- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.301
merhaba canım,ben de doktora gittim kaç yumurtam oldu,ne derecede oldu bana hiç bilgi vermedi.ve dün gittiğimde çatlamış,ilşki yapın geceye kadar dedi.ve biz ilişki yapamadık,boşa gitti.ama doktorum bana hiç detaylı blgi vermedi,yumurta sayısı fln hiç bişey demedi,sadece yumurtan küçük ama çatlamış dedi.bi daha ona gitmeyeceğim.boşa gitti bir ayım daha.
bi de şunu anladım,yumurtam çatladığındaki farklı durumlar.kasıklarım yürürken bile batıyordu,akıntım artmıştı.kasım-bel batması vardı dün.ve dün akşam saatinden sonra kesildi.şu an hiç ağrı mağrı yok,sanırım çatlama bitti.
ben gittim gideli,kimse yazdıklarımla ilgilenmiyor...ne oldu??? kimse ne yorum,ne yanıt...anlıyorum sizleri,herkesin kendi derdi var,kimse kimsenin teselli aracı değil.haklısınız.
slm herkese,2 yıldır uğraşıyorum hamile kalmakla,ama bazen sabrım bitiyor,koyveriyorum gitsin.ARtık umut da edemiyorum,hayallerim de yok oldu,eskiden saatlerce hayal kurardım,artık kuramıyorum.SAnırım artık kendimi kandırmamayı öğrendim.Koca bi kalabalığın için yapayalnız hissediyorum kendimi,koca mutluluğun içinde en mutsuzu benim sanki.Hep birşeyler eksik,boğazımdaki düğüm hiç geçmiyor,yıllarca istediğim hayalini kurduğum tek arzuydu bir bebek,sabredenler nasıl sabrediyorsunuz yardım edin.
umut etmemek demek allah tan da umudu kesmek demektir.buradaki arkadaşlarım bilir.ben de 2,5 yıl bekledim bebeğimi.hemde ne bekleme...dış gebelik geçirdim iç kanama ile ameliyata alındım.tüpümün birini aldılar.sonra eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu.sonra rahim ağzında yaran var dediler yaramı yaktırdım.rahim filmleriiii falannnnn...........bir tane de aşılama oldum yine olmadı.ama sonra kendiliğinden geldi bebeğimmm....dünyanın en kötü şeyi olarak düşünürsen isyan edersen ki insan biraz ediyo zaman zaman allah daha kötü bir musibetle onu sana unutturabilir.ben hep bundan korktum.ve hep dua ettim.moralimin çok bozulduğu zamanlar oldu ama hemen elime kuran - ı kerim imi aldım saatlerce dua ettim.çünkü verecek ve ol diyecek sadece Allahhh.Dua et.bunaldıkça mutlaka dua et.Rabbim şüphesiz cevap verecektir.
dediğim gibi herkesin derdi var,hak veriyorum sizlere,ben de bikaç cümleye muhtacım şu sıralar.istediğim morale sahip değilim,ben burdayken mümkün olduğunca teselli,moral veriyordum,herkesin derdiyle ilgilenmeye çalışıyordum.şu an kimsenin derdiyle,sıkıntısıyla ben de ilgilenemiyorm.o halde kimse benim derdimle ilgilenmezse gocunmak yanlış,sadece dikkat ettiğim bi konuydu bu.
böyle düşünme lütfen. bazen hepimize aynı şey oluyor. ben d ebazen yazıyorum kimse cevap vermiyor. demek ki diyorum kafalar başka şeyle meşgul. şimdi senin yazdıklarını okudum mesela cevap yazacaktım unuttum
anladım canım...Allahtan hayırlısını dılıyorum hepimiz için tatlım.
bacııııııııım öyle demeeeedün elimden geldiğince bişeyler yazmaya çalıştım sana...ama klomenden falan anlamadığım için,hiç kullanmadığım için yazmadım,darılma lütfeeeeeeeeeeeeeen
cnm böyle düşünme burda hepimiz birbirimizin derdine sıkıntısına ortak olmak için burdayız.
zor günler geçiriyosun, umutların tükendi ve hiç olmadığın kadar kötüsün şuan..
