- 5 Mart 2012
- 2.466
- 414
- 123
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.261
kızlar yaa benım kendmden bıle sakladıgım bsey var sabahtan berı karnıma ve sag kasıgıma arada bı gıren batmalar var sızce adete mı yorayım?
Yaaaaaaa:))) ins ins aman bebislerim olsunda evim olmasın kız bu cümlen suanda beni cok sevindirdi:)
ins bisuru Olgun kaliteli yumuslarin olmuştur bacım :)
tamam test yapmak farz oldu işte sanayarın sabah yapıyosun bize güzel haberler veriyosun negatif çıksa da adetini beklersin bu şekilde stres oluyosun farkında olmadan ve daha da gecikiyo,bak düzenini bozma yumurtlaman,hormonların falan dengen bozulur,allah korusun hamiş olduğunu düşünüyorum olmasan bile hayırlısını dile ve biran önce adet olup yeni umutların olsun her zaman
haklısın cnm galıba ya belkıde kendı kendımı gecıktırıorm suanda.ama hala ısteym nobetcı ecz.bulamam smdı yarın alır ertesi gün yapablrm ancak
hap kullanmismiydin? bnm iki aydir hep oluyor hapin etkisiymis.
yaaaaaaaaaaaaaaaaa eşine söyle alsın noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrr:2:
dogm kontrol hapını kastedıyorsan hıc kullanmadm canım
ah bebeğim ya esimde burda beraber calısıyoruz.:)
yk canım hıcbsey kullanmıyorm ben eger bu ayda olmazsa yogun bakım a gecıcez rahım fılmı falan cekıncem.yok cnm klomen falan anlaminda sordum. yumurtlamayi artiran haplardan
nöff tamam,beklicez artık
nerde okudum hatirlayamadim da biri yazmisti. 7 tane yumurtasi var die doktor ilskiye girmyin bu ay bekleyin demis. o yuzden endiseliyimde biraz
ins. cnm bnm yumurtlamamda sorun yok elh. zaten bide klomen kullaniyorum.persembe randevum var kac yumurtam olucak. eger 3 ten fazlaysa ari sutu iyi gelmis demektir:)
haklısın cnm galıba ya belkıde kendı kendımı gecıktırıorm suanda.ama hala ısteym nobetcı ecz.bulamam smdı yarın alır ertesi gün yapablrm ancak
benim klomen kullandığım ay 6 tane yumurtam olmuştu canım ama eşimin sperm hareketliliği artmadığı için boşa gitti nasip değilmiş.ama o kadar yumurtam oluştuğunu tahmin etmiştim.kasıklarımda acayip ağrılar batmalar olmuştu.
cnm sen bizi meraktan çatlatacaksın heralde :) bir an önce testini yap bizi haberdar et lütttttfeeeeeeeeeeeennnnnnnnn...
nöff tamam,beklicez artık
günaydınnlarrrrr
anne ve babamı az önce uğurladık, ahhh ne zormuş
haklarınız nasıl öderim, bunu bir kez daha anladımm
mutlu günlerrr herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?