Sabredenler Kulübü 2012 :)

merhaba canım,ben de doktora gittim kaç yumurtam oldu,ne derecede oldu bana hiç bilgi vermedi.ve dün gittiğimde çatlamış,ilşki yapın geceye kadar dedi.ve biz ilişki yapamadık,boşa gitti.ama doktorum bana hiç detaylı blgi vermedi,yumurta sayısı fln hiç bişey demedi,sadece yumurtan küçük ama çatlamış dedi.bi daha ona gitmeyeceğim.boşa gitti bir ayım daha.

Son düzenleme:
bi de şunu anladım,yumurtam çatladığındaki farklı durumlar.kasıklarım yürürken bile batıyordu,akıntım artmıştı.kasım-bel batması vardı dün.ve dün akşam saatinden sonra kesildi.şu an hiç ağrı mağrı yok,sanırım çatlama bitti.

herkese iyi günler!
bugün egemn arkadaşın dua günüymüş yanlış anlamadıysam. İnşaallah hayırlı bebişleri olur onun da tüm isteyenlerin de. benim gibi hamilelerin de gebelikleri kolay, doğumları bir avazda olur inşaallah.
Önceden hamilelik tecrübesi olanlara bir sorum olacak benim günlerdir acayip başım ağrıyor normal mi bu? sıradan bütün gebelik belirtilerini deniyorum galiba:26:
ir de ben normal de acayip et severim ama şu an tiksindim, yiyemiyorum doğru dürüst. onun yerine geçecek neler yesem acaba? hayırlısıyla şu tiksinmeleri mide bulantılarını atlatsam bir.

canım dündü benim dua günüm allah razı olsun,bugün çiçeklara arkadaşımızın dua günü

günaydın kızlar.sabah sabah daha ıyı haberler vermek ısterdım ama uzgunum dun aksam eczane bulup test aldık esımle ve bu sabahta yaptım dunde dedıgım gıbı sonuc husran bu ayda olmadı sanırım yıne kendı kendmı etkıledm dusunmuyorum desemde.kırmızılar ne zmn gelır artık bılmıyorm tek bıldıgım bu kezde tutmadıgı.adet gordkten sonrada fılm ıcın gıdıcm bakalım bu kez nolck

yine ümitlendirmek istemem ama hamilelikten nce benim de tek çizgi idi. yaklaşık 5-6 gün geçmişti yanılmıyorsam. hatta ve hatta benim ilk kan testim 2 kusür üç gün sonra yaptırdığım (adet söktürücü kullanmadan önce doktor istemişti) 1700lerde idi. eğer adet olmazsan doktora git mutlaka.

canım kaç gün günün geçmişti?

her zaman böyle geçermiydi?

pcos var mı sende?

anam ne çok soru sordum bendede her zaman gecikirde hiç düzenli olamam ilaç kullanmazsam bende pcos var

bende bi film tecrübesi yaşadım ammaaa rahim yarası yüzünden çekilemedim bu adetimden sonra çekecek tekrardan doktorum kısmetse...

umarım yaptığın test yanılmıştır da kırmızın gelmez minik kelebeğin göbüşündedir...

daha öncede sölemiştim bende 10 gün günüm geçti testte çıkmadı ama kanda çıkmıştı 14-16 günleri arası idrarda çıkmıştı bende idrar testi yaptığım ay dedim ki hamile değilim dedim

ama hamile çıktım bellimi olur

ben gittim gideli,kimse yazdıklarımla ilgilenmiyor...ne oldu??? kimse ne yorum,ne yanıt...anlıyorum sizleri,herkesin kendi derdi var,kimse kimsenin teselli aracı değil.haklısınız.

ben gittim gideli,kimse yazdıklarımla ilgilenmiyor...ne oldu??? kimse ne yorum,ne yanıt...anlıyorum sizleri,herkesin kendi derdi var,kimse kimsenin teselli aracı değil.haklısınız.

böyle düşünme lütfen. bazen hepimize aynı şey oluyor. ben d ebazen yazıyorum kimse cevap vermiyor. demek ki diyorum kafalar başka şeyle meşgul. şimdi senin yazdıklarını okudum mesela cevap yazacaktım unuttum

son aylarda psikolojk olarak kendımı gecıktrdım ve takvmım karıstı ccnm en son 9 nısan da oldum oncekılere gore hesaplaynca 11ınde falan olmam lazm 39 gun önce oldum yanı en son.eger gecıkırse daha fazla once ararm doktrumu sonra gderım cnm.suan bıldgm kadaryla bı problem yok canım kırmızılar gelırse eger rahım fılmı olcak ondan snra bellı olcak ne var ne yok artık

bu saydıklarını bende ıkı gundr cok yasıyorum canım.ama ben kırmızı beklıorm test yaptm cıkmadı.ama belkıde senın yumosların catlıyor demekkı

dediğim gibi herkesin derdi var,hak veriyorum sizlere,ben de bikaç cümleye muhtacım şu sıralar.istediğim morale sahip değilim,ben burdayken mümkün olduğunca teselli,moral veriyordum,herkesin derdiyle ilgilenmeye çalışıyordum.şu an kimsenin derdiyle,sıkıntısıyla ben de ilgilenemiyorm.o halde kimse benim derdimle ilgilenmezse gocunmak yanlış,sadece dikkat ettiğim bi konuydu bu.

bu saydıklarını bende ıkı gundr cok yasıyorum canım.ama ben kırmızı beklıorm test yaptm cıkmadı.ama belkıde senın yumosların catlıyor demekkı

canım vücudumdaki tepkilere bakarsam dün yumurta çatlama olayım bitti.şu an akıntım da yok,kasık bel batması da.dün feci şekilde yaşadım bu durumu.doktor da çatlamış deyince onay verdim,o olay bitti.

slm herkese,2 yıldır uğraşıyorum hamile kalmakla,ama bazen sabrım bitiyor,koyveriyorum gitsin.ARtık umut da edemiyorum,hayallerim de yok oldu,eskiden saatlerce hayal kurardım,artık kuramıyorum.SAnırım artık kendimi kandırmamayı öğrendim.Koca bi kalabalığın için yapayalnız hissediyorum kendimi,koca mutluluğun içinde en mutsuzu benim sanki.Hep birşeyler eksik,boğazımdaki düğüm hiç geçmiyor,yıllarca istediğim hayalini kurduğum tek arzuydu bir bebek,sabredenler nasıl sabrediyorsunuz yardım edin.

tamam canım olsun hayırlısı olsun,canını sıkma sakın,takdir rabbimin

sabredip beklemekten baska caremız yok ve bır umut beklıyoruz hala bıcogumuz canım Allahtan hayırlısını dılyr tevekkl edıyoruz.emınızkı bızımde bırgun gelecek saglıklı meleklerımız. snde kendını bukdr olumszlukların ıcıne bırakma karanlıga cekme kendını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…