Sabredenler Kulübü 2012 :)

ay en stresli zaman iste.say say bitmio o son gunler. benim daha 10.gunum yumurtlamaya var az daha

evet en stresli zaman bu ay ççabuk geçicek ama 2 hafta sonra taşınıcam haftaya eşyalarımı toparlamaya başlıcam öyle geçicek zaman hem kafam dağılmış olur yumurtlamaya az kalmış,çalışın çalışın

cnm vardir bi hayir bundada. dedigin gibi baska seylerle ugrasmaya bak. kafani dagit. bu stresle 5 tane yumurtan olsada olmaz. doktorlar buyuk sebebim stres oldugunu soyluolar zaten

evet az kaldi baslariz ins:)

canlarım nnasılsınız neler yapıyosunuz.egemn cnm dua gününmüş rabbim gönlündekini hayırlısıyle verir inş.2-3 gündür giremedim ben de yeni haber yok galiba
.....

tatlım kendini bu kadar yıpratma.stres yapma nolur.herşey olacağına varır.rabbim ol deyince olur biliyosun.yumurtan eşin gelinceye kadar yaşayacak belkide.hem bu ay olmasa bi dahaki ay olur inş.yeter ki sen sağlıklı ol.yumurtlama,çatlama sorunun yok ne güzel.bebişin deen yakın zamanda gelir inş canım benim...

tatlım biz arısütü,poleni eşimle birlikte kullandık.eşimin spermlerine faydası olmadı ama benim yumurtalarıma iyi geldi.bizim bi tanıdığımızında yumurtlamasında filan sorun varmış arı sütü kullanmış onun da 5 yıldan sonra bebiş olmuş.inş sana da faydası olur cnm:)

Sendemi ev taşıyacaksın :) off bende su tedavim bitsin öyle:) Egr hamile kalırsam ramazandan sonra taşınırım kalmasamda Haziran'da
İğnelerim agri ve halsizlik yapıyor diye bu haftadan iki hafta izin aldım ev taşırken nsl izin alcam bilmiyorum :)
Ah ah bu iğneler cok Zor acıyor hemde tuhaf yapıyor:)

cnm inş 1 hafta sonra bize müjdeli haberi verirsin.önce sperm bulundu diye,sonra da allahın izniyle bebeğim tutundu diye.iğnelerin çok ağrı yaptığını söylemişsin,biraz da be dayan kuzum elbet sonunda mükafatını alacaksın.o aşamalardan bizlerde geçicez belki de.bizim de normla yoldan olcak gibi görünmüyo pek.hayırlısıyla bi kavuşsak bebişlerimize de rahatlasak keşke....

Allah yardımcın olsun minikgelin..
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah..
iğne vuruluyormuşsun..
bende vurmuştum hatırlarsan..
sanırım yumurta için vuruyorsun sende
merak ettim iğnenin adı ne???
ve dozu nasıl..

Nevar biliyormusun cnm bnm
Bilsemki kesin sperm çıkacak inan güle güle iğneleri vuruncam
Ama sperm çıkmaması da var ve onu düşününce iğneler işkence haline donüyor bosuna bu eziyeti çekiyorum olmuycak diye
Aslında ilk 3 gun hiç zorlanmadım umutluydumda nedense özellikle bügün kötüydüm
Belkide amlyt yaklaşıyor diye
Rabbim bu zor süreçten gecen herkese yardım etsin cok zor cok..ins kimseye yasamaz

Allah razı olsun cnm bnm
İki igne vurunuyorum
Puregon 200
Cetrotide 0.25
İkinci yazdığım agri yaptı puregon hiç ağrıtmıyor
Benim yumurtalarım da hiç sorun yok kuzum doktorun demesine göre düşük doz veriyormuş

hee ben de taşıncam bacım ev aldık,evime taşıncam çok heyecanlıyım,2 hafta sonra taşınıyorum 27 mayısta inşallah allah kolaylık versin canım

anladım canım..
Allah hakkında hayırlısını versinn..
bende vuruluyordum benimkide purogendi..
seninki gibi düşük dozdu benimkide ama
benim yumurtalar iyi değildi bende pıhtılaşma olduğu için düşük doz vermişti..
inşallah kısa zamanda bebeğine kvuşursun..

hee ben de taşıncam bacım ev aldık,evime taşıncam çok heyecanlıyım,2 hafta sonra taşınıyorum 27 mayısta inşallah allah kolaylık versin canım
Hadi hayırlı olsun cnm bnm :)biz kiraciyiz yine kıraya cikcak:) onun icin taşınmak hiç guzel gelmiyo:)))

İns cnm hepimiz bebislerimiLe kavuşalım
Zor hiç bebeğimin olmuycahini düşünmek bile

ins. cnm bnm yumurtlamamda sorun yok elh. zaten bide klomen kullaniyorum.persembe randevum var kac yumurtam olucak. eger 3 ten fazlaysa ari sutu iyi gelmis demektir:)

bebeğin veya bebeklerin rızkıyla gelir inşallah bi de eviniz olur
Yaaaaaaa:))) ins ins aman bebislerim olsunda evim olmasın kız bu cümlen suanda beni cok sevindirdi:)
ins. cnm bnm yumurtlamamda sorun yok elh. zaten bide klomen kullaniyorum.persembe randevum var kac yumurtam olucak. eger 3 ten fazlaysa ari sutu iyi gelmis demektir:)

ins bisuru Olgun kaliteli yumuslarin olmuştur bacım :)

kızlar yaa benım kendmden bıle sakladıgım bsey var sabahtan berı karnıma ve sag kasıgıma arada bı gıren batmalar var sızce adete mı yorayım?

kızlar yaa benım kendmden bıle sakladıgım bsey var sabahtan berı karnıma ve sag kasıgıma arada bı gıren batmalar var sızce adete mı yorayım?

tamam test yapmak farz oldu işte sana yarın sabah yapıyosun bize güzel haberler veriyosun negatif çıksa da adetini beklersin bu şekilde stres oluyosun farkında olmadan ve daha da gecikiyo,bak düzenini bozma yumurtlaman,hormonların falan dengen bozulur,allah korusun hamiş olduğunu düşünüyorum olmasan bile hayırlısını dile ve biran önce adet olup yeni umutların olsun her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…