seni çok ama çok iyi anlıyorum cnm. aynı şeyleri hissettim, hatta zaman zaman eşime bile öfkelendim, günlerce ağladım hep dua ettim
hatta benim çocuğum olmayacak dedim en sonunda, ama bak allah en ümidi kestiğim anda verdi hediyemi..
derler ki allah kullarının önüne engeller koyar ve mucizesini arkasına bırakır..eğer sabredip dua edersen o engeli aşarsın, eğer isyan edersen sınavı geçemezsin..
sen de şimdi bu sınavdasın,engelinin arkasında mucizen bekliyor seni..sabret, şükret ve dua et cnm..çünkü sağlıklısın,yumurtlamışsın,sadece günü kaçırmışsın biraz ki o hiç belli olmaz sen yine de değerlendir..
işyerinde öyle yoğunum ki bu aralar, fırsat bulunca buraya gelip yazılanları okuyorum ama çoğu zaman birşeyler yazamadan gidiyorum...
ben oluruna bırakmayı becerdim galiba bu bebk işini...hala deli gibi isteiyorum, hamile haberi aldığımda bana da nasip et Rabbim diyorum, gözlerim doluyor falan ama, hayatı kendime ve eşime zindan etmemem gerektiğini ve oluruna bırakmam gerektiğini anladım. hem eşimin sperm değerleri tedaviden kötü etkilenmişti, şu an da daha da düşmüş olabilir. birkaç ay yükselmesini beklemek için sabretmemiz gerekiyor. bu yıl sonuna kadar korunmasız ilişkiye devame deceğim. Eğer Rabbim yeni yıla kadar kısmet etmezse, tedaviye başlamaya karar verdim. Rahim filmi, aşılama vs ne gerekiyorsa...
Hayalimduam insan senin yaşadılarını yaşayınca sinir oluyor, çok iyi anlıorum. Doktor daha yakından takip etse daha iyi olacaktı. Bir de şu avr, ben çoğu ay yumurtamın çatladığını hisserdim ama eşimle ilişki yapamazdık stresten heyeceandan. O anki hayal kırıklığım duygu yoğunluğum, sanki bebeğim ellerimden kayıyormuş hissi öyle kötü olurdu ki... ama işte alında hepsi sebep. o dönem bebk olmaması gerekiyor ve bunlar sebep oluyor...sakın mücadelenden, isteğinden vaz geçme. Sabrı da bırakma...Zaten saba hep söylüyorum, yaşın da genç sesnin. Elbet olacak...
kendinize iyi bakın, yine gelmeye çalışırım ben...
slm herkese,2 yıldır uğraşıyorum hamile kalmakla,ama bazen sabrım bitiyor,koyveriyorum gitsin.ARtık umut da edemiyorum,hayallerim de yok oldu,eskiden saatlerce hayal kurardım,artık kuramıyorum.SAnırım artık kendimi kandırmamayı öğrendim.Koca bi kalabalığın için yapayalnız hissediyorum kendimi,koca mutluluğun içinde en mutsuzu benim sanki.Hep birşeyler eksik,boğazımdaki düğüm hiç geçmiyor,yıllarca istediğim hayalini kurduğum tek arzuydu bir bebek,sabredenler nasıl sabrediyorsunuz yardım edin.
işyerinde öyle yoğunum ki bu aralar, fırsat bulunca buraya gelip yazılanları okuyorum ama çoğu zaman birşeyler yazamadan gidiyorum...
ben oluruna bırakmayı becerdim galiba bu bebk işini...hala deli gibi isteiyorum, hamile haberi aldığımda bana da nasip et Rabbim diyorum, gözlerim doluyor falan ama, hayatı kendime ve eşime zindan etmemem gerektiğini ve oluruna bırakmam gerektiğini anladım. hem eşimin sperm değerleri tedaviden kötü etkilenmişti, şu an da daha da düşmüş olabilir. birkaç ay yükselmesini beklemek için sabretmemiz gerekiyor. bu yıl sonuna kadar korunmasız ilişkiye devame deceğim. Eğer Rabbim yeni yıla kadar kısmet etmezse, tedaviye başlamaya karar verdim. Rahim filmi, aşılama vs ne gerekiyorsa...
