Sabredenler Kulübü 2012 :)

ben gittim gideli,kimse yazdıklarımla ilgilenmiyor...ne oldu??? kimse ne yorum,ne yanıt...anlıyorum sizleri,herkesin kendi derdi var,kimse kimsenin teselli aracı değil.haklısınız.

bacııııııııım öyle demeeee dün elimden geldiğince bişeyler yazmaya çalıştım sana...ama klomenden falan anlamadığım için,hiç kullanmadığım için yazmadım,darılma lütfeeeeeeeeeeeeeen

umut etmemek demek allah tan da umudu kesmek demektir.buradaki arkadaşlarım bilir.ben de 2,5 yıl bekledim bebeğimi.hemde ne bekleme...dış gebelik geçirdim iç kanama ile ameliyata alındım.tüpümün birini aldılar.sonra eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu.sonra rahim ağzında yaran var dediler yaramı yaktırdım.rahim filmleriiii falannnnn...........bir tane de aşılama oldum yine olmadı.ama sonra kendiliğinden geldi bebeğimmm....dünyanın en kötü şeyi olarak düşünürsen isyan edersen ki insan biraz ediyo zaman zaman allah daha kötü bir musibetle onu sana unutturabilir.ben hep bundan korktum.ve hep dua ettim.moralimin çok bozulduğu zamanlar oldu ama hemen elime kuran - ı kerim imi aldım saatlerce dua ettim.çünkü verecek ve ol diyecek sadece Allahhh.Dua et.bunaldıkça mutlaka dua et.Rabbim şüphesiz cevap verecektir.

kızlar bir yandan ütü yapıyorum, dinlenmek için oturunca da buraya bakıyorum. ya bunu biri daha yazmıştı buraya. eğer yapabilirseniz 500 ayrı kişiye yasin okumalarını rica edin. bunu yapan çok kişi duydum. Allah 'ın izniyle bebek de nasip oluyor. Ama mühim olan 500 ayrı kişi bulmak.

cnm böyle düşünme burda hepimiz birbirimizin derdine sıkıntısına ortak olmak için burdayız.
zor günler geçiriyosun, umutların tükendi ve hiç olmadığın kadar kötüsün şuan..
seni çok ama çok iyi anlıyorum cnm. aynı şeyleri hissettim, hatta zaman zaman eşime bile öfkelendim, günlerce ağladım hep dua ettim
hatta benim çocuğum olmayacak dedim en sonunda, ama bak allah en ümidi kestiğim anda verdi hediyemi..

derler ki allah kullarının önüne engeller koyar ve mucizesini arkasına bırakır..eğer sabredip dua edersen o engeli aşarsın, eğer isyan edersen sınavı geçemezsin..
sen de şimdi bu sınavdasın,engelinin arkasında mucizen bekliyor seni..sabret, şükret ve dua et cnm..çünkü sağlıklısın,yumurtlamışsın,sadece günü kaçırmışsın biraz ki o hiç belli olmaz sen yine de değerlendir..

işyerinde öyle yoğunum ki bu aralar, fırsat bulunca buraya gelip yazılanları okuyorum ama çoğu zaman birşeyler yazamadan gidiyorum...
ben oluruna bırakmayı becerdim galiba bu bebk işini...hala deli gibi isteiyorum, hamile haberi aldığımda bana da nasip et Rabbim diyorum, gözlerim doluyor falan ama, hayatı kendime ve eşime zindan etmemem gerektiğini ve oluruna bırakmam gerektiğini anladım. hem eşimin sperm değerleri tedaviden kötü etkilenmişti, şu an da daha da düşmüş olabilir. birkaç ay yükselmesini beklemek için sabretmemiz gerekiyor. bu yıl sonuna kadar korunmasız ilişkiye devame deceğim. Eğer Rabbim yeni yıla kadar kısmet etmezse, tedaviye başlamaya karar verdim. Rahim filmi, aşılama vs ne gerekiyorsa...

Hayalimduam insan senin yaşadılarını yaşayınca sinir oluyor, çok iyi anlıorum. Doktor daha yakından takip etse daha iyi olacaktı. Bir de şu avr, ben çoğu ay yumurtamın çatladığını hisserdim ama eşimle ilişki yapamazdık stresten heyeceandan. O anki hayal kırıklığım duygu yoğunluğum, sanki bebeğim ellerimden kayıyormuş hissi öyle kötü olurdu ki... ama işte alında hepsi sebep. o dönem bebk olmaması gerekiyor ve bunlar sebep oluyor...sakın mücadelenden, isteğinden vaz geçme. Sabrı da bırakma...Zaten saba hep söylüyorum, yaşın da genç sesnin. Elbet olacak...

kendinize iyi bakın, yine gelmeye çalışırım ben...

anladım canım...Allahtan hayırlısını dılıyorum hepimiz için tatlım.

CANLARIMSINIZZZ.....çok sağolun canlarım,dostlarım benim...
Rabbim inşallah tez zamanda mucizemize kavuşturur...

Son düzenleme:

a canım beniiimm...nasıl aynı şeyleri hissediyoruz sana anlatamam...az önce iş yerinde bir ağlama krizi geçirdim....çok zor çoookkk....ben geçen pazartesi 2. hamileliğim de dış gebelik olarak sonlandırıldı ilki de boş gebelik...yaşadığım hayal kırıklığını kaldırabilecek güçte değilim....ve seni gerçekten çok iyi anlıyorum...

sdtive allah kolaylık versin işlerinde canım böyle düşünmen ne kadar güzel,tebrik ettim seni,okurken içimden helal olsun dedim,aslında bunları çoğu zaman dile getiriyoruz ama kırmızılar gelip de sinir harbi yaşayınca nefsimize yenilip,söylediklerimizi,kısmet olmadığını,hayırlı olmadığını falan herşeyi unutuyoruz...sonra kırmızılara da alışıyoruz umudumuz bi sonraki ay oluyo,inancımız ve ümidimiz var allaha şükür,sonuçta ümidi kesmek de günah,rabbim büyük nelere kadir

cnm bnm hayirlisi olsun. hamilelik testlerinden nefret eder oldum inan. surekli tek cizgi gormekten. Demekki bu ayda zamani degilmis. sabir musibetin tosladigi anda olurmus. Allah kolaylik versin. yeni umitler baslasin ins:)

cnm hepimiz ayni durumdayiz. zor bir sinavdayiz. Rabbim gecebilmeyi nasip etsin ins hepimize

saol cnm öyle dıorm bende Rabbim dogru zamanda vericek meleğimi bana.demekki daha zamanı gelmedi dıorm kendıme.

Kuzucummmmmm proxeed plus kulaniyorsaniz inan 3 aya kalmadan hamile kacaksın bakta gor :)
İzin gibi olan ve proxeed plus klanip hamile kalan okdr cok kisi varki anlatamam bide keciboynuzu pekmezi iç bize doktor bu ikisini hep kulanin. Dedi..
Biz elimizden geleni yapıyoruz bacım gerisi Rabb'ime kalmış ins nasip eder...ama unutma haline üzülme çünkü sizin yerinizde olmai cok isterdim en kötü ihtimalle t
Bebekle hamile kalirsinki:) ama bizim tup bebekle hamil kalma olasılığımız bile cok düşük

yaa ıannamıyorum peki adetın neden gecıkıyor o zaman off cok canım sıkıldı

CANLARIMSINIZZZ.....çok sağolun canlarım,dostlarım benim...
Rabbim inşallah tez zamanda mucizemize kavuşturur...

canım benım ne olru hıcbısey ıcın üzülme....şu an hersey cok karısık çok zor çok ımkansız gelıyrodur

ınan bana bak 10,000 küsur mesajım var 2009 dan beri buradayım ben hamıleyken ugrasa ugrasa hamıel kalamayan herkes

su an ıkıncıye çalışmaya baslıcakalr ınan kı hıc bısey ımkansız dğeil asla gec kalmıssın arkada kalmıssın gibi hissetme

Rabbim nelere kadir bi bilsen hiç ama hiç üzülme hep diyorum cıın sıkılınca gec seccadene dua et dua et hersey çok güzel olucak

bak ben hep derim hatta cok umutsulzuga düştüğümde bir arkadasım hatrılatmıstı ayse bak böyle demıstın ınan demişti sen de ınan canım

çok öpüyorum hepsi olucak hepsi ve sen şaşırıp gerıye bakıcaksın :)

Çocuklar inanın inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Motorları maviliklere süreceğiz
Güzel günler göreceğiz güneşli günler

Madamerica cnm hayırlısı olsun onunda Olcak üzülme bı kac ay geç gelsin beklersin söyle bi duşun ya hiç gelmiycegini bilseydin inan birçok özlüyorum her adetime yakın gebelik testi yapmayı o negatifi bile özlüyorum inan

Madamerica cnm hayırlısı olsun onunda Olcak üzülme bı kac ay geç gelsin beklersin söyle bi duşun ya hiç gelmiycegini bilseydin inan birçok özlüyorum her adetime yakın gebelik testi yapmayı o negatifi bile özlüyorum inan

blmıorm cnm muhtemelen psıkoljık olrk etkıldm yıne kendımı.

cnm benımm.İnanıyorum Rabbime vericek meleğimi.kırmızı gelsın fılme gıdıcem cnm ozaman sebepleri belli olr en azndan.

aynen benimde canım çok sıkılıyor nerdeyse saniyeler bile ilerlemiyor akşam olmak bilmedi bugün.. hava da çok basık ve iç karartıcı offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…