- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.241
ay en stresli zaman iste.say say bitmio o son gunler. benim daha 10.gunum yumurtlamaya var az daha
canım çatlama belirtim dün gece 4'ten sonra başladı,uykumdan uyandım sızlamadan dolayı,şimdi doktor akşam en erken saatte değerlendirin dedi.(demekki vaktim az.)yumurtan sızıyor,çatlamış dedi.olmazsa artık Rabbi'm ol dememiş olacak bebek için.üzülmemek elimde deil,ama üzülmemem gerek,dikkatimi dağıtmalıyım,yalnız kaldıkça bu düşüncem kabarıyor ve içim ağlıyor.9 ay da boş geçmiş olacak,bu ay bitti gözüyle bakıyor,elim kolum bağlı,demek ki bazen kelimeler bile bitiyor.
evet en stresli zaman bu ay ççabuk geçicek ama 2 hafta sonra taşınıcam haftaya eşyalarımı toparlamaya başlıcam öyle geçicek zaman hem kafam dağılmış oluryumurtlamaya az kalmış,çalışın çalışın
evet en stresli zaman bu ay ççabuk geçicek ama 2 hafta sonra taşınıcam haftaya eşyalarımı toparlamaya başlıcam öyle geçicek zaman hem kafam dağılmış oluryumurtlamaya az kalmış,çalışın çalışın
Sendemi ev taşıyacaksın :) off bende su tedavim bitsin öyle:) Egr hamile kalırsam ramazandan sonra taşınırım kalmasamda Haziran'da
İğnelerim agri ve halsizlik yapıyor diye bu haftadan iki hafta izin aldım ev taşırken nsl izin alcam bilmiyorum :)
Ah ah bu iğneler cok Zor acıyor hemde tuhaf yapıyor:)
cnm inş 1 hafta sonra bize müjdeli haberi verirsin.önce sperm bulundu diye,sonra da allahın izniyle bebeğim tutundu diye.iğnelerin çok ağrı yaptığını söylemişsin,biraz da be dayan kuzum elbet sonunda mükafatını alacaksın.o aşamalardan bizlerde geçicez belki de.bizim de normla yoldan olcak gibi görünmüyo pek.hayırlısıyla bi kavuşsak bebişlerimize de rahatlasak keşke....
Allah yardımcın olsun minikgelin..
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah..
iğne vuruluyormuşsun..
bende vurmuştum hatırlarsan..
sanırım yumurta için vuruyorsun sende
merak ettim iğnenin adı ne???
ve dozu nasıl..
Sendemi ev taşıyacaksın :) off bende su tedavim bitsin öyle:) Egr hamile kalırsam ramazandan sonra taşınırım kalmasamda Haziran'da
İğnelerim agri ve halsizlik yapıyor diye bu haftadan iki hafta izin aldım ev taşırken nsl izin alcam bilmiyorum :)
Ah ah bu iğneler cok Zor acıyor hemde tuhaf yapıyor:)
Allah razı olsun cnm bnm
İki igne vurunuyorum
Puregon 200
Cetrotide 0.25
İkinci yazdığım agri yaptı puregon hiç ağrıtmıyor
Benim yumurtalarım da hiç sorun yok kuzum doktorun demesine göre düşük doz veriyormuş
Hadi hayırlı olsun cnm bnm :)biz kiraciyiz yine kıraya cikcak:) onun icin taşınmak hiç guzel gelmiyo:)))hee ben de taşıncam bacım ev aldık,evime taşıncam çok heyecanlıyım,2 hafta sonra taşınıyorum 27 mayısta inşallahallah kolaylık versin canım
anladım canım..
Allah hakkında hayırlısını versinn..
bende vuruluyordum benimkide purogendi..
seninki gibi düşük dozdu benimkide ama
benim yumurtalar iyi değildi bende pıhtılaşma olduğu için düşük doz vermişti..
inşallah kısa zamanda bebeğine kvuşursun..
Hadi hayırlı olsun cnm bnm :)biz kiraciyiz yine kıraya cikcak:) onun icin taşınmak hiç guzel gelmiyo:)))
tatlım biz arısütü,poleni eşimle birlikte kullandık.eşimin spermlerine faydası olmadı ama benim yumurtalarıma iyi geldi.bizim bi tanıdığımızında yumurtlamasında filan sorun varmış arı sütü kullanmış onun da 5 yıldan sonra bebiş olmuş.inş sana da faydası olur cnm:)
Yaaaaaaa:))) ins ins aman bebislerim olsunda evim olmasın kız bu cümlen suanda beni cok sevindirdi:)bebeğin veya bebeklerin rızkıyla gelir inşallah bi de eviniz olur
ins. cnm bnm yumurtlamamda sorun yok elh. zaten bide klomen kullaniyorum.persembe randevum var kac yumurtam olucak. eger 3 ten fazlaysa ari sutu iyi gelmis demektir:)
kızlar yaa benım kendmden bıle sakladıgım bsey var sabahtan berı karnıma ve sag kasıgıma arada bı gıren batmalar var sızce adete mı yorayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?