Hayalimduam insan senin yaşadılarını yaşayınca sinir oluyor, çok iyi anlıorum. Doktor daha yakından takip etse daha iyi olacaktı. Bir de şu avr, ben çoğu ay yumurtamın çatladığını hisserdim ama eşimle ilişki yapamazdık stresten heyeceandan. O anki hayal kırıklığım duygu yoğunluğum, sanki bebeğim ellerimden kayıyormuş hissi öyle kötü olurdu ki... ama işte alında hepsi sebep. o dönem bebk olmaması gerekiyor ve bunlar sebep oluyor...sakın mücadelenden, isteğinden vaz geçme. Sabrı da bırakma...Zaten saba hep söylüyorum, yaşın da genç sesnin. Elbet olacak...
CANLARIMSINIZZZ.....çok sağolun canlarım,dostlarım benim...
Rabbim inşallah tez zamanda mucizemize kavuşturur...
günaydın kızlar.sabah sabah daha ıyı haberler vermek ısterdım ama uzgunum dun aksam eczane bulup test aldık esımle ve bu sabahta yaptım dunde dedıgım gıbı sonuc husranbu ayda olmadı sanırım yıne kendı kendmı etkıledm dusunmuyorum desemde.kırmızılar ne zmn gelır artık bılmıyorm tek bıldıgım bu kezde tutmadıgı.adet gordkten sonrada fılm ıcın gıdıcm bakalım bu kez nolck.
cnm bnm hayirlisi olsun. hamilelik testlerinden nefret eder oldum inan. surekli tek cizgi gormekten. Demekki bu ayda zamani degilmis. sabir musibetin tosladigi anda olurmus. Allah kolaylik versin. yeni umitler baslasin ins:)
cnm hepimiz ayni durumdayiz. zor bir sinavdayiz. Rabbim gecebilmeyi nasip etsin ins hepimize
günaydın kızlar.sabah sabah daha ıyı haberler vermek ısterdım ama uzgunum dun aksam eczane bulup test aldık esımle ve bu sabahta yaptım dunde dedıgım gıbı sonuc husranbu ayda olmadı sanırım yıne kendı kendmı etkıledm dusunmuyorum desemde.kırmızılar ne zmn gelır artık bılmıyorm tek bıldıgım bu kezde tutmadıgı.adet gordkten sonrada fılm ıcın gıdıcm bakalım bu kez nolck
CANLARIMSINIZZZ.....çok sağolun canlarım,dostlarım benim...
Rabbim inşallah tez zamanda mucizemize kavuşturur...
blmıorm cnm muhtemelen psıkoljık olrk etkıldm yıne kendımı.yaa ıannamıyorumpeki adetın neden gecıkıyor o zaman off cok canım sıkıldı
canım benım ne olru hıcbısey ıcın üzülme....şu an hersey cok karısık çok zor çok ımkansız gelıyrodur
ınan bana bak 10,000 küsur mesajım var 2009 dan beri buradayım ben hamıleyken ugrasa ugrasa hamıel kalamayan herkes
su an ıkıncıye çalışmaya baslıcakalr ınan kı hıc bısey ımkansız dğeil asla gec kalmıssın arkada kalmıssın gibi hissetme
Rabbim nelere kadir bi bilsen hiç ama hiç üzülme hep diyorum cıın sıkılınca gec seccadene dua et dua et hersey çok güzel olucak
bak ben hep derim hatta cok umutsulzuga düştüğümde bir arkadasım hatrılatmıstı ayse bak böyle demıstın ınan demişti sen de ınan canım
çok öpüyorum hepsi olucak hepsi ve sen şaşırıp gerıye bakıcaksın :)
Çocuklar inanın inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Motorları maviliklere süreceğiz
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Madamerica cnm hayırlısı olsun onunda Olcak üzülme bı kac ay geç gelsin beklersin söyle bi duşun ya hiç gelmiycegini bilseydin inan birçok özlüyorum her adetime yakın gebelik testi yapmayı o negatifi bile özlüyorum inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?