcak ve gecikmiş olacağım....ağlamaktan helak oldum,bile bilee uçtu kelebeğim kalbimden.bu ay da olmayacak.

Son düzenleme:

yemin ederim geçen gün aklıma geldin o zaman pek muhabbetimiz olmamıştı senle ama sen hatırladığım kadarıyla ilk hamişimizdin,rabbim gönlüne göre versin yakın zamanda sağğlıkla tekrar nasip etsin inşallah

eee kimse yok mu ya

bacım yettim bak sen çok panik yapıyosun,stres oluyosun...sonuçta senin elinde olan bişey mi ?değil..demekki hayırlı değilmiş,rabbim uygun görmemiş,sen dua et..hem belki yumurtan fazla yaşıyodur? rabbim bu ay yazdıysa alnına sen ne yaparsan yap o olur...raraavis arkadaşımıza da doktor yumurtlamadığını söylemiş ama o şimdi hamile,bu nası oluyo o zaman? sen sadece tevkkül et lütfen sakin olmaya çalış..böyle yaparsan eşin de stres olur allah korusun spermlerine bişey falan olur,senin hormon dengen bozulur,bunların olmasını hiç birimiz istemeyiz,lütfen stres yapma ve sadece dua et olur mu

Evet canım ilk hamiştim ama fazla sürmedi mutluluğum. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Aynı dilekler de benden hepinize..

merhaba canım,hoşgeldin tekrardan.

Teşekkür ederim canım hoşbulduk.

haklısın canm,şimdi biraz sakinleştim.Kısmet,Rabbi'm böyle nasip etti,yapacak bişi yok.bu ay da olmamamsının vesilesi bu olacak işte,kısmet.üzülmemeye çalışmalyım,elimde olmadan haşa isyan ettim,tövbe ediyorum,duama devam

şu anda akıntım var,yumurtalıklarım,kasığımda batma var bu hissi duydukça içim acıyor,demekki yumurtam çatlayınca belirtilerim bunlar oluyor,anlamış oldum.yapacak bişi yok,Rabbi'mden gelene razıyım,O en en en iyisini,hayırlısını bilir hakkımızda.

cnm ya bu kadar helak etme kendini. 4 ten sonrayi degerlendirisiniz sizde. hem 24 saat o catlama olayi. sabah gittiysen dra yarin sabaha kadar vaktin var. olmazsa da hayirlisi buymus dicez. O ol desin yeterki uzme kendini

heh bak hep böyle düşün işte,rabbim inşallah dualrını kabul eder

cnm ya bu kadar helak etme kendini. 4 ten sonrayi degerlendirisiniz sizde. hem 24 saat o catlama olayi. sabah gittiysen dra yarin sabaha kadar vaktin var. olmazsa da hayirlisi buymus dicez. O ol desin yeterki uzme kendini

canım çatlama belirtim dün gece 4'ten sonra başladı,uykumdan uyandım sızlamadan dolayı,şimdi doktor akşam en erken saatte değerlendirin dedi.(demekki vaktim az.)yumurtan sızıyor,çatlamış dedi.olmazsa artık Rabbi'm ol dememiş olacak bebek için.üzülmemek elimde deil,ama üzülmemem gerek,dikkatimi dağıtmalıyım,yalnız kaldıkça bu düşüncem kabarıyor ve içim ağlıyor.9 ay da boş geçmiş olacak,bu ay bitti gözüyle bakıyor,elim kolum bağlı,demek ki bazen kelimeler bile bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…