- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.281
benim klomen kullandığım ay 6 tane yumurtam olmuştu canım ama eşimin sperm hareketliliği artmadığı için boşa gitti nasip değilmiş.ama o kadar yumurtam oluştuğunu tahmin etmiştim.kasıklarımda acayip ağrılar batmalar olmuştu.
herkese iyi günler!
bugün egemn arkadaşın dua günüymüş yanlış anlamadıysam. İnşaallah hayırlı bebişleri olur onun da tüm isteyenlerin de. benim gibi hamilelerin de gebelikleri kolay, doğumları bir avazda olur inşaallah.
Önceden hamilelik tecrübesi olanlara bir sorum olacak benim günlerdir acayip başım ağrıyor normal mi bu? sıradan bütün gebelik belirtilerini deniyorum galiba:26:
ir de ben normal de acayip et severim ama şu an tiksindim, yiyemiyorum doğru dürüst. onun yerine geçecek neler yesem acaba? hayırlısıyla şu tiksinmeleri mide bulantılarını atlatsam bir.
günaydın kızlar.sabah sabah daha ıyı haberler vermek ısterdım ama uzgunum dun aksam eczane bulup test aldık esımle ve bu sabahta yaptım dunde dedıgım gıbı sonuc husranbu ayda olmadı sanırım yıne kendı kendmı etkıledm dusunmuyorum desemde.kırmızılar ne zmn gelır artık bılmıyorm tek bıldıgım bu kezde tutmadıgı.adet gordkten sonrada fılm ıcın gıdıcm bakalım bu kez nolck
canım dündü benim dua günüm allah razı olsun,bugün çiçeklara arkadaşımızın dua günü
günaydın kızlar.sabah sabah daha ıyı haberler vermek ısterdım ama uzgunum dun aksam eczane bulup test aldık esımle ve bu sabahta yaptım dunde dedıgım gıbı sonuc husranbu ayda olmadı sanırım yıne kendı kendmı etkıledm dusunmuyorum desemde.kırmızılar ne zmn gelır artık bılmıyorm tek bıldıgım bu kezde tutmadıgı.adet gordkten sonrada fılm ıcın gıdıcm bakalım bu kez nolck
ben gittim gideli,kimse yazdıklarımla ilgilenmiyor...ne oldu??? kimse ne yorum,ne yanıt...anlıyorum sizleri,herkesin kendi derdi var,kimse kimsenin teselli aracı değil.haklısınız.
yine ümitlendirmek istemem ama hamilelikten nce benim de tek çizgi idi. yaklaşık 5-6 gün geçmişti yanılmıyorsam. hatta ve hatta benim ilk kan testim 2 kusür üç gün sonra yaptırdığım (adet söktürücü kullanmadan önce doktor istemişti) 1700lerde idi. eğer adet olmazsan doktora git mutlaka.
canım kaç gün günün geçmişti?
her zaman böyle geçermiydi?
pcos var mı sende?
anam ne çok soru sordum bendede her zaman gecikirde hiç düzenli olamam ilaç kullanmazsam bende pcos var
bende bi film tecrübesi yaşadım ammaaa rahim yarası yüzünden çekilemedim bu adetimden sonra çekecek tekrardan doktorum kısmetse...
umarım yaptığın test yanılmıştır da kırmızın gelmez minik kelebeğin göbüşündedir...
daha öncede sölemiştim bende 10 gün günüm geçti testte çıkmadı ama kanda çıkmıştı 14-16 günleri arası idrarda çıkmıştı bende idrar testi yaptığım ay dedim ki hamile değilim dedim
ama hamile çıktım bellimi olur
bi de şunu anladım,yumurtam çatladığındaki farklı durumlar.kasıklarım yürürken bile batıyordu,akıntım artmıştı.kasım-bel batması vardı dün.ve dün akşam saatinden sonra kesildi.şu an hiç ağrı mağrı yok,sanırım çatlama bitti.
böyle düşünme lütfen. bazen hepimize aynı şey oluyor. ben d ebazen yazıyorum kimse cevap vermiyor. demek ki diyorum kafalar başka şeyle meşgul. şimdi senin yazdıklarını okudum mesela cevap yazacaktım unuttum
bu saydıklarını bende ıkı gundr cok yasıyorum canım.ama ben kırmızı beklıorm test yaptm cıkmadı.ama belkıde senın yumosların catlıyor demekkı
canım vücudumdaki tepkilere bakarsam dün yumurta çatlama olayım bitti.şu an akıntım da yok,kasık bel batması da.dün feci şekilde yaşadım bu durumu.doktor da çatlamış deyince onay verdim,o olay bitti.
slm herkese,2 yıldır uğraşıyorum hamile kalmakla,ama bazen sabrım bitiyor,koyveriyorum gitsin.ARtık umut da edemiyorum,hayallerim de yok oldu,eskiden saatlerce hayal kurardım,artık kuramıyorum.SAnırım artık kendimi kandırmamayı öğrendim.Koca bi kalabalığın için yapayalnız hissediyorum kendimi,koca mutluluğun içinde en mutsuzu benim sanki.Hep birşeyler eksik,boğazımdaki düğüm hiç geçmiyor,yıllarca istediğim hayalini kurduğum tek arzuydu bir bebek,sabredenler nasıl sabrediyorsunuz yardım edin.
tamam canım olsun hayırlısı olsun,canını sıkma sakın,takdir rabbimